Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A u Princunia wszystko w jak najlepszym porzadeczku;)Bylismy dzis na akcji adopcyjnej w silesii ale ... byl posusz straszny....i wsrod chetnych do wrzucania do puszek pieniazkow i wsrod chetnych do adopcji pieska:shake: posxzly tylko 3 pieski. Prince nie ale wierze,ze jutro bedzie lepszy dzien;)wszak zawsze w niedziele jest lepiej;) a Prinsio byl na akcji baaaardzo grzeczny.Nie dał sobie jednak "w kasze dmuchać" :evil_lol:jak jakis psiur na niego szczekal to on nie pozostawal dluzny:evil_lol: no i .......byla tez tv SIlesia i bedziemy z Princusiem w programie Hau Miau czy tam Miau Hau:evil_lol: gadalam jak ostatni trep.....:evil_lol: w ogole to ucieklam z Gisic i jej Sita od nich na poletko przed silesiowe ale przyszli za nami:placz: no ale wystapilysmy razem;) Teraz Ksieciunio jest juz u mojej cioci;)spodobal sie bardzo;) zostal przechrzszczony na.......kurcze nie pamietam cos na "D" Duki?Do coś tam w każdym razie;) ....no i sie chlopinka do mnie strasznie przywiazal i jak wyszlam to drapal z calych sil w drzwi,szczekal,warczal i piszczal:placz: tak sie pchal zeby isc ze mna....w SIlesii to samo ...jak szlam do tesco to sie wyrywal za mna.....:( KOchany jest:loveu: Mizianko od Princa! Quote
__Lara Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Oleńko, a to dobrze, że on ma imię zmienione? nie reagował na Princa? Quote
Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 __Lara napisał(a):Oleńko, a to dobrze, że on ma imię zmienione? nie reagował na Princa? nie reagowal w ogole:shake: ja i tak mowie do niego Prince;) Kuzyn po prostu nie umial za bardzo tego powiedziec i wymyslil prostsze:shake: Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Ola la']nie reagowal w ogole:shake: ja i tak mowie do niego Prince;) Kuzyn po prostu nie umial za bardzo tego powiedziec i wymyslil prostsze:shake: Kochane,to my mu dałyśmy imię,a jakie Princunio miał wcześniej...nie powie nam!A do Princa nie miał się okazji przyzwyczaić! Dla mnie i tak zostanie Princem...byleby został najszczęśliwszym Princem! A nigdy nie sprzeciwiam się imionom nadawanym przez dzieci...naprawdę wierzę,że one potrafią odkryć,to czego nie widzą dorośli! Oleńko,to gadaj kiedy ten program poleci!!!!?????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ewuniu...pooglądałybyśmy naszego malucha w TV...prawda? Trzymaj się kochana!:loveu: No to jutro trzymać kciuki za ...tłum ludzi...bardzo duży tłum dobrych domków!!!!:loveu: Quote
Ola la Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Zuzliczku ano program poleci w czwartek w TV Silesia:oops:ale mozna chyba z neta sciagnac....;) ale radze nie ryć sobie psychiki:evil_lol: nio jutro powtórka princowa z rozrywki;) tzn jedzie na akcje z tym,że musi sie znaleźć domek najlepszy z najlepszych:loveu: gdzie nasza kochana Ewunia?:cool3: Prinsio mi Cie kazał ucałować wiec czekam na ciebie w Silesii a moze Princio jeszcze bedzie i sam Cie ucaluje :cool3:ale to musiisz rnaiutko przyjechac bo potem domki beda sie biły o Princa:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Ola la']Zuzliczku ano program poleci w czwartek w TV Silesia:oops:ale mozna chyba z neta sciagnac....;) ale radze nie ryć sobie psychiki:evil_lol: nio jutro powtórka princowa z rozrywki;) tzn jedzie na akcje z tym,że musi sie znaleźć domek najlepszy z najlepszych:loveu: gdzie nasza kochana Ewunia?:cool3: Prinsio mi Cie kazał ucałować wiec czekam na ciebie w Silesii a moze Princio jeszcze bedzie i sam Cie ucaluje :cool3:ale to musiisz rnaiutko przyjechac bo potem domki beda sie biły o Princa:evil_lol: Ewuś najchętniej nie dałaby Princa nikomu:shake:...pokochała tego psiurkę...nic dziwnego...jej ci on i już:lol:, ale nie wszystko może nam się spełnić...szkoda!:oops: To Princuś musi rzeczywiście najlepszy z najlepszych domków trafić! Odpoczywajcie...wyściskaj kuzynka...niech się zdrowo trzyma!:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 :calus::painting::sweetCyb::sweetCyb:Olenko dzieluje ze tak sie zajelas niuniem !:loveu:ja nie moge spac ...tylko mysle i mysle i te oczenka widze i ten usmiech jego najpiekniejszyyyyyy :loveu::loveu::loveu:Olus jak bym dzis przyjechala ..to :shake::-(chyba z daleka bede podgladac ..bo wiecie kochane ze ja bardzo tesknie ...oj bardzoooo :Dog_run::iloveyou::iloveyou:Princuniu serduszkoooo:loveu:Oluniu ucaluj kuzynka i ciocie tezzz dorwij i wysciskaj od babeczek ksieciuniowych!! moze dzis ten domeczek sie zjawi ?trzymam kciuki i Oluniu badzcie zdroweczkowi i odlotowiiiii:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Wpadam pożyczyć powodzenia....duuuuuużo...bardzo dużo!:multi::multi::multi: Niech chłopinek znajdzie swoje miejsce...szczęśliwe i bezpieczne miejsce! Nie wiem czy zdzierżę i nie zacznę ścigać Oleńki sesemeskami...ciężko bedzie! Princuniu...serduszko:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jak ciężko jest czekać!:-(...a ja to już wcale nie umiem:shake: Princuniu....cokolwiek dziś się stanie,ma być dla Ciebie dobre!:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dziewczyny, Princ znalazł dom!!!! taką wieść przekazała maciaszek- jako jedyny znalazł dom do 16.00!!! :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Laro...nic więcej nie wiesz? Oj to jakoś niemrawo szło skoro do 16-ej jeden piesio wyadoptowany!:shake: Na jakiej zasadzie adptowane są pieski na takich akcjach? Kurka...kurka...kurka...kogutek...ale jestem zdenerwowana,ciekawa...WSZYSTKIEGO!!!! Oleńko...ja kce wieści!:oops: Princuniu...masz być najszczęśliwszyn psem pod słońcem,a nawet zachmurzonym niebem! NAJSZCZĘŚLIWSZYM!!!:loveu::loveu::loveu: Ewciu...trzymaj się!Będzie dobrze!Tobie zawdzięcza i dom, i że w ogóle został zauważony!:loveu::loveu::loveu: Quote
kmonika Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 :multi:cudowne wiesci ,w całym swoim nieszczesciu jednak taki szcześciarz:loveu:dziekujemy cioteczki:Rose:A PRINCOWI SZCZESCIA ZYCZE W NOWYM KOCHAJACYM DOMKU, a czy wizyta poadopcyjna bedzie? Quote
zuzlikowa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Oleńko...jak bardzo czekam na wiadomości z pierwszej ręki! Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :smilecol::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper:[FONT=Arial Black]kochaniiii ciotenkiii cudneeeeee:multi::multi::multi::cunao::cunao:[SIZE=5]piesiunio kofffanyyy Princus maaaa domek w Rudzie Slaskiej juhuuuu oleeee oleeeee loeeeeeee:multi::multi::multi::multi:[/FONT]ciotenki to bylo takkkk ja nie moglam wytrzymac i pojechalam wczoraj o 12 tej do Olenki di Silesiii CC i zajezdzam ..patrzeeee a tu babenka mloda siedzi przy Oluniiii naszejjj cudownej i Princuniem sie zachwyca juhuuu ..a Olunia jak mie zobaczyla , jak mie przywitala , tom sie poczula jak jaka wazna osoba :loveu:przedstawila mnie Olunia babeczkom z SOS i ze swioim kolega z pracy Rafalkiem :loveu:tlomaczyli mlodej panci i opowiadali juhuuuuu szabadabaaaaaa!! pancia powiedziala ze zaden inny ..tylko tennnn !wszystko podpisala i szczesliwi obydwoje pojechali samochodem do domku z ogrodem , ma ksieciunio duzy teren do biegania , pancia miala wczesniej psiaka ale byl starszy i chory ..od jakiegos czasu pancia muslala o piesku ..i przyjechala do scc na zakupyyy i zobaczylaaa naszego ksieciuniaaa jesuuuuu dziewczynyyyyyyy matkooooooooo !! Superowo i odlotowooo dzieki Oluni - ktora jest tak piekna i dobra dziewczyna , ze ja ja jak swa corciem kocham i poprostu z zachwytu wyjsc nie moge nad dobrocia Olusiiii :loveu:dzieki SoS , dziewczyny wspaniale juhuuuuu:loveu:dzieki Rafalowi ...Rafalku ...nie smiej sie ..ja ciebie tyz kofammm , jestes facecik cud miod :multi:Olus pracuje z Rafciem ..ale im dobrzeeee juhuuuu:loveu: Quote
giselle4 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ...EWA,DZIEKUEJ ZA SMS-A bardzo sie ciesze...kurcze warto bylo walczyc widzisz cioteczko masz juz swoje pierwsze dziecko w domku i koniec ze stresem i koniec z czarnymi mysalami Jesteś wielka wszystkim cioteczom kłaniam sie i dziekuje wiem,wiem jestem infantylna:multi::evil_lol: ale kocham i wiem ze jestem kochana to machanie ogonkiem te slepka wpatrzone w moje slepka i te pieszczoty CIOTEKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY wszystkim Mamom ,Mamusiom i Mateczkom oraz Mamciom... obecnym i przyszłym------SZCZĘSCIA:loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 to jeszcze jaaa bom nie skonczyla jeszczeee juhuuuuu:multi::multi::multi:Ciotenki trzymajmyyyy mocnooo kciukiii zeby w nowym domku i nowym :painting::Dog_run::ylsuper::iloveyou::thumbs:zyciu sie na wzajem spokojnie poznawali i pokochali na amennnnt !!! pancia ksieciuniowa ma nry tel do fundacji i do Oluni:loveu::loveu:i do Rafalka ..Rafalku oj ty ...przystojniakuuu tyyyy:multi::multi::loveu:A poniewaz Rafcio jest behawiorysta pieskowym , wiec pancia ksieciowa w razie klopocikow bedzie dzwonic i pytac i wszystkiego dobrego na nowej drodze zyciaaaaaa:smilecol::iloveyou:jak my siem z Olenka dorwaly jak my zaczely sie sciskac i plakac to matkooooo ze szczescia :loveu:Rafalka tyz zem dorwala ...:evil_lol:do sciskania , ale to kilka godzin pozniej :evil_lol::loveu:Niech Zyje Zycie :loveu::multi::multi::multi:Niechaj Milosc i Dobro Nigdy Nie Opuszcza Tych , ktorzy Zwatpili W Swe Silyyyy :loveu:Na Zawsze ..Na Wieki ... [SIZE=3]i jeszcze sie musze pochwalic , zem dostala koszulke i spacerowalam po scc ! [COLOR=Blue]dziewczynyyyy z SOS dzielujemyyyyyyyy pieknie kjochane cioteczkiiiiiii:multi::multi::loveu::loveu:klaniamy sie :ylsuper:Princuniuuu serduszko miiojeeee niech ten domek juz bedzie tymmm domkiem :multi:matkooo ja chyba sem dzis jakie impre zrobie ..starego wywale ..bom wczoraj sily nabrala ... Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Oluuuniuuuu kochanaaa :multi::loveu::loveu:dziekuje twojemu serduszkuuuuuuu:multi::loveu:przyjade na dzien Matusi do was na teatrzyk :multi:juhuuuuu Oluniu przyjedziemy calom ekipom ..:evil_lol::loveu:ino siem popakujemyyy juhuuuu:multi:kochana corciuuu idz pomalenku do pracusiiii ...bo w tej pracusi ...wiesz:loveu::smilecol::iloveyou::Rose:zdrowa badz i siem nie przemeczaj i sniadanko zjedz obowiazkowoooooo :multi: Quote
Ola la Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 No coz ja mogem wiecej napisac Ewunia napisala wszystko:loveu::loveu::loveu::loveu: Ewuś ja skacowana jestem totalnie:lol: normalnie nie mam sil isc do roboty;) tak bardzo sie ciesze ,ze niuniuś znalazl dom.....i ,że przyjechalas....i ,ze sobie pogadałysmy:loveu: Ewunia jestes super czlowiek....przyjezdzaj do mnie koniecznie kiedy tylko chcesz z synkiem rzecz jasna;) i z pieskiem tyz!:loveu: moj ojciec wyjezdza na 3 tyg 15stego czerwca to bedzie bosko:cool3: Pogadam dzisiaj z Rafałem o tym o czym wczorqaj romawialiśmy kochana;)Bedzie dobrze!Musi być! zasługujesz na wszystko co najlepsze;):lol: Pozdrawiam Ciebie i inne kochane dogo cioteczki ! Princuniu!udało siem!:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Giselll kofanaaa dziekiiii piekne za bazarus:multi::multi:Giseniu tobie tez zyczenia slemy z okazji Dnia Matusi - Niech Twe Serduszko Bije Tysiac Lat :loveu::bigcool::bigcool:Niechaj Dla Ciebie Nigdy Nie Konczy Sie Swiat:loveu::loveu::loveu:wszystkim Mamuchnom i tym ktore mamusiami beda zyczymy wielkiego szczescia , bo taka Milosc nad zycie cale powinna w nas trwac :loveu::loveu: Quote
psiama Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Czytam i serce mi rosnie, usmiech mi rosnie, wszystko mi rosnie :diabloti:. Dom z ogrodem, niedaleko, Pani zdecydowana, zakochana. Niech ten sta trwa wiecznie. Trzymam mocno za wzajemną adaptację całego grona !!! :loveu:. Piszcie ciotki więcej info ... Ciotki jedno Wam powiem - [FONT=Georgia]DOBRA ROBOTA !!![/FONT] A oczyska mokre .... ze szczęścia :loveu:. Quote
zuzlikowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 psiama napisał(a):Czytam i serce mi rosnie, usmiech mi rosnie, wszystko mi rosnie :diabloti:. Dom z ogrodem, niedaleko, Pani zdecydowana, zakochana. Niech ten sta trwa wiecznie. Trzymam mocno za wzajemną adaptację całego grona !!! :loveu:. Piszcie ciotki więcej info ... Ciotki jedno Wam powiem - [FONT=Georgia]DOBRA ROBOTA !!![/FONT] A oczyska mokre .... ze szczęścia :loveu:. Mogę się tylko podpisać!...dziękuję Wam bardzo. Quote
Nadziejka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:i ja dziekujeeeee ogromnieeeee ciotenkom juhuuuuu:sweetCyb::sweetCyb:zeby tak trwalo i trwaloooo[SIZE=4]i trwalooooo mocno sciskajmyyyy nasze raczenta :multi::thumbs: Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 ewa gonzales napisał(a)::smilecol::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper::ylsuper:[FONT=Arial Black]kochaniiii ciotenkiii cudneeeeee:multi::multi::multi::cunao::cunao:[SIZE=5]piesiunio kofffanyyy Princus maaaa domek w Rudzie Slaskiej juhuuuu oleeee oleeeee loeeeeeee:multi::multi::multi::multi:[/FONT]ciotenki to bylo takkkk ja nie moglam wytrzymac i pojechalam wczoraj o 12 tej do Olenki di Silesiii CC i zajezdzam ..patrzeeee a tu babenka mloda siedzi przy Oluniiii naszejjj cudownej i Princuniem sie zachwyca juhuuu ..a Olunia jak mie zobaczyla , jak mie przywitala , tom sie poczula jak jaka wazna osoba :loveu:przedstawila mnie Olunia babeczkom z SOS i ze swioim kolega z pracy Rafalkiem :loveu:tlomaczyli mlodej panci i opowiadali juhuuuuu szabadabaaaaaa!! pancia powiedziala ze zaden inny ..tylko tennnn !wszystko podpisala i szczesliwi obydwoje pojechali samochodem do domku z ogrodem , ma ksieciunio duzy teren do biegania , pancia miala wczesniej psiaka ale byl starszy i chory ..od jakiegos czasu pancia muslala o piesku ..i przyjechala do scc na zakupyyy i zobaczylaaa naszego ksieciuniaaa jesuuuuu dziewczynyyyyyyy matkooooooooo !! Superowo i odlotowooo dzieki Oluni - ktora jest tak piekna i dobra dziewczyna , ze ja ja jak swa corciem kocham i poprostu z zachwytu wyjsc nie moge nad dobrocia Olusiiii :loveu:dzieki SoS , dziewczyny wspaniale juhuuuuu:loveu:dzieki Rafalowi ...Rafalku ...nie smiej sie ..ja ciebie tyz kofammm , jestes facecik cud miod :multi:Olus pracuje z Rafciem ..ale im dobrzeeee juhuuuu:loveu: Cudownie :loveu: żałuję, że mnie nie było na akcji :( ale nie mogłam :( Ale będę następnym razem :) zuzliczku, pieski na akcji idą do domów na podstawie umowy adopcyjnej, a potem te domki są sprawdzane :) Quote
zuzlikowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :multi:[quote name='__Lara']Cudownie :loveu: żałuję, że mnie nie było na akcji :( ale nie mogłam :( Ale będę następnym razem :) zuzliczku, pieski na akcji idą do domów na podstawie umowy adopcyjnej, a potem te domki są sprawdzane :)[/quote] :multi::multi::multi::multi:...i to jest to o co mi chodziło! Teraz,to ja już absolutnie mogę się cieszyć! Princuniu...jakkolwiek będziesz się zwał i gdziekolwiek bedziesz żył...masz być najszczęśliwszym i najdłużej żyjacym w zdrowiu psiakiem!...zrób to dla manie...min dla mnie! Quote
Recommended Posts