giselle4 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ...ja ale tylko sercem będe z Wami dziewczyny:oops:;) Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 cioteczki kochane ja naprawde nie chcialam sie nad wami pastwic:glaszcze::biggrina: Wiem ,ze bedziecie ze mna (i moze z kims jeszcze) sercami soczystymi:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ola la napisał(a):cioteczki kochane ja naprawde nie chcialam sie nad wami pastwic:glaszcze::biggrina: Wiem ,ze bedziecie ze mna (i moze z kims jeszcze) sercami soczystymi:evil_lol: Dokładnie tak ...dokładnie tak...serduchami będziemy z Wami i z Princusiem!:loveu: Zdrowiej Oleńko...zdrowiej!:loveu: Quote
Ola la Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 zuzlikowa napisał(a):Dokładnie tak ...dokładnie tak...serduchami będziemy z Wami i z Princusiem!:loveu: Zdrowiej Oleńko...zdrowiej!:loveu: Jam juz zdrowa ciotuchna:lol:dziekuje ;) kurcacki gdybys mogla mi przypomniec jakiemu psu mialam zrobic ogloszenie ccafeanjimal co mnie prosilas???? bo przeczyscilam skrzynke a nie pamietam:oops: Quote
zuzlikowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Ola la']Jam juz zdrowa ciotuchna:lol:dziekuje ;) kurcacki gdybys mogla mi przypomniec jakiemu psu mialam zrobic ogloszenie ccafeanjimal co mnie prosilas???? bo przeczyscilam skrzynke a nie pamietam:oops: No to świetnie! Dla tego wrzaszczka...śląskiego chłopaka-Rexa http://www.dogomania.pl/forum/f28/wrzeszczacy-smoluch_zbieramy-na-dt-leczenie-karme-szukamy-ds_pilne-137522/ Quote
Nadziejka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :loveu::loveu::buzi:[quote name='giselle4']...ja ale tylko sercem będe z Wami dziewczyny:oops:;)Gisellciu naszaaa badz z nami i slowami i myslam,i :multi::loveu:a my z toba ajusci calyyy czasss :loveu::loveu::loveu::loveu:zdrowenka Giselciu :loveu:cioteczki bedzie dobrze , ulozy sie ulozyyyyyyyyyyyyy:thumbs: Quote
psiama Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kiedy się do mamy Pani princa wybieracie ciotuchny ? Troszenke mnie niepokoi ta niestabilna jakby sytuacja .... :roll: Quote
psiama Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ola la napisał(a):mnie tez niepokoi.Reflektuje ktos na czwartek? Jak za dużo czarownic się zleci Pani się wystraszy i za próg nie wpuści :roll: :evil_lol:. Dwie to jeszcze, ale trzy czy cztery drzwi moga pocałować :cool3:. Quote
Ola la Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 psiama napisał(a):Kiedy się do mamy Pani princa wybieracie ciotuchny ? Troszenke mnie niepokoi ta niestabilna jakby sytuacja .... :roll: mnie tez niepokoi.Reflektuje ktos na czwartek? Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 psiama napisał(a):Kiedy się do mamy Pani princa wybieracie ciotuchny ? Troszenke mnie niepokoi ta niestabilna jakby sytuacja .... :roll: A to Princuś będzie na okres wyjazdu Pani u jej mamy, tak? Quote
_ogonek_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 No to teraz już tak mi sie pomieszalo. :O Coś jest nie tak z tą panią? A nie chcę was tu oskarżać ale może też troszkę panikujemy? Quote
Ola la Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 zgadzam sie troszku panikujemy:evil_lol: wiec tak. Princus na czas 2miesiecznego wyjazdu swojej mlodej pańci zostaje z jej rodzicami bo bardzo sie z nim zżyli ;) potem pańcia wraca i mieszkaja wszyscy razem jak wczesniej;) Quote
_ogonek_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 aaaaa Olu thx. Nareszcie kapuję o co wam wszystkim chodzi :evil_lol: Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A&S napisał(a):aaaaa Olu thx. Nareszcie kapuję o co wam wszystkim chodzi :evil_lol: Ja też :evil_lol: Quote
Ola la Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 heheh nie ma za co :lol: normalnie jak w telenoweli latinohamerykańskiej :evil_lol: Quote
psiama Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jestem bardzo ciekawa jet teraz Princ wygląda, czy przytył i w ogóle i w szczególe ... :diabloti: Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 O właśnie pani nie może fotek zrobić kilka? Quote
Ola la Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a jA niwim. :niewiem: musialby ktus poprosic i objasnic moze bo nie kazdy wie co i jak a to chyba starsi ludzie sa. ja osobiscie z dzwonieniem gdziekolwiek musze czekac do pierwszego:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ola, ja mam darmowe smsy. Jakby co mogę pisać Quote
Ola la Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Ola, ja mam darmowe smsy. Jakby co mogę pisać aaa to dobre dobre.przesle ci numer tej pańci co wyjechala to moze ona by podala numer do swoich rodzicow .....albo!napisze sie jej zeby sama im objasnila i poda jej jakiegos maila na ktorego by je wyslali?:niewiem: nie no ja sie dzisiaj motam jak muszysko w pajęczej sieci:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ola, numer zapisany wiec napiszę do pani. Quote
Nadziejka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :Dog_run::iloveyou:Princuniuuu moje serduszko kofane trzymaj sie niuniu:loveu::loveu::loveu:niech ci sie wiedzie maluchuuuuu cudny!! ciekawe jak teraz ? Quote
giselle4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ...witam Princusia mam nadzieje ze wszystko ok? Podniose maluszka i wierze ze bedzie jeszcze długie lata szczęśliwy;):loveu: Quote
Nadziejka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :loveu:Witayyyyy Giselllllll :loveu:i ja mam tez ogromna nadzieje ze bedzie dobrze 1!11!11!1!1:Dog_run::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts