AlKil Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pysiu, nie pij bo wpadniesz w depresję. A wtedy to Ci się nawet nie będzie chciało wypchać Zmoroszelm...:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Paula_']:grin: Witaj babciu szalona :grins: :loveu: A, edit > gdzie foty :mad: :diabloti: Witaj kochana wnusiu :loveu: A foty w kompie i w aparacie :oops: Denne bo czasu nie mam :eviltong: [quote name='Alicja']Witaj Pysiu :multi::multi::multi:z Karta 1GB:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj :multi: Ciekawe czy tą uda mi się zapchać :diabloti: [quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi: Doberek :multi::multi: [quote name='AlKil']Pysiu, nie pij bo wpadniesz w depresję. A wtedy to Ci się nawet nie będzie chciało wypchać Zmoroszelm...:evil_lol: Depresje posiadam raz na jakis czas i wtedy mam weszkoterapie :evil_lol: Po niej przechodzi mi natychmiast :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj też mam pifffko :multi: Oskubałam TZta w sklepie z bielizną :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pysia :crazyeye: czemu napisałaś post po 18 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie brakuje czasu a Ty tu jeszcze tak pędzisz :shake: Quote
Pysia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 malawaszka napisał(a):Pysia :crazyeye: czemu napisałaś post po 18 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mnie brakuje czasu a Ty tu jeszcze tak pędzisz :shake: Buahahahaha odgryzła się Terrorystka :diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pysia napisał(a): Oskubałam TZta w sklepie z bielizną :evil_lol: Tzta w sklepie z bielizny:-o:-o:-o :diabloti: Quote
Pysia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Medorowa napisał(a):Tzta w sklepie z bielizny:-o:-o:-o :diabloti: No rzecz jasna z kasy :evil_lol: Kupiłam 4 biustonosze bo z żadnym sie nie mogłam rozstać :diabloti: LAZY napisał(a):Co zrobiłaś tym słodkim czarnulkom, ze postanowiły zwiać? (no bo ten podkop to jednak w konkretym celu był nie?:diabloti:) Co zrobiłam? Wywaliłam je na dwór i tam pozostawiłam na pastwe losu :cool1: Teraz szykuję je do wypchania :diabloti: Quote
Pysia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ratunku!!!!!! Przecież to niemożliwe abym zacytowała LAZY zanim ona cokolwiek napisała :crazyeye::crazyeye::crazyeye::help1::eek2::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Pysia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :lying::eek2::eek2::eek2::eek2::hmmmm::mdleje::mdleje::mdleje::shock::niewiem::stupid::scared: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Pysia']:lying::eek2::eek2::eek2::eek2::hmmmm::mdleje::mdleje::mdleje::shock::niewiem::stupid::scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja u Klockowej to samo mialam zacytowalam herbatkę a ona za 2 minuty dopiero sie wpisała.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Co zrobiłaś tym słodkim czarnulkom, ze postanowiły zwiać? (no bo ten podkop to jednak w konkretym celu był nie?:diabloti:) Quote
anetta Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Cześć Pysiu na zwiariowanym Dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czary albo duchy... Helloween nadchodzi...:crazyeye: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Pysia']Ratunku!!!!!! Przecież to niemożliwe abym zacytowała LAZY zanim ona cokolwiek napisała :crazyeye::crazyeye::crazyeye::help1::eek2::mdleje::mdleje::mdleje: buuahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia oszalała, Pysia oszalała :eviltong: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']buuahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysia oszalała, Pysia oszalała :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa :eviltong: cze Pysiulku :grins: Quote
asia40 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cześć Zmorki :) u nas słonko i przepiękne kolory jesieni. Niestety aparat foto jeszcze nie doszedł :( Martwie się. Jedziemy w Wasze strony ale czasu nie bedzie za wiele :( Quote
LAZY Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='LAZY']Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie jak OBCY :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='LAZY']Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye: A widzisz co się porobiło kochana.:cool3: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa :eviltong: hahaha noo organizm nieprzyzwyczajony za młodu i teraz szaleje :evil_lol: normalni ludzie zwykle wolą wyszaleć się za młodu, a takie jak Pysia są najgorsze :diabloti: ale całe szczęście, że ma fajnego męża bo jeszcze by zaczęła innym odbijać :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='anetta']Cześć Pysiu na zwiariowanym Dogo Świat cały oszalał :crazyeye: [quote name='AlKil']Czary albo duchy... Helloween nadchodzi... :crazyeye: [quote name='Alicja'] :mdleje: [quote name='malawaszka']buuahahahahha Pysia oszalała, Pysia oszalała Pysia zawsze była szalona na Pysi nieszczęście ;) [quote name='Alicja']skutki tak dlugiego zwlekania z nauką picia piffa cze Pysiulku Właśnie idę się napić :eviltong: [quote name='asia40']Cześć Zmorki :) u nas słonko i przepiękne kolory jesieni. Niestety aparat foto jeszcze nie doszedł / Martwie się. Jedziemy w Wasze strony ale czasu nie bedzie za wiele Asia :multi: Wywołałaś uśmiech na mojej twarzy :loveu: Mam nadzieję ze znajdziesz ciut czasu .... [quote name='dbsst']czesc jakie ciarne mordi Witaj babo :multi: Normalnie się za Toba stęskniłam :crazyeye: [quote name='LAZY']Czuje się inwigilowana i to od środka! Pysia czyta mi w myślach...To straszne!!!:crazyeye: Pewnie że straszne bo boję się gdziekolwiek i cokolwiek napisać :evil_lol: [quote name='Alicja']prawie jak OBCY :evil_lol: Często myślę ze jestem OBCA.... [quote name='Agga'] A widzisz co się porobiło kochana.:cool3: No co? No co? :diabloti: [quote name='AlKil'] Witaj Czarownico! CZy to az tak widać? :oops: [quote name='malawaszka']hahaha noo organizm nieprzyzwyczajony za młodu i teraz szaleje :evil_lol: normalni ludzie zwykle wolą wyszaleć się za młodu, a takie jak Pysia są najgorsze :diabloti: ale całe szczęście, że ma fajnego męża bo jeszcze by zaczęła innym odbijać :evil_lol: Tak mnie dobrze znasz, że az się wystraszyłam :crazyeye::evil_lol: Mam dzisiaj doła nawet mega i w zwiazku z tym dopóki mi nie minie to zawieszam pisanie na dogo. Jestem tu po to abyście się uśmiechali ;) I niech tak zostanie.... Emoty ciach ciach... Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 babo jak to masz doła??? to JA mam doła a nie Ty :shake::shake::shake: wracaj!!! Quote
Recommended Posts