Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, najśmieszniejsze jest to, że mój ojciec, który był zawsze fanatykiem sprawdzania czy drzwi wejściowe zamknięte, twierdzi teraz, że nawet na noc można nie zamykać. Odważniak się przy Frotce zrobił :lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Fajny ten Frociak ;)[/QUOTE]

Ciotka z rewizytą? :eviltong:
Jak chcesz to odwiedzimy Ciebie i Marleyka z Frocią :diabloti:
Oczyma wyobraźni już widzę ten sajgon w domu. A swoja drogą, ciekawe jak by na siebie zareagowały?

Posted

[quote name='mala_czarna']Ciotka z rewizytą? :eviltong:
Jak chcesz to odwiedzimy Ciebie i Marleyka z Frocią :diabloti:
Oczyma wyobraźni już widzę ten sajgon w domu. A swoja drogą, ciekawe jak by na siebie zareagowały?[/QUOTE]

Zapraszamy :evil_lol:
On bardzo ładnie zaczął reagować na psy, ale coś mi się wydaje, że by go Frotka szybciutko ustawiła :cool3:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Fajny Frociak:) I fryzjerkę ma własną :evil_lol:

Taka bogata to ja nie jestem :eviltong: To jest wspólna fryzjerka Julki i Froci. Namiar dostałam od naszej wetki. I droga nie jest!!

Posted

Czarna, w razie czego uprzedź fryzjerkę o ewentualnej stracie i powiedz, żeby się nie martwiła. Lepsze to niż przymarznięty na przystanku autobusowym do słupka język.

Posted

Wiecie co, masakra jest z tym śniegiem :-( No kurcze. Sznupkę miałam, i mimo masakrycznych problemów w zimie z sierścią, to przy Froci i tak pestka. Niby sierść przy łapkach krótka, ale ten cholerny śnieg zbija się w takie twarde grudy, że pod koniec spaceru Frocia ledwo do domu może dojść. Dzisiaj rano, już przed wejściem do klatki schodowej aż piszczała. Szczególnie boli ją tylna, prawa łapka. Majusia, czy ta łapinka kiedyś jej dokuczała?

Posted

Wiesz co raczej nie, ale u mnie tez tak mają, Poldi ledwo wraca, te grudki im dokuczają, nie dość, że uwieraja to wogóle łapki bardzo marzną, Frocia jakna mój gust to taka trochę histeryczka jest, nie uważasz?

Posted

majuska napisał(a):

Frocia jakna mój gust to taka trochę histeryczka jest, nie uważasz?

A skąd!! Twarda z niej baba :evil_lol:
Leniuch się straszny zrobił. Na samym początku, jak wstawałam rano do pracy to Frocia w ciagu 2 sekund była przy mnie. A teraz? Popatrzy, przeciągnie się, ziewnie, i odwraca tyłkiem do mnie. Minę ma przy tym taką, jakby chciała powiedzieć: "o matko, a ta wariatka znowu przed 6 rano wstaje" :lol:

Posted

A no to dobrze, bo ja ją ze schronu przecież tylko znam, a wiesz, że tam się pies nie zachowuje normalnie przecież, wymiziaj dziewczyny ode mnie!!! A TY nie mieszkasz czsemna Ursynowie, bo w niedziele tam psiaka od nas wiozę?