_ogonek_ Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dziewczęta zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/f99/masz-kilka-zeta-wrzuc-na-pieseczka-do-21-06-br-139370/ . Co do Princa nie panikujcie, pani da go do hoteliku, bo przecież po to większość z nich została stworzona, a te dogomaniackie to właściwie DT ;) Quote
Nadziejka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aaaaa dlaczemu zaden cioteczek nieee zajrzal do niunia /???:shake:ja siem pytam ? :thumbs::Dog_run::iloveyou::iloveyou::Cool!:niuniu serduszko mije kooochaneeee juhuuuu , ja ciebie z daleko choc caluje w niosek cudnyyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu:niech cie sie wszysciutko niuniu spelni z twoich marzen piesiowych !!!! oby jak najlepiej bylo:multi::loveu::loveu: Quote
psiama Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ciotka psiama z urlopowych plenerów śle buziaki dla chłopaczka :loveu: Kiedy wyjezdza Pani Princa i czy wiadomo w jakim hotelu go ulokuje ? :roll: Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ahoj!:multi: kope lat. Pani Princa daje na przechowanie swojej przyjaciolce a wyjezdza jakos na dniach . Ma sie ze mna kontaktowac o kazdej porze dnia i nocy jakby cos szlo nie tak. trzymajta sie:loveu: Quote
Nadziejka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :Dog_run::bigcool::bigcool:Oluuu hiahaaaaj ihaaaa witaj i napisz wiecejjjjj kobietoooo wiecejjjj cosik:multi::multi::multi:ksieciuniu trzymamyyyy za ciebie serduszkooo piekne juhu:loveu::multi: Quote
Ola la Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 CZesc Ewunia!kochanie ti moje.Coz moge napisac.Kobieta naprawde odpowiedzialna(choc rzecz jasna mozna to kwestionowac biorac pod uwage fakt ,ze w ogole wyjezdza....:roll: :razz: ) kocha Princa bardzo.Jest podobno genialny,grzeczny ,w domku zachowuje sie jak anioleczek i ciagle chce sie miziac.toleruje kotka z ktorym mieszka no i ogolnie jest bezproblemowym chlopcem. Ewuniu jak chcesz to podam Ci numer do niej na PW?dowiesz sie wszystkiego co bys chciala .DObra to ja Ci śle ten numer na PW. Quote
Nadziejka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 :scared::Dog_run::laugh2_2::laugh2_2::iloveyou::iloveyou:Princuniu koffanyyyy juhuuu:loveu:grzeczniusi jest oj taki niuniu przitulasiek :loveu:Olus ja zadzwonie , zapytam pomalenku , delikatniusio ...no wiecie ... a le fajowo ze pancia kochaaa , bo jak tu nie kochacccc niunia:loveu::loveu:pancia moze nie wyjedzie na tak dlugo ! :multi: Quote
_ogonek_ Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Olu, a są jakieś zdjęcia z domku Princa? Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ola la napisał(a):ahoj!:multi: kope lat. Pani Princa daje na przechowanie swojej przyjaciolce a wyjezdza jakos na dniach . Ma sie ze mna kontaktowac o kazdej porze dnia i nocy jakby cos szlo nie tak. trzymajta sie:loveu: To dobrze, bo sprawa wygląda teraz zdecydowanie jaśniej :) Quote
_ogonek_ Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Princuś sory za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-po-kilka-zlotych-na-pieseczki-czyli-ady-kolorowe-karteczki-do-25-06-a-139680/#post12434891 Quote
Nadziejka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :thumbs::Dog_run::iloveyou:serdunkooonasze trzymaj sie kochaniutkuuuuu!!!!! Quote
_ogonek_ Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 ewciu, jakies wiesci z domku princunia? Quote
giselle4 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ...ciotka czyta i cieszy sie z Ewcią:multi::evil_lol: Quote
Ola la Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hej cioteczki narazie nie mam zadnych sensownych wiesci.Pani od Princ ajest nieuchwytna jakos:roll: ehhhhh moze jutro sie dodzwonimy :niewiem: Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dostalam smsa....od Pani Princa...Pisze,ze nie ma go gdzie dac na czas wyjazdu.Probuje sie do niej dodzwonic ale nie odbiera:roll: martwie sie bardzo Quote
Nadziejka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :scared::Dog_run::laugh2_2::laugh2_2:Kobietyyyy naszeeeeeeee ! sluchajcie -jam sie wczoraj dodzwonila do pani Natalji - pancia Princunia ciudnego:loveu::loveu:i tak wam powiem , jest juz kobitka zagranica , niunio Princunio jest w domu , mama tej babeczki sie nim zajmuje i mowi ze coraz bardziej sie jej Princunio podoba ! ja wypytalam o wiele rzeczy , prosilam zeby w razie klopotow dzwonila kobieta , obiecala mi ze bedzie dzwonic , ale ja wyrazilam nadzieje wielka , ze niuniu zostanie na zawsze :loveu: bo po tylu przejsciach to psiaczek ma juz dosc tak z reki ..do reki ...:shake:chwilami bylo slabo slychac , ale dogadalysmy sie ..na moje pytanie czy p czesto bedzie wyjezdzac , pancia mowi ze nie , wiec po powrocie beda juz dlugo razem :painting::thumbs::thumbs:dziewczynki powiem wam tak - ciesze sie ze niunius :loveu:bezpieczny , ale dobrze byloby pojechac kiedys ... i wiecie obkukac i wylukac ... za ciebie Princusiu trzymajmyyy dlugooo i mocnoooooooo , :multi::thumbs::bigcool:serdunko cudne mamusine pupki :loveu:bardzo modlimy sie za zycie dobre niunia !1!!! Quote
Nadziejka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :smhair2::smhair2:[quote name='Ola la']Dostalam smsa....od Pani Princa...Pisze,ze nie ma go gdzie dac na czas wyjazdu.Probuje sie do niej dodzwonic ale nie odbiera:roll: martwie sie bardzo:crazyeye::crazyeye:ja teraz przeczytalam ..no i nie wiemy w takim razie czy ..pani klamie ?:angryy: czy robi sobie jajcaaa ? Oluniu o ktorej ty dostalas tego smsa ? ...bo jako ja siem wsciknem ..to tam zajadem ...ale jako zajadem to bede plula jadem ....wiec lepiej na spokojnie wyjasnic ..wczoraj rozmawialysmy i sensowna to byla rozmowa ,,,wiec nie rozumiem?? ...ale przez telefon , to kazdego mozna zbyc .... Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='ewa gonzales']:smhair2::smhair2::crazyeye::crazyeye:ja teraz przeczytalam ..no i nie wiemy w takim razie czy ..pani klamie ?:angryy: czy robi sobie jajcaaa ? Oluniu o ktorej ty dostalas tego smsa ? ...bo jako ja siem wsciknem ..to tam zajadem ...ale jako zajadem to bede plula jadem ....wiec lepiej na spokojnie wyjasnic ..wczoraj rozmawialysmy i sensowna to byla rozmowa ,,,wiec nie rozumiem?? ...ale przez telefon , to kazdego mozna zbyc .... Ewuś,coś mi się zdaje,że by mieć pewność co do Princa,trzeba jednak jechać i sprawdzić i chyba porozmawiać z mamą dziewczyny! I zostawić jej namiary na siebie na wszelki wypadek.Może nawet zaoferować się,że się na spacer z małym pójdzie! Kochane,a macie adres? Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Ola la']Dostalam smsa....od Pani Princa...Pisze,ze nie ma go gdzie dac na czas wyjazdu.Probuje sie do niej dodzwonic ale nie odbiera:roll: martwie sie bardzo Coś się tu psuje... Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 __Lara napisał(a):Coś się tu psuje... Ewunia to super.Smsik jest sprzed paru dni.Przez te pare dni probowalam sie dodzwonic. Dzis popoludniem Pani Princa puscila mi sygnal - chyba tzw. sępa a ja juz mam pustki na telefonie i oddzwonic nie moglam:shake: Czyli jednak wszystko ok? Baaaaaaaardzo mnie to Ewuniu cieszy ale mysle,ze zdecydowanie trzeba sie wybrac na wizytke:cool3: adresik mam zapisany na umowie adopcyjnej wiec spokojnie sie mozemy wybrac;) baaa musimy. Pozdrowionka! P.S.Ewuniu kochana jak dzwonilas to ja spalam:lol:chybaze to byl jenooooo signal ;) Jutro chyba nici z wyjazdu przez pogodke:shake: Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Ola la']Ewunia to super.Smsik jest sprzed paru dni.Przez te pare dni probowalam sie dodzwonic. Dzis popoludniem Pani Princa puscila mi sygnal - chyba tzw. sępa a ja juz mam pustki na telefonie i oddzwonic nie moglam:shake: Czyli jednak wszystko ok? Baaaaaaaardzo mnie to Ewuniu cieszy ale mysle,ze zdecydowanie trzeba sie wybrac na wizytke:cool3: adresik mam zapisany na umowie adopcyjnej wiec spokojnie sie mozemy wybrac;) baaa musimy. Pozdrowionka! P.S.Ewuniu kochana jak dzwonilas to ja spalam:lol:chybaze to byl jenooooo signal ;) Jutro chyba nici z wyjazdu przez pogodke:shake: Kochane,ale zajrzyjcie do mamy Pańci Princusia...może jaka pomoc jej potrzebna...a może choć zainteresowanie córą i psiakiem ją wzruszy, i chętniej Ślicznym się zajmie?! Odpoczywajcie i skuteczny plan układajcie! Zobaczcie jakie zawały mnie spotkały:shake:...psy z lasu wyłażą i jeszcze płeć zmieniają! Zawał murowany! ...jak zgredek ma to przetrzymać?:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index11.html#post12487100 Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kochane,ale zajrzyjcie do mamy Pańci Princusia...może jaka pomoc jej potrzebna...a może choć zainteresowanie córą i psiakiem ją wzruszy, i chętniej Ślicznym się zajmie?! Odpoczywajcie i skuteczny plan układajcie! Zobaczcie jakie zawały mnie spotkały:shake:...psy z lasu wyłażą i jeszcze płeć zmieniają! Zawał murowany! ...jak zgredek ma to przetrzymać?:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-mili-robin_bernardyn-z-lasu-potrzebujemy-pomocy-w-utrzymaniu-138618/index11.html#post12487100 no koniecznie musimy zajrzec....ja mam czas w przyszlym tygodniu wiec mysle ,ze sie uda. Ewuszzzzzzz piszesz sie na wycieczke?:loveu::lol: a moze jeszcze kto chetny?;) Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ola la napisał(a):no koniecznie musimy zajrzec....ja mam czas w przyszlym tygodniu wiec mysle ,ze sie uda. Ewuszzzzzzz piszesz sie na wycieczke?:loveu::lol: a moze jeszcze kto chetny?;) Oleńko,sadyzmem jest takie pytanie zadawać...:-(...już bym się pisała...już...ale tak daleko i pociągami...kurcze,sadyzm Oleńko,sadyzm!:oops: Quote
Recommended Posts