Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:ylsuper::ylsuper:Wybaczcie ciotenki ..:oops::shake:nie dalam rady dzis pojechac ..bo klopoty rodzinne.....jutro rano okolo 8 jade napewno . Moniko wysylam tobie pw . Dziewczynki matko..przepraszam ale nie mopglam jechac :shake:napewno wymysla sto argumentow przeciw , ale jeden jest taki ze kwarantanna pesiunia jeszcze trwa ...ale bede probowac jutro :Dog_run:bidulek , on jest taki smuteczek caly czas , bo pewnie ogromnie teskni za tym zyciem jakie mial , moze mial dobre zycie ..ech ktoz to wie smutenku , ktoz to wie :-(jesli sie ..nie uda to wtedy Olenka pomoze z cioteczka swoja :multi::multi:trzymajcie jutro kciuki mocniutko !!

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:ylsuper::ylsuper:Wybaczcie ciotenki ..:oops::shake:nie dalam rady dzis pojechac ..bo klopoty rodzinne.....jutro rano okolo 8 jade napewno . Moniko wysylam tobie pw . Dziewczynki matko..przepraszam ale nie mopglam jechac :shake:napewno wymysla sto argumentow przeciw , ale jeden jest taki ze kwarantanna pesiunia jeszcze trwa ...ale bede probowac jutro :Dog_run:bidulek , on jest taki smuteczek caly czas , bo pewnie ogromnie teskni za tym zyciem jakie mial , moze mial dobre zycie ..ech ktoz to wie smutenku , ktoz to wie :-(jesli sie ..nie uda to wtedy Olenka pomoze z cioteczka swoja :multi::multi:trzymajcie jutro kciuki mocniutko !!

No to trzymamy mocno - Ewcia, nie daj się! ;)

Posted

:bye::laugh2_2:dziekiiii ojjjj nie dam ja sie o nieee wezme se:sg168::2gunfire::snipersm::Poland::Poland:i wpadne ale delikatniutko sobie wpadnem i porrozmawiam tyz delikatniutenkooooo ...matko jedynoooooo ciotenki ja siem trzensem jak przed jakim egzaminemmmm ..ale musze byc wytrwala i silna jako Mickey Rourke :cool1::cool1:albo jeszcze jaki Bruce Lee i Czakos Norisos w jednym..ja juz gupoty wszelakie wygaduje z tego wsyckiego ciotenki [FONT=Arial Black]dziekujeeee i Princunio tez dziekuje ze jestescie :thumbs::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper:[/FONT]

Posted

[quote name='ewa gonzales']:bye::laugh2_2:dziekiiii ojjjj nie dam ja sie o nieee wezme se:sg168::2gunfire::snipersm::Poland::Poland:i wpadne ale delikatniutko sobie wpadnem i porrozmawiam tyz delikatniutenkooooo ...matko jedynoooooo ciotenki ja siem trzensem jak przed jakim egzaminemmmm ..ale musze byc wytrwala i silna jako Mickey Rourke :cool1::cool1:albo jeszcze jaki Bruce Lee i Czakos Norisos w jednym..ja juz gupoty wszelakie wygaduje z tego wsyckiego ciotenki [FONT=Arial Black]dziekujeeee i Princunio tez dziekuje ze jestescie :thumbs::Dog_run::bigcool::bigcool::ylsuper:[/FONT]

Ewuniu, będzie dobrze :lol: użyj argumentu, że jak nikt się po psiaka teraz nie zgłosił to pewnie do wieczora niedzieli nie zgłosi, a ma szansę na dom na akcji!

Posted

No to na bazarek Princunia zapraszamy i...oj,jak Cię Ewuś rozumiem...sama jestem tak zdenerwowana,że się nieco telepię!
Wyspać się trzeba bedzie!

Spokojnej nocy ...wszystkim ...:evil_lol: dobrym dwunożnym i wszystkim z ogonkami!

Posted

[quote name='kmonika']jak nie moga wydac oficjalnie , to niech dadza nieoficjalnie
i tak ich nikt nie sprawdzi czy pies siedzi w schronie do niedzieli, a papier wszystko przyjmie.. wystarczy chciec, mam nadzieje, ze kierownik wykarze odrobine dobrej woli..
tylko czy ten dt pewny? trzeba wszystko dograc

Kmoniko,kto ma możliwość dogadać się z kierownikiem o wydanie Princa...nawet nieoficjalnie w piątek rano?
Co do domku tymczasowego to może na 100% potwierdzić Oleńka...z dotychczasowych ustaleń wynika,że jak Princ nie znajdzie domku na akcji w sobotę,to bedzie w dt,a my nasilimy akcję ogłoszeniową,żeby był tam jak najkrócej i jak najszybciej znalazł ds.
...dobrze zrozumiałam?

I dlatego tak ważne jest zabranie małego w piątek...najlepiej rano,bo bez kierownika go nie wydadzą!

Posted

jak nie moga wydac oficjalnie , to niech dadza nieoficjalnie
i tak ich nikt nie sprawdzi czy pies siedzi w schronie do niedzieli, a papier wszystko przyjmie.. wystarczy chciec, mam nadzieje, ze kierownik wykarze odrobine dobrej woli..
tylko czy ten dt pewny? trzeba wszystko dograc

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kmoniko,kto ma możliwość dogadać się z kierownikiem o wydanie Princa...nawet nieoficjalnie w piątek rano?
Co do domku tymczasowego to może na 100% potwierdzić Oleńka...z dotychczasowych ustaleń wynika,że jak Princ nie znajdzie domku na akcji w sobotę,to bedzie w dt,a my nasilimy akcję ogłoszeniową,żeby był tam jak najkrócej i jak najszybciej znalazł ds.
...dobrze zrozumiałam?

I dlatego tak ważne jest zabranie małego w piątek...najlepiej rano,bo bez kierownika go nie wydadzą!

jasne zuzliczku dobrze zrozumialas;)nawet bardzo.Nie wiem jak z miejscem na akcji w sobote ale w niedziele bedzie........;)

Posted

:calus::Dog_run:piesiunku kochany !:loveu::loveu:Zuzliczku a ja nie moge spac jakos , no nimogeeee! Olenko droga naszaaa czy w niedziele napewno masz miejsce w SCC? jejuuu dziewczyny ile tych bidulkow siedzi w schronach ...:shake::-(martwia sie nasze serducha ojojjj martwia . Jade jutro ..dziewczynyyy jade , moze jakies czary mary w nocy jeszcze odprawic trza ...Olenko napisz mi swoj nr tel na pw proszeeee .

Posted

oj dziewuszki moje kochane:loveu:

juz nie moge sie doczekac piatku ew/soboty.... a jednoczesnie jakis niepokoj wewnetrzny czuje ,ze go nie dadzą nam:shake:

ale juz pozna godzina i glupie mysli człeka nachodzą...

Priinsiu juz niedlugo!:loveu:

w niedziele na akcji miejsce jest na 10000 procent

Posted

Olu Anileczkuuu :loveu::loveu::multi::multi::thumbs::Rose:[SIZE=2]takie mysli nocne ale jutro jest nowy dzioneczek i musiiii ze bedzie lepiejjjj :multi:Anioleczki ida luluuuuuu...zeby nie mialy w glowach jutro boluuululuuuuu:multi:

Posted

Cioteczki kochane...nowy dzień...piękny dzień:multi::multi::multi::multi:
...Ewuś dzwoniła...i :multi:...jutro schronisko wyda rano Princiaczka!...rozmawiała z p.Kierownikiem i jutro rano Ewa jedzie po malucha! Wykompie,oczaczki popielęgnuje...kochane jak się cieszę!:loveu::lol:

Trzymajcie by jutro,pojutrze...i w dalsze dni życie Princa było już bezpieczne i szczęśliwe!:loveu:

Posted

O matyldo, co za wieści :loveu::loveu::loveu:. Wszystkie puzle zaczynają się układać :cool3:.

Princuś, Ty nie masz pojęcia co tu się kroi :multi:.

Posted

jaaaaaaaaa, to świetnie :loveu: cioteczki, jesteście wspaniałe :D

To Princik będzie z Oleńka na akcji :D szkoda, że ich nie zobaczę :(

Ale ma znaleźć super domek!!! :D :loveu:

Posted

Kochani...mam pytanie- czy ktoś mógłby z Ewcią po Princa do schronu skoczyć?...to będzie w piątek rano...Ewa ma kawałek,a wykąpać psiukę trzeba,dobrze by było z nim trochę pobyć...odstresować...:lol:

...dokładnie wszystko można dogadać z Ewcią,albo jak nie będzie mogła wejść na dogo(teraz nie może:shake:),to ze mną-podam jej nr telefonu lub sama zadzwonię!

Ewa już ma i szelki,i smyczkę, i szamponik,i rumianek do oczków...odszykuje pieseczka...oj odszykuje!:multi:

Posted

Ja zaglądam...ja niestety nie mogę jechać z Ewą, a może Ola? tylko jej coś tu nie widać... może przez komórkę się z nią jutro z rana skontaktować???

Posted

[quote name='__Lara']Ja zaglądam...ja niestety nie mogę jechać z Ewą, a może Ola? tylko jej coś tu nie widać... może przez komórkę się z nią jutro z rana skontaktować???

Można by i przez komórkę...tylko trzeba mieć numer...:shake:...a nie mam! ...może Oleńka jeszcze wpadnie!
A może ktoś inny może i też wpadnie:cool3:

Posted

witajcie cioteczki wieczorkiem a wlasciwie nocka:loveu::loveu:wiec tak wszystko naszykowane ..ale mieszkanko nieposprzatane ..oj ale z mienia dzis niedolega:oops::oops:ale jutro raniutko wstane i ciachu machuuuuu szabadaba dla Princuniaaaaa:loveu::multi::multi::multi::Dog_run::thumbs::thumbs:ja wyslalam do Olrenki smsiki . Moze Ola w pracy albo gdzies cosikkk zalatwia :Dog_run::buzi:piesiu kochanyyyyy :loveu:caluski na noc !! wczesniej pisalam do Olenki i odpisala dzielna dziewczyna , ze w razie czego to jest ten tymczasik u ciociii :multi::multi::loveu: