Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciagle mam odruch łapać to co łazi po awatarku:evil_lol:Julka ta kosc to pewnie tylko lizac moze:eviltong:A Frociaczek sliczny.Widze ,ze odzyłas,remont sie kończy...

Posted

halcia napisał(a):
Ciagle mam odruch łapać to co łazi po awatarku:evil_lol:Julka ta kosc to pewnie tylko lizac moze:eviltong:A Frociaczek sliczny.Widze ,ze odzyłas,remont sie kończy...

A mnie wzdryga,ze cos chodzi po monitorze:eek2:elinka nie chcesz zmienic avatarku:razz:

Posted

Halcia, może troszkę odżyłam, oprócz tego, że do roboty chodzę z gorączką 38 stopni. Jak mnie złapało jakieś paskudztwo w piątek tak puścić nie może :shake: No co do Froci jeszcze: szalenie grzeczna dziewczyna, ale mówię Wam, że do domu do mnie nie wejdziecie. Tzn. wejdziecie, ale jakikolwiek ruch jest niemiło widziany. I broń Panie Boże, żebyście zrobiły obok mnie, albo rodziców jakiś gwałtowny ruch ręka, bo daję głowę, że ręki nie macie :razz:
Jesli sie komuś wydawało, że to taki rudy aniołek to muszę wszystkich wyprowadzić z błędu :p

Elinko, uwierz mi, że ta mała ciągnęła n gnat po przedpokoju, coby go w swojej kryjówce schować :lol:

Posted

rita60 napisał(a):
A mnie wzdryga,ze cos chodzi po monitorze:eek2:elinka nie chcesz zmienic avatarku:razz:

Nie ma mowy! O to właśnie mi chodziło :knuje:.

mala_czarna napisał(a):
Elinko, uwierz mi, że ta mała ciągnęła n gnat po przedpokoju, coby go w swojej kryjówce schować :lol:

Przecież wiadomo, że jak Yorka to siłaczka. Trzymaj maleńka, trzymaj tą kość!:ylsuper: