Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elinka napisał(a):
Zaglądamy, zaglądamy.:fadein: No to z Frocią jakby sprawa wyjaśniona. :multi:Mała_czarna, a ja ponawiam swoje pytanie o Hexoderm? :p

Oj, przepraszam, nie zauważyłam Twojego pytania :oops:
Elinko, wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań do stosowania hexodermu u 4-miesięcznego pieska, ale tak na wszelki wypadek zasięgnęłabym jeszcze opini weta. U nas np. ten płyn okazał się nieskuteczny, w tym sensie, że Frotka nie miała w sumie żadnej grzybicy ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy, jesteśmy :razz:
Dzisiaj mi Frocia pobudkę zrobiła o 3 nad ranem (w nocy?). Pobudka spowodowana była tym, że się na spacerze czegoś najadła i problemy z kupalem miała. W każdym razie wszystko opanowane, więc nie ma strachu ;)

Posted

halcia napisał(a):
"Jasnie Pani"nie narobiła co badz i gdzie bądz,tylko zrobiła pobudke,by było jak nalezy:lol:

No właśnie! :fadein: Z tak postawionej sprawy trzeba się tylko cieszyć, a mała-czarna próbuje tu denuncjować Frocię. Czarna, a fe! :flop:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Że ja niby donosiciel?? :evil_lol:

Ale czy ktoś coś tu mówi? Noc była gwieździsta, Frocia zaliczyła nadplanowy spacerek.... . "Jaśnie Pani" jest bardzo zadowolona. :obrazic:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dzisiaj Frotka obszczekała moją rodzicielkę. Powód? Rodzicielka podniosła głos na Julkę, która wsadziła ogon do wiadra z farbą :evil_lol:

:evil_lol::loveu:a nasz mały broni duzego/obszczekuje psy jak widzi na spacerze/,chociaz duzy tez staje na wysokosci zadania:razz:

Posted

halcia napisał(a):
I w jakim kolorze jest ogon Julki?:eviltong:A Frocia lojalna w psiej przyjazni:evil_lol:

Ogon był biały. Normalnie janiołka z siebie zrobiła :cool3:
No i pojawiła się pierwsza cieczka u Julki. Wiecie, ja nigdy nie miałam dwóch suczek w domu, ale cieczka u yorczki powoduje, że podczas spacerów z Frotką, latają za nami psy, i są dość zdezorientowane, że Frotka nie wykazuje żadnej chęci do miłosnych uniesień.

Posted

To my się jesiennie przywitamy ;)

Pewnie Wam nie mówiłam, ale Frocię fascynują studzienki. Może tak stać, i stać, i stać, i staaaaaać. Fajnie tam. Szumi coś, można postać, posłuchać, a że mi nogi w du.. włażą, że się nudzę, to mało istotne :cool3:

No to ja jeszcze sobie postoję :razz: