Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Buahahahahaha a tu zobacz - już po sexie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chyba dobrze im było bo zadowoleni obaj :evil_lol: Buahahahahaha zaraz padę ttaj :evil_lol:

Buhahahahahha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A JU jaki odprężony:razz::crazyeye::roflt::modla:
No nie mogę.....
Pyśka a my byłyśmy wogóle na tej imprezce??

Edit: Tomek mnie zabije jak to zobaczy....i ciebie też Pyśka....

Posted

[quote name='bouvik']Buhahahahahha.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A JU jaki odprężony:razz::crazyeye::roflt::modla:
No nie mogę.....
Pyśka a my byłyśmy wogóle na tej imprezce??

Edit: Tomek mnie zabije jak to zobaczy....i ciebie też Pyśka....
Tomek ma mine jakby był w siódmym niebie :evil_lol:
Buahahahaha Ty na imprezie byłaś i tak na to wszystko patrzyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Tomek...Co mi tam :diabloti: Już kilka osób dybie na moje życie wiec jeden Tomek w tą czy w tą ....:evil_lol:
[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale ja też poproszę fotke Pysi ;)

śpiewający JU zaje2bisty jak janiołek :evil_lol:
Nie ma fotki Pysi bo to PYSIA fociła :diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

A propo zdjęć - poszczam się:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
Trzymaj mocno !!:diabloti:

[quote name='malawaszka']hahahaha aale była impreza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Pysia to sie tak upodliła, że na podłodze w legowisku wylądowała :evil_lol:
Wredna babo to Justynka mnie tak ugościła :placz::evil_lol:

[quote name='anetta']:mdleje: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l71-2.jpg
jacy zmęczeni :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:
genialne foty
Po taaaaaaaakiej nocy nie ma im się co dziwić :diabloti:
Co do fot to :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Życie mnie dzisiaj w pracy kolejny raz baaaaaaaaaardzo mile zaskoczyło :loveu:

Posted

[quote name='Paula_']Buhahaha :grin: to sie działo na pijaczonkach :evil_lol:

Witaj babuniu :loveu:
Witaj wnusiu :loveu:
Oj działo się, działo :evil_lol:

[quote name='Alicja']:hand: ......mamciu Pysiu .....:hmmmm: czyżbyś dostala podwyżkę ...córcia potrzebuje na laptopa :grins:

witam się ślicznie z samego ranka :multi::loveu:
Nie dostaniesz bo nie znoszę laptopów :diabloti:
Witaj córciu :multi::loveu:

Idę wymoczyć me udręczone wiatrem i mrozem ciało w ciepłej wodzie, która otuli mą skóre i będzie mnie pieścić do utraty tchu :diabloti: Buahahahahahaha już nic więcej nie napiszę :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Idę wymoczyć me udręczone wiatrem i mrozem ciało w ciepłej wodzie, która otuli mą skóre i będzie mnie pieścić do utraty tchu :diabloti: Buahahahahahaha już nic więcej nie napiszę :evil_lol:

Buhahahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

ja nie wiem czy bezpiecznie tak tracic dech w wodzie:hmmm:
dzien dobry Pysiowa:p

Posted

Medorowa napisał(a):
Buhahahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol:KCM:loveu:

Napiszę jeszcze że me ciało zostało wykąpane i zabalsamowane :evil_lol: Na dodatek sexownie ubrane ale....gdzie te chłopy :placz: Buahahahahahaha witamy w klubie Mądrych Inaczej :diabloti::evil_lol:

agbar napisał(a):
ja nie wiem czy bezpiecznie tak tracic dech w wodzie:hmmm:
dzien dobry Pysiowa:p

W wodzie jest bezpiecznie tylko trzeba uważać jak się z niej wychodzi :evil_lol: Witaj....ups :crazyeye: Psa znam ale osobę ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):

W wodzie jest bezpiecznie tylko trzeba uważać jak się z niej wychodzi :evil_lol: Witaj....ups :crazyeye: Psa znam ale osobę ....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:grins::diabloti::diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Zabiłas :placz: Zabiłaś ją :placz: I kto teraz będzie mi prochy sprzedawał? :roll::placz::evil_lol:

rzuc te prochy w cholerie:diabloti: ja sie nawrocilam...:roll:

Posted

agbar napisał(a):
rzuc te prochy w cholerie:diabloti: ja sie nawrocilam...:roll:

Zwariowałaś? :crazyeye: A po co się nawracać? :diabloti: Tak jest przyjemniej :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
cześć o wypieszczona do utraty tchu hahahahha

No właśnie ze nie wypieszczona :cool1: Za to spragniona :evil_lol: Na dodatek idę do pracy :roll: Masakra :cool1::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No fakt ale zaden mnie nie kręci :shake::evil_lol:

to znaczy że kiedyś kłamałaś jak pisałaś o jakimś ćlicznym zgrabnym męskim tyłeczku, który Cię niemal zahipnotyzował????? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
to znaczy że kiedyś kłamałaś jak pisałaś o jakimś ćlicznym zgrabnym męskim tyłeczku, który Cię niemal zahipnotyzował????? :diabloti:

To było dawno temu :roll: I ten tyłeczek był ...hym...dość młody :evil_lol: To praktykant był :evil_lol:

Posted

Właśnie przeżyłam horror :placz: Sunia husky zagryzła sąsiadowi kure i ten ją chciał widłami zabić :placz: Darłam się jak opętana ! Nie miałam klucza od bramy więc przeskoczyłam ją ( jak - nie pytajcie :crazyeye:) i zasłoniłam psa własnym ciałem. Dziadek w.....ny na maxa poczęstopwał mnie kilkoma epitetami ale zagroziłam mu sądem za znęcanie się nad zwierzęciem i za obrazę mojej osoby. Byłam zadziwiająco chłodna i rzeczowa...... Teraz nie mam siły stać na nogach nawet......
Jako że wychodzę do pracy to nie wiedząc co robić zadzwoniłam po wolne. Nie dali:placz: Przez Szelme suni nie mogę zabrać do siebie :shake::placz: Jedyne co mogłam zrobić to zapięłam ją na smycz i wyprowadziłam dalej żeby ją facet nie zadźgał jak mnie nie będzie bo ona wystraszona skuliła się w kącie przy moim płocie i bała się nawet ruszyć. Zakatrupił by ja jak nic :angryy:
Cholera.....Cholera....Cholera!!!!!!!!!!! Wychodzę z ogromnym poczuciem winy :placz::placz::placz: