giselle4 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ...Princus,oj masz mamcie, masz walczyla o Ciebie jak lwica:evil_lol: Ewa fotki dawaj.....coś musimy robic... prawdą jest ze czasu mam mało nawet dla swoich .... ale dla towarzystwa cygan ....itd:lol: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ewcia z fotkami niewiele może:shake:, ale Kmonika obiecała,że dziś będą! Kmoniko...uda się? Ewuś ma za zadanie pilnować maluszka:evil_lol: i szukać czy komuś nie zaginął. Fajnie,że jesteście...:loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Na razie poczekamy. Jeżeli nie dziś foty będą jutro ;). Ja tam nadal liczę, że jednak się zgubił. Widzę że wątek przekształca się w Aduś jesteś cud :evil_lol: Ale xzajmijmy się szczeniorkiem niż moją nieskromną osobą :evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 hihihi...młode pokolenie trza dopieszczać...czasami:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... No i ja czekam na wieści.Może Ewci uda się coś nowego wrzucić. Czekamy...jak bedzie mogła ...:oops::lol: Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 hopsne jeszcze zaczybnam odliczanie do wyjazdu zostaly 3 godziny 30 minut!:lol: Quote
giselle4 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A&S napisał(a):hopsne jeszcze zaczybnam odliczanie do wyjazdu zostaly 3 godziny 30 minut!:lol: Ada spokojnego wypoczynku duzo słoneczka i milego chłopaczka tfu ...tfu co ja gadam milego wypoczynku i wracaj szybko do nas buzka:lol::eviltong: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A&S napisał(a):hopsne jeszcze zaczybnam odliczanie do wyjazdu zostaly 3 godziny 30 minut!:lol: Pamiętaj... wspaniale się bawić...zdrowo i bezpiecznie:lol:!Pozdrów morze...ode mnie:lol: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 giselle4 napisał(a):Ada spokojnego wypoczynku duzo słoneczka i milego chłopaczka tfu ...tfu co ja gadam milego wypoczynku i wracaj szybko do nas buzka:lol::eviltong: hej ciotka...ciotka...:shake::evil_lol: dbać o młodzież proszę i nijakich myśli nieprzystojnych nie podrzucać! :mad:...a reszta jak najbardziej się zgadza:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ciotenki kofaneeeeee:loveu:dobrze ze jestescieeee:loveu:teraz dopiero moglam na chwilke wlaczyc...:shake:kobietki wiec od 8 rano chodzilam po Sosnowcu i rozwieszalam ogloszonka i pytalam , mam nadzieje ze komus zginal ....ogloszenia sa w lecznicach 4 , na slupach ulicznych , w sklepach zoologicznych , w banku na sroduli jest kochanaaaa mlodziutka pani i u niej tez zostawilam ogloszenie . Ta pani z banku ma jedna z pekinek uratowanych z pseudo :loveu::multi:jechaly po nia z mama i bratem do Warszawy , ach zeby wiecej takich praewdziwych serduszek :loveu:Princuuuniu kochany cudoooooewny sciskam i buziaczki ...kobietki i jedna mocnooo starsza pani z centrum Sosnowca ma moje namiary i w ciagu kilku dni sie spotkamy , bo jej kolezanka ma 1 piesaaa labradora , ale chce przygarnac jakiegos mniejszego , byloby pieknie ...ale zobaczymy.ja na piechotke wszedzie i w domu bylam ok 12 ale nie moglam wlaczyc kompa dziewczynki ....:angryy::angryy::shake:nie mam od kogo pozyczyc aparatu , ale jak juz bedemmmm bogata to sem kupiemmmm tsiii abooo citerryyyyy abo piencccc :multi::evil_lol:Aduniu kochana zdrowenka dozoooooo i milutkich dni i pieknych ludeczkow wkolo :multi::loveu:ciotenki jaki ten piesiunek jest pieknosciiii no poprostuuuuu siuperrr ciasteczkoooo :loveu:zeby tylko ten domuniek ....sie wyczarowal ..... dziekuje wam laskyyyy koffaneee:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Moniko superrrrr:multi:dziekiii serdeczne :loveu::loveu::loveu: Quote
kmonika Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 zdjęcia psiaczka będą jutro po poludniu, jade do schronu po pracy ok 17, dopiero dzisiaj wieczorem udalo mi sie skołowac aparat:oops:mam nadzieje, ze piesio troszkę sie uspokoił w schronie, bo na ulicy był strasznie zestresowany Quote
Ola la Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No to i jooooo żem jest :evil_lol: bidoczek dalej w schronie??? Ewuś wysłałam ci wczoraj PM doszlo????? Jutro i w sobote bede w Sosnowcu to moge jakos pomoc;)i wezme ci te koty moze?:cool3: Quote
__Lara Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ola la napisał(a):No to i jooooo żem jest :evil_lol: bidoczek dalej w schronie??? Ewuś wysłałam ci wczoraj PM doszlo????? Jutro i w sobote bede w Sosnowcu to moge jakos pomoc;)i wezme ci te koty moze?:cool3: Ciotka Ola jest, to już tu będzie napewno wesoło :evil_lol::evil_lol::lol: Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 No to ja po nocach szwendając się podrzucę Księciuniac:loveu:. Dobra pozdrowię morze od całego wątku Princa :evil_lol:. Quote
__Lara Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):Oleńko...Ewa coś mało dziś mogła wskoczyć na kompa...chyba nie odebrała Twojego pw...zadzwonię do niej jutro i powiem,żeby odebrała i skontaktowała się z Tobą! Dobrze,że jesteście:lol:...psiak nas potrzebuje,a z tego co mówią i Ewa, i Monika,szczeniak ma wszelkie szanse na deprechę schroniskową! Tym bardziej,że bardzo boi się dorosłych.:oops: No to czekamy na fotki...będziemy mogły zacząć ogłaszać piękniastego szczyla:evil_lol:...a bardzo jestem ciekawa tego malucha! Ja też jestem ciekawa ;) tym bardziej, że to PRINC ;) Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 zuzlikowa napisał(a):Oleńko...Ewa coś mało dziś mogła wskoczyć na kompa...chyba nie odebrała Twojego pw...zadzwonię do niej jutro i powiem,żeby odebrała i skontaktowała się z Tobą! Dobrze,że jesteście:lol:...psiak nas potrzebuje,a z tego co mówią i Ewa, i Monika,szczeniak ma wszelkie szanse na deprechę schroniskową! Tym bardziej,że bardzo boi się dorosłych.:oops: No to czekamy na fotki...będziemy mogły zacząć ogłaszać piękniastego szczyla:evil_lol:...a bardzo jestem ciekawa tego malucha! To niedobrze :shake:. Potrzeba dzieci, które zaczęłyby pracę nad nim :roll: :eviltong:. Quote
_ogonek_ Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 zuzlikowa napisał(a)::lol::lol:...niech te dzieci tera odpoczywają...daleka droga przed nimi:lol::eviltong: To dziecko mówi, że wkurza się, że nie może być wszędzie :evil_lol: I dziecko dziękuje za dobre słowa :lol: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Oleńko...Ewa coś mało dziś mogła wskoczyć na kompa...chyba nie odebrała Twojego pw...zadzwonię do niej jutro i powiem,żeby odebrała i skontaktowała się z Tobą! Dobrze,że jesteście:lol:...psiak nas potrzebuje,a z tego co mówią i Ewa, i Monika,szczeniak ma wszelkie szanse na deprechę schroniskową! Tym bardziej,że bardzo boi się dorosłych.:oops: No to czekamy na fotki...będziemy mogły zacząć ogłaszać piękniastego szczyla:evil_lol:...a bardzo jestem ciekawa tego malucha! Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 A&S napisał(a):To niedobrze :shake:. Potrzeba dzieci, które zaczęłyby pracę nad nim :roll: :eviltong:. :lol::lol:...niech te dzieci tera odpoczywają...daleka droga przed nimi:lol::eviltong: Quote
psiama Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ojej, jakby się dobry domek wykroił to byłoby zbawienie :multi::multi::multi:. Trzymam za to kciukole mocno ! Chłopaku, wytrzymaj jeszcze troszkę w schronie :roll: :calus: Quote
Nadziejka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Olenkoooo :loveu::loveu::sweetCyb::sweetCyb:dziekuje serdecznieee i ogromnieee zes przybiegla ku nam:multi::multi:Oluniu dostalam pw ...tylko ze wieczorem poznym dopiero moglam wlaczyc i to na krotko ....:shake::shake:ale nic to , bo jak zacznem cwiczyc te rozne walki i jak juz bedzie ze mnie byyyk ...to wtedy uslyszycie jak te potworry wsyckie fruwajoommm ino ze hejjjjjj lod scienyyy do nieba:angryy::diabloti::diabloti::mad:Oluniu kochanaaaa czy te pieniazki juz doszlyyyy? bo juz ida tydzien ..:shake:ja dzis pojechac z kmonika nie bede mogla do schronu , bo musze leciec o 16 z ulotkami kawalek drogi , sporo tego a ja dzis troche powolna jestem wiec sie tyn gonzio nie wyrobiiii ojojjjj ! dziekuje dziewczynyyy koffaneeeeeeee i jedyneeeee:multi::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Princuniu...jest szansa,że dziś cię ...naocznie poznamy!:multi: Trzymaj się...wytrzymaj jeszcze trochę:oops: Ewuś...niech sprawdzi się,że ktoś malucha bardzo szuka!Dobre miejsca wybrałaś na ogłoszenia:lol: Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Wiem,że Kmonika jeszcze nie mogła zdążyć,ale...jezdem straszny niecierpliwiec więc wpadłam:cool3:... ...np to choć pozdrowię malca:loveu: Quote
kmonika Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 mam foty, zaraz wrzucam, niestety do ogłoszeń sie nie nadają:placz: musze miec zgode kierownika, zeby zrobic psiakowi foty poza boksem, bez krat, a kierownik bedzie w poniedziałek:shake: wogole, zeby zrobic fotki jakiekolwiek, to trza miec zgode:eviltong:ale nie bylo nikogo przez moment to chociaz takie zrobiłam. Biedaczek Princ patrzyl na mnie , co ja kombinuje:evil_lol:widac, ze dorosłym nie wierzy i raczej niczego dobrego od nich nie oczekuje, za to do dzieciakow wariował jak go zabierałysmyz Ewa w niedziele, dorosłych sie boi, wrecz ucieka.Nie cieszy sie na widok dorosłego człowieka, raczej obserwuje.. Quote
Recommended Posts