Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Maga100']A to czemu Zmorka2 na uwięzi? :shake: bo Zmorka 1 nie chciała Pysi ciagnać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):I nie pozbyła sie bo trzymałam mocno smycz :diabloti: Widocznie w ostatniej chwili doszła do wniosku, że jednak Cię oszczędzi :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Maga100']A to czemu Zmorka2 na uwięzi? :shake: Bo Zmorka 2 przez całe swoje życie u poprzednich włascicieli nie była spuszczana ze smyczy.... [quote name='Alicjarydzewska']bo Zmorka 1 nie chciała Pysi ciagnać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale śmieszne :angryy: [quote name='PiotreJ']Widocznie w ostatniej chwili doszła do wniosku, że jednak Cię oszczędzi :evil_lol: ... Ma szczęście że tak postanowiła :lol: Quote
Alka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ja dopiero teraz zobaczyłam Pikowe maluszki.:oops: Są słodkie !:loveu: Pozostaje mi złożyć gratulacje:laola: i niech się zdrowo chowają. :drinking::drinking: dlaczego Hanka nie przyznaje sie do nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Cześć Pysia !!! No i znalazłam to czego szukalam :cool3: :loveu: :loveu: ale śliczności .... i kto by pomyślał że to Hanki :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia masz jakieś nowe zdjęcia dzieciaczków zmorki ? I jestem ciekawa czy nowi właściciele utrzymują kontakt z tobą ? Taka zwykła ciekawość :cool3: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Pysia masz jakieś nowe zdjęcia dzieciaczków zmorki ? I jestem ciekawa czy nowi właściciele utrzymują kontakt z tobą ? Taka zwykła ciekawość :cool3: Lucy i Alka - witajcie :) Mam gdzieśkilka fotek tylko nie wiem gdzie je zapisałam i pod jakim tytułem :evil_lol: Utrzymują :) Co prawda coraz rzadziej ale jednak :) Quote
sylwiaskalska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Pysia']Lucy i Alka - witajcie :) Mam gdzieśkilka fotek tylko nie wiem gdzie je zapisałam i pod jakim tytułem :evil_lol: Utrzymują :) Co prawda coraz rzadziej ale jednak :) Ciekawe czy bedą wystawiać dzieci Zmorki kochanej :) ? Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ciekawe czy bedą wystawiać dzieci Zmorki kochanej :) ? Mam nadzieję ze tak bo śliczne chłopaki ;) To ostatnie fotki jakie dostałam Nasz maluch ;) Jestem już taki jak mama Zabawa Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ale PASZCZA :crazyeye: Extra Paszcza rośnie :) Zęby jeszcze tezbo to maluch :) Znalazłam jeszcze 3 fotki chyba ciut starsze ale jak to o kilka dni :) Chłopak sie robi mimo wieku zgrabny :) Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 PIKA napisał(a):ale usmieszek :loveu: Młodocianego Drakuli :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Jakie ząbeczki śliczniutkie :lol: :lol: :lol: ... Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Obiecałam dzisiaj fotki :) Domowe BO JA JESTEM NA L4 :evil_lol: Z serii " Wielkie lizanko" Lub jak kto woli " Oszczędność wody" Lub szamponu:evil_lol: Ewentualnie oszczędność rąk Albo masaż przeciwko łysieniu ?? Lub w ogóle na porost włosów ?? Mycie uszów teżwchodzi w grę No chyba starczy Ja i smakołyk ;) Trochę Tommy"ego Z firanką;) Zły Ciut mniej ;) W pełnej krasie :) Cudak Quote
malawaszka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: piękne - Zmorka jest niesamowita z tym lizaniem :lol: błeeee już czyję jakie potem włosy klejące :lol: a "malusztek" to który??? wiem że powinnam wiedzieć bo to ten z plamkąna języku ale nie pamiętam :oops: :shake: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Biedna zmęczona Zmoreczka ;) Moje słonko Co mi błyskasz i przeszkadzasz? Odejdź kobieto Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 malawaszka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: piękne - Zmorka jest niesamowita z tym lizaniem :lol: błeeee już czyję jakie potem włosy klejące :lol: a "malusztek" to który??? wiem że powinnam wiedzieć bo to ten z plamkąna języku ale nie pamiętam :oops: :shake: Wasou wybacz ale nie przeczytałam do końca :oops: :oops: To ALL MY LIFE czyli Askarys :) A plamki na języku ma kilka smarkaczy już :) Wychodzą im ;) Quote
malawaszka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia napisał(a):Wasou wybacz ale nie przeczytałam do końca :oops: :oops: To ALL MY LIFE czyli Askarys :) A plamki na języku ma kilka smarkaczy już :) Wychodzą im ;) NO! bo już myślałam, że masz mnie za debila :evil_lol: aaaaa super że plamki im wychodzą :loveu: są przesłodkie:multi: Quote
Maga100 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysiu, powiedz że pekasz z dumy jeżeli chodzi o wnuka :cool1: A bedziesz próbowała spuszczać Zmorkę2 ze smyczy? Quote
Hanna R. Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pysia, JAKI CUDNY KOT :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Maga100']Pysiu, powiedz że pekasz z dumy jeżeli chodzi o wnuka :cool1: A bedziesz próbowała spuszczać Zmorkę2 ze smyczy? Pewnie że pękam ;) Czy będę to się okaże z czasem. To dopiero półtora miesiąca jak jest u nas. Już próbowałam ale zaczynała zwiedzać nie zwracajac uwagi na wołanie ;) Zobaczymy za 4 - 5 m-cy.... Jak się przyzwyczai i zapomni. Nauczyła sie juz wielu komend to i moze tego się nauczy :p Quote
Alicja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak Ozzulec Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysia, JAKI CUDNY KOT :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Haniu - przedstawiam Ci Tommy"ego :) To kot syberyjski nie do końca koci :) To ...licho wie co z charakteru ;) No i ozdoba mieszkania ;) Quote
Recommended Posts