Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Nie dość, ze piękne, to tym razem grzeczne :razz:

Dziś poleciała obszczekac onke, a ucikała mi na recę przed jamnisią :evil_lol:[/quote]
Typowy pies obronny...;)

Posted

śliczna sunia:loveu: nie wiem co więcej napisać. Nie chcę się powtarzać.Wątek śledzę chociaż nie zawsze się wpisuję. Sunieczce zyczę dobrego domku.

Posted

[quote name='zerduszko']Zaczepno-obronny :eviltong: Pies zaczepia, Pani broni :razz: Teraz mam takie dwa :shake:[/quote]
Tak....W takim towarzystwie z całą pewnością możesz się czuć bezpieczna...;)

Posted

Mamy pierwszy tydzień za sobą :multi: :bday:
Obyło się bez ofiar, teraz będzie już tylko lepiej.

Lizka jest coraz weselsza, więcej je i zaczepia sąsaidów. Ja jej kupię chustę [I]szukam domu[/I] i ona sama go sobie znajdzie :p

Posted

No i obejrzalam fotki...i znow mi sie mordka do kompa uśmiecha na takie widoki....:loveu::loveu::loveu:MAm nadzieję, że sąsiedzi śpią już jednak:roll::roll:

Posted

Jeśli nie śpią to pewnie pomyślą,że zwariowałaś...:evil_lol: Mój tz też się często pyta,co ja takiego śmiesznego w tym laptopie widzę...;)

Psinko wstawaj i wędruj na pierwszą!:loveu:

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Mam nadzieję,że to nie ropomacicze...
To może być wyciek po cieczce... Czasami tak właśnie się macica czyści.
No jednak trzeba sprawdzić...
[/I][/quote]
Też mam taką nadzieje... Ona jeszcze jest tak chuda... za wcześnie chyba na zabieg :shake: Czekam na TŻ i pojedziemy obadać.

Posted

zerduszko - żadnych telefonów nie było?
ogłaszam Lizkę wszędzie gdzie można...naprawdę zrobiłam jej co najmniej 20 ogłoszeń....
te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka...
co jest z tymi ludźmi?

Posted

[quote name='Monday']zerduszko - żadnych telefonów nie było?
ogłaszam Lizkę wszędzie gdzie można...naprawdę zrobiłam jej co najmniej 20 ogłoszeń....
te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka...
co jest z tymi ludźmi?[/quote]
Ja tam nie wiem, ale ona jest taka kochana, ze jak jeszcze trochę posiedzi, to się wcale nie obrazę :loveu:
Ludzie wolą kudłate, pstrokate psy... nie biorą w ogóle pod uwagę charakteru, licząc, ze jakoś będzie.... A ktoś, kto dostanie tego skarba, będzie dziękował bogom, za dzień, w którym przybyłą do jego domu :p

Posted

Biedna mała. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Czekamy na wieści po wizycie u weta.

[QUOTE]te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka...[/QUOTE]
ja gdybym mogła mieć na stałe drugiego psiaka to nawet przez sekundę bym się nie wahała :loveu:
[SIZE=1]po wakacjach może będę szukać jakiegoś czarnego nieszczęścia dla siebie, chyba, że w innym kolorku się zakocham ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='zerduszko']Ja brałam 1 psa na tymczas :mad: A nie gromadę :diabloti:

Jest wysokie podejrzenie ciąży :shake: Jutro mamy umówione USG :roll:[/quote]
:-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::roll:[I] Oby nie...[/I]