Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiama ja będę dzwonić jutro i wstyd bo numer mam zapisany kartka przyklejona na biurku a zapomniałam na śmierć :O Jestem beznadziejna :oops:
Ale wysyłałam wcześniej smsa i pani była poza zasięgiem. bede probowac ;0

Posted

ja od jakiegos czasu probuje sie skontaktowac z z pania Princa -ta ktora wyjechala.Jak juz ktos sie dodzwoni do niej to trzeba koniecznie wziasc numer od jej rodzicow u ktorych przebywa Princus.

Posted

A&S napisał(a):
moj telefon siada i sie uparl ze nie moge na razie dzwonic bo sie wylaca wyslalam kolejnego smsa, niestety pani jest caly czas poza zasiegiem!

......... :roll:

Posted

:Cool!::bye::bye::bye:Witajcie cioteczki kofffaneeee :multi::multi::multi:ja tez mam nadziejke wielka ze u niunia:multi::loveu::loveu::loveu:Princunia wszystko jest ok ok ok ok !!!! pancie niuniowa jest jeszcze chyba zagramanica , wiec moze dlatego klopoty z telefonosami , mamy nadzieje ze kiedys ktos bedzie mogl pojechac ..niunia zobaczyc , moze posiedziec troszenke u panci?:roll: byloby super prawda/ ?:thumbs::thumbs::thumbs:kobietki moje proszeee was trzymajcie za niunia caly czassssss i jeszcze dluzej :loveu::loveu::loveu:niuniu kofanyyy calujemy ciebie w te piekna picholke :Dog_run::buzi:

• 1 month later...
Posted

:calus::Dog_run::iloveyou::iloveyou:Sercee moje cuuudne ja zagladam z nadzieja ze kiedys sie dowiemy jak ci jest kochanyyyyyy:loveu:z nadzieja ze jest tobie dobrze i zes kochany nade wszystko na swiecie !Adusiu ja wysle smsa panci pieskowej ...moze odpisze ..trzymajcie kciuki ciotenki caly czas za ksieciunia !:loveu::loveu:kochany moj kochanyyyy:thumbs::thumbs::thumbs::calus:

• 1 year later...
Posted

:iloveyou::iloveyou:Ksieciunio kochany odwiedzamy z nadziejka na prawdziwe odwiedzinki u ciebie! wiemy z Olunia ze ma supciowo w domciu swoim , ale to wiesci sprzed kilku miesiecy , mam nadzieje ze dalej jest wszystko dobrze , ale ze mnie ciotka:oops::oops::shake:tyle czasu sie wybrac nie moglam ...wstyd dla mnie i tyle , ech lanie mi sie nalezy :oops:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:iloveyou::iloveyou:Ksieciunio kochany odwiedzamy z nadziejka na prawdziwe odwiedzinki u ciebie! wiemy z Olunia ze ma supciowo w domciu swoim , ale to wiesci sprzed kilku miesiecy , mam nadzieje ze dalej jest wszystko dobrze , ale ze mnie ciotka:oops::oops::shake:tyle czasu sie wybrac nie moglam ...wstyd dla mnie i tyle , ech lanie mi sie nalezy :oops:

oj, należy!!!
Dowiedz się ewciu co u chłopaczka...i mnie się już tęskni za nim!