Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki kochane ja naprawde nie chcialam sie nad wami pastwic:glaszcze::biggrina:
Wiem ,ze bedziecie ze mna (i moze z kims jeszcze) sercami soczystymi:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
cioteczki kochane ja naprawde nie chcialam sie nad wami pastwic:glaszcze::biggrina:
Wiem ,ze bedziecie ze mna (i moze z kims jeszcze) sercami soczystymi:evil_lol:

Dokładnie tak ...dokładnie tak...serduchami będziemy z Wami i z Princusiem!:loveu:
Zdrowiej Oleńko...zdrowiej!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dokładnie tak ...dokładnie tak...serduchami będziemy z Wami i z Princusiem!:loveu:
Zdrowiej Oleńko...zdrowiej!:loveu:

Jam juz zdrowa ciotuchna:lol:dziekuje ;)
kurcacki gdybys mogla mi przypomniec jakiemu psu mialam zrobic ogloszenie ccafeanjimal co mnie prosilas???? bo przeczyscilam skrzynke a nie pamietam:oops:

Posted

:loveu::loveu::buzi:[quote name='giselle4']...ja
ale tylko sercem będe z Wami dziewczyny:oops:;)Gisellciu naszaaa badz z nami i slowami i myslam,i :multi::loveu:a my z toba ajusci calyyy czasss :loveu::loveu::loveu::loveu:zdrowenka Giselciu :loveu:cioteczki bedzie dobrze , ulozy sie ulozyyyyyyyyyyyyy:thumbs:

Posted

Ola la napisał(a):
mnie tez niepokoi.Reflektuje ktos na czwartek?

Jak za dużo czarownic się zleci Pani się wystraszy i za próg nie wpuści :roll: :evil_lol:. Dwie to jeszcze, ale trzy czy cztery drzwi moga pocałować :cool3:.

Posted

psiama napisał(a):
Kiedy się do mamy Pani princa wybieracie ciotuchny ? Troszenke mnie niepokoi ta niestabilna jakby sytuacja .... :roll:

mnie tez niepokoi.Reflektuje ktos na czwartek?

Posted

psiama napisał(a):
Kiedy się do mamy Pani princa wybieracie ciotuchny ? Troszenke mnie niepokoi ta niestabilna jakby sytuacja .... :roll:

A to Princuś będzie na okres wyjazdu Pani u jej mamy, tak?

Posted

zgadzam sie troszku panikujemy:evil_lol:

wiec tak.
Princus na czas 2miesiecznego wyjazdu swojej mlodej pańci zostaje z jej rodzicami bo bardzo sie z nim zżyli ;)

potem pańcia wraca i mieszkaja wszyscy razem jak wczesniej;)

Posted

a jA niwim. :niewiem: musialby ktus poprosic i objasnic moze bo nie kazdy wie co i jak a to chyba starsi ludzie sa.
ja osobiscie z dzwonieniem gdziekolwiek musze czekac do pierwszego:evil_lol:

Posted

A&S napisał(a):
Ola, ja mam darmowe smsy. Jakby co mogę pisać

aaa to dobre dobre.przesle ci numer tej pańci co wyjechala to moze ona by podala numer do swoich rodzicow .....albo!napisze sie jej zeby sama im objasnila i poda jej jakiegos maila na ktorego by je wyslali?:niewiem:

nie no ja sie dzisiaj motam jak muszysko w pajęczej sieci:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

:Dog_run::iloveyou:Princuniuuu moje serduszko kofane trzymaj sie niuniu:loveu::loveu::loveu:niech ci sie wiedzie maluchuuuuu cudny!! ciekawe jak teraz ?