Nadziejka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :scared::Dog_run::sweetCyb::sweetCyb:przylecialam rankiem coby wam kochane kobitkiiiiii:multi:zyczonka zlozyc - milosci i spokojnosci z okazji Dnia Mamuchnyyyy:multi:Kazdego dnia nowego - wiele radosci przynoszacegoooo! Zdrowka wy mamuski cudowne zdrowkaaa! Czerry marry niechaj ksiezyc dobroci zesle wam swe dary:loveu::loveu:ksieciuniu kochanyyyy najdrozszy - oby ten domeczek byl na tysiac lateczek niuniu kocham ciebie:buzi::iloveyou::iloveyou::Dog_run::Cool!::kociak::saeek::saeek::saeek::kociak::kociak: Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ewuś za życzonka dziękujemy!:loveu:...wzajemnie...wzajemnie-tylko szczęścia i spokoju zyczę! Princusiu...szczęśliwym bądź! Czekam na info z domeczku księciunia!...może i foteczki:cool3: Quote
psiama Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 O tak, czekamy na wiesci z nowego domu :cool3:. Jak mu tam ? :p Quote
kmonika Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 czekamy na wiesci z domku i moze jakies fotki:cool3: Quote
psiama Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ewcia, masz kontakt z domkiem ? Albo inna ciocia ... Jak tam przystojniaka się miwea ? :cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 psiama napisał(a):Ewcia, masz kontakt z domkiem ? Albo inna ciocia ... Jak tam przystojniaka się miwea ? :cool3: Coś Ewci nie widać ostatnio! Wracaj dziewczyno...wracaj! Nie ma kto pięknie śpiewać!:shake: Co u Prnca prześlicznego? Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Pogubiłam się... :oops: Rozumiem, że Princ ma domek? Quote
_ogonek_ Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 __Lara napisał(a):Tak :loveu: z tego co dziewczyny pisały to ma bardzo fajny domek :loveu: super, czyli zmieniam tytulik Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A&S napisał(a):Pogubiłam się... :oops: Rozumiem, że Princ ma domek? Tak :loveu: z tego co dziewczyny pisały to ma bardzo fajny domek :loveu: Quote
BoUnTy Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A ja bym sie jeszcze nie cieszyła... wrodzony pesymizm... Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A&S napisał(a):Pogubiłam się... :oops: Rozumiem, że Princ ma domek? Piękny tytuł Adziu!:loveu: Princuś ma dom...i bardzo się cieszymy i czekamy na informacje!:lol: Quote
Nadziejka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :Dog_run::ylsuper:witajcie ciotenkiiii:loveu:pomalenku , po cichutenku myslimy i mamy nadzieje ze wszystko sie ulozy:thumbs:Princuniu tys serdunko kofffane , ty czarnuszku cudowny niechaj sie ulozyyyy !! Quote
Nadziejka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 ciotenko Laro :loveu::loveu:moze bedziesz mogla namowic dziewczyny z SoS ..na wstawienie zdjecia Princunia z nowa pancia , bo gdy juz wychodzili to wtedy cioteczka zrobila zdjatka :loveu:cioteczka z wlosami do ranion , koloru siwego [SIZE=2]wiec Larus te zdjatka sa napewno , prosimy ciebie bardzoooooooooooooo:sweetCyb::sweetCyb:moze tutaj ciotenki z SoS wstawia choc jedno ! :Dog_run::calus::calus:Piesiu Princuniu kochany trzymamyyy dalej mocnooo za twe zycie :multi::multi::loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='ewa gonzales']ciotenko Laro :loveu::loveu:moze bedziesz mogla namowic dziewczyny z SoS ..na wstawienie zdjecia Princunia z nowa pancia , bo gdy juz wychodzili to wtedy cioteczka zrobila zdjatka :loveu:cioteczka z wlosami do ranion , koloru siwego [SIZE=2]wiec Larus te zdjatka sa napewno , prosimy ciebie bardzoooooooooooooo:sweetCyb::sweetCyb:moze tutaj ciotenki z SoS wstawia choc jedno ! :Dog_run::calus::calus:Piesiu Princuniu kochany trzymamyyy dalej mocnooo za twe zycie :multi::multi::loveu: Jak macie zdjęcia to dawac!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :sweetCyb::bigcool::bigcool::ylsuper::iloveyou:Adusiu kochanaaa nasza witaj po przerwieee juhuuu:multi::multi:ale sie dzialoooo ...mocniutko trzymajmy nasze paluchiiii za nowe zycie ksieciunia 1!!!!:thumbs::thumbs:kochaniutki miej piekne zycie !!Adusiu bardzoooo i ogromnieeee i odlotowo Ci dziekuje:Rose::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:anioleczkuuuu naszzzz! Za wateczek i za wszystko dziewczyno zlotosercowa i odjazdowaaaaa:multi::multi::loveu:moze cioteczka Lara poprosi babeczki z fundacji sos i moze siem uda :multi:zeby zdjatko wstawic ...byloby cuuuudnieeeee i serducha nasze by sie nacieszyly , choc ja bylam przy tym , ale super byloby miec zdjateczka na wateczku ! Quote
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='ewa gonzales']:sweetCyb::bigcool::bigcool::ylsuper::iloveyou:Adusiu kochanaaa nasza witaj po przerwieee juhuuu:multi::multi:ale sie dzialoooo ...mocniutko trzymajmy nasze paluchiiii za nowe zycie ksieciunia 1!!!!:thumbs::thumbs:kochaniutki miej piekne zycie !!Adusiu bardzoooo i ogromnieeee i odlotowo Ci dziekuje:Rose::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2:anioleczkuuuu naszzzz! Za wateczek i za wszystko dziewczyno zlotosercowa i odjazdowaaaaa:multi::multi::loveu:moze cioteczka Lara poprosi babeczki z fundacji sos i moze siem uda :multi:zeby zdjatko wstawic ...byloby cuuuudnieeeee i serducha nasze by sie nacieszyly , choc ja bylam przy tym , ale super byloby miec zdjateczka na wateczku ! ;););) j a liczę jeszcze na zdjęcia z nowego omku. A jeżeli chcecie zdjęcia wstawić na wątek to mogę to zrobić. ;);) Quote
Nadziejka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 :iloveyou::Dog_run:piesiatko kochaniutkie :loveu::loveu:niech ci tam bedzie przedobrzeeee :loveu:czarnuszkucudownyyyyyy , grzeczniuniiii buziaczki w niosalek ci slemyyyyyy :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Cioteczki, zdjęcia chcecie ;) Ewuniu, ale która to była osoba co robiła zdjęcia? może o amikat Ci chodzi? popytam, ale nie teraz, bo nie jestem na swoim kompie, mój w naprawie ;) Quote
giselle4 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 ...poczekamy na foteczki bo my są grzeczne dzieweczki:loveu: Quote
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Princuś, czekamy na wieści :loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 cioteczko Larusssssiuuuu:loveu:to byla dziewczyna z dlugimi wlosami , zrobione siwe pasemka , szczupla ., robila nam z Princuniem zdjatka i nowej panci tuz przed wyjsciem po podpisaniu umowy . ale jam sklerotyk i nie pamietam , bo Olunia mi wszystkie dziewczyny przedstawiala ..i wujkow tyz:evil_lol:;)piesiu koffanyyyyyy trzym sie zdrowiutki ty ksieciuniuuuuuuu:thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou: Quote
kmonika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 nic nie wiadomo, jak sie psina ma w nowym domku???? Quote
Nadziejka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :thumbs::thumbs::painting::iloveyou:pieknosci moje Princuniu jak ci tam ? zeby tobie niczego nigdy nie braklo , milosci najwiecej :loveu::loveu::loveu:Moniko cioteczka Lara moze bedzie cos wiedziec , albo Olala ..cioteczkoi odezwijcie siee czekamyyy na malutkie wiesciiiiii:bye::bye: Quote
BoUnTy Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przez chwilke mysleliśmy, ze Pani chce Princa oddać. U niego wszytsko dobrze ;] Mały kochany się zrobił, miziasty, ale Pani musi mu znaleźc lokum na 2 m-ce, gdyż wyjezdża do Hiszpanii. Ale chyba odda go do hotelu, a potem po niego wróci ;] To chyba dobrze... ;] Quote
Recommended Posts