bouvik Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahaha a tu zobacz - już po sexie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba dobrze im było bo zadowoleni obaj :evil_lol: Buahahahahaha zaraz padę ttaj :evil_lol: Buhahahahahha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A JU jaki odprężony:razz::crazyeye::roflt::modla: No nie mogę..... Pyśka a my byłyśmy wogóle na tej imprezce?? Edit: Tomek mnie zabije jak to zobaczy....i ciebie też Pyśka.... Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja też poproszę fotke Pysi ;) śpiewający JU zaje2bisty jak janiołek :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='bouvik']Buhahahahahha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A JU jaki odprężony:razz::crazyeye::roflt::modla: No nie mogę..... Pyśka a my byłyśmy wogóle na tej imprezce?? Edit: Tomek mnie zabije jak to zobaczy....i ciebie też Pyśka.... Tomek ma mine jakby był w siódmym niebie :evil_lol: Buahahahaha Ty na imprezie byłaś i tak na to wszystko patrzyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Tomek...Co mi tam :diabloti: Już kilka osób dybie na moje życie wiec jeden Tomek w tą czy w tą ....:evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja też poproszę fotke Pysi ;) śpiewający JU zaje2bisty jak janiołek :evil_lol: Nie ma fotki Pysi bo to PYSIA fociła :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Pysia napisał(a):Następna :diabloti: Buahahahahahahaa:evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: A propo zdjęć - poszczam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 hahahaha aale była impreza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Pysia to sie tak upodliła, że na podłodze w legowisku wylądowała :evil_lol: Quote
anetta Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :mdleje: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l71-2.jpg jacy zmęczeni :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: genialne foty Quote
Pysia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: A propo zdjęć - poszczam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Trzymaj mocno !!:diabloti: [quote name='malawaszka']hahahaha aale była impreza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Pysia to sie tak upodliła, że na podłodze w legowisku wylądowała :evil_lol: Wredna babo to Justynka mnie tak ugościła :placz::evil_lol: [quote name='anetta']:mdleje: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l71-2.jpg jacy zmęczeni :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: genialne foty Po taaaaaaaakiej nocy nie ma im się co dziwić :diabloti: Co do fot to :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Życie mnie dzisiaj w pracy kolejny raz baaaaaaaaaardzo mile zaskoczyło :loveu: Quote
Paula Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Buhahaha :grin: to sie działo na pijaczonkach :evil_lol: Witaj babuniu :loveu: Quote
Alicja Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :hand: ......mamciu Pysiu .....:hmmmm: czyżbyś dostala podwyżkę ...córcia potrzebuje na laptopa :grins: witam się ślicznie z samego ranka :multi::loveu: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Paula_']Buhahaha :grin: to sie działo na pijaczonkach :evil_lol: Witaj babuniu :loveu: Witaj wnusiu :loveu: Oj działo się, działo :evil_lol: [quote name='Alicja']:hand: ......mamciu Pysiu .....:hmmmm: czyżbyś dostala podwyżkę ...córcia potrzebuje na laptopa :grins: witam się ślicznie z samego ranka :multi::loveu: Nie dostaniesz bo nie znoszę laptopów :diabloti: Witaj córciu :multi::loveu: Idę wymoczyć me udręczone wiatrem i mrozem ciało w ciepłej wodzie, która otuli mą skóre i będzie mnie pieścić do utraty tchu :diabloti: Buahahahahahaha już nic więcej nie napiszę :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pysia napisał(a): Idę wymoczyć me udręczone wiatrem i mrozem ciało w ciepłej wodzie, która otuli mą skóre i będzie mnie pieścić do utraty tchu :diabloti: Buahahahahahaha już nic więcej nie napiszę :evil_lol: Buhahahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pysia napisał(a): Idę wymoczyć me udręczone wiatrem i mrozem ciało w ciepłej wodzie, która otuli mą skóre i będzie mnie pieścić do utraty tchu :diabloti: Buahahahahahaha już nic więcej nie napiszę :evil_lol: ja nie wiem czy bezpiecznie tak tracic dech w wodzie:hmmm: dzien dobry Pysiowa:p Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Medorowa napisał(a):Buhahahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu: Napiszę jeszcze że me ciało zostało wykąpane i zabalsamowane :evil_lol: Na dodatek sexownie ubrane ale....gdzie te chłopy :placz: Buahahahahahaha witamy w klubie Mądrych Inaczej :diabloti::evil_lol: agbar napisał(a):ja nie wiem czy bezpiecznie tak tracic dech w wodzie:hmmm: dzien dobry Pysiowa:p W wodzie jest bezpiecznie tylko trzeba uważać jak się z niej wychodzi :evil_lol: Witaj....ups :crazyeye: Psa znam ale osobę ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pysia napisał(a): W wodzie jest bezpiecznie tylko trzeba uważać jak się z niej wychodzi :evil_lol: Witaj....ups :crazyeye: Psa znam ale osobę ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :grins::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 agbar napisał(a)::grins::diabloti::diabloti: Zabiłas :placz: Zabiłaś ją :placz: I kto teraz będzie mi prochy sprzedawał? :roll::placz::evil_lol: Quote
agbar Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pysia napisał(a):Zabiłas :placz: Zabiłaś ją :placz: I kto teraz będzie mi prochy sprzedawał? :roll::placz::evil_lol: rzuc te prochy w cholerie:diabloti: ja sie nawrocilam...:roll: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 agbar napisał(a):rzuc te prochy w cholerie:diabloti: ja sie nawrocilam...:roll: Zwariowałaś? :crazyeye: A po co się nawracać? :diabloti: Tak jest przyjemniej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 cześć o wypieszczona do utraty tchu hahahahha Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malawaszka napisał(a):cześć o wypieszczona do utraty tchu hahahahha No właśnie ze nie wypieszczona :cool1: Za to spragniona :evil_lol: Na dodatek idę do pracy :roll: Masakra :cool1::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 e tam masakra - tam do wyboru do koloru przecież :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malawaszka napisał(a):e tam masakra - tam do wyboru do koloru przecież :evil_lol: No fakt ale zaden mnie nie kręci :shake::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Pysia napisał(a):No fakt ale zaden mnie nie kręci :shake::evil_lol: to znaczy że kiedyś kłamałaś jak pisałaś o jakimś ćlicznym zgrabnym męskim tyłeczku, który Cię niemal zahipnotyzował????? :diabloti: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 malawaszka napisał(a):to znaczy że kiedyś kłamałaś jak pisałaś o jakimś ćlicznym zgrabnym męskim tyłeczku, który Cię niemal zahipnotyzował????? :diabloti: To było dawno temu :roll: I ten tyłeczek był ...hym...dość młody :evil_lol: To praktykant był :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 aco wy tak o tych tylnych częściach ciała tylko ?? :evil_lol: tu o doopach tam o goownach buhahahhahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Właśnie przeżyłam horror :placz: Sunia husky zagryzła sąsiadowi kure i ten ją chciał widłami zabić :placz: Darłam się jak opętana ! Nie miałam klucza od bramy więc przeskoczyłam ją ( jak - nie pytajcie :crazyeye:) i zasłoniłam psa własnym ciałem. Dziadek w.....ny na maxa poczęstopwał mnie kilkoma epitetami ale zagroziłam mu sądem za znęcanie się nad zwierzęciem i za obrazę mojej osoby. Byłam zadziwiająco chłodna i rzeczowa...... Teraz nie mam siły stać na nogach nawet...... Jako że wychodzę do pracy to nie wiedząc co robić zadzwoniłam po wolne. Nie dali:placz: Przez Szelme suni nie mogę zabrać do siebie :shake::placz: Jedyne co mogłam zrobić to zapięłam ją na smycz i wyprowadziłam dalej żeby ją facet nie zadźgał jak mnie nie będzie bo ona wystraszona skuliła się w kącie przy moim płocie i bała się nawet ruszyć. Zakatrupił by ja jak nic :angryy: Cholera.....Cholera....Cholera!!!!!!!!!!! Wychodzę z ogromnym poczuciem winy :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts