mala_czarna Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='mala_czarna'] wąchamy sobie trzeba chyba coś napisać, bo fotka nie wejdzie. Quote
mala_czarna Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mala_czarna napisał(a): trzeba chyba coś napisać, bo fotka nie wejdzie. ............... Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Nic nie idzie niestety. W pracy też zdjęć nie mogę wstawić. Może mnie ktoś oświecić, czemu z kompa nie dają się załadować, a przy wysyłaniu adresu z Fotosika mam komunikat "undefined"? Quote
elinka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Przy wklejaniu zdjęcia z URL odznacz ptaszka Retrieve remote file and reference locally Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 elinka napisał(a):Przy wklejaniu zdjęcia z URL odznacz ptaszka Retrieve remote file and reference locally A gdzie ten ptaszek się znajduje? To było pytanie bez podtekstów. :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 mala_czarna napisał(a):A gdzie ten ptaszek się znajduje? To było pytanie bez podtekstów. :evil_lol: Akurat :P Pod adresem URL Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='gusia0106']Akurat :P Pod adresem URL Już sprawdzam. Wstawię sobie działkowatego kocia :) Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 O mamma mia!! Genialna jestem. Znaczy dzięku Gusi i elince :evil_lol: To w domu powstawiam zdjęcia Froci. Quote
rita60 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 gusia0106 napisał(a):akurat :p pod adresem url ja nie mam... Quote
elinka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Chcąc wkleić obojętnie, w której odpowiedzi zdjęcie klikasz na ikonkę , potem na "From URL" i na dole pod żółtym paskiem pojawia Ci się ten właściwy, już bez podtekstów :evil_lol::evil_lol: ptaszek. Ale i tak u mnie chcąc wkleić zdjęcie muszę napisać krótki tekst. :placz: Quote
elinka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 rita60 napisał(a):Nie udaje sie..../szloch/ Wiem, że sukces w dużej mierze zależy od przeglądarki, ale popróbuj jeszcze powklejać zdjęcie przez wszystkie rodzaje odpowiedzi. No i ptaszka musisz odznaczyć. Quote
Onaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Przepraszam za offa, ale to starszy ślepy gluchawy psiak któremu grozi zagryzienie z przpełnionym schronisku :(: http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-przeraA-ony-schroniskiem-grozi-mu-zagryzienie-kto-siAE-zlituje Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 To chyba jeszcze tych fotek nie wstawiałam ;) Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kurcze, bez podpisu foty nie idą. Quote
mala_czarna Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 A tu pan policjant na koniku. Kiepsko widać, bo fotka z dość daleka robiona :) Quote
halcia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Bałas sie podejsc do p.policjanta?:eviltong::diabloti:U nas tez jest propozycja konnej policji.Wyczochraj Frocie od "Orzeszków" Quote
mala_czarna Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 halcia napisał(a): Wyczochraj Frocie od "Orzeszków" Nie zasłużyła. W dupsko dzisiaj ode mnie dostała:shake: Musiałam dość wcześnie z domu wyjść, i żeby się dziewczę nie nudziło zostawiłam jej dość duże świńskie ucho. Przechodząc obok Froci niechcący stopą to ucho potrąciłam, a ta jak nie warknie na mnie i z zębolami. Nie ze mną takie numery!!:mad: A ja się nieźle załatwiłam na tym spacerze. Już wcześniej mnie coś brało, a od wczoraj 38 stopni gorączki, z nosa cieknie, gardło boli, szkoda gadać. Ja w sumie jestem z ruskiej stali, choruję raz w roku, i dla mnie taka temperatura to po prostu zgon. Już dawno się tak źle nie czułam :-( Quote
gusia0106 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mala_czarna napisał(a):Nie zasłużyła. W dupsko dzisiaj ode mnie dostała:shake: Musiałam dość wcześnie z domu wyjść, i żeby się dziewczę nie nudziło zostawiłam jej dość duże świńskie ucho. Przechodząc obok Froci niechcący stopą to ucho potrąciłam, a ta jak nie warknie na mnie i z zębolami. Nie ze mną takie numery!!:mad: A ja się nieźle załatwiłam na tym spacerze. Już wcześniej mnie coś brało, a od wczoraj 38 stopni gorączki, z nosa cieknie, gardło boli, szkoda gadać. Ja w sumie jestem z ruskiej stali, choruję raz w roku, i dla mnie taka temperatura to po prostu zgon. Już dawno się tak źle nie czułam :-( Do lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A w dupala jej się należało to i dostała. Gówniara jedna ;) Quote
elinka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mała, szybko zdrowiej bo kto tu będzie nam zdjęcia Froci wklejał? Quote
mala_czarna Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Coś mnie długo nie było. Fotki Frotki tylko domowe, ale jakoś nie chce mi się cykać ostatnio na spacerach :oops: U nas wszystko w porządeczku, Frotka zdrowa, tyle tylko, że apetyt dopisuje całą gębą. To chyba syndrom pustej miski jest, albo niebywała żarłoczność :evil_lol: Quote
majuska Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ale super Frocia, strasznie u Ciebie wypiękniała, ja tak myślę, że ona nadrabia teraz swoje chude lata, pamiętam jak ja wzięłam pierwszy raz na ręce, była taka leciutka, jak piórko, w schronie też był z niej żarłok, wszystko zmiatała, bułki suche, czasem mi jogurcik prawie cały wypijała.... A dziewczynki to sie zgrały juz ze sobĄ, lubią się, czy delikatna rywalizacja jest? Quote
mala_czarna Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='majuska'] A dziewczynki to sie zgrały juz ze sobĄ, lubią się, czy delikatna rywalizacja jest?[/QUOTE] Powiem Ci, że róznie bywa ;) Czasem jak mała dokucza to Frocia pokazuje jej gdzie jej miejsce. Ale gryzienia nie ma, ewentualnie warknięcie, żeby przypomnieć kto w tym stadku jest starszy :cool3: Ale ja majuśka już pisałam, tyle że nie na Frociowym topiku, że Frocia ostatnio chciała dziabnąć mojego ojca, który dla żartów gonił Julkę po przedpokoju i krzyczał na nią :evil_lol: Broni małej też na spacerze. Żaden pies nie podejdzie. Quote
Recommended Posts