Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaa dlaczemu zaden cioteczek nieee zajrzal do niunia /???:shake:ja siem pytam ? :thumbs::Dog_run::iloveyou::iloveyou::Cool!:niuniu serduszko mije kooochaneeee juhuuuu , ja ciebie z daleko choc caluje w niosek cudnyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu:niech cie sie wszysciutko niuniu spelni z twoich marzen piesiowych !!!! oby jak najlepiej bylo:multi::loveu::loveu:

Posted

ahoj!:multi:
kope lat.
Pani Princa daje na przechowanie swojej przyjaciolce a wyjezdza jakos na dniach .
Ma sie ze mna kontaktowac o kazdej porze dnia i nocy jakby cos szlo nie tak.

trzymajta sie:loveu:

Posted

:Dog_run::bigcool::bigcool:Oluuu hiahaaaaj ihaaaa witaj i napisz wiecejjjjj kobietoooo wiecejjjj cosik:multi::multi::multi:ksieciuniu trzymamyyyy za ciebie serduszkooo piekne juhu:loveu::multi:

Posted

CZesc Ewunia!kochanie ti moje.Coz moge napisac.Kobieta naprawde odpowiedzialna(choc rzecz jasna mozna to kwestionowac biorac pod uwage fakt ,ze w ogole wyjezdza....:roll: :razz: ) kocha Princa bardzo.Jest podobno genialny,grzeczny ,w domku zachowuje sie jak anioleczek i ciagle chce sie miziac.toleruje kotka z ktorym mieszka no i ogolnie jest bezproblemowym chlopcem.

Ewuniu jak chcesz to podam Ci numer do niej na PW?dowiesz sie wszystkiego co bys chciala .DObra to ja Ci śle ten numer na PW.

Posted

:scared::Dog_run::laugh2_2::laugh2_2::iloveyou::iloveyou:Princuniu koffanyyyy juhuuu:loveu:grzeczniusi jest oj taki niuniu przitulasiek :loveu:Olus ja zadzwonie , zapytam pomalenku , delikatniusio ...no wiecie ... a le fajowo ze pancia kochaaa , bo jak tu nie kochacccc niunia:loveu::loveu:pancia moze nie wyjedzie na tak dlugo ! :multi:

Posted

Ola la napisał(a):
ahoj!:multi:
kope lat.
Pani Princa daje na przechowanie swojej przyjaciolce a wyjezdza jakos na dniach .
Ma sie ze mna kontaktowac o kazdej porze dnia i nocy jakby cos szlo nie tak.

trzymajta sie:loveu:

To dobrze, bo sprawa wygląda teraz zdecydowanie jaśniej :)

Posted

:scared::Dog_run::laugh2_2::laugh2_2:Kobietyyyy naszeeeeeeee ! sluchajcie -jam sie wczoraj dodzwonila do pani Natalji - pancia Princunia ciudnego:loveu::loveu:i tak wam powiem , jest juz kobitka zagranica , niunio Princunio jest w domu , mama tej babeczki sie nim zajmuje i mowi ze coraz bardziej sie jej Princunio podoba ! ja wypytalam o wiele rzeczy , prosilam zeby w razie klopotow dzwonila kobieta , obiecala mi ze bedzie dzwonic , ale ja wyrazilam nadzieje wielka , ze niuniu zostanie na zawsze :loveu: bo po tylu przejsciach to psiaczek ma juz dosc tak z reki ..do reki ...:shake:chwilami bylo slabo slychac , ale dogadalysmy sie ..na moje pytanie czy p czesto bedzie wyjezdzac , pancia mowi ze nie , wiec po powrocie beda juz dlugo razem :painting::thumbs::thumbs:dziewczynki powiem wam tak - ciesze sie ze niunius :loveu:bezpieczny , ale dobrze byloby pojechac kiedys ... i wiecie obkukac i wylukac ... za ciebie Princusiu trzymajmyyy dlugooo i mocnoooooooo , :multi::thumbs::bigcool:serdunko cudne mamusine pupki :loveu:bardzo modlimy sie za zycie dobre niunia !1!!!

Posted

:smhair2::smhair2:[quote name='Ola la']Dostalam smsa....od Pani Princa...Pisze,ze nie ma go gdzie dac na czas wyjazdu.Probuje sie do niej dodzwonic ale nie odbiera:roll:

martwie sie bardzo:crazyeye::crazyeye:ja teraz przeczytalam ..no i nie wiemy w takim razie czy ..pani klamie ?:angryy: czy robi sobie jajcaaa ? Oluniu o ktorej ty dostalas tego smsa ? ...bo jako ja siem wsciknem ..to tam zajadem ...ale jako zajadem to bede plula jadem ....wiec lepiej na spokojnie wyjasnic ..wczoraj rozmawialysmy i sensowna to byla rozmowa ,,,wiec nie rozumiem?? ...ale przez telefon , to kazdego mozna zbyc ....

Posted

[quote name='ewa gonzales']:smhair2::smhair2::crazyeye::crazyeye:ja teraz przeczytalam ..no i nie wiemy w takim razie czy ..pani klamie ?:angryy: czy robi sobie jajcaaa ? Oluniu o ktorej ty dostalas tego smsa ? ...bo jako ja siem wsciknem ..to tam zajadem ...ale jako zajadem to bede plula jadem ....wiec lepiej na spokojnie wyjasnic ..wczoraj rozmawialysmy i sensowna to byla rozmowa ,,,wiec nie rozumiem?? ...ale przez telefon , to kazdego mozna zbyc ....

Ewuś,coś mi się zdaje,że by mieć pewność co do Princa,trzeba jednak jechać i sprawdzić i chyba porozmawiać z mamą dziewczyny! I zostawić jej namiary na siebie na wszelki wypadek.Może nawet zaoferować się,że się na spacer z małym pójdzie!

Kochane,a macie adres?

Posted

[quote name='Ola la']Dostalam smsa....od Pani Princa...Pisze,ze nie ma go gdzie dac na czas wyjazdu.Probuje sie do niej dodzwonic ale nie odbiera:roll:

martwie sie bardzo

Coś się tu psuje...

Posted

__Lara napisał(a):
Coś się tu psuje...

Ewunia to super.Smsik jest sprzed paru dni.Przez te pare dni probowalam sie dodzwonic.
Dzis popoludniem Pani Princa puscila mi sygnal - chyba tzw. sępa a ja juz mam pustki na telefonie i oddzwonic nie moglam:shake:

Czyli jednak wszystko ok?

Baaaaaaaardzo mnie to Ewuniu cieszy ale mysle,ze zdecydowanie trzeba sie wybrac na wizytke:cool3:
adresik mam zapisany na umowie adopcyjnej wiec spokojnie sie mozemy wybrac;)
baaa musimy.

Pozdrowionka!

P.S.Ewuniu kochana jak dzwonilas to ja spalam:lol:chybaze to byl jenooooo signal ;)
Jutro chyba nici z wyjazdu przez pogodke:shake:

Posted

[quote name='Ola la']Ewunia to super.Smsik jest sprzed paru dni.Przez te pare dni probowalam sie dodzwonic.
Dzis popoludniem Pani Princa puscila mi sygnal - chyba tzw. sępa a ja juz mam pustki na telefonie i oddzwonic nie moglam:shake:

Czyli jednak wszystko ok?

Baaaaaaaardzo mnie to Ewuniu cieszy ale mysle,ze zdecydowanie trzeba sie wybrac na wizytke:cool3:
adresik mam zapisany na umowie adopcyjnej wiec spokojnie sie mozemy wybrac;)
baaa musimy.

Pozdrowionka!

P.S.Ewuniu kochana jak dzwonilas to ja spalam:lol:chybaze to byl jenooooo signal ;)
Jutro chyba nici z wyjazdu przez pogodke:shake:

Kochane,ale zajrzyjcie do mamy Pańci Princusia...może jaka pomoc jej potrzebna...a może choć zainteresowanie córą i psiakiem ją wzruszy, i chętniej Ślicznym się zajmie?!
Odpoczywajcie i skuteczny plan układajcie!

Zobaczcie jakie zawały mnie spotkały:shake:...psy z lasu wyłażą i jeszcze płeć zmieniają! Zawał murowany! ...jak zgredek ma to przetrzymać?:cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index11.html#post12487100

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kochane,ale zajrzyjcie do mamy Pańci Princusia...może jaka pomoc jej potrzebna...a może choć zainteresowanie córą i psiakiem ją wzruszy, i chętniej Ślicznym się zajmie?!
Odpoczywajcie i skuteczny plan układajcie!

Zobaczcie jakie zawały mnie spotkały:shake:...psy z lasu wyłażą i jeszcze płeć zmieniają! Zawał murowany! ...jak zgredek ma to przetrzymać?:cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index11.html#post12487100

no koniecznie musimy zajrzec....ja mam czas w przyszlym tygodniu wiec mysle ,ze sie uda.
Ewuszzzzzzz piszesz sie na wycieczke?:loveu::lol:
a moze jeszcze kto chetny?;)

Posted

Ola la napisał(a):
no koniecznie musimy zajrzec....ja mam czas w przyszlym tygodniu wiec mysle ,ze sie uda.
Ewuszzzzzzz piszesz sie na wycieczke?:loveu::lol:
a moze jeszcze kto chetny?;)

Oleńko,sadyzmem jest takie pytanie zadawać...:-(...już bym się pisała...już...ale tak daleko i pociągami...kurcze,sadyzm Oleńko,sadyzm!:oops: