Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzisys .......o mało się nie zlałam ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja też jak moja wyobraźnia zadziałała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='anetta']Zalałaś się!!!! :scared:
Zlała, zesikała, upuściła mocz itd :eviltong: Nie uciekaj bo to nie jest choroba zakaźna :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaatakowała mnie ściana, magnetowid i nie wiem jeszcze co :crazyeye::evil_lol:

Duchi :ghost_2: :evil_lol:

Babciu, przyjszłam Ci przypomnieć :grins: że dziś Twoja praprawnusia ma urodzinki :razz: co byś jej złożyła życzonka, takie ładne, jakie tylko Ty umiesz :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']buhahhahah , nie pijcie tyle bo mi piwo z pyska przez was wyskoczyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja właśnie rzuciłam picie :diabloti:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam ślicznie powycierane biureczko :roll:
A ja mam na nim śliczny bałaganik :diabloti:
[quote name='Paula_']Duchi :ghost_2: :evil_lol:

Babciu, przyjszłam Ci przypomnieć :grins: że dziś Twoja praprawnusia ma urodzinki :razz: co byś jej złożyła życzonka, takie ładne, jakie tylko Ty umiesz :loveu:
Jezu :crazyeye: Która????:roll:
[quote name='malawaszka']weź sie ogarnij kobieto bo nam się rozpijasz :diabloti:
Wzięłam kąpiel, wysmarowałam się pachnącym balsamem ( wiesz babo którym :evil_lol:) i teraz jestem znowu sobą :diabloti:

[quote name='Pegaza']Cześć Pyśka
podłapałaś chorobe Pana K?:evil_lol:wiesz tą tropikalną:evil_lol:
Nie mam :shake: Rzuciłam :eviltong:

Witajcie :loveu: Zmykam postraszyć na cmentarzach :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']
Wypiłam ogrom litrów trunku :crazyeye: Zaatakowała mnie ściana, magnetowid i nie wiem jeszcze co :crazyeye::evil_lol:

ostatnim razem, jak tu byłam, to twierdziłaś, że ty alkoholu nie pijasz :diabloti:

Posted

Jejku, jaka zapaskudzona ta galeria :shake: Jedni defekują na poduszkę, inni leją, a FE! :shake:

Pysia napisał(a):
W*******ił Ci kiedyś ktoś ? :mad:

Pysia napisał(a):
Vectra jest niezniszczalna i nie czuje bólu :diabloti:

To po co chesz jej w*******ić? Jak i tak nic nie poczuje? :evil_lol:

Posted

Witajcie ponownie moje Wy pocieszycielki najlepsze :loveu:
Byłam postraszyć na cmentarzach ale bez efektu :shake: Nikt nie uciekł :placz::evil_lol:

[quote name='Maga100']ostatnim razem, jak tu byłam, to twierdziłaś, że ty alkoholu nie pijasz :diabloti:
Wszystko przemija i moja abstynencja też :diabloti:

[quote name='asher']Jejku, jaka zapaskudzona ta galeria :shake: Jedni defekują na poduszkę, inni leją, a FE! :shake:

To po co chesz jej w*******ić? Jak i tak nic nie poczuje? :evil_lol:
Dlaego wławśnie że nie poczuje bo ja chorobliwie nie znoszę krzywdzic :evil_lol:

[quote name='Alicja']Wpadnąwszy wieczorową porą ...;)
Wieczorowa porą to ja znalazłam się w pewnej rodzinie haszczaków gdzie mnie podstępnie opito najpierw proboszczówką a potem wiśniówka :crazyeye::cool1: I kolejny dzień jestem pijana :evil_lol: Ale jaja :evil_lol: Sama w to nie jestem w stanie uwierzyć :crazyeye::diabloti::evil_lol: Ale mi fajnie :evil_lol: A jutro idę do pracy :diabloti: Buahahahahaha

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha no to nam sie Pysia rozpiła :multi::multi::multi::loveu:

:multi::multi::multi:nareszcie pozna LEPSZE oblicze świata :loveu::loveu::loveu::loveu:

witaj Pysiu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie :multi: Oznajmiam że rzuciłam picie od dzisiaj :roll:

[quote name='malawaszka']hahahha no to nam sie Pysia rozpiła :multi::multi::multi::loveu:
I z czego tak się paskudo cieszysz :mad:

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:nareszcie pozna LEPSZE oblicze świata :loveu::loveu::loveu::loveu:

witaj Pysiu :loveu::loveu::loveu:
Poznała dzisiaj w pracy......:cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Pyśka:p
nie wiem czy tu się juz z wejsciówką wchodzi czy nie:roll:

Posłuchaj :mad: Boli mnie potwornie głowa, mam niż intelektualny, szef na mnie naskoczył pierwszy raz w życiu ( sama z powodu niekontaktowości podłożyłam łeb pod topór :diabloti:), współpracownicy mnie wykorzystali, nie kumam co mówia do mnie ludzie przez telefon, wyglądam tak, że omalze sie o ścianę przed chwila w łazience nie roztrzaskałam jak ujrzałam swe oblicze a Ty mi tu flaszke pokazujesz :angryy: Masz przegwizdane tylko niech dojdę do siebie :diabloti:

Posted

[quote name='Pegaza']Pyśka ja przyszłam by dac Ci to na wzmocnienie:cool1:

sie boje się boje hahahah
:eek2:
Toś mnie wzmocniła jak diabli :diabloti: I bój się ;) Ale dopiero jutro bo mam jeszcze do siebie kilka kilometrów ciężkiej drogi :evil_lol:

Jako że fot nie było dawno to wstawiam :)

Jestem taka samotna....

Już nie :loveu:

Uwielbiam go całować :diabloti:

On i ja - zawsze razem :evil_lol:

Za kromkę chleba będę Cie kochać aż do śmierci :diabloti:

Posted

[quote name='Paula_']Moja wnusia jedyna :loveu: Teraz to już po ptokach :roll: Nie pij tyle, babciu, bo Ci się w głowie miesza :shake: :evil_lol: ;)

Na kaca najlepszy klin :evil_lol:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1.jpg :loveu:
A ja nadal nie wiem która to :mad:A picie rzuciłam DEFINITYWNIE :diabloti: Ide dzisiaj na pieczonki :evil_lol:
[quote name='Medorowa']Witaj Pysiu:loveu::loveu::loveu:
Dziś ja przyszłam do Cia z dołkiem;)
Dołkom mówimy stanowczo NIE !! Daj sobie spokój z dołkami bo szkoda zycia :) Jak się tylko wierzy że będzie dobrze to jest dobrze ;) Słoneczko na dworze, świat jest kolorowy a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem :mad: Dawaj - głowa do góry i mega uśmiech :) A jezeli czegoś nie mozesz przeskoczyć to obejdź ;)

Jestem dzisiaj głodna jak wilk :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: do pieczonek najlepsze piffo :grins:

witaj Pysiu ......:multi:

urodzinki miala 1 listopada Tigrosława od evaxon ;)
Proszę mi o alkoholu nawet nie wspominać :mad::mad::mad:
Kuna...Trzeba było jasno jak chłopu na granicy :placz:
Głowa mnie boli..... I gardło :cool1: Jak ja będę wyć na tych pieczonkach? :roll:

Posted

Pysia napisał(a):

Dołkom mówimy stanowczo NIE !! Daj sobie spokój z dołkami bo szkoda zycia :) Jak się tylko wierzy że będzie dobrze to jest dobrze ;) Słoneczko na dworze, świat jest kolorowy a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem :mad: Dawaj - głowa do góry i mega uśmiech :) A jezeli czegoś nie mozesz przeskoczyć to obejdź ;)

Kocham CIĘ:loveu::loveu::loveu:;)