Klaudus__ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [I]O matko zdjęcia psiorków z króliczkiem wymiatają... Chciałabym,żeby moje się z taką fascynacją przyglądały takim fautrzakom :mad: Serio piękne zdjęcia! :loveu: Monday,że o Twoich nie wspomę... Jakbym któregoś już dała radę posadzić na kajaku to zapewne niebawem byłabym w wodzie... Na dupie to One tak grzecznie nie wysiedzą jak Twój... [/I] Quote
zerduszko Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Klaudus__'][I]O matko zdjęcia psiorków z króliczkiem wymiatają... Chciałabym,żeby moje się z taką fascynacją przyglądały takim fautrzakom :mad: Serio piękne zdjęcia! :loveu:[/I][/quote] A co im pozostaje :evil_lol: Wbrew pozorom, to wsio od królika zależy, Lizka się go wczoraj prosiła z kwadrans, żeby jej pouciekał, ale nie chciał :cool1: Moja Sadie ma lepsze patenty na niego :diabloti: mniej delikatne ;) Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Gwnojad jeden :mad: Zamówiłam im dziś posłanka, ciekawe czy będą pasowały. Na jednej aukcji pisało, że pies przestanie korzystać z łózka jak mu się takie kupi :lol: chyba jakbym zaszyła w nim kilo kiełbachy ;) Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :] Quote
Klaudus__ Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='zerduszko']Gwnojad jeden :mad: Zamówiłam im dziś posłanka, ciekawe czy będą pasowały. Na jednej aukcji pisało, że pies przestanie korzystać z łózka jak mu się takie kupi :lol: chyba jakbym zaszyła w nim kilo kiełbachy ;) Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :][/quote] [I]Podaj link do aukcji - też bym takie cacko potrzebowała :evil_lol: [/I] Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='zerduszko']Dziewuchy się rozbrykały na całego - jak stado koni lataja po domu w tą i spowrotem :][/quote] Mało tych koni masz, jeszcze parę by się przydało do biegania po domu :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Mało tych koni masz, jeszcze parę by się przydało do biegania po domu :diabloti:[/quote] Dokładnie...:evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='bonsai_88']Mało tych koni masz, jeszcze parę by się przydało do biegania po domu :diabloti:[/quote] Bo mam malutkie mieszkanko :razz: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Oj tam, jedyne co potrzebujesz to stado maleńkich koni :loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Cioteczko,jeden pies więcej...Nawet nie zauważysz różnicy...:diabloti: Quote
zerduszko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Wet-siostra']Cioteczko,jeden pies więcej...Nawet nie zauważysz różnicy...:diabloti:[/quote] Ale, że jeszcze jeden :hmmmm: Dwa gównojady mi starczą :mad: Ja je zabiję :onfire: Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ojć,nie marudź...Im więcej ogonków w domu,tym lepiej i weselej...:lol: Quote
zerduszko Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zaraz idę kotom pod balkonami poobzynac ogonki, poprzypinam im do tyłków, gwnojady jedne, ale bedzie wesoło :diabloti: Ja to bym chciała więcej kitek :loveu:, a nie ogonków - dwa czarcie mi starczą :eviltong: Quote
Monday Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zerduszo, były jakieś telefony w sprawie Lizy? widzę, że jeszcze nie zmieniłaś tytułu, więc nadal szukasz....:evil_lol: a gdzie planujesz wakacje z dwoma psami ...i królikiem:evil_lol: ? Quote
zerduszko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Monday']zerduszo, były jakieś telefony w sprawie Lizy? widzę, że jeszcze nie zmieniłaś tytułu, więc nadal szukasz....:evil_lol: a gdzie planujesz wakacje z dwoma psami ...i królikiem:evil_lol: ?[/quote] Właśnie wczoraj o tym z Klaudią rozmawiałam - ZERO! Nawet maila od jakiegoś dzieciaka czy an łańcuch; ani do mnie ani do Klaudii :shake: Nic po prostu nic. Zapewne, jak stwierdze, ze już zostanie u nas, to się rozdzwonią.... A tytułu ja zmienić nie mogę :razz: Królik na wakacje jedzie do dziadków... na pasztet :diabloti: A my na kajaki :eviltong: zmieszczą mi się 2 psy?? ;) Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Na pasztet???Zjeść przyjaciela???:mad: Na kajaki go zabierz...:cool3: Dwa psy się zmieszczą,a Ty popłyniesz obok kajaka...:evil_lol: Ciekawe,czemu nikt nie chce psiuńki...Może śledzą dogo i widzą,że ktoś się w niej zakochał???:cool3::cool3::cool3: Quote
zerduszko Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To nie ejst przyjaciel, to szkodnik :mad: Nie będe wymieniać. Tak, Sadie się zakochała w Lizce, śpią razem, nie koło siebie: RAZEM, Sadie liże Lizce bliznę :eviltong: i duuużo sie bawią. A Ty się kobito lepiej przyznaj, że te maile i esy przeechwytujesz :p Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='zerduszko']To nie ejst przyjaciel, to szkodnik :mad: Nie będe wymieniać. [B]Mimo wszystko...To domownik,członek rodziny...Kanibalem jesteś???:cool3: :p[/B] Tak, Sadie się zakochała w Lizce, śpią razem, nie koło siebie: RAZEM, Sadie liże Lizce bliznę :eviltong: i duuużo sie bawią. A Ty się kobito lepiej przyznaj, że te maile i esy przeechwytujesz :p[/quote] No proszę,przejrzano mnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasssne,mam taki specjalny mega radar...:eviltong: Bo ja DOGOMAFIA jestem...:diabloti: Działam zwłaszcza tam,gdzie ktoś usiłuje upchnąć komuś psa,w którym się zakochał z wzajemnością...:cool1: A na tym wątku miłość bije z każdego Twojego postu! :lol: Quote
Monday Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 zerduszko, zdecydowanie polecam kanadyjkę niż kajak - więcej miejsca i wygodniej się siedzi... a z dwoma psami to ważne ! Quote
zerduszko Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja padliny nie tykam, ale psy.. taki pasztecik chętnie zjedzą :p Quote
Rybka_39 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='zerduszko']Ale, że jeszcze jeden :hmmmm: Dwa gównojady mi starczą :mad: Ja je zabiję :onfire:[/quote] Ja chętnie poznam nowego gównojada w niedzielę:diabloti::cool3: Quote
zerduszko Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Rybka_39']Ja chętnie poznam nowego gównojada w niedzielę:diabloti::cool3:[/quote] O Ty :diabloti: Do niedzieli - mam nadzieję, że wrócę z dwoma psami, a nie futrami na smyczach :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='zerduszko']O Ty :diabloti: Do niedzieli - mam nadzieję, że wrócę z dwoma psami, a nie futrami na smyczach :diabloti:[/quote] Ja to się o moja trochę martwię:cool3: Zastrasza mi ryżego i co będzie:diabloti: Quote
zerduszko Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Rybka_39']Ja to się o moja trochę martwię:cool3: Zastrasza mi ryżego i co będzie:diabloti:[/quote] I w końcu bedzie grzeczna :eviltong: Lizka 2 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-piekna-sunia-14kg-potrzebny-dt-od-jutra-bo-pojdzie-do-schronu-140179/[/URL] Quote
*Monia* Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='zerduszko']Lizka 2 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-piekna-sunia-14kg-potrzebny-dt-od-jutra-bo-pojdzie-do-schronu-140179/"][COLOR=#000000]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pi...chronu-140179/[/COLOR][/URL] [/QUOTE] Czarnuch :placz:. A ja wyjeżdżam za tydzień i nie dam rady wziąć :placz:. Zaglądam do was regularnie i na bieżąco jestem :cool3: Quote
Recommended Posts