Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']A to czemu Zmorka2 na uwięzi? :shake:
Bo Zmorka 2 przez całe swoje życie u poprzednich włascicieli nie była spuszczana ze smyczy....
[quote name='Alicjarydzewska']bo Zmorka 1 nie chciała Pysi ciagnać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale śmieszne :angryy:
[quote name='PiotreJ']Widocznie w ostatniej chwili doszła do wniosku, że jednak Cię oszczędzi :evil_lol: ...
Ma szczęście że tak postanowiła :lol:

Posted

Ja dopiero teraz zobaczyłam Pikowe maluszki.:oops: Są słodkie !:loveu:

Pozostaje mi złożyć gratulacje:laola: i niech się zdrowo chowają. :drinking::drinking:

dlaczego Hanka nie przyznaje sie do nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Pysia masz jakieś nowe zdjęcia dzieciaczków zmorki ? I jestem ciekawa czy nowi właściciele utrzymują kontakt z tobą ? Taka zwykła ciekawość :cool3:
Lucy i Alka - witajcie :)
Mam gdzieśkilka fotek tylko nie wiem gdzie je zapisałam i pod jakim tytułem :evil_lol: Utrzymują :) Co prawda coraz rzadziej ale jednak :)

Posted

[quote name='Pysia']Lucy i Alka - witajcie :)
Mam gdzieśkilka fotek tylko nie wiem gdzie je zapisałam i pod jakim tytułem :evil_lol: Utrzymują :) Co prawda coraz rzadziej ale jednak :)

Ciekawe czy bedą wystawiać dzieci Zmorki kochanej :) ?

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ciekawe czy bedą wystawiać dzieci Zmorki kochanej :) ?
Mam nadzieję ze tak bo śliczne chłopaki ;)
To ostatnie fotki jakie dostałam
Nasz maluch ;)

Jestem już taki jak mama

Zabawa

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ale PASZCZA :crazyeye: Extra

Paszcza rośnie :) Zęby jeszcze tezbo to maluch :)
Znalazłam jeszcze 3 fotki chyba ciut starsze ale jak to o kilka dni :)

Chłopak sie robi mimo wieku zgrabny :)

Posted

Obiecałam dzisiaj fotki :) Domowe BO JA JESTEM NA L4 :evil_lol:
Z serii " Wielkie lizanko"

Lub jak kto woli " Oszczędność wody"

Lub szamponu:evil_lol:

Ewentualnie oszczędność rąk

Albo masaż przeciwko łysieniu ??

Lub w ogóle na porost włosów ??

Mycie uszów teżwchodzi w grę

No chyba starczy

Ja i smakołyk ;)

Trochę Tommy"ego

Z firanką;)

Zły

Ciut mniej ;)

W pełnej krasie :)

Cudak

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: piękne - Zmorka jest niesamowita z tym lizaniem :lol: błeeee już czyję jakie potem włosy klejące :lol:

a "malusztek" to który??? wiem że powinnam wiedzieć bo to ten z plamkąna języku ale nie pamiętam :oops: :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: piękne - Zmorka jest niesamowita z tym lizaniem :lol: błeeee już czyję jakie potem włosy klejące :lol:

a "malusztek" to który??? wiem że powinnam wiedzieć bo to ten z plamkąna języku ale nie pamiętam :oops: :shake:

Wasou wybacz ale nie przeczytałam do końca :oops: :oops: To ALL MY LIFE czyli Askarys :) A plamki na języku ma kilka smarkaczy już :) Wychodzą im ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Wasou wybacz ale nie przeczytałam do końca :oops: :oops: To ALL MY LIFE czyli Askarys :) A plamki na języku ma kilka smarkaczy już :) Wychodzą im ;)

NO! bo już myślałam, że masz mnie za debila :evil_lol: aaaaa super że plamki im wychodzą :loveu: są przesłodkie:multi:

Posted

[quote name='Maga100']Pysiu, powiedz że pekasz z dumy jeżeli chodzi o wnuka :cool1:

A bedziesz próbowała spuszczać Zmorkę2 ze smyczy?
Pewnie że pękam ;)
Czy będę to się okaże z czasem. To dopiero półtora miesiąca jak jest u nas. Już próbowałam ale zaczynała zwiedzać nie zwracajac uwagi na wołanie ;) Zobaczymy za 4 - 5 m-cy.... Jak się przyzwyczai i zapomni. Nauczyła sie juz wielu komend to i moze tego się nauczy :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysia, JAKI CUDNY KOT :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Haniu - przedstawiam Ci Tommy"ego :) To kot syberyjski nie do końca koci :) To ...licho wie co z charakteru ;) No i ozdoba mieszkania ;)