zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ...Boże,żeby tylko malucha dało się zabrać w piątek ...najlepiej rano...oj,żeby dało się:oops: Quote
kmonika Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mam nadzieje, ze wydadza ale boje sie jak Princ trafi do ds ,jak jak on sie bedzie zachowywał Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Oby wydali, bo wiadomo, zaraz będą mieli masę argumentów dlaczego wcześniej wydać nie mogą... Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :ylsuper::ylsuper:Wybaczcie ciotenki ..:oops::shake:nie dalam rady dzis pojechac ..bo klopoty rodzinne.....jutro rano okolo 8 jade napewno . Moniko wysylam tobie pw . Dziewczynki matko..przepraszam ale nie mopglam jechac :shake:napewno wymysla sto argumentow przeciw , ale jeden jest taki ze kwarantanna pesiunia jeszcze trwa ...ale bede probowac jutro :Dog_run:bidulek , on jest taki smuteczek caly czas , bo pewnie ogromnie teskni za tym zyciem jakie mial , moze mial dobre zycie ..ech ktoz to wie smutenku , ktoz to wie :-(jesli sie ..nie uda to wtedy Olenka pomoze z cioteczka swoja :multi::multi:trzymajcie jutro kciuki mocniutko !! Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ewa gonzales napisał(a)::ylsuper::ylsuper:Wybaczcie ciotenki ..:oops::shake:nie dalam rady dzis pojechac ..bo klopoty rodzinne.....jutro rano okolo 8 jade napewno . Moniko wysylam tobie pw . Dziewczynki matko..przepraszam ale nie mopglam jechac :shake:napewno wymysla sto argumentow przeciw , ale jeden jest taki ze kwarantanna pesiunia jeszcze trwa ...ale bede probowac jutro :Dog_run:bidulek , on jest taki smuteczek caly czas , bo pewnie ogromnie teskni za tym zyciem jakie mial , moze mial dobre zycie ..ech ktoz to wie smutenku , ktoz to wie :-(jesli sie ..nie uda to wtedy Olenka pomoze z cioteczka swoja :multi::multi:trzymajcie jutro kciuki mocniutko !! No to trzymamy mocno - Ewcia, nie daj się! ;) Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :bye::laugh2_2:dziekiiii ojjjj nie dam ja sie o nieee wezme se:sg168::2gunfire::snipersm::Poland::Poland:i wpadne ale delikatniutko sobie wpadnem i porrozmawiam tyz delikatniutenkooooo ...matko jedynoooooo ciotenki ja siem trzensem jak przed jakim egzaminemmmm ..ale musze byc wytrwala i silna jako Mickey Rourke :cool1::cool1:albo jeszcze jaki Bruce Lee i Czakos Norisos w jednym..ja juz gupoty wszelakie wygaduje z tego wsyckiego ciotenki [FONT=Arial Black]dziekujeeee i Princunio tez dziekuje ze jestescie :thumbs::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper:[/FONT] Quote
__Lara Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='ewa gonzales']:bye::laugh2_2:dziekiiii ojjjj nie dam ja sie o nieee wezme se:sg168::2gunfire::snipersm::Poland::Poland:i wpadne ale delikatniutko sobie wpadnem i porrozmawiam tyz delikatniutenkooooo ...matko jedynoooooo ciotenki ja siem trzensem jak przed jakim egzaminemmmm ..ale musze byc wytrwala i silna jako Mickey Rourke :cool1::cool1:albo jeszcze jaki Bruce Lee i Czakos Norisos w jednym..ja juz gupoty wszelakie wygaduje z tego wsyckiego ciotenki [FONT=Arial Black]dziekujeeee i Princunio tez dziekuje ze jestescie :thumbs::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper:[/FONT] Ewuniu, będzie dobrze :lol: użyj argumentu, że jak nikt się po psiaka teraz nie zgłosił to pewnie do wieczora niedzieli nie zgłosi, a ma szansę na dom na akcji! Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 No to na bazarek Princunia zapraszamy i...oj,jak Cię Ewuś rozumiem...sama jestem tak zdenerwowana,że się nieco telepię! Wyspać się trzeba bedzie! Spokojnej nocy ...wszystkim ...:evil_lol: dobrym dwunożnym i wszystkim z ogonkami! Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='kmonika']jak nie moga wydac oficjalnie , to niech dadza nieoficjalnie i tak ich nikt nie sprawdzi czy pies siedzi w schronie do niedzieli, a papier wszystko przyjmie.. wystarczy chciec, mam nadzieje, ze kierownik wykarze odrobine dobrej woli.. tylko czy ten dt pewny? trzeba wszystko dograc Kmoniko,kto ma możliwość dogadać się z kierownikiem o wydanie Princa...nawet nieoficjalnie w piątek rano? Co do domku tymczasowego to może na 100% potwierdzić Oleńka...z dotychczasowych ustaleń wynika,że jak Princ nie znajdzie domku na akcji w sobotę,to bedzie w dt,a my nasilimy akcję ogłoszeniową,żeby był tam jak najkrócej i jak najszybciej znalazł ds. ...dobrze zrozumiałam? I dlatego tak ważne jest zabranie małego w piątek...najlepiej rano,bo bez kierownika go nie wydadzą! Quote
kmonika Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 jak nie moga wydac oficjalnie , to niech dadza nieoficjalnie i tak ich nikt nie sprawdzi czy pies siedzi w schronie do niedzieli, a papier wszystko przyjmie.. wystarczy chciec, mam nadzieje, ze kierownik wykarze odrobine dobrej woli.. tylko czy ten dt pewny? trzeba wszystko dograc Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Kmoniko,kto ma możliwość dogadać się z kierownikiem o wydanie Princa...nawet nieoficjalnie w piątek rano? Co do domku tymczasowego to może na 100% potwierdzić Oleńka...z dotychczasowych ustaleń wynika,że jak Princ nie znajdzie domku na akcji w sobotę,to bedzie w dt,a my nasilimy akcję ogłoszeniową,żeby był tam jak najkrócej i jak najszybciej znalazł ds. ...dobrze zrozumiałam? I dlatego tak ważne jest zabranie małego w piątek...najlepiej rano,bo bez kierownika go nie wydadzą! jasne zuzliczku dobrze zrozumialas;)nawet bardzo.Nie wiem jak z miejscem na akcji w sobote ale w niedziele bedzie........;) Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To już tylko potrzeba wyciagnąć małego ze schronu! Oleńko...dobry duszku z szalonymi pomysłami,które przynoszą szczęście psiakom...dziękuję!:loveu: Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :calus::Dog_run:piesiunku kochany !:loveu::loveu:Zuzliczku a ja nie moge spac jakos , no nimogeeee! Olenko droga naszaaa czy w niedziele napewno masz miejsce w SCC? jejuuu dziewczyny ile tych bidulkow siedzi w schronach ...:shake::-(martwia sie nasze serducha ojojjj martwia . Jade jutro ..dziewczynyyy jade , moze jakies czary mary w nocy jeszcze odprawic trza ...Olenko napisz mi swoj nr tel na pw proszeeee . Quote
Ola la Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 oj dziewuszki moje kochane:loveu: juz nie moge sie doczekac piatku ew/soboty.... a jednoczesnie jakis niepokoj wewnetrzny czuje ,ze go nie dadzą nam:shake: ale juz pozna godzina i glupie mysli człeka nachodzą... Priinsiu juz niedlugo!:loveu: w niedziele na akcji miejsce jest na 10000 procent Quote
Nadziejka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Olu Anileczkuuu :loveu::loveu::multi::multi::thumbs::Rose:[SIZE=2]takie mysli nocne ale jutro jest nowy dzioneczek i musiiii ze bedzie lepiejjjj :multi:Anioleczki ida luluuuuuu...zeby nie mialy w glowach jutro boluuululuuuuu:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cioteczki kochane...nowy dzień...piękny dzień:multi::multi::multi::multi: ...Ewuś dzwoniła...i :multi:...jutro schronisko wyda rano Princiaczka!...rozmawiała z p.Kierownikiem i jutro rano Ewa jedzie po malucha! Wykompie,oczaczki popielęgnuje...kochane jak się cieszę!:loveu::lol: Trzymajcie by jutro,pojutrze...i w dalsze dni życie Princa było już bezpieczne i szczęśliwe!:loveu: Quote
psiama Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 O matyldo, co za wieści :loveu::loveu::loveu:. Wszystkie puzle zaczynają się układać :cool3:. Princuś, Ty nie masz pojęcia co tu się kroi :multi:. Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Niedaleko Princa jest w schronie taki benuś...potrzebuje na gwałt pomocy... zerknijcie... http://www.dogomania.pl/forum/f28/3l-bazyl-wielkopies-bez-pomocy_bez-leczenia_pilnie-potrzebna-kazda-pomoc-138238/#post12322892 Princuniu...jesteśmy i pamiętamy!:loveu: Quote
__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 jaaaaaaaaa, to świetnie :loveu: cioteczki, jesteście wspaniałe :D To Princik będzie z Oleńka na akcji :D szkoda, że ich nie zobaczę :( Ale ma znaleźć super domek!!! :D :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Na razie tak pokazują wszystkie gwiazdy na niebie i ziemi!:lol: Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kochani...mam pytanie- czy ktoś mógłby z Ewcią po Princa do schronu skoczyć?...to będzie w piątek rano...Ewa ma kawałek,a wykąpać psiukę trzeba,dobrze by było z nim trochę pobyć...odstresować...:lol: ...dokładnie wszystko można dogadać z Ewcią,albo jak nie będzie mogła wejść na dogo(teraz nie może:shake:),to ze mną-podam jej nr telefonu lub sama zadzwonię! Ewa już ma i szelki,i smyczkę, i szamponik,i rumianek do oczków...odszykuje pieseczka...oj odszykuje!:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 I pusto nikt nie zajrzał do chłopaka?:shake:...nie spadaj ...nie spadaj! Jeszcze troszkę... czy ktoś mógłby z Ewcią po Princa do schronu skoczyć?. Quote
__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ja zaglądam...ja niestety nie mogę jechać z Ewą, a może Ola? tylko jej coś tu nie widać... może przez komórkę się z nią jutro z rana skontaktować??? Quote
zuzlikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='__Lara']Ja zaglądam...ja niestety nie mogę jechać z Ewą, a może Ola? tylko jej coś tu nie widać... może przez komórkę się z nią jutro z rana skontaktować??? Można by i przez komórkę...tylko trzeba mieć numer...:shake:...a nie mam! ...może Oleńka jeszcze wpadnie! A może ktoś inny może i też wpadnie:cool3: Quote
Nadziejka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 witajcie cioteczki wieczorkiem a wlasciwie nocka:loveu::loveu:wiec tak wszystko naszykowane ..ale mieszkanko nieposprzatane ..oj ale z mienia dzis niedolega:oops::oops:ale jutro raniutko wstane i ciachu machuuuuu szabadaba dla Princuniaaaaa:loveu::multi::multi::multi::Dog_run::thumbs::thumbs:ja wyslalam do Olrenki smsiki . Moze Ola w pracy albo gdzies cosikkk zalatwia :Dog_run::buzi:piesiu kochanyyyyy :loveu:caluski na noc !! wczesniej pisalam do Olenki i odpisala dzielna dziewczyna , ze w razie czego to jest ten tymczasik u ciociii :multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts