zerduszko Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Jestem, nic sie nie dzieje ;) Jeszcze tak bedzie, ze mnie wypuszcza pochodze z tydzien i dopiero sie zacznie ;) Quote
zerduszko Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='malawaszka']o masz! w domu?[/QUOTE] No co Ty w szpitalu z komory korzystam. Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='zerduszko']Jestem, nic sie nie dzieje ;) Jeszcze tak bedzie, ze mnie wypuszcza pochodze z tydzien i dopiero sie zacznie ;)[/QUOTE] Hahahhahah to Ci niespodzianka :) Zerce Nasze 3mamy kciuki:) i oddychamy :lol: Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='zerduszko']No co Ty w szpitalu z komory korzystam.[/QUOTE] :question: z jakiej komory????? nie zapominaj, że ja nieródka więc szpitalno-porodówkowa nomenklatura nieznana mi jest :D Quote
*Monia* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 No to tyle tu rodzących a Ty się nie solidaryzujesz :evil_lol: Urodzisz w poniedziałek :eviltong:. Nie waż się jutro bo tylko jeden prezent w dwa święta będzie mała dostawać :p Quote
Saththa Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='malawaszka']:question: z jakiej komory????? nie zapominaj, że ja nieródka więc szpitalno-porodówkowa nomenklatura nieznana mi jest :D[/QUOTE] obawiam się, ze znaczy z telefonu :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='Saththa']obawiam się, ze znaczy z telefonu :diabloti:[/QUOTE] aaa buuahahaha :splat: z komóry w sensie hahahah umarłam ze śmiechu właśnie hahahaha - bosz a ja sobie jakieś komory tlenowe z internetem haha czy coś wyobrażałam Quote
weszka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 Hahaha kogoś fantazja z tych nerw ponosi :eviltong: I to wcale nie tego co powinno hihi Zerce dzielne bądź, twarde nie miętki itd itp. Czekamy na rozwój sytuancji :cool3: Quote
malawaszka Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 No jak zawsze - ktoś musi panikować, żeby spokojnie urodzić mógł ktoś :grins: Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 buhahaha! to się uśmiałam. życzę ci zerduszko, by się mała w dzień kobiet zdecydowała pokazać. a jak nie, to pewnie będziesz troszkę zawiedziona, ale co się odwlecze..... za miesiąc już nie będzie to istotne czy ponosiłaś tydzień dłużej czy nie ;) Quote
Fides79 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 [quote name='zerduszko']Jestem, nic sie nie dzieje ;) Jeszcze tak bedzie, ze mnie wypuszcza pochodze z tydzien i dopiero sie zacznie ;)[/QUOTE] a trzeba było te żyrandole szorować albo seksować się z mężem mnie osobiście porządki i spacery nie pomogły ale przyjemny wieczór owszem, po 3 godzinach skurczów dostałam :razz::evil_lol: Quote
WATACHA Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Tydzień szybko zleci i będą się rodzić dzieci:loveu: Quote
zerduszko Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Cos sie nad ranem poruszylo, a teraz cisza. Takze trza czekac dalej. Quote
malawaszka Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 huh no to czekamy... masz tam chociaż co robić? jakieś komory z internetem albo co? :splat: Quote
Saththa Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 to czekamy Zerce z Wami ;) Tylko Mała niech za długo nie czeka :) Quote
zerduszko Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Nie jest zle, dzis od 13 mialam sporo odwiedzin,nawet nie mialam jak sie przespac. Tylko co za dlugo... niech wylazi ;) Quote
Margi Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Mała powoli zaczyna brać rozbieg i pewnie niedługo przybędzie na ten świat.:lol: Quote
agaga21 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 kamila a jak na ktg? są jakieś skurcze czy nie bardzo? będą przyspieszać jeśli do jutra nic się nie ruszy? Quote
*Monia* Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 No to już bliziutko jak coś się ruszyło, jutro pewnie się rozrusza na dobre :cool3: Quote
Recommended Posts