__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ciotki, dajcie trochę czasu, dopiero dziś weszłam na kompa od soboty.... Quote
Nadziejka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='BoUnTy']Przez chwilke mysleliśmy, ze Pani chce Princa oddać. U niego wszytsko dobrze ;] Mały kochany się zrobił, miziasty, ale Pani musi mu znaleźc lokum na 2 m-ce, gdyż wyjezdża do Hiszpanii. Ale chyba odda go do hotelu, a potem po niego wróci ;] To chyba dobrze... ;]matkooo ...alem sie zlekla cioteczki ...cioteczko Bounty jeszcze cos napisz , prosze Maluchu trzymaj sie !! Quote
BoUnTy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='ewa gonzales']matkooo ...alem sie zlekla cioteczki ...cioteczko Bounty jeszcze cos napisz , prosze Maluchu trzymaj sie !! Ewuś ja mysle, że to Ola napisze jak wreszcie bedzie miec neta. To ona z Panią rozmawiała, a ja tylko stalam obok, no i potem jeszcze miałyśmy drobna imprezkę, no i... tak wyszło ....... Ja tylko chcialam uspokoić, bo u Pronca wszytsko w porządku, Pani twierdzi, że jest kochany i nie chce go oddać, Princ w najgorszym wypadku trai do hotelu dla zwierząt, a podobno teraz jej znajoma takowy otwiera i sa duże szanse, aby go tam ulokowac na te 2 miesiace. Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='BoUnTy']Ewuś ja mysle, że to Ola napisze jak wreszcie bedzie miec neta. To ona z Panią rozmawiała, a ja tylko stalam obok, no i potem jeszcze miałyśmy drobna imprezkę, no i... tak wyszło ....... Ja tylko chcialam uspokoić, bo u Princa wszytsko w porządku, Pani twierdzi, że jest kochany i nie chce go oddać, Princ w najgorszym wypadku trai do hotelu dla zwierząt, a podobno teraz jej znajoma takowy otwiera i sa duże szanse, aby go tam ulokowac na te 2 miesiace. No to super, dzięki za wieści :loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Prawdę powiedziawszy,też się trochę wystraszyłam. Niech wszystko pięknie się dla Princusia skończy!Wart tego!:loveu: A wiadomo,kiedy Pani ma wyjechać? Quote
kmonika Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wiecie co , mozecie sie na mnie wsciec, ale nie rozumie po co ktos bierze psa, a potem go zostawia:mad:..jeszcze psa ze schronu.. 2 miesiace to szmat czasu..mam nadzieje, ze pani po niego wroci.. Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 kmonika napisał(a):wiecie co , mozecie sie na mnie wsciec, ale nie rozumie po co ktos bierze psa, a potem go zostawia:mad:..jeszcze psa ze schronu.. 2 miesiace to szmat czasu..mam nadzieje, ze pani po niego wroci.. Może Pani to nagle wypadło? Quote
psiama Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Też mam w główce mieszane uczucia .... :confused: Wiem, wypadki losowe się zdarzają ..... wierzę, że Księciul nie zginie z nami ! Trzeba sledzić jakie sa plany i ew. pomóc .... :roll: Quote
Nadziejka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :Dog_run:oj tak cioteczki oj tak ...trzeba cos pomyslec ..ta babeczka ma domek z ogrodem , ale jak wyjechac ma zamiar to moze rodzice beda w domu ? ktos przeciesz byc musi ..no ja juz nie wiem , moze zadzwoncie kochane do dziewczyny i zapytajcie dokladnie jak z tym wyjazdem , moze ktos z rodziny bylby w domu z Princuniem , niuniu kochanyyyy:shake: ...bo jak do hotelu na 2 miesiace ..ech ..przeciez psinka wogole nie bedzie wiedziala gdzie domek :-(czarnusiu kochanyyyyyyy Quote
kmonika Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 __Lara napisał(a):Może Pani to nagle wypadło? tak mi sie zdaje, ze wzgledu na pore roku, ze to raczej wyjazd wakacyjny..nie wiem.. w kazdym razie mam pytanie, czy ktos sprawdzi co sie z Princem dzieje, zebysmy mogly spac spokojnie, dobrze by bylo wiedziec gdzie on tarfil po wyjezdzie tej pani..i czy ona wogole go odbierze.. no nic i tak mi sie to nie podoba.. Quote
Nadziejka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :icon_roc::painting:Moniko tak samo i ja ....:shake::shake: trzeba cioteczek poprosic z SoS , moze powiedza cos wiecej , moze byly juz w tym domu .., moze wiedza gdzie mialby byc niuniuuuu czarnuszek :glaszcze::Dog_run:cioteczko Laro , Bounty , cioteczki wspolpracujace z SoS - prosimy powiedzcie cos .... Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='ewa gonzales']:icon_roc::painting:Moniko tak samo i ja ....:shake::shake: trzeba cioteczek poprosic z SoS , moze powiedza cos wiecej , moze byly juz w tym domu .., moze wiedza gdzie mialby byc niuniuuuu czarnuszek :glaszcze::Dog_run:cioteczko Laro , Bounty , cioteczki wspolpracujace z SoS - prosimy powiedzcie cos .... Ewcia, a nie mas kontaktu z Olą? kto z Panią podpisywał umowę??? Quote
Nadziejka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 cioteczko wiec z pania podpisywala babeczka z SoS , Ola wie dokladnie , ale Ola teraz malo jest na dogo Oluuuu pokaz sie , napisz nam prosimyyyyyyyyyyyyyy:bye:Princuniu a moze sie to wszystko pouklada kochaniutki nasz :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ...mamciu nooo tak bardzo sie nie martw on ma juz dobrze:loveu: Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='ewa gonzales']cioteczko wiec z pania podpisywala babeczka z SoS , Ola wie dokladnie , ale Ola teraz malo jest na dogo Oluuuu pokaz sie , napisz nam prosimyyyyyyyyyyyyyy:bye:Princuniu a moze sie to wszystko pouklada kochaniutki nasz :loveu::loveu: Ewciu...spokojnie!:loveu: Różnie bywa,więc trzeba być ostrożnym i dobrze byłoby skontaktować się z dziewczynami,które podpisywały umowę,czy są w kontakcie z Panią Princusia.Dobrze byłoby dowiedzieć się od Pani gdzie dokładnie ma przebywać Princuś.Dobrze byłoby dowiedzieć się kiedy Pani wyjeżdża. Na razie mamy konkretne informacje o wyjeździe Pani na 2m-ce. Nie znaczy to jednak na razie nic ponad to,że kobieta wyjeżdża,a Princusiowi zabezpieczyła na ten czas opiekę.Czujnym trzeba być,ale nie popadać w przesadę!Najpierw sprawdzić na spokojnie. Quote
Nadziejka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :calus::Dog_run::Cool!::Cool!:otoz tooo kochane dziewczynyyyy otoz toooo:loveu::multi:ksieciuniuuuuuu kochaniutkiii do serduszka ciebie tulimy i domek prosimy :multi::multi:zeby nie wyjezdzallllll:loveu: Quote
BoUnTy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Kochane, ja bylam przy rozmowie Ola La z panią Prnca, a pisse dlatego, że Olka nie ma internetu, tylko, ze troszkę popiłyśmy i bountka nie wszytsko pamieta :evil_lol: Nie ma co się martwić na zapas, dyby co Pani chce go ulokowac w płatnym hotelu, więc... a czy odbierze, tego nigdy nie mozna być pewnym, ale wydaje się być tak zakochana w psiaku, że wątpie, ze by nie odebrała... ;] Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 BoUnTy napisał(a):Kochane, ja bylam przy rozmowie Ola La z panią Prnca, a pisse dlatego, że Olka nie ma internetu, tylko, ze troszkę popiłyśmy i bountka nie wszytsko pamieta :evil_lol: Nie ma co się martwić na zapas, dyby co Pani chce go ulokowac w płatnym hotelu, więc... a czy odbierze, tego nigdy nie mozna być pewnym, ale wydaje się być tak zakochana w psiaku, że wątpie, ze by nie odebrała... ;] Ale może jednak warto to sprawdzić, dla świętego spokoju. Ewciu, hmmm.... kurcze, Ola by wiedziała kto podpisywał umowę... trzeba by tą osobę teraz poprosić żeby się skontaktowała z Panią i spytała o ten wyjazd. Bounty, Ty może kojarzysz kto podpisywał umowę Princa? amikat? Quote
BoUnTy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Ale może jednak warto to sprawdzić, dla świętego spokoju. Ewciu, hmmm.... kurcze, Ola by wiedziała kto podpisywał umowę... trzeba by tą osobę teraz poprosić żeby się skontaktowała z Panią i spytała o ten wyjazd. Bounty, Ty może kojarzysz kto podpisywał umowę Princa? amikat? A nie Ola? Wiem, że umowa była fundacyjna, ale tam chyba nie ma narzuconych danych... Jak dla mnie to troszkę panikujecie, Pani szuka rozwiazania, a hotel to ostatecznosć. Ma jeszcze chwilkę czasu na szukanie. W kazdym razie kontakt z panią ma Ola La, moge jej napisac sms'a, zeby podeszła do mnie i zadzwonimy... Quote
Nadziejka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :thumbs::painting::bye::bye:dobrze cioteczki ! trzymamy za dobre rozwiazanie , niech sie wszystko ulozy :Dog_run: Quote
Nadziejka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :thumbs::buzi::Dog_run:kochaniutmki maluszkuuu :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts