Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola la']dziekuje bardzo;) mam nadizeje ze to ten numer bo wiem ,ze numerki sa zazwyczaj "lamane" 109/06 czy cos....

kochana nie martw sie nic a nic ;) naprawdem. Ja tu kombinuje ale nie wiem co z tego wyjdzie :(

Ola...to 50 może być połamane tym rokiem,czyli 50 z 2009roku!
Kombinuj kochana ...kombinuj...:loveu::loveu::loveu::loveu:

No i okazuje się,że w centymkach to my tak bardzo się nie różnimy:eviltong:...kilka w tę ,kilka w tamtę:evil_lol:...co za różnica?

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ola...to 50 może być połamane tym rokiem,czyli 50 z 2009roku!
Kombinuj kochana ...kombinuj...:loveu::loveu::loveu::loveu:

No i okazuje się,że w centymkach to my tak bardzo się nie różnimy:eviltong:...kilka w tę ,kilka w tamtę:evil_lol:...co za różnica?

aha:oops: kurcze ja to ciemnogród jestem dzisiaj jakis :evil_lol:

a co do centymetrow to faktycznie podobne dlugosci mamy:evil_lol:

Posted

Ksieciuniu kochaniutkiiiii :calus:smuteczek samotny ... ja mam pomysla pewnego tez , ale najpierw poczekajmy na Olenke:loveu:dzis pojade do schronu , tylko czy mnie wpuszcza zobaczyc niunia ?bede prosic , zadnego telefonu nie bylo , w sprawie czarnuszka . Te oczy ..mowia ze wiele przeszedl bidulek :-(jesuuuu kiedy ja bogata bendeeeee no kiedyyy?!:cool1:

Posted

Zuzliczku czy przeczytalaki od mienia?:roll:3 sztuki . Moniko czy jedziesz dzis napewno do schronu? Masz moj nr tel , wiec prosze sklontaktuj sie z mla :roll:Zuzliczkowa jak radzisz cioteczko ?

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Zuzliczku czy przeczytalaki od mienia?:roll:3 sztuki . Moniko czy jedziesz dzis napewno do schronu? Masz moj nr tel , wiec prosze sklontaktuj sie z mla :roll:Zuzliczkowa jak radzisz cioteczko ?

Ewuś ja mam dziś zamulony dzień i nie łapię:shake:...nie wiem o co pytasz?...3sztuki?...chodzi Ci o drobiazgi z bazarku? To jest wszystko OK...odłożone i będą na bazaruś Princunia!
Ależ jestem dzisiaj muł...:oops::oops::oops:...

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ksieciuniu kochaniutkiiiii :calus:smuteczek samotny ... ja mam pomysla pewnego tez , ale najpierw poczekajmy na Olenke:loveu:dzis pojade do schronu , tylko czy mnie wpuszcza zobaczyc niunia ?bede prosic , zadnego telefonu nie bylo , w sprawie czarnuszka . Te oczy ..mowia ze wiele przeszedl bidulek :-(jesuuuu kiedy ja bogata bendeeeee no kiedyyy?!:cool1:

Ewus godej jaki pomysl!:evil_lol: ja ciekawa jezzzzdem ;)

zuzlikowo ja tez dzis zmulona chodze cały dzień:evil_lol:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zuzliczku czy przeczytalaki od mienia?:roll:3 sztuki . Moniko czy jedziesz dzis napewno do schronu? Masz moj nr tel , wiec prosze sklontaktuj sie z mla :roll:Zuzliczkowa jak radzisz cioteczko ?

Ewcia już wiem...i to jest tak jak się nie patrzy ani na pw,ani do telefonu:shake:

...no i dościśliłam sobie informacje o Princiku odnośnie stosunku do psów!
Z mniejszymi spokojnie i przyjacielsko się bawi,dużych się obawia,wykazuje wyraźną postawę lękową...wycofującą się :shake:...niedobry symptom dla psa,który może wyjść na ogólny wybieg!

Kmoniko...ewciu...dowiedzcie się proszę,dokładnie kiedy kończy się kwarantanna i gdzie po niej Princ zostanie umieszczony...bardzo obawiam się ogólnego wybiegu z dorosłymi psami...

Ola...czy możesz już powiedzieć jakiego miałaś pomysła?:oops:...obawiam się,że małego będzie trzeba szybko zabrać ze schronu...
czy jest gdzieś w okolicy dt,który mógłby go przyjąć...ew niezbyt drogi hotelik...a zresztą co za różnica,czy w okolicy...może macie namiary na jakiś dobry dt?
Podrzućcie,gdzie można szukać...
Princ i z dużymi psiakami się zgodzi...po pewnym czasie i nie w schronisku!

Posted

giselle4 napisał(a):
...Ja to jestem zakręcona jak słoik
i pomyliłam sie i dostałam bure :shake:

...to pouśmiewam się do Cia...:loveu::loveu::loveu::loveu:...i do wszystkich zakręconych!:lol:

Posted

[quote name='zuzlikowa']
Ola...czy możesz już powiedzieć jakiego miałaś pomysła?:oops:...obawiam się,że małego będzie trzeba szybko zabrać ze schronu...
czy jest gdzieś w okolicy dt,który mógłby go przyjąć...ew niezbyt drogi hotelik...a zresztą co za różnica,czy w okolicy...może macie namiary na jakiś dobry dt?
Podrzućcie,gdzie można szukać...
Princ i z dużymi psiakami się zgodzi...po pewnym czasie i nie w schronisku!

Zuzliczku myslalam nad zabraniem go na akcje adopcyjna w SCC ale to schron decyduje jakie psy zabrac.
wiem ,ze jego kwarantanna koncyz sie w niedziele.....:shake:

Posted

byłam dzisiaj w schronie, rozmawiałam rano z panią, która pracuje w schronisku telefonicznie i powidziała mi, ze mogą mi psa bez problemu wyciągnąc z boksu do fotki. Niestety, jak pojechałam po poludniu po pracy, był jakis pan, ktory powodzial mi, ze takiej opcji nie ma, bo jak mi wyciągnie psa z boksu to potem inne go pogryzą, no więc skonczyło sie na tym, ze znowu mam foty zza krat.Wydaje mi sie, ze najlepiej tam jechac rano, bo rano są ludzie z ktorymi mozna sie dogadac, ale ja rano nie moge bo jestem w pracy:(. Princ jest bardzo smutny, mozna powiedziec, ze nawet zrezygnowany, pomachal mi smutno ogonkiem, widac po nim, ze psychicznie ciężko:( jak bylam poprzednim razem mial w obu oczach biała wydzielinę, niby normalne u psa, ale dzisiaj ta wydzielina była zielonkawa, to chyba nie jest normalne z tego co wiem, moze ma zapalenie spojówek?
Wedlug mnie nie wygladały te oczka na zdrowe, ale moze sie mylę

oto foty jakie udało mi sie zrobic , pod bacznym okiem pana pracującego w schronie

Posted

Jejku, biedaczek :( takie smutne te zdjęcia :( trzeba go zabrać stamtąd jak naprędzej, bo on tam całkiem zmarnieje :( biedactwo :placz:

P.S. ciotki, co Wy takie małe jesteście :evil_lol: ja przy Was to wielkolud niezły :evil_lol: (175cm) :evil_lol:

Posted

__Lara napisał(a):
Jejku, biedaczek :( takie smutne te zdjęcia :( trzeba go zabrać stamtąd jak naprędzej, bo on tam całkiem zmarnieje :( biedactwo :placz:

P.S. ciotki, co Wy takie małe jesteście :evil_lol: ja przy Was to wielkolud niezły :evil_lol: (175cm) :evil_lol:

No zmarnieje jeszcze bardziej:placz: ładny jest napewno by znalazl domek w silesii...ale do niedzieli ma kwarantanne....niew iem co w związku z tym:(

P.S....no my karliki jesteśmy a ty możesz być naszą mamą:evil_lol:plose bądz mamą:placz:

Posted

Ola la napisał(a):
No zmarnieje jeszcze bardziej:placz: ładny jest napewno by znalazl domek w silesii...ale do niedzieli ma kwarantanne....niew iem co w związku z tym:(

P.S....no my karliki jesteśmy a ty możesz być naszą mamą:evil_lol:plose bądz mamą:placz:

Ola, do Silesii? a on jest w Katowicach czy w Sosnowcu???

hahaha, mamą :diabloti::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: w sumie mogę być, bo za tydzień Dzień Matki :evil_lol::evil_lol:

Posted

Szkoda,że Adzi nie ma ...trzeba by tytuł zmienić!

Kmoniko...jak rozumiem nie wiesz czy oglądał Princa wet?...nie wiesz też gdzie zostanie umieszczony po kwarantannie?:shake:

"Zuzliczku myslalam nad zabraniem go na akcje adopcyjna w SCC ale to schron decyduje jakie psy zabrac.
wiem ,ze jego kwarantanna koncyz sie w niedziele.....:shake:
"

Ola...Kmoniko...a jak to jest,czy osoba,która psa do schronu przyprowadziła może zabrać go?...czy i ją obowiązuje kwarantanna?...
Ola...a kiedy jest ta akcja?

A jakiś tani hotelik...?...nie wiem czy się ze mną zgodzicie,ale o ile na już schronisko było dobrym wyjściem ,to teraz już tak nie jest! Trzeba szukać szansy zabrania malucha z tamtąd!

Posted

[quote name='zuzlikowa']

A jakiś tani hotelik...?...nie wiem czy się ze mną zgodzicie,ale o ile na już schronisko było dobrym wyjściem ,to teraz już tak nie jest! Trzeba szukać szansy zabrania malucha z tamtąd!

Dokładnie, jego łapie deprecha, to widać :( :placz:

Posted

[quote name='__Lara']Ola, do Silesii? a on jest w Katowicach czy w Sosnowcu???

hahaha, mamą :diabloti::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin: w sumie mogę być, bo za tydzień Dzień Matki :evil_lol::evil_lol:

kurczaki teraz to mnie zatkalo bo sie odmozdzylam i zwatpilam przez chwile w to ,ze jest Katowicach:evil_lol:.uffff:evil_lol:

Dobra to mamy mame:loveu: co chcesz na Dzień Matuli?:cool3:

Ola...Kmoniko...a jak to jest,czy osoba,która psa do schronu przyprowadziła może zabrać go?...czy i ją obowiązuje kwarantanna?...
Ola...a kiedy jest ta akcja?

w najblizszy weekend;)
mysle ,ze moglaby zabrac chyba.....z tym ,ze jakby go zabrala to musialby miec miejsce na akcji jako tymczasowicz a ciezko o miejsce....moze w sobote by cos bylo......

Posted

O kurczaki dizewczyny czyli on jest w schronie w Sosnowcu nie w Katowicach?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja bylam przekonana ,ze w Katowicach........tam jest duzo duzo lepiej niz w Sosnowcu.......

to klapa na akcje nie pojedzie przeca:shake:

Posted

Posty przeskoczyły :mad: więc wkleję jeszcze raz:

To za dużo, nie uzbieramy tyle :-( a to nie za duży piesek, fajnie jak by był hotel za 10zł. Olu, a hotel koło schronu w Katowicach to nie wiesz czy jeszcze funkcjonuje? chociaż tam super nie ma :-( najlepszy byłby dt gdzie PRINC miałby kontakt z człowiekiem... a może Gisic by go wzięła jakby Sita dom znalazła, Ola, jak myślisz? :roll:

Posted

[quote name='Ola la']O kurczaki dizewczyny czyli on jest w schronie w Sosnowcu nie w Katowicach?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ja bylam przekonana ,ze w Katowicach........tam jest duzo duzo lepiej niz w Sosnowcu.......

to klapa na akcje nie pojedzie przeca:shake:

Też mi się tak zdawało, że on jest w Sosnowcu, kurcaku :roll: :evil_lol:

Więc nici z akcji... trzeba czekać na fajne zdjęcia, Ola, zrobisz mu cafeanimala to napewno go wybiorą do metra :loveu:

P.S. Na Dzień Matuli życzę sobie żeby Princ znalazł super domek ;)

Posted

[quote name='ewa gonzales']:shake:jezdem dzieczynki kochane ..i nie pojechalam wieczorkiem ..:oops::oops:bom spac ..poszla na pol godzinki :oops::shake:no i wstalam po poltoprej godzinie ojojjjj alez ze mnie babaaaa...przepraszam !! Moniko ja jade jutro napewno rano odwiedzic kochaniutkiego tylko ze aparatu nimam ..wiec zdjec nie porobie ...matko jedyna taki smutny niunius :-(:-(dziewczyny jest hotelik w Sosnowcu na ul. Okrzei , ale tam 20 zl za dobe , ja dzis tam dzwonilam i maja miejsca , opowiedzialam pani co i jak i bez problemu moze przyjac cudnego niunia ..tylko ze 20 zeta to jest duuuzo za dzien , wiec gdyby ktos mogl wziac piesia na dt platne to napewno byloby taniej . Nikt nie dzwonil ...:shake::-(serducho sciska niuniu kochanyyy cioteczki co tu poczac ??matko jedyna co poczac

To za dużo, nie uzbieramy tyle :-( a to nie za duży piesek, fajnie jak by był hotel za 10zł. Olu, a hotel koło schronu w Katowicach to nie wiesz czy jeszcze funkcjonuje? chociaż tam super nie ma :( najlepszy byłby dt gdzie PRINC miałby kontakt z człowiekiem... a może Gisic by go wzięła jakby Sita dom znalazła, Ola, jak myślisz? :roll:

Posted

[quote name='__Lara']Też mi się tak zdawało, że on jest w Sosnowcu, kurcaku :roll: :evil_lol:

Więc nici z akcji... trzeba czekać na fajne zdjęcia, Ola, zrobisz mu cafeanimala to napewno go wybiorą do metra :loveu:

P.S. Na Dzień Matuli życzę sobie żeby Princ znalazł super domek ;)

no no Kurcak to ja:evil_lol:
Jasne rypne mu takiego cafeanimala ,ze telefon mi eksploduje z czestego dzwonienia chetnych na ksieciunia:evil_lol:

P.S.......no to ja Ci mamo tego właśnie zycze w lasciwie zyczyc bede w Dzien Matki :Rose:

Princ jest w Sosnowcu w schronie, u nas nie ma wolontaratu, u nas nie ma nic. Nie ma równiez mozliwosci zabrania psa nawet na spacer po terenie przyległym do schronu.Kierownik brak wolontaratu tłumaczy tym, ze jak pies ugryzie to co będzie..bla , bla bla....Aby wyciagnac psa ze schronu, musze go wykupic normalnie jak do adopcji i nie ma mowy o tym, zeby pies był podopiecznym schronu , a przebywał w dt. Albo adopcja albo psiak siedzi, innej opcji nie ma..Nie chcą dt tak jak jest gdzie indziej..
Wiec jesli Princ moglby jechac na akcje do K-c to juz tylko z hotelu lub dt bo do schronu wrocic nie moze, jak nie znajdzie domku na akcji ot co..

Trudno mi w ogole komentowac postawe tego schroniska/tych "ludzi"........same gnidy.Ile razy tam bylam spotykalam inna gnide i co jedna to gorsza..........i parwo wszedzie dookoła.