Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula_']:grin:

Witaj babciu szalona :grins: :loveu:

A, edit > gdzie foty :mad: :diabloti:
Witaj kochana wnusiu :loveu:
A foty w kompie i w aparacie :oops: Denne bo czasu nie mam :eviltong:

[quote name='Alicja']Witaj Pysiu :multi::multi::multi:z Karta 1GB:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj :multi: Ciekawe czy tą uda mi się zapchać :diabloti:

[quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi:
Doberek :multi::multi:

[quote name='AlKil']Pysiu, nie pij bo wpadniesz w depresję. A wtedy to Ci się nawet nie będzie chciało wypchać Zmoroszelm...:evil_lol:
Depresje posiadam raz na jakis czas i wtedy mam weszkoterapie :evil_lol: Po niej przechodzi mi natychmiast :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj też mam pifffko :multi:

Oskubałam TZta w sklepie z bielizną :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Pysia :crazyeye: czemu napisałaś post po 18 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie brakuje czasu a Ty tu jeszcze tak pędzisz :shake:

Buahahahaha odgryzła się Terrorystka :diabloti::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Tzta w sklepie z bielizny:-o:-o:-o

:diabloti:

No rzecz jasna z kasy :evil_lol: Kupiłam 4 biustonosze bo z żadnym sie nie mogłam rozstać :diabloti:

LAZY napisał(a):
Co zrobiłaś tym słodkim czarnulkom, ze postanowiły zwiać? (no bo ten podkop to jednak w konkretym celu był nie?:diabloti:)

Co zrobiłam? Wywaliłam je na dwór i tam pozostawiłam na pastwe losu :cool1: Teraz szykuję je do wypchania :diabloti:

Posted

Ratunku!!!!!! Przecież to niemożliwe abym zacytowała LAZY zanim ona cokolwiek napisała :crazyeye::crazyeye::crazyeye::help1::eek2::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Pysia']:lying::eek2::eek2::eek2::eek2::hmmmm::mdleje::mdleje::mdleje::shock::niewiem::stupid::scared:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja u Klockowej to samo mialam zacytowalam herbatkę a ona za 2 minuty dopiero sie wpisała.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ratunku!!!!!! Przecież to niemożliwe abym zacytowała LAZY zanim ona cokolwiek napisała :crazyeye::crazyeye::crazyeye::help1::eek2::mdleje::mdleje::mdleje:

buuahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia oszalała, Pysia oszalała :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia oszalała, Pysia oszalała :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa :eviltong:

cze Pysiulku :grins:

Posted

Cześć Zmorki :) u nas słonko i przepiękne kolory jesieni. Niestety aparat foto jeszcze nie doszedł :( Martwie się. Jedziemy w Wasze strony ale czasu nie bedzie za wiele :(

Posted

[quote name='LAZY']Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie jak OBCY :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='LAZY']Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye:

A widzisz co się porobiło kochana.:cool3:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa :eviltong:

hahaha noo organizm nieprzyzwyczajony za młodu i teraz szaleje :evil_lol: normalni ludzie zwykle wolą wyszaleć się za młodu, a takie jak Pysia są najgorsze :diabloti: ale całe szczęście, że ma fajnego męża bo jeszcze by zaczęła innym odbijać :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']Cześć Pysiu na zwiariowanym Dogo
Świat cały oszalał :crazyeye:

[quote name='AlKil']Czary albo duchy... Helloween nadchodzi...
:crazyeye:

[quote name='Alicja']

:mdleje:

[quote name='malawaszka']buuahahahahha Pysia oszalała, Pysia oszalała
Pysia zawsze była szalona na Pysi nieszczęście ;)

[quote name='Alicja']skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa

cze Pysiulku
Właśnie idę się napić :eviltong:

[quote name='asia40']Cześć Zmorki :) u nas słonko i przepiękne kolory jesieni. Niestety aparat foto jeszcze nie doszedł / Martwie się. Jedziemy w Wasze strony ale czasu nie bedzie za wiele
Asia :multi: Wywołałaś uśmiech na mojej twarzy :loveu: Mam nadzieję ze znajdziesz ciut czasu ....

[quote name='dbsst']czesc jakie ciarne mordi
Witaj babo :multi: Normalnie się za Toba stęskniłam :crazyeye:

Pewnie że straszne bo boję się gdziekolwiek i cokolwiek napisać :evil_lol:

[quote name='Alicja']prawie jak OBCY :evil_lol:
Często myślę ze jestem OBCA....
[quote name='Agga']
A widzisz co się porobiło kochana.:cool3:
No co? No co? :diabloti:

[quote name='AlKil'] Witaj Czarownico!
CZy to az tak widać? :oops:

[quote name='malawaszka']hahaha noo organizm nieprzyzwyczajony za młodu i teraz szaleje :evil_lol: normalni ludzie zwykle wolą wyszaleć się za młodu, a takie jak Pysia są najgorsze :diabloti: ale całe szczęście, że ma fajnego męża bo jeszcze by zaczęła innym odbijać :evil_lol:
Tak mnie dobrze znasz, że az się wystraszyłam :crazyeye::evil_lol:

Mam dzisiaj doła nawet mega i w zwiazku z tym dopóki mi nie minie to zawieszam pisanie na dogo. Jestem tu po to abyście się uśmiechali ;) I niech tak zostanie....

Emoty ciach ciach...