zerduszko Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nie dość, ze piękne, to tym razem grzeczne :razz: Dziś poleciała obszczekac onke, a ucikała mi na recę przed jamnisią :evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='zerduszko']Nie dość, ze piękne, to tym razem grzeczne :razz: Dziś poleciała obszczekac onke, a ucikała mi na recę przed jamnisią :evil_lol:[/quote] Typowy pies obronny...;) Quote
Monday Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 To do swoich ogłoszeń MUSZĘ powklejać nowe zdjęcia - są naprawdę śliczne Quote
majka50 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 śliczna sunia:loveu: nie wiem co więcej napisać. Nie chcę się powtarzać.Wątek śledzę chociaż nie zawsze się wpisuję. Sunieczce zyczę dobrego domku. Quote
zerduszko Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Wet-siostra']Typowy pies obronny...;)[/quote] Zaczepno-obronny :eviltong: Pies zaczepia, Pani broni :razz: Teraz mam takie dwa :shake: Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='zerduszko']Zaczepno-obronny :eviltong: Pies zaczepia, Pani broni :razz: Teraz mam takie dwa :shake:[/quote] Tak....W takim towarzystwie z całą pewnością możesz się czuć bezpieczna...;) Quote
zerduszko Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Mamy pierwszy tydzień za sobą :multi: :bday: Obyło się bez ofiar, teraz będzie już tylko lepiej. Lizka jest coraz weselsza, więcej je i zaczepia sąsaidów. Ja jej kupię chustę [I]szukam domu[/I] i ona sama go sobie znajdzie :p Quote
gonia66 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No i obejrzalam fotki...i znow mi sie mordka do kompa uśmiecha na takie widoki....:loveu::loveu::loveu:MAm nadzieję, że sąsiedzi śpią już jednak:roll::roll: Quote
Wet-siostra Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jeśli nie śpią to pewnie pomyślą,że zwariowałaś...:evil_lol: Mój tz też się często pyta,co ja takiego śmiesznego w tym laptopie widzę...;) Psinko wstawaj i wędruj na pierwszą!:loveu: Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Trzymajcie kciuki, bo Lizkę czeka przyspieszona wizyta u weta :shake: Mam nadzieję, że bez zabiegu się obejdzie na razie, bo ja mam wypłatę dopiero za tydzień :angryy: Quote
Wet-siostra Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Trzymam...Mam nadzieję,że to nic poważnego...:oops: Quote
Klaudus__ Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [I]Mam nadzieję,że to nie ropomacicze... To może być wyciek po cieczce... Czasami tak właśnie się macica czyści. No jednak trzeba sprawdzić... [/I] Quote
Klaudus__ Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [I]Trzeba też zrobić bazarek na Lizi. U mojego weta rachunek jeszcze nie zamknięty,a u Zerduszko zaczyna się rachunek otwierać...:roll:[/I] Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Klaudus__'][I]Mam nadzieję,że to nie ropomacicze... To może być wyciek po cieczce... Czasami tak właśnie się macica czyści. No jednak trzeba sprawdzić... [/I][/quote] Też mam taką nadzieje... Ona jeszcze jest tak chuda... za wcześnie chyba na zabieg :shake: Czekam na TŻ i pojedziemy obadać. Quote
Monday Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 zerduszko - żadnych telefonów nie było? ogłaszam Lizkę wszędzie gdzie można...naprawdę zrobiłam jej co najmniej 20 ogłoszeń.... te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka... co jest z tymi ludźmi? Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Monday']zerduszko - żadnych telefonów nie było? ogłaszam Lizkę wszędzie gdzie można...naprawdę zrobiłam jej co najmniej 20 ogłoszeń.... te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka... co jest z tymi ludźmi?[/quote] Ja tam nie wiem, ale ona jest taka kochana, ze jak jeszcze trochę posiedzi, to się wcale nie obrazę :loveu: Ludzie wolą kudłate, pstrokate psy... nie biorą w ogóle pod uwagę charakteru, licząc, ze jakoś będzie.... A ktoś, kto dostanie tego skarba, będzie dziękował bogom, za dzień, w którym przybyłą do jego domu :p Quote
Michal__ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zapraszam Serdecznie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-roznosci-dla-mikusia-fruzi-lizi-do-31-05-09-a-138320/#post12328954[/URL] Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Czekam na tego mojego TŻ i :angryy: Jak tylko odzyskam aparat, to też zrobię bazarek :shake: Quote
*Monia* Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Biedna mała. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Czekamy na wieści po wizycie u weta. [QUOTE]te zdjęcia są prześliczne - ja bym się na nią skusiła, gdybym szukała psiaka...[/QUOTE] ja gdybym mogła mieć na stałe drugiego psiaka to nawet przez sekundę bym się nie wahała :loveu: [SIZE=1]po wakacjach może będę szukać jakiegoś czarnego nieszczęścia dla siebie, chyba, że w innym kolorku się zakocham ;)[/SIZE] Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ja brałam 1 psa na tymczas :mad: A nie gromadę :diabloti: Jest wysokie podejrzenie ciąży :shake: Jutro mamy umówione USG :roll: Quote
Klaudus__ Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='zerduszko']Ja brałam 1 psa na tymczas :mad: A nie gromadę :diabloti: Jest wysokie podejrzenie ciąży :shake: Jutro mamy umówione USG :roll:[/quote] :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::roll:[I] Oby nie...[/I] Quote
zerduszko Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Klaudus__']:-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::roll:[I] Oby nie...[/I][/quote] Wszystko na to wskazuje :shake: Co teraz?? Quote
Klaudus__ Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='zerduszko']Wszystko na to wskazuje :shake: Co teraz??[/quote] [I]Chyba najlepiej byłoby,zrobić tą sterylkę... Jak to sam początek...:shake:[/I] Quote
*Monia* Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No to masz kilka w jednym :eviltong:. Dobrze, że to nic poważniejszego. Też jestem za sterylką puki jeszcze jeden pies jest :roll:. Quote
Recommended Posts