Pysia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzisys .......o mało się nie zlałam ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też jak moja wyobraźnia zadziałała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='anetta']Zalałaś się!!!! :scared: Zlała, zesikała, upuściła mocz itd :eviltong: Nie uciekaj bo to nie jest choroba zakaźna :diabloti: Quote
Vectra Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 buhahhahah , nie pijcie tyle bo mi piwo z pyska przez was wyskoczyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam ślicznie powycierane biureczko :roll: Quote
Paula Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Pysia napisał(a):Zaatakowała mnie ściana, magnetowid i nie wiem jeszcze co :crazyeye::evil_lol: Duchi :ghost_2: :evil_lol: Babciu, przyjszłam Ci przypomnieć :grins: że dziś Twoja praprawnusia ma urodzinki :razz: co byś jej złożyła życzonka, takie ładne, jakie tylko Ty umiesz :loveu: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 weź sie ogarnij kobieto bo nam się rozpijasz :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć Pyśka podłapałaś chorobe Pana K?:evil_lol:wiesz tą tropikalną:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Vectra']buhahhahah , nie pijcie tyle bo mi piwo z pyska przez was wyskoczyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja właśnie rzuciłam picie :diabloti: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam ślicznie powycierane biureczko :roll: A ja mam na nim śliczny bałaganik :diabloti: [quote name='Paula_']Duchi :ghost_2: :evil_lol: Babciu, przyjszłam Ci przypomnieć :grins: że dziś Twoja praprawnusia ma urodzinki :razz: co byś jej złożyła życzonka, takie ładne, jakie tylko Ty umiesz :loveu: Jezu :crazyeye: Która????:roll: [quote name='malawaszka']weź sie ogarnij kobieto bo nam się rozpijasz :diabloti: Wzięłam kąpiel, wysmarowałam się pachnącym balsamem ( wiesz babo którym :evil_lol:) i teraz jestem znowu sobą :diabloti: [quote name='Pegaza']Cześć Pyśka podłapałaś chorobe Pana K?:evil_lol:wiesz tą tropikalną:evil_lol: Nie mam :shake: Rzuciłam :eviltong: Witajcie :loveu: Zmykam postraszyć na cmentarzach :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Pysia'] Wypiłam ogrom litrów trunku :crazyeye: Zaatakowała mnie ściana, magnetowid i nie wiem jeszcze co :crazyeye::evil_lol: ostatnim razem, jak tu byłam, to twierdziłaś, że ty alkoholu nie pijasz :diabloti: Quote
asher Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jejku, jaka zapaskudzona ta galeria :shake: Jedni defekują na poduszkę, inni leją, a FE! :shake: Pysia napisał(a):W*******ił Ci kiedyś ktoś ? :mad: Pysia napisał(a):Vectra jest niezniszczalna i nie czuje bólu :diabloti: To po co chesz jej w*******ić? Jak i tak nic nie poczuje? :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witajcie ponownie moje Wy pocieszycielki najlepsze :loveu: Byłam postraszyć na cmentarzach ale bez efektu :shake: Nikt nie uciekł :placz::evil_lol: [quote name='Maga100']ostatnim razem, jak tu byłam, to twierdziłaś, że ty alkoholu nie pijasz :diabloti: Wszystko przemija i moja abstynencja też :diabloti: [quote name='asher']Jejku, jaka zapaskudzona ta galeria :shake: Jedni defekują na poduszkę, inni leją, a FE! :shake: To po co chesz jej w*******ić? Jak i tak nic nie poczuje? :evil_lol: Dlaego wławśnie że nie poczuje bo ja chorobliwie nie znoszę krzywdzic :evil_lol: [quote name='Alicja']Wpadnąwszy wieczorową porą ...;) Wieczorowa porą to ja znalazłam się w pewnej rodzinie haszczaków gdzie mnie podstępnie opito najpierw proboszczówką a potem wiśniówka :crazyeye::cool1: I kolejny dzień jestem pijana :evil_lol: Ale jaja :evil_lol: Sama w to nie jestem w stanie uwierzyć :crazyeye::diabloti::evil_lol: Ale mi fajnie :evil_lol: A jutro idę do pracy :diabloti: Buahahahahaha Quote
malawaszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 hahahha no to nam sie Pysia rozpiła :multi::multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='malawaszka']hahahha no to nam sie Pysia rozpiła :multi::multi::multi::loveu: :multi::multi::multi:nareszcie pozna LEPSZE oblicze świata :loveu::loveu::loveu::loveu: witaj Pysiu :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witajcie :multi: Oznajmiam że rzuciłam picie od dzisiaj :roll: [quote name='malawaszka']hahahha no to nam sie Pysia rozpiła :multi::multi::multi::loveu: I z czego tak się paskudo cieszysz :mad: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:nareszcie pozna LEPSZE oblicze świata :loveu::loveu::loveu::loveu: witaj Pysiu :loveu::loveu::loveu: Poznała dzisiaj w pracy......:cool1: Quote
Pegaza Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cze Pyśka:p nie wiem czy tu się juz z wejsciówką wchodzi czy nie:roll: Quote
Pysia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pyśka:p nie wiem czy tu się juz z wejsciówką wchodzi czy nie:roll: Posłuchaj :mad: Boli mnie potwornie głowa, mam niż intelektualny, szef na mnie naskoczył pierwszy raz w życiu ( sama z powodu niekontaktowości podłożyłam łeb pod topór :diabloti:), współpracownicy mnie wykorzystali, nie kumam co mówia do mnie ludzie przez telefon, wyglądam tak, że omalze sie o ścianę przed chwila w łazience nie roztrzaskałam jak ujrzałam swe oblicze a Ty mi tu flaszke pokazujesz :angryy: Masz przegwizdane tylko niech dojdę do siebie :diabloti: Quote
Pegaza Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pyśka ja przyszłam by dac Ci to na wzmocnienie:cool1: sie boje się boje hahahah :eek2: Quote
Pysia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Pegaza']Pyśka ja przyszłam by dac Ci to na wzmocnienie:cool1: sie boje się boje hahahah :eek2: Toś mnie wzmocniła jak diabli :diabloti: I bój się ;) Ale dopiero jutro bo mam jeszcze do siebie kilka kilometrów ciężkiej drogi :evil_lol: Jako że fot nie było dawno to wstawiam :) Jestem taka samotna.... Już nie :loveu: Uwielbiam go całować :diabloti: On i ja - zawsze razem :evil_lol: Za kromkę chleba będę Cie kochać aż do śmierci :diabloti: Quote
Paula Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Pysia']Jezu :crazyeye: Która????:roll: Moja wnusia jedyna :loveu: Teraz to już po ptokach :roll: Nie pij tyle, babciu, bo Ci się w głowie miesza :shake: :evil_lol: ;) [quote name='Pegaza']Pyśka ja przyszłam by dac Ci to na wzmocnienie:cool1: Na kaca najlepszy klin :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1.jpg :loveu: Quote
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witaj Pysiu:loveu::loveu::loveu: Dziś ja przyszłam do Cia z dołkiem;) Quote
Pysia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Paula_']Moja wnusia jedyna :loveu: Teraz to już po ptokach :roll: Nie pij tyle, babciu, bo Ci się w głowie miesza :shake: :evil_lol: ;) Na kaca najlepszy klin :evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/Jesien%202007/2299cz1l1.jpg :loveu: A ja nadal nie wiem która to :mad:A picie rzuciłam DEFINITYWNIE :diabloti: Ide dzisiaj na pieczonki :evil_lol: [quote name='Medorowa']Witaj Pysiu:loveu::loveu::loveu: Dziś ja przyszłam do Cia z dołkiem;) Dołkom mówimy stanowczo NIE !! Daj sobie spokój z dołkami bo szkoda zycia :) Jak się tylko wierzy że będzie dobrze to jest dobrze ;) Słoneczko na dworze, świat jest kolorowy a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem :mad: Dawaj - głowa do góry i mega uśmiech :) A jezeli czegoś nie mozesz przeskoczyć to obejdź ;) Jestem dzisiaj głodna jak wilk :diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :hmmmm: do pieczonek najlepsze piffo :grins: witaj Pysiu ......:multi: urodzinki miala 1 listopada Tigrosława od evaxon ;) Quote
Pysia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: do pieczonek najlepsze piffo :grins: witaj Pysiu ......:multi: urodzinki miala 1 listopada Tigrosława od evaxon ;) Proszę mi o alkoholu nawet nie wspominać :mad::mad::mad: Kuna...Trzeba było jasno jak chłopu na granicy :placz: Głowa mnie boli..... I gardło :cool1: Jak ja będę wyć na tych pieczonkach? :roll: Quote
Medorowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Pysia napisał(a): Dołkom mówimy stanowczo NIE !! Daj sobie spokój z dołkami bo szkoda zycia :) Jak się tylko wierzy że będzie dobrze to jest dobrze ;) Słoneczko na dworze, świat jest kolorowy a Ty mi tu wyjeżdżasz z takim tekstem :mad: Dawaj - głowa do góry i mega uśmiech :) A jezeli czegoś nie mozesz przeskoczyć to obejdź ;) Kocham CIĘ:loveu::loveu::loveu:;) Quote
Pysia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Medorowa napisał(a):Kocham CIĘ:loveu::loveu::loveu:;) Do usług :B-fly::B-fly::B-fly: Zaraz idę pomarznąć, pomoknąć i powyć :diabloti: Quote
Recommended Posts