danyww Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 zerduszko napisał(a):Dzieki za gratki. Kruszynka jest ogromnym zarlokiem ;) A ja ciagle nie w formie. Nie wiem kiedy nas wypuszcza :/ Damian na fb wrzucal foto, ale nie wiem czy widoczne dla nieznajomych. Wracaj do zdrowia szybciutko. :glaszcze: :calus: Quote
*Monia* Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 Do formy jakiś czas będziesz dochodzić, po cesarce niestety trochę dłużej. A wypuszczają jakoś po 3 dobach o ile nic się nie przyplącze. Mi się przytrafiło coś co nie reagowało na antybiotyk i zostałam dłużej. To dobrze że je bo nie ma czasu płakać :lol:. Jak znajdziesz siłę to pokaż maleńką :cool3: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Fajnie,że mała chętnie je.:loveu: Pwolutku dojdziesz do siebie i będziesz śmigać na spacerki z wózeczkiem i psiakami. Lece na fb pooglądać.:lol: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Jak jesteście w domku to już dobrze.:lol: Jak się ogarniesz i zorganizujesz to chcemy fotki. Quote
wilczy zew Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 agaga21 napisał(a):ciekawe jak zwierzyniec malutką powitał! Tez jestem ciekawa. Quote
zerduszko Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Wszystkie są zywo zaciekawiona, Jadzia ma minę jakby chciała upolować, Bolcik biedy nie ogarnia, ogon w dol, poszczekuje na każde kwękniecie malej, a Lizka widać, ze kobita super się zachowuje. Od jutra zabieram się ostro za focenie, także cierpliwości. Jak mala pozwoli i będzie tak grzeczna jak dzis ;) Quote
annika Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 zerduszko napisał(a):Jesteśmy w domu. Ufffff. uffff:cool2::happy1: Quote
malawaszka Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 zerduszko napisał(a):Jak mala pozwoli i będzie tak grzeczna jak dzis ;) i za to trzymamy :kciuki: Quote
Margi Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Niunia napewno będzie grzeczna.Małe żarłoczki tak mają. :loveu:Coś wiem na ten temat.;) Quote
*Monia* Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Shina też szczekała, Hexa piszczała, przeszło po jakimś tygodniu czy półtora. Lizka dzielna starsza siostra :loveu: Korzystaj z grzeczności, później się dziecięciu zmienia ;). Quote
agaga21 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 *Monia* napisał(a): Korzystaj z grzeczności, później się dziecięciu zmienia ;).dokładnie!:diabloti: Quote
zerduszko Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 No nie wiem, ja tam byłam niegrzeczna od początku :diabloti: a mój brat przeciwnie. Teraz to się dopiero zmieniło ;) Quote
ania0112 Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego.... ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol: Quote
Saththa Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 SUPER, ze w domku, zawesze to juz lepiej :) czekam na fotki, relacje wsyztsko ;) Ale poczekamy, ułóżcie się na nowo ;) ania0112 napisał(a):fajnie ze w domu! czekamy na fotki! apropos kota polującego.... ostatnio w tv mówili ze w usa ludzie zadzwonili na policję bo kto ich terroryzował i podrapał 2-latka i oni uciekli do sypialni i zadzwonili na policje by ci ich przyjechali uratowac :evil_lol: tam to wszytsko możliwe :) Quote
malawaszka Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 a ja jestem w stanie sobie wyobrazić taką sytuację z kotem... widziałam takie mega wqrwionego kota... naprawdę to jest wtedy niebezpieczny potwór :shock: Quote
zerduszko Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Lizka molestuje Bolta, odwdzięcza mu się :lol: Wprawdzie na ogół od przodu, więc chyba wie, że z tyłu to on nic nie ma :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 No daj no jakąś fotkę Igusi nie bądź taka już :modla: Quote
Recommended Posts