Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałyście newsów to macie :eviltong:
Chapnęła dzisiaj psa. Delikatnie, ale chapneła. Spacerowałam sobie z rańca, zaczepił nas pan z pieskiem. Fajny. też ze schronu, zabrany z jakiejś interwencji spod Legionowa. Pieski hodowane były jako "mięso armatnie" do walk psów. Jednym słowem miały spełniać rolę takich sparing partnerów. Fajny psisko - mix CC i czegoś bullowatego. Frotka ganiała z nim, skakała, ale widać psiak zbyt natrętny, za dużo wąchał. Kilkakrotnie ostrzegała, warknęła, aż w końcu doszła do wniosku, że amory są zbyt chamskie i udziabała :cool3: No obfocę dzisiaj, bo jeszcze dojdziecie do wniosku, że Frotkę przehandlowałam :p
Mam nadzieję, że nowe realia Dogo pozwolą mi wstawić fotki, bo jeszcze nie próbowałam:shake:

Posted

[quote name='mala_czarna']Uwaga, uwaga, jedzie ciotka łamaga :evil_lol:
Się dzisiaj nabiegałyśmy, Frocia się socjalizowała z bigielkiem Krakersem i sunią ze schroniska (nie pamiętam jak się nazywa)

bla bla bla, trzeba wstawić coś :placz:

Posted

majuska napisał(a):
FAjna ekipa, a ciotka sie dziś trochę nabluzgała:evil_lol:
Frociak trochę parówiasty sie zrobił:lol: ale śliczna jest i piekne futro ma:loveu:

Bo ja tyle ładnych fot mam, a wstawić mi ciężko. No sory, krew mnie po prostu zalewa, nic nie działa :-(:-(:-(