Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I]O matko zdjęcia psiorków z króliczkiem wymiatają... Chciałabym,żeby moje się z taką fascynacją przyglądały takim fautrzakom :mad:
Serio piękne zdjęcia! :loveu:

Monday,że o Twoich nie wspomę... Jakbym któregoś już dała radę posadzić na kajaku to zapewne niebawem byłabym w wodzie...
Na dupie to One tak grzecznie nie wysiedzą jak Twój... [/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]O matko zdjęcia psiorków z króliczkiem wymiatają... Chciałabym,żeby moje się z taką fascynacją przyglądały takim fautrzakom :mad:
Serio piękne zdjęcia! :loveu:[/I][/quote]
A co im pozostaje :evil_lol: Wbrew pozorom, to wsio od królika zależy, Lizka się go wczoraj prosiła z kwadrans, żeby jej pouciekał, ale nie chciał :cool1: Moja Sadie ma lepsze patenty na niego :diabloti: mniej delikatne ;)

Posted

Gwnojad jeden :mad:

Zamówiłam im dziś posłanka, ciekawe czy będą pasowały. Na jednej aukcji pisało, że pies przestanie korzystać z łózka jak mu się takie kupi :lol: chyba jakbym zaszyła w nim kilo kiełbachy ;)

Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :]

Posted

[quote name='zerduszko']Gwnojad jeden :mad:

Zamówiłam im dziś posłanka, ciekawe czy będą pasowały. Na jednej aukcji pisało, że pies przestanie korzystać z łózka jak mu się takie kupi :lol: chyba jakbym zaszyła w nim kilo kiełbachy ;)

Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :][/quote]
[I]Podaj link do aukcji - też bym takie cacko potrzebowała :evil_lol:
[/I]

Posted

[quote name='zerduszko']Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :][/quote]
Mało tych koni masz, jeszcze parę by się przydało do biegania po domu :diabloti:

Posted

[quote name='Wet-siostra']Cioteczko,jeden pies więcej...Nawet nie zauważysz różnicy...:diabloti:[/quote]
Ale, że jeszcze jeden :hmmmm:
Dwa gównojady mi starczą :mad: Ja je zabiję :onfire:

Posted

Zaraz idę kotom pod balkonami poobzynac ogonki, poprzypinam im do tyłków, gwnojady jedne, ale bedzie wesoło :diabloti:

Ja to bym chciała więcej kitek :loveu:, a nie ogonków - dwa czarcie mi starczą :eviltong:

Posted

zerduszo, były jakieś telefony w sprawie Lizy?
widzę, że jeszcze nie zmieniłaś tytułu, więc nadal szukasz....:evil_lol:

a gdzie planujesz wakacje z dwoma psami ...i królikiem:evil_lol: ?

Posted

[quote name='Monday']zerduszo, były jakieś telefony w sprawie Lizy?
widzę, że jeszcze nie zmieniłaś tytułu, więc nadal szukasz....:evil_lol:

a gdzie planujesz wakacje z dwoma psami ...i królikiem:evil_lol: ?[/quote]
Właśnie wczoraj o tym z Klaudią rozmawiałam - ZERO! Nawet maila od jakiegoś dzieciaka czy an łańcuch; ani do mnie ani do Klaudii :shake: Nic po prostu nic. Zapewne, jak stwierdze, ze już zostanie u nas, to się rozdzwonią....
A tytułu ja zmienić nie mogę :razz:

Królik na wakacje jedzie do dziadków... na pasztet :diabloti: A my na kajaki :eviltong: zmieszczą mi się 2 psy?? ;)

Posted

Na pasztet???Zjeść przyjaciela???:mad: Na kajaki go zabierz...:cool3:
Dwa psy się zmieszczą,a Ty popłyniesz obok kajaka...:evil_lol:
Ciekawe,czemu nikt nie chce psiuńki...Może śledzą dogo i widzą,że ktoś się w niej zakochał???:cool3::cool3::cool3:

Posted

To nie ejst przyjaciel, to szkodnik :mad: Nie będe wymieniać.

Tak, Sadie się zakochała w Lizce, śpią razem, nie koło siebie: RAZEM, Sadie liże Lizce bliznę :eviltong: i duuużo sie bawią. A Ty się kobito lepiej przyznaj, że te maile i esy przeechwytujesz :p

Posted

[quote name='zerduszko']To nie ejst przyjaciel, to szkodnik :mad: Nie będe wymieniać.

[B]Mimo wszystko...To domownik,członek rodziny...Kanibalem jesteś???:cool3: :p[/B]

Tak, Sadie się zakochała w Lizce, śpią razem, nie koło siebie: RAZEM, Sadie liże Lizce bliznę :eviltong: i duuużo sie bawią.
A Ty się kobito lepiej przyznaj, że te maile i esy przeechwytujesz :p[/quote]

No proszę,przejrzano mnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasssne,mam taki specjalny mega radar...:eviltong: Bo ja DOGOMAFIA jestem...:diabloti: Działam zwłaszcza tam,gdzie ktoś usiłuje upchnąć komuś psa,w którym się zakochał z wzajemnością...:cool1:
A na tym wątku miłość bije z każdego Twojego postu! :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale, że jeszcze jeden :hmmmm:
Dwa gównojady mi starczą :mad: Ja je zabiję :onfire:[/quote]
Ja chętnie poznam nowego gównojada w niedzielę:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja chętnie poznam nowego gównojada w niedzielę:diabloti::cool3:[/quote]
O Ty :diabloti:
Do niedzieli - mam nadzieję, że wrócę z dwoma psami, a nie futrami na smyczach :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']O Ty :diabloti:
Do niedzieli - mam nadzieję, że wrócę z dwoma psami, a nie futrami na smyczach :diabloti:[/quote]
Ja to się o moja trochę martwię:cool3:
Zastrasza mi ryżego i co będzie:diabloti:

Posted

[quote name='Rybka_39']Ja to się o moja trochę martwię:cool3:
Zastrasza mi ryżego i co będzie:diabloti:[/quote]
I w końcu bedzie grzeczna :eviltong:

Lizka 2 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-piekna-sunia-14kg-potrzebny-dt-od-jutra-bo-pojdzie-do-schronu-140179/[/URL]

Posted

[quote name='zerduszko']Lizka 2 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-piekna-sunia-14kg-potrzebny-dt-od-jutra-bo-pojdzie-do-schronu-140179/"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pi...chronu-140179/[/COLOR][/URL] [/QUOTE]
Czarnuch :placz:. A ja wyjeżdżam za tydzień i nie dam rady wziąć :placz:.

Zaglądam do was regularnie i na bieżąco jestem :cool3: