Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:buzi::Dog_run::buzi::Dog_run:wszystkim samotnym ..zwierzaczkom i ..ludziom dobrej nocki i spokojnych snow , ktore sie spelnia:loveu::loveu::loveu:

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i zaczął się nowy dzień...i nowy w życiu Princa!
Dziś wychodzi ze schrony pod skrzydełkami Ewuni,po to by znaleźć swój własny bezpieczny i wspaniały domek!:loveu:

Powodzenia chłopiątko!
Powodzenia Ewuniu!

Posted

ciotyenkiiii my z Ksieciuniem Princuniem :loveu::loveu:juz w domku od godzinki prawie :multi::multi:Zuzliczku wyslalam tobie jego zdjatko z tel menzaaaaa:loveu:maonzzzz pozwolil i piesio mu sie podoba ...ale nie moze zostac na stale ...:shake::shake:menzustwo prosimy ciebie !! monzzz wlasnie wysyla jeszcze zdjatko ..alez jest dzis uprzejmyyy! menzuuuuu menzuuuu:crazyeye::crazyeye::multi:wiec tak wam powiem - ksiaze Princuuunoiooo pieknie chodzi na smyczy :multi::Dog_run::buzi:jest grzeczny i w tramwaju ze schronu bal sie i trzasl , ale jak wysiedlismy to postanowilam ze na srodule pojdziemy powoli piechotka i szlo nam sie spokojniutko , duuuzo siusiuuu ..duuuzooo ladnych kupek :loveu::multi:do suniek ciagnie bardzo a psiakowi jednemu sie postawil , ale tak po szczeniecemu ,,,ciotenki teraz lezy przy mych nogach:loveu::buzi::sweetCyb:obcialowalam niunia i lezy sobie pieknie i grzeje mi nogie1i2 :crazyeye::loveu:piesio sie boi tramwajow , samochodow troszke , do trawmwajku go wnioslam i powiem wam ze piesio jest duzyyy , zdawal sie maluni a jest troche wiekszy ! jeszcze moze troszenke urosnac . Pipi sie drze jak opetanaaa jesuuu co za baba ...:evil_lol:ona jest zazdrosna i krzyczy na niunia , ale teraz dalam kazdemu zabaweczki i wiecie zeeee bardzo pieknie sie Piesiunio Princus bawi sznurkiem zakonczonym kulka ze sznurka oj jak sobie podrzuca juhuuuu moje serduszkooooo!!a Pipi zas sie dzieraaaa ...ale ja ja na kolanka i ksieciunia tez i bawia sie troszenke ..ale ksieciunio tak pieknie szczeka po szczeniakowemuuu jejuuu pieknie!! Wiem juz do jakiej rasy jest podobny niunioooo chyba do karelskiego psa na niedzwiedzie tylko ze dluga siersc .1[COLOR=SeaGreen]zabki piekne , teraz sie liza po uszkach z nasza darciuszka juhuuuuu, zaraz napisze wszystko o schronie i o Olence tylko musze wziasc teraz Pipi i Princa na siusiuuuuu ihaaaa ja koffam jegoooooooo:loveu::loveu:

Posted

Co za cudne wieści !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewa, ciotuchna z Ciebie na medal :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

A jutro na CK się chłopak szykuje ?

Napisz jak się miewa i czekamy na foto :cool3:.

Posted

cioteczki ..piekny ksiaze Prince :loveu::loveu:juz jest w rekach Olenki lalalaaa :loveu::multi:powiem wam ze ..skradl moje serducho :iloveyou::Dog_run::thumbs::thumbs:taki cudny kochany psiaczek !! bylo tak ze jak pojechalam rano po niunia to wyszedl zalekniony ..nikomu nie patrzyl w oczka ..:shake:ogonek pod pupa , zostal zaszczepiony p wsciekliznie , dostalam papierki ze schronu , ale jak wracalismy to odzywal i odzywalo tez moje serducho , jechalismy tramwajem i bardzop sie bal ..ale juz w domku dziewczynkiii jak kochany piesio odzy, jak siedzial i wachal wszystko nowe :loveu:przytulalismy sie i zaczal sie bawic :multi::multi::loveu:normalnie jak szczenius maluni i brzus do goryyy i lapenkami pileczke podrzucal jejuuu ..jaka radosc !! Bylismy na dworku ja ,Princus i Pipinia i jedno na drugie czekalo , razem wachali trawke , patrzyli za soba i .ja juz wiedzialam zem pokochala tego cudownego piesia , tak skrzywdzonego , porzuconego ..a to przecie mala istotka ktora chciala kochana byc !Princus juz lezal na nogach moich i na kanapie sie drzemnal chwilke :loveu::buzi::buzi::Dog_run:jaka radosc dziewczyny , ze patrzy czlek na taka istotke i wie ze kocha , na zaesze juz , gdyby zmienil sie los to pojade po niego na swiata koniec . Czarnuszku skradles me serce . ciotenki popoludniu pojechalismy do Katowic z ksieciuniem , jechal na moich kolanach w detce , pieknyyyy najpiekniejszy ...ale nie moj :shake::shake::-(zajechalismy i Olenka wziela niunia do autobusu do Bytomia , Olenka to pieknaaaa , dobra dziewczyna , Olenko dziekuje ci :buzi:wiem ze teraz zaczyna sie nowe zycie niunia , moze jutro znajdzie ten jedyny domus? [COLOR=DeepSkyBlue]Olunia kochana jedzie rano jutro z Princuniem do SCC ..kochani trzymajmy kciuki i serca !![COLOR=Magenta]Olenka nas wyprzytulala , wycalowala , kochana dziewczyna , zeby takie dobre dziewczyny tylko na swiecie byly ! [COLOR=DeepSkyBlue]Olus dziekuje zes zasmarkana ciotke wysciskala , ze umialas pocieszyc , kochana bedzie dobrze ![COLOR=YellowGreen]cioteczki moze bedzie mi dane kiedys miec takiego piesia , jedynego i najcudniejszego na swiecie !![COLOR=DeepSkyBlue]jeszcze wam napisze ze wykapalam niunia zaczelam go kapusiac a niuniek sobie wyszedl z wanny :loveu:wiec ja znowu pomalutku do wanny i tlomaczylam i kapunialam , i wiecie cooo ..niuniu dal sie splukac pieknie i pupusie dokladnie umylismyyy i wytarlam niunia w 3 reczniki , potem na dywanik i byl bardzo szczesliwyyy .. tak chcialam zeby mogl juz z nami zostacacz czarnusiu

Posted

No dziewczynki Princunio juz dotransportowany przezmnie.Dzisiejsza noc spedzi u znajomej.Bedzie mial malego psiego kolege,tez ze schronu..Moja ciocia dopiero jutro moze go wziasc ranniutko ;)
Noa w niedziele jedziemy na akcje do Silesii;)
a wziecie bedzie mial chlopak bo jest cudowny.....z reszta jak zgram zdjecia to wrzuce ;))
wyglada troche jak border collie i nawet zachowania ma podobne....i jest mega inteligentny.Tak slodko przekrzywia ....:evil_lol: w autobusie zrobil furrore :evil_lol:no ale ludzie stwierdzili "jak mozna by psy trzymac w bloku..."

No cudo chlopak.

Ewuniu ciesze sie ,ze moglam Cie poznac:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jestes super kobita!

Posted

super wiesci, przepraszam ze mnie nie ma:oops: ale zmienilam dostawce neta i chyba mi to na dobre nie wyszlo, bo srednio chodzi i ciagle mnie wywala, koszmar:angryy:
Princ juz bezpieczny, super:multi:

Posted

Olenkoooo :loveu::loveu::loveu:ty piekna dobraaaa dziewczynoooo naszaaa :multi::thumbs::thumbs::buzi::Dog_run:dziekiii za wszystko Olus !:multi::loveu:trzymajcie sie ! Princuniu tys juz bezpiecznyyyyy, ciotka gonzo caluje twoj nosek slodki :multi:Olus dziekuje ogromnie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Olenkoooo :loveu::loveu::loveu:ty piekna dobraaaa dziewczynoooo naszaaa :multi::thumbs::thumbs::buzi::Dog_run:dziekiii za wszystko Olus !:multi::loveu:trzymajcie sie ! Princuniu tys juz bezpiecznyyyyy, ciotka gonzo caluje twoj nosek slodki :multi:Olus dziekuje ogromnie :loveu::loveu:

Ewuśs sama przyjemnosc!;)to cud patrzec jak Prince sie zmienil:loveu: oj koniecznie musze Cie odwiedzic:cool3:

Jestes przkochana i masz wielgachne soczyste serducho:loveu::loveu:

no i dziekuje Ci za piekne bransoletki;)

Jutro ide na dlugi spaaacerek z Princem popoludniu;)

Posted

:thumbs::buzi::Dog_run:Olenko opiekuj sie Princuniem :loveu::loveu:jak ja ci zazdroszcze tego spacerku jutrooooo....[FONT=Arial Black]powiem wam , ze czasem jedno spojrzenie takich oczu skrzywdzonych wystarczy by pokochac ...Pipi szuka Princunia na dworze i w domku ..:-( mnie wziely dreszcze i chodze i wacham i bece ryce i znowu cien na duszy ze byl ktops ..a nie moglam jego na zawsze ...do serca ... przepraszam[/FONT]

Posted

Princ już bezpieczny :loveu: kochane ciotki, tak się cieszę :D a Wy pewnie podwójnie, bo widziałyście Princa i macie z nim kontakt :loveu: wygłaskać go ode mnie :loveu: jak jest w rękach Oli to już jest baaaardzo dobrze :loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
nio Laruś on jest cudny.A to przekrzywianie lebka jest najlepsze:-D

nie no moje rece zazwyczaj sa niszczycielskie:evil_lol:ale to w przypadku rzeczy martwych....:)

Przekrzywianie łepka :loveu: tak jak Lajla :D

Posted

[quote name='ewa gonzales']:thumbs::buzi::Dog_run:Olenko opiekuj sie Princuniem :loveu::loveu:jak ja ci zazdroszcze tego spacerku jutrooooo....[FONT=Arial Black]powiem wam , ze czasem jedno spojrzenie takich oczu skrzywdzonych wystarczy by pokochac ...Pipi szuka Princunia na dworze i w domku ..:-( mnie wziely dreszcze i chodze i wacham i bece ryce i znowu cien na duszy ze byl ktops ..a nie moglam jego na zawsze ...do serca ... przepraszam[/FONT]

Nie łam się!Prince jest bezpieczny i bedzie juz na zawsze;)

Szkoda tylko Ciebie i Pipi :( to bylby zgrany tercet:evil_lol:

Kurczaki moze zaparz jakas meliske czy cus?:( i najlepiej sobie zasnac i obudzic sie w miejmy nadzieje dobrym humorze;)

a pozatym bedziemy go odwiedzac :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Princ już bezpieczny :loveu: kochane ciotki, tak się cieszę :D a Wy pewnie podwójnie, bo widziałyście Princa i macie z nim kontakt :loveu: wygłaskać go ode mnie :loveu: jak jest w rękach Oli to już jest baaaardzo dobrze :loveu:

nio Laruś on jest cudny.A to przekrzywianie lebka jest najlepsze:-D

nie no moje rece zazwyczaj sa niszczycielskie:evil_lol:ale to w przypadku rzeczy martwych....:)

Posted

Zmiany jak w kalejdoskopie :cool3:. Ale wszystko zgodnie z planem :lol:.

Ja bym tak sobie o foto Princa poprosiła. Musi byc piekny jak go Ewcia wyszorowala :loveu:

Posted

psiama napisał(a):
Zmiany jak w kalejdoskopie :cool3:. Ale wszystko zgodnie z planem :lol:.

Ja bym tak sobie o foto Princa poprosiła. Musi byc piekny jak go Ewcia wyszorowala :loveu:

:oops:...ha...Ty możesz prosić,Ja nawet mogę chcieć...ale ja nie umieć:-(:-(:-(

A Princ naprawdę pięknie i szczęśliwie i radośnie wyglądał...to nie był ten pies ze schronu...Ewcia czegoś mu zadała!...ten pies na fotkach to była...energia...radosna energia!
Piękny! Postaram się naumieć zapisywać MMSy i wtedy wrzucę:roll:...a Ewuś tak chciała Was ucieszyć,a ucieszyła tylko mnie!

Spokojnej nocy chłopaczku...niech już będzie tylko dobrze!:loveu:

Posted

:oops:ja tez nie umieccc wstawiac mmsow, ach cioteczki ciekawe jak piesiunia kofana w nocy , czy chcial na dworek ? Princus najpiekniejszyyyyyy niuniekkkk na swiecie :thumbs::buzi::Dog_run:czy wy o tym wiecie kochany zebys do domeczku trafil dobrego niuniuuuuuuu

Posted

kochany niuniuuuuu jak smutno w domu ... Olenko wytul Princunia i ucaluj w te madre oczeta :Dog_run::buzi:Olu czy pojdziecie na spacerek ?

Posted

[FONT=Arial Black]kochanyyyy piesioo Princuniuuuu cudownyyy trzymam mocnooooo kciuki za ciebie !!:loveu::loveu:w oczenta sliczne caluje i modle sie z calej duszy o dobry domeczek :thumbs::thumbs::Dog_run::calus:o prawdziwy domeczek ktory bedzie mial skarbusia :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]kochanyyyy piesioo Princuniuuuu cudownyyy trzymam mocnooooo kciuki za ciebie !!:loveu::loveu:w oczenta sliczne caluje i modle sie z calej duszy o dobry domeczek :thumbs::thumbs::Dog_run::calus:o prawdziwy domeczek ktory bedzie mial skarbusia :loveu:[/FONT]

:lol: ciekawe jaki jest ostateczny rezultat :) a jeszcze jutro jakby co :) czekamy na wieści Olu...

Posted

udało mi sie wejsc na dogo:angryy: co u Princa? oby domek sie znalazł najlepszy na swiecie.Szkoda, ze foteczek nie ma, ciekawa jestem jak wyglada zadowolony Princ:loveu: