Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):ale cudna sesja Dzieki :) Latam po domu za Zmorką ale ona ma mnie poprostu dosć :lol: Ucieka jak diabeł przed świecona wodą :agrue: Ale w końcu ją dopadne :evilbat: Quote
anushka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 i znowu tyle foteczek cudownych.... :o :o :o Pysia znasz Kasię z "lukrowych"???(mieszka w Sosnowcu)ma bernardyna :lol: ???? Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Znam wirtualnie Kasie od potworka bernardyna:) Ale niestety jeszcze osobiście nie spotkałyśmy sie :-? A to dla śmiechu :lol: http://www.metacafe.com/item1299 Quote
anushka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Pysia napisał(a):Znam wirtualnie Kasie od potworka bernardyna:) Ale niestety jeszcze osobiście nie spotkałyśmy sie :-? spotkałysmy się całe 2 razy :lol: no i wczoraj nie omieszkałyśmy(razem czy osobno???)pogadać o Tobie :lol: więc jeśli miałaś czkawkę to sorki :lol: ale wszystko w pozytywnym znaczeniu,podziwiałyśmy Twoje pociechy boooskie :angel: jeśli jeszcze kiedyś będą jakieś "występy lub cokolwiek w tego słowa znaczeniu" np. na Pogorii to sobie wpadniemy :lol: aaa pozwoliłysmy sobie,bo ty przecież nie bedziesz miała nic przeciwko temu :lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ania-k napisał(a):Pysia napisał(a):Znam wirtualnie Kasie od potworka bernardyna:) Ale niestety jeszcze osobiście nie spotkałyśmy sie :-? spotkałysmy się całe 2 razy :lol: no i wczoraj nie omieszkałyśmy(razem czy osobno???)pogadać o Tobie :lol: więc jeśli miałaś czkawkę to sorki :lol: ale wszystko w pozytywnym znaczeniu,podziwiałyśmy Twoje pociechy boooskie :angel: jeśli jeszcze kiedyś będą jakieś "występy lub cokolwiek w tego słowa znaczeniu" np. na Pogorii to sobie wpadniemy :lol: aaa pozwoliłysmy sobie,bo ty przecież nie bedziesz miała nic przeciwko temu :lol: Pewnie ze nie mam :wink: Czekam z niecierpliwoscią na spotkanie jakieś :) Jak wyzdrowieje to zorganizujemy coś sobie z Waszką - oki? W środe wieczorem powinnam mieć nowe fotki dwóch smarkaczy :) Już sie cieszę :D :drinking: Quote
anushka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 nie choruj :o ,Twoje :drinking: :drinking: ,Kasia ma maturkę próbną ale myslę,że czas by znalzła-od czwartku ma być podbno śnieg :x Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Śnieg :o ? Niesamowite :wink: Ja jakoś zapomniałam ze zima za pasem :lol: Quote
anushka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 za pasem to ja mam tłuszcz :evil: :evil: a wogóle to ja mam pas?? :hmmmm: :o Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ja pas mam tylko....reszty nie mam :lol: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 śnieg???? :o :o :o no chyba kogoś pogięło - NIE ZGADZAM SIĘ!!!! Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Wstawiam zdjęcia 5 - cio tygodniowych landseerków :) Właściciele taty i mamy to moi serdeczni przyjaciele :D Maluchy sa cudowne !!!! To tata i mama :D A to wielce obiecujacy miot na literkę F landseerów :D Ta sunia zostanie z mamą :) A ta jedzie do Austrii To mój faworyt :) Ma na imie Frodo :) A to reszta :drinking: A to z dziadkiem Irkiem :) Tutaj Olunią - córką dziadków czyli ciocią ;) Tutaj z babcia Ulą :) Swojskie klimaty :) A to moje dwa ulubione zdjęcia :wink: Piękne ? Prawda ? Jestem swatką - wiecie ? :wink: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 jesooo Pysia i powiedz mi jeszcze że miziałaś te kulki to umrę :angel: :angel: :angel: Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 malawaszka napisał(a):jesooo Pysia i powiedz mi jeszcze że miziałaś te kulki to umrę :angel: :angel: :angel: No to nie umrzesz.... :( Jestem chora i nie mogłam jechać :evil: Nie daruję sobie tego do konca zycia .... :( Ale mam jeszcze szanse :wink: Moze namówię tego mojego zgreda na wizyte w sobote ? Zobaczym :evilbat: Quote
LAZY Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Jakie te maluszki cudne! A te biało-czarne nochalki wprost boskie!! :angel: :angel: Quote
Pysia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 LAZY napisał(a):Jakie te maluszki cudne! A te biało-czarne nochalki wprost boskie!! :angel: :angel: Śliczne sa :angel: A ja ich na żywo nie widziałam :-? Quote
anushka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pysia napisał(a): na wizyte w sobote ? Malawaszka trzymaj się kobieto w sobotę bo Pysia bedzie miziać :lol: a ty napisałaś: malawaszka napisał(a):że miziałaś te kulki to umrę Pysia nie rób jej tego ona ma Bolutka do wychowania i Lunetkę i dopiero co domek sobie stawia :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pysia, domowa sesja Zmorki wspaniała, częściej tak, więcej, bo ty się ociagasz :-? 8) a małe kluskowate landseerki.... ech, brak słów 8) w jakim są wieku? Quote
sylwiaskalska Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ale extra A własnie ja gdzies w internecie widziałam niufka o takim umaszczeniu czy jest on dopuszczalny na wystawy ? Quote
Pysia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Ale extra A własnie ja gdzies w internecie widziałam niufka o takim umaszczeniu czy jest on dopuszczalny na wystawy ? Nie jest. Głowa ma być cała czarna. Dopuszczalna jest tylko niewielka strzałka idąca przez pysk i kawałek głowy :) Zobaczymy czy uda mi się ukatrupić Waszke :evilbat: Jak zgred sie zgodzi to będzie extra :lol: Maluchy landseera mają 5 tygodni na zdjęciach :D Odkryłam w swoim miescie pseudohodowle niufów !! Na dodatek ukradli zdjęcie szczeniaka z hodowli mojej koleżanki !! :evil: Jestem wściekła :evil: Quote
sylwiaskalska Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pysia napisał(a):Odkryłam w swoim miescie pseudohodowle niufów !! Na dodatek ukradli zdjęcie szczeniaka z hodowli mojej koleżanki !! :evil: Jestem wściekła :evil: No kurcze za takie coś to bym Quote
Pysia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Domowy numer podany nie odpowiada a na komórkę nie zadzwonię bo moje numery widnieja na stronie....Mogą sie skapnąć. Poprosiłam Waszeczke o zatelefonowanie i udawanie kupca. Zobaczymy czy jej się uda.... Zaraz pęknę ze złosci :evil: Quote
anushka Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Pysia nie nerwuj siem 8) nie opłaca się!!!!co najwyżej niech napisze do nich twoja znajoma,że istnieje coś takiego jak prawa autorskie do fotek i ,że najzyczajniej w świecie ukradli jej zdjęcia!!!!!!!a tego "syfu" dookoła jest masa...rosną jak grzyby po deszczu :x pocieszę cię tym,że ci Twoji znajomi jak na dziadków to dobrze się trzymają :lol: też jako babcia chciałabym tak wyglądać i mieć tyle kluseczek :o śliczne noski nakrapiane :angel: a poduszeczki :eating: Quote
Pysia Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ania-k ...masz racje :( Świata nie zbawie :evil: A szkoda :( A kluseczki są cudne :) A dziadkowie...hihihi...dosć młodzi jak na dziadków nie mówić o cioci Oli :lol: Quote
Recommended Posts