mala_czarna Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 elinka napisał(a):Zaglądamy, zaglądamy.:fadein: No to z Frocią jakby sprawa wyjaśniona. :multi:Mała_czarna, a ja ponawiam swoje pytanie o Hexoderm? :p Oj, przepraszam, nie zauważyłam Twojego pytania :oops: Elinko, wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań do stosowania hexodermu u 4-miesięcznego pieska, ale tak na wszelki wypadek zasięgnęłabym jeszcze opini weta. U nas np. ten płyn okazał się nieskuteczny, w tym sensie, że Frotka nie miała w sumie żadnej grzybicy ;) Quote
majuska Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mizianko dla terierzyc posyłam!!!! Frociaczku trzymam kciuki za Ciebie , aby wreszcie się wszystko wyleczyło, hrabianko kochana:loveu: Quote
rita60 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dzieki za pozdrowienia slodka mordeczko:loveu: Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jesteśmy tutaj. :hand: Czekamy na nowe wiadomości od Frotki. :p Quote
mala_czarna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jesteśmy, jesteśmy :razz: Dzisiaj mi Frocia pobudkę zrobiła o 3 nad ranem (w nocy?). Pobudka spowodowana była tym, że się na spacerze czegoś najadła i problemy z kupalem miała. W każdym razie wszystko opanowane, więc nie ma strachu ;) Quote
halcia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 "Jasnie Pani"nie narobiła co badz i gdzie bądz,tylko zrobiła pobudke,by było jak nalezy:lol: Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 halcia napisał(a):"Jasnie Pani"nie narobiła co badz i gdzie bądz,tylko zrobiła pobudke,by było jak nalezy:lol: No właśnie! :fadein: Z tak postawionej sprawy trzeba się tylko cieszyć, a mała-czarna próbuje tu denuncjować Frocię. Czarna, a fe! :flop: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mala_czarna napisał(a):Że ja niby donosiciel?? :evil_lol: Ale czy ktoś coś tu mówi? Noc była gwieździsta, Frocia zaliczyła nadplanowy spacerek.... . "Jaśnie Pani" jest bardzo zadowolona. :obrazic: Quote
rita60 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mala_czarna napisał(a):Że ja niby donosiciel?? :evil_lol: Nie,skarzypyta:loveu: Quote
mala_czarna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 rita60 napisał(a):Nie,skarzypyta:loveu: Dzisiaj Frotka obszczekała moją rodzicielkę. Powód? Rodzicielka podniosła głos na Julkę, która wsadziła ogon do wiadra z farbą :evil_lol: Quote
rita60 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 mala_czarna napisał(a):Dzisiaj Frotka obszczekała moją rodzicielkę. Powód? Rodzicielka podniosła głos na Julkę, która wsadziła ogon do wiadra z farbą :evil_lol: :evil_lol::loveu:a nasz mały broni duzego/obszczekuje psy jak widzi na spacerze/,chociaz duzy tez staje na wysokosci zadania:razz: Quote
halcia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 I w jakim kolorze jest ogon Julki?:eviltong:A Frocia lojalna w psiej przyjazni:evil_lol: Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 halcia napisał(a):I w jakim kolorze jest ogon Julki?:eviltong: :roflt::roflt::roflt: Quote
mala_czarna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 halcia napisał(a):I w jakim kolorze jest ogon Julki?:eviltong:A Frocia lojalna w psiej przyjazni:evil_lol: Ogon był biały. Normalnie janiołka z siebie zrobiła :cool3: No i pojawiła się pierwsza cieczka u Julki. Wiecie, ja nigdy nie miałam dwóch suczek w domu, ale cieczka u yorczki powoduje, że podczas spacerów z Frotką, latają za nami psy, i są dość zdezorientowane, że Frotka nie wykazuje żadnej chęci do miłosnych uniesień. Quote
AnnaB Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A tutaj Frotka na Orzechowskiej stronie http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/frotka.html Może być ? Quote
mala_czarna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 AnnaB napisał(a):A tutaj Frotka na Orzechowskiej stronie http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/frotka.html Może być ? Pewnie! Dzięki :multi: Heh, Frociak teraz sławny jest. Jak się o tym dowie to zacznie fochy strzelać! :lol: Quote
mala_czarna Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nowych fotek nie mam, ale taka z 13 października chyba też Ciotki zadowoli? :evil_lol: To jest ten gnacik, który początkowo zaanektowała Julka, a Frocia w końcu odzyskała. ;) Quote
mala_czarna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 To my się jesiennie przywitamy ;) Pewnie Wam nie mówiłam, ale Frocię fascynują studzienki. Może tak stać, i stać, i stać, i staaaaaać. Fajnie tam. Szumi coś, można postać, posłuchać, a że mi nogi w du.. włażą, że się nudzę, to mało istotne :cool3: No to ja jeszcze sobie postoję :razz: Quote
mala_czarna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A postoję sobie jeszcze: A to taki kolega Frociowy, często spotykany na spacerku :eviltong: Quote
Recommended Posts