psiama Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ciotulki, może zadzwońcie do Princa i napiszcie jak u niego :roll:. Ckni sie za wiesciami o nim ... Quote
_ogonek_ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 psiama ja będę dzwonić jutro i wstyd bo numer mam zapisany kartka przyklejona na biurku a zapomniałam na śmierć :O Jestem beznadziejna :oops: Ale wysyłałam wcześniej smsa i pani była poza zasięgiem. bede probowac ;0 Quote
Ola la Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ja od jakiegos czasu probuje sie skontaktowac z z pania Princa -ta ktora wyjechala.Jak juz ktos sie dodzwoni do niej to trzeba koniecznie wziasc numer od jej rodzicow u ktorych przebywa Princus. Quote
_ogonek_ Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 jeszcze raz przepraszam wysyłam smsa, a zadzwonić mogę jutro, dzisiaj musialam sie swoim sczzurkiem zająć troszkę.... Quote
_ogonek_ Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 moj telefon siada i sie uparl ze nie moge na razie dzwonic bo sie wylaca wyslalam kolejnego smsa, niestety pani jest caly czas poza zasiegiem! Quote
psiama Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A&S napisał(a):moj telefon siada i sie uparl ze nie moge na razie dzwonic bo sie wylaca wyslalam kolejnego smsa, niestety pani jest caly czas poza zasiegiem! ......... :roll: Quote
_ogonek_ Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 poczta mi sie wlacza ;/ probowalam z dwoch telefonow i nic ;-( Quote
giselle4 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ...czytam ...czytam ale mam nadzieje ze wszystko ok:loveu::evil_lol: Quote
Nadziejka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 :Cool!::bye::bye::bye:Witajcie cioteczki kofffaneeee :multi::multi::multi:ja tez mam nadziejke wielka ze u niunia:multi::loveu::loveu::loveu:Princunia wszystko jest ok ok ok ok !!!! pancie niuniowa jest jeszcze chyba zagramanica , wiec moze dlatego klopoty z telefonosami , mamy nadzieje ze kiedys ktos bedzie mogl pojechac ..niunia zobaczyc , moze posiedziec troszenke u panci?:roll: byloby super prawda/ ?:thumbs::thumbs::thumbs:kobietki moje proszeee was trzymajcie za niunia caly czassssss i jeszcze dluzej :loveu::loveu::loveu:niuniu kofanyyy calujemy ciebie w te piekna picholke :Dog_run::buzi: Quote
Nadziejka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :calus::Dog_run::iloveyou::iloveyou:Sercee moje cuuudne ja zagladam z nadzieja ze kiedys sie dowiemy jak ci jest kochanyyyyyy:loveu:z nadzieja ze jest tobie dobrze i zes kochany nade wszystko na swiecie !Adusiu ja wysle smsa panci pieskowej ...moze odpisze ..trzymajcie kciuki ciotenki caly czas za ksieciunia !:loveu::loveu:kochany moj kochanyyyy:thumbs::thumbs::thumbs::calus: Quote
giselle4 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 ...tylko się nie martwcie czesto jest tak ze mało pisza:crazyeye:ale wszystko jest ok:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 oby wszystko bylo ok ;) ;) ;) Quote
psiama Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Niezmiennie zaglądam i liczę, że któregos pieknego dnia fajne wiesci się tu pojawią ... :cool3: Quote
Nadziejka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 :iloveyou::iloveyou:Ksieciunio kochany odwiedzamy z nadziejka na prawdziwe odwiedzinki u ciebie! wiemy z Olunia ze ma supciowo w domciu swoim , ale to wiesci sprzed kilku miesiecy , mam nadzieje ze dalej jest wszystko dobrze , ale ze mnie ciotka:oops::oops::shake:tyle czasu sie wybrac nie moglam ...wstyd dla mnie i tyle , ech lanie mi sie nalezy :oops: Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ewa gonzales napisał(a)::iloveyou::iloveyou:Ksieciunio kochany odwiedzamy z nadziejka na prawdziwe odwiedzinki u ciebie! wiemy z Olunia ze ma supciowo w domciu swoim , ale to wiesci sprzed kilku miesiecy , mam nadzieje ze dalej jest wszystko dobrze , ale ze mnie ciotka:oops::oops::shake:tyle czasu sie wybrac nie moglam ...wstyd dla mnie i tyle , ech lanie mi sie nalezy :oops: oj, należy!!! Dowiedz się ewciu co u chłopaczka...i mnie się już tęskni za nim! Quote
zuzlikowa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jeden w fotkę KLIK i... część druga karnawałowego bazarku otworzy sie w mig... tu też szale robione na szydełku- BOA na bernardyniaste sunie - DeeDee i Agrafkę... Quote
_ogonek_ Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Witam! Proszę o głos na Uciechów, Osiedle Białe 7 http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php Aby dowiedzieć się o schronisku więcej zapraszam na: www.uciechow.com Quote
Recommended Posts