zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 PRINC...Ewa...pięknie wymyślone...jest bardzo elegancki...śliczny...urokliwy!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kmoniko...dobrze jest! Na allegro się nadają,a jak zrobisz pełną postać to dołożę do allegro bez problemów!Teraz sobie je troszkę dostosuję...na razie musi wystarczyć! Kmoniko...opisz malucha jak możesz najdokładniej...wielkość...zdrowie...zachowanie... Chorercia...to nie wyglada tam najlepiej...jest wycofany...:oops: Quote
kmonika Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 jak go zawołałam to usiadł przy kratach i tak na mnie patrzył jak na zdjęciach, nawet raz nie szczeknął.. drapał tylko 2 razy łapką po kratach i przyglądał mi się bacznie.Bardzo boi się dorosłych, to nawet nie strach tylko panika, przynajmniej takie miałam wrazenie jak go zabieralismy w niedzielę. Być moze jego zachowanie wynikało z tego, ze 5 dni przbywał w końcu w obcym dla niego otoczeniu, sam na dworze bez opieki i był potwornie zestresowany.. W poniedziałek jak pojadę to wypytam personel o jego zachowanie, myslę , ze agresywny nie jest, bo by nas wtedy pogryzł w niedzielę w akcie obrony. Jak go wsadzilismy w niedziele do auta to myslałam, ze wyskoczy biedak przez zamkniete drzwi, tak byl spanikowany, ale potem w drodze troche sie uspokoił, przestał sie rzucać, siedział spokojnie, chociaż był tak wystraszony, ze az kapało mu z pyska:placz:biedak.. Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :shake::shake:cioteczki ..nie pozwolili wziac nawet biedaczka do zdjec ....ech normalnie wiecie ze szczeka opada i rece i nogi tez ...:shake:Ciotenki nikt nie dzwonil jeszcze , ale miejmy nadzieje kochane , miejmy wielka nadzieje :thumbs:jak bylam to prosilam..te ..pania Basie ...zeby mozna bylo piesiowi zdjatka porobic do ogloszen , tlumaczylam ..ech ciotenki p. Krysia - mija starsza znajoma bedzie sie w najblizszym czasie pytac o domek dla Princea - oj jak to dumnie brzmi , taki cudny psiak !!:loveu::loveu::calus:ogolnie byl caly czas smutny , troche wpatrzony w samochody , sunkami nie bardzo zaiteresowany , taki ksiaze czarnusiiii :calus::calus::iloveyou:Moniko dziekujemyyy pieknie za zdjecia niunia :multi::loveu::loveu::loveu:moze ja bym sie z toba zabrala jak bedziesz jechac robic zdjatka jeszcze ? Quote
kmonika Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bardzo chetnie z Toba pojade, ale nie wiem o ktorej w poniedzialek bede jechac, pewnie od razu z pracy, zobaczymy zdana jestem na łaske meza:p Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ojojjj bidulek:shake::shake:a na dworze tak zimnooo w nocy , moze sie schowa niunius do budy ...ja nie wiem jakie tam te budy maja ..ech cioteczki ...:-(niuniu kochany caluje na noc w noska ciudnego! Quote
kmonika Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 no niestety:shake:nie wiem czego oni sie boją pewnie tak wygodniej, nikt obcy sie nie kreci i spokoj maja szkoda tych psiakow bo nie ma im jak pomoc Quote
giselle4 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='kmonika']mam foty, zaraz wrzucam, niestety do ogłoszeń sie nie nadają:placz: musze miec zgode kierownika, zeby zrobic psiakowi foty poza boksem, bez krat, a kierownik bedzie w poniedziałek:shake: wogole, zeby zrobic fotki jakiekolwiek, to trza miec zgode:eviltong:ale nie bylo nikogo przez moment to chociaz takie zrobiłam. O Bogowie,moze jeszcze na pismie i z załącznikiem:shake:Nie wierze szukamy domku,chcemy pomóc i co? i gów.....no kłody pod nogi:mad: Quote
Nadziejka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 :Dog_run:Moniko ja pojade do schronu w poniedzialek tramwajem , tylko napisz prosze mniej wiecej o ktorej , to sie spotkamy na miejscu .Gisellllu , Laro , wszystkim ciotenkom dziekujue ze zagladaja do czarnusia :ylsuper::ylsuper:jeszcze nikt ni e dzwonil ..a co do schronu ... Giselciu wiesz ...Prince kochaniutki ksieciuniuuuu badz zdrowyyy niunius:calus::calus: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 giselle4 napisał(a):[quote name='kmonika']mam foty, zaraz wrzucam, niestety do ogłoszeń sie nie nadają:placz: musze miec zgode kierownika, zeby zrobic psiakowi foty poza boksem, bez krat, a kierownik bedzie w poniedziałek:shake: wogole, zeby zrobic fotki jakiekolwiek, to trza miec zgode:eviltong:ale nie bylo nikogo przez moment to chociaz takie zrobiłam. O Bogowie,moz ejeszcze na pismie i z załącznikiem:shake:Nie wierze szukamy domku,chcemy pomóc i co? i gów.....no kłody pod nogi:mad: No dokładnie :mad: to jest Polska właśnie :mad: kiedy to się wreszcie zmieni :mad: kiedy to Państwo będzie normalne :mad: kiedy ludzie tu mieszkający wreszcie znormalnieją :mad: Quote
psiama Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 O są zdjątka !!! :multi: Śliczny jest ten sosnowiecki książę :cool3:. Psin jest zdystansowany to sie widzi :shake:. Moim zdaniem zdjęcia sa doskonałe do ogłoszeń :p. To, że kocha dzieci to wieeeeeeelki atut !!!!! :loveu:. Quote
Ola la Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 o rany on jest przepiekny:loveu: Ewuś ale cudo znalazłaś:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='ihabe']jak duży jest Książę? Z wstępnych,na gorąco podawanych informacji ewy gonzales wynikało,że sięga przed kolano...trzeba tę informację uściślić. Napiszcie jakiej wielkości jest Princ...do ogłoszeń i allegro bardzo by się też przydały!:lol: Spokojnej nocki piękny!...cioteczkom także.:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :Dog_run:cioteczki malych jest odrobine przed kolano me , ja mam 164 cm , ale jeszcze troszke urosnie , bo jest mlodziunki . Jutro tam do niunia:loveu::Dog_run::calus:jade i moze sie z Monisia spotkamy na miejscu , bedziemy ...prosic:cool1::shake:i prosic o zrobienie zdjec poza boksem ...ech czarnuszku pieknys i taki biduniiii Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 No to będzie miał ok.30/35cm w kłębie...urośnie trochę,ale bardzo niewiele...łapusie ma delikatne i drobne...będzie takim ...okołokolanowym psiaczkiem:lol:. Najważniejszymi informacjami jest to,że jest zdrowy i nadzwyczaj dobrze dogaduje się z dziećmi,będąc przy tym zrównoważonym szczeniakiem...podrośniętym zrównoważonym szczeniakiem.Nie wykazuje zachowań agresywnych nawet w stresujących sytuacjach. Dobrze byłoby też dopytać o to jakie ma relacje z innymi psiakami.Z wstępnych info nie widać tu żadnych problemów. Szkoda,że nie wiemy jak u niego z zachowywaniem czystości w domu...no,ale w schronie tego się nie dowiemy,a i nauczyć się tu nie nauczy:shake: Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ewa gonzales napisał(a)::Dog_run:cioteczki malych jest odrobine przed kolano me , ja mam 164 cm , ale jeszcze troszke urosnie , bo jest mlodziunki . Jutro tam do niunia:loveu::Dog_run::calus:jade i moze sie z Monisia spotkamy na miejscu , bedziemy ...prosic:cool1::shake:i prosic o zrobienie zdjec poza boksem ...ech czarnuszku pieknys i taki biduniiii Ewus to zycze wam powodoznka u prinsiątka:loveu:! Musi sie udać!obiecuje malemu ogloszen wiele jak bedą upragnione zdjecia;)to ma jak w banku. Czasem tylko zapominam i trzeba mi brutalnie przypomniec ,ze mam ogloszenia do zrobienia;) Ewo masz wielkie serducho niech Ci się szczęści w żytku!!!!! :loveu: i Princowi też!!!!! Quote
Nadziejka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :Dog_run:Prince kochaniutkiiiii:calus:[SIZE=3]maluszek ogolnie jest z pieskami bardzo spokojny i schodzi z drogi , w domu mym byl ..:-(ale tylko dwie godziny , musialam zaprowadzic znow niunia na dwor , poniewaz ...wracal :shake::angryy:potworowaty wlascicielll mieszkania .... ale w domku byl troche niespokojny , moze gdybuzej to wtedy by sie spokojnie polozyl , a moja sunka sie darla ze hej , tak szalala z radosci ze kawaler przyszedl :loveu::cool3:ale z amorami spokojnie , bo nasza juz nic kobiecego nie posiada ..wiec piesiunio spokojny naprawde , ja wiem ze on czeka ..czeka tam ... az jego ktos utuli , zabierze na dlugooooo . Moniko ja jutro rano bede dzwonic a popoludniu pojade , tylko ze okolo 16 czekac bede na pieniazki , wiec mysle ze na 17 ta dojade do kochanego czarnuszka ! :Dog_run::bigcool::ylsuper::ylsuper:dziewczynyyy kochane dziekuje ze jestescie :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='ewa gonzales']:Dog_run:Prince kochaniutkiiiii:calus:[SIZE=3]maluszek ogolnie jest z pieskami bardzo spokojny i schodzi z drogi , w domu mym byl ..:-(ale tylko dwie godziny , musialam zaprowadzic znow niunia na dwor , poniewaz ...wracal :shake::angryy:potworowaty wlascicielll mieszkania .... ale w domku byl troche niespokojny , moze gdybuzej to wtedy by sie spokojnie polozyl , a moja sunka sie darla ze hej , tak szalala z radosci ze kawaler przyszedl :loveu::cool3:ale z amorami spokojnie , bo nasza juz nic kobiecego nie posiada ..wiec piesiunio spokojny naprawde , ja wiem ze on czeka ..czeka tam ... az jego ktos utuli , zabierze na dlugooooo . Moniko ja jutro rano bede dzwonic a popoludniu pojade , tylko ze okolo 16 czekac bede na pieniazki , wiec mysle ze na 17 ta dojade do kochanego czarnuszka ! :Dog_run::bigcool::ylsuper::ylsuper:dziewczynyyy kochane dziekuje ze jestescie :loveu::loveu: Ewo ,ja mam 164cm i jestem kurduplem ....tak twierdzi mój Tz....:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :crazyeye::loveu:[FONT=Arial Black]Gisusiuuu tys wielkim jezd czlekiemmmm:multi::multi:taaakimmmwielkunim Anileckiemmm hejjjjjj:loveu:Prince maluszku myslimy i kombinujemyyyyy:multi::multi:[/FONT] Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dizewczynki nie wiecie moze jaki ma numer Prince w schronisku......?????? ps.Ja tez mam 164 :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Z info Ewy wynika,że nr 50,ale jeszcze sprawdzę posty i potwierdzę! ...moment Oleńko...LA LA:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 No to ja...trzy cm wyższa:multi:...ale nadto i starszejsza:-(...potwierdzam!...nr50. Oleńko,zdradź po co Ci numerek...bo ja też mam bujną wyobraźnię:oops: Quote
Ola la Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='zuzlikowa']No to ja...trzy cm wyższa:multi:...ale nadto i starszejsza:-(...potwierdzam!...nr50. Oleńko,zdradź po co Ci numerek...bo ja też mam bujną wyobraźnię:oops: dziekuje bardzo;) mam nadizeje ze to ten numer bo wiem ,ze numerki sa zazwyczaj "lamane" 109/06 czy cos.... kochana nie martw sie nic a nic ;) naprawdem. Ja tu kombinuje ale nie wiem co z tego wyjdzie :( Quote
Recommended Posts