zerduszko Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Jak ubijesz jajka z cukrem to mąkę dodawaj po troszkę i mieszaj delikatnie łyżką. Jajka czy białka? mniam nawet takie niewyrośnięte bym wszamała To wpadaj, mam jeszcze bezglutenowe brownie :P Quote
*Monia* Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Bardzo ładne zęby Lizka ma ;) Na biszkopty zawsze chętna jestem, wyślij kurierem :P Gdybym pamiętała to bym napisała co zrobić żeby wyszedł, ale już nie pamiętam. Na pewno trzeba ubić i białka i żółtka :) Quote
Margi Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Ja ubijam najpierw białka,dodaje cukier i po jednym żółtku.Ubijając a potem mąkę łyżką delikatnie mieszając. Quote
ulana Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 O rany, przestraszyć się tych zębów można naprawdę. Ale i podziwiać - bielutkie. :) Taka mnie ominęła biszkoptowa dyskusja. No i co zrobiłaś z tym ciastem - zjedzone ze smakiem? Na przyszłość mogę z czystym sumieniem polecić tę metodę: http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii Quote
*Monia* Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Najlepszego dla Igi! Niech duża i zdrowa rośnie :) Quote
zerduszko Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Na przyszłość mogę z czystym sumieniem polecić tę metodę: http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii Ten mi nie wyszedł, ze 2 cm wyrósł. *Monia* dzięki :) Dzis byłam w pracy, podanie przyjęte chodzę na 7h :) Quote
ulana Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ten mi nie wyszedł, ze 2 cm wyrósł. Cha, cha. To Ci poradziłam. :) :) :) Mnie jakoś wychodzi... Quote
zerduszko Posted March 29, 2015 Posted March 29, 2015 Sandra,to dla Ciebie ;) [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/IGA/DSC_0356.jpg.html][/URL] I z roczku, biszkopt w koncu wyszedl [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/IGA/DSC_0948.jpg.html][/URL] I zostal zjedzony :) [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/IGA/DSC_1062.jpg.html][/URL] Co tam na fejsiku pisza... [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/IGA/DSC_0767.jpg.html][/URL] Mam ich 5 milionow ;) ale ostatnie [URL=http://s805.photobucket.com/user/kmlz/media/IGA/DSC_0692.jpg.html][/URL] Quote
malawaszka Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 dżizes jakie zajebiaszcze!!!!! ekstra! pokazuj te 5 milionów :D Quote
Margi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Cudna dziewczynka rośnie. Bolcik to chyba ma dużo cierpliwości w sobie do Iguni. Dawaj resztę zdjęć. Quote
AnkaG Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ale dzidziula fajowa :) A Bolcik faktycznie jako balkonik do chodzenia się nadaje :) Quote
Saththa Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ale genialne foty ;) A ten biszkopt to cudny z ta mysza... :) Ale Ci dziecię rośnie... szybko czas leci ;) http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/IGA/DSC_0356.jpgno to teraz widze ale mam zagadkę...c zy to Bolt taki duży czy Iga taka Mała :D Foty genialne! Daj jeszcze :) Quote
jambi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Hejka, faaaajne foty :-D... A jak sobie przypomnę jak to lata temu, w sumie nie tak dawno KTOŚ mówił że dzieci to niekoniecznie... :-P Quote
jambi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 A czemu nie sznauce, odpowiedz jest prosta - wszystkie migusiem znajduja domy, a Liz mi sie zostala. Bolt to wiadomo, prezencik i nie moj wybor. Się cofłam kawałek co by być mniej więcej na bieżąco... ;-) pozwól że się ustosunkuję.... Faktycznie migusiem. W szczególności pewien pieprzasty sredniak o wdzięcznym imieniu Swiss ;-) A na marginesie, zaczęłam podczytywac ten wątek od początku (no co,lepiej późno itd) powiedz Zerduszko, w którym mniej więcej miejscu Ty się pojawiasz? Quote
zerduszko Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Bolcik to chyba ma dużo cierpliwości w sobie do Iguni. I wzajemnie! Siebie sa warci. Suchar sie ciagle pcha do niej, oblizuje ja, a ona ciagle robi mu badania :> Bolt na komende do Igi leci ja wycalowac, a ona jak tylko uslyszy, ze go wysylamy, zamyka oczy i sie chichra ;) Bardzo opiekunczy jest , jednym slowem dobra suczka z tegoBolta :P Ale jest jeden warunek, nie wolno dotykac Bolta jak odpoczywa. http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/IGA/DSC_0356.jpgno to teraz widze ale mam zagadkę...c zy to Bolt taki duży czy Iga taka Mała :D Iga jak to roczniak, 78 czy jakostak ma wzrostu. Hejka, faaaajne foty :-D... A jak sobie przypomnę jak to lata temu, w sumie nie tak dawno KTOŚ mówił że dzieci to niekoniecznie... :-P Jakby to delikatnie ujac... Sie tak ulozylo :P Się cofłam kawałek co by być mniej więcej na bieżąco... ;-) pozwól że się ustosunkuję.... Faktycznie migusiem. W szczególności pewien pieprzasty sredniak o wdzięcznym imieniu Swiss ;-) A na marginesie, zaczęłam podczytywac ten wątek od początku (no co,lepiej późno itd) powiedz Zerduszko, w którym mniej więcej miejscu Ty się pojawiasz? Swissa oddalam, bo wyl. Zreszta kto by gonie oddal do TAKIEGO domu :) A dobry watek przegladasz? Ja od poczatku jestem, 31 post. Przelecial ten rok, jak nie wiem. 4 tydzien chodze do pracy, wiec wybaczcie, ale foty jutro jak znajde czas. Poza tym przygotowuje ksieciunia do zawodow w maju.... 3x w tyg. trening. No i od soboty bede prowadzila kurs agility dla poczatkujacych i nie rozumiem czemu tam Moniki z Ruda nie ma :( Quote
jambi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Wątek przeglądam dobry, ino ja na telefonie więc trochę mozolnie mi to idzie i wychodzi po jakieś pięć postów na stronę hihihi.... Quote
malawaszka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 No i od soboty bede prowadzila kurs agility dla poczatkujacych i nie rozumiem czemu tam Moniki z Ruda nie ma :( wow wow!! gratki pani instruktor :D a czemu nie pisałaś wcześniej, że to Ty będziesz? może byłaby to motywacja :p a tak serio to wkurza mnie odległość do Was... na same dojazdy mój smok by mnie zbankrutował :/ ale myślę nad wybraniem się do Agilife - bliżej chyba już nie znajdę nic :D tylko najpierw to muszę popracować nad własną sprawnością fizyczną bo jest jakaś masakra - upasłam się jak wieprz ... ble Quote
Saththa Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Iga jak to roczniak, 78 czy jakostak ma wzrostu. Łoooooo mamusiu jaka urosnieta już :D (miarkę sobie wziełam i pomierzyłam od podłogi) :D i do Tazzmana przyrównałam... fakt nie wygodnie by jej było bo zza niego to jakos nosek i oczka by wystawały... z tym, ze noska nie jestem pewna :D moze być ze samo czoło hahah Quote
jambi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Saththa, mówisz Iga urośnięta? Hmmm...A co powiesz jak Ci powiem, że moje młodsze dziecię już 72 ma? Czyli typowego sznaucera olbrzyma w kłębie przerasta hehehe.... Quote
zerduszko Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 wow wow!! gratki pani instruktor :D a czemu nie pisałaś wcześniej, że to Ty będziesz? może byłaby to motywacja :P Jakby to rzec .... znalam Twa odpowiedz :P Łoooooo mamusiu jaka urosnieta już :D (miarkę sobie wziełam i pomierzyłam od podłogi) :D i do Tazzmana przyrównałam... fakt nie wygodnie by jej było bo zza niego to jakos nosek i oczka by wystawały... z tym, ze noska nie jestem pewna :D moze być ze samo czoło hahah Ales wymyslila :D Rozczulajaca jestes! Saththa, mówisz Iga urośnięta? Hmmm...A co powiesz jak Ci powiem, że moje młodsze dziecię już 72 ma? Czyli typowego sznaucera olbrzyma w kłębie przerasta hehehe.... W jego wieku Iga miala ponad 80cm, ale jak ja postawilam i zmierzylam,to sie skurczyla 10cm ;) Quote
agaga21 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 foty z roczku wyszły genialne! super pomysłowe, młoda świetnie wystrojona a zdjęcie ze zjedzonym tortem wymiata :D naprawdę gratuluję pomysłu, żałuję, że też na coś takiego nie wpadłam gdy moje rok kończyły. chętnie bym jeszcze chociaż kilka obejrzała, może wrzucisz jeszcze trochę? Quote
jambi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Właśnie, podobno masz ich pięć milionów czy coś... ;-) Quote
Saththa Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Saththa, mówisz Iga urośnięta? Hmmm...A co powiesz jak Ci powiem, że moje młodsze dziecię już 72 ma? Czyli typowego sznaucera olbrzyma w kłębie przerasta hehehe.... ja nie wiem czym Wy te dzieci karmicie :eek2: hyhyh zerduszko Saththa, w 31 Mar 2015 - 12:00 PM, powiedział: Łoooooo mamusiu jaka urosnieta już :D (miarkę sobie wziełam i pomierzyłam od podłogi) :D i do Tazzmana przyrównałam... fakt nie wygodnie by jej było bo zza niego to jakos nosek i oczka by wystawały... z tym, ze noska nie jestem pewna :D moze być ze samo czoło hahah Ales wymyslila :D Rozczulajaca jestes! jakoś musiałam pomierzyć coby sobie uzmysłowic nie? :P agaga21 Napisany Dzisiaj, 08:26 foty z roczku wyszły genialne! super pomysłowe, młoda świetnie wystrojona a zdjęcie ze zjedzonym tortem wymiata :D naprawdę gratuluję pomysłu, żałuję, że też na coś takiego nie wpadłam gdy moje rok kończyły. chętnie bym jeszcze chociaż kilka obejrzała, może wrzucisz jeszcze trochę? Hahah ja to bym tego tortu jako zjedzony nie opisała :D Raczej zdemolowany o :P Quote
Recommended Posts