Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

agabass napisał(a):
ale cudna sesja

Dzieki :) Latam po domu za Zmorką ale ona ma mnie poprostu dosć :lol: Ucieka jak diabeł przed świecona wodą :agrue: Ale w końcu ją dopadne :evilbat:

Posted

Pysia napisał(a):
Znam wirtualnie Kasie od potworka bernardyna:) Ale niestety jeszcze osobiście nie spotkałyśmy sie :-?

spotkałysmy się całe 2 razy :lol: no i wczoraj nie omieszkałyśmy(razem czy osobno???)pogadać o Tobie :lol: więc jeśli miałaś czkawkę to sorki :lol: ale wszystko w pozytywnym znaczeniu,podziwiałyśmy Twoje pociechy boooskie :angel: jeśli jeszcze kiedyś będą jakieś "występy lub cokolwiek w tego słowa znaczeniu" np. na Pogorii to sobie wpadniemy :lol: aaa pozwoliłysmy sobie,bo ty przecież nie bedziesz miała nic przeciwko temu :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
Pysia napisał(a):
Znam wirtualnie Kasie od potworka bernardyna:) Ale niestety jeszcze osobiście nie spotkałyśmy sie :-?

spotkałysmy się całe 2 razy :lol: no i wczoraj nie omieszkałyśmy(razem czy osobno???)pogadać o Tobie :lol: więc jeśli miałaś czkawkę to sorki :lol: ale wszystko w pozytywnym znaczeniu,podziwiałyśmy Twoje pociechy boooskie :angel: jeśli jeszcze kiedyś będą jakieś "występy lub cokolwiek w tego słowa znaczeniu" np. na Pogorii to sobie wpadniemy :lol: aaa pozwoliłysmy sobie,bo ty przecież nie bedziesz miała nic przeciwko temu :lol:

Pewnie ze nie mam :wink: Czekam z niecierpliwoscią na spotkanie jakieś :) Jak wyzdrowieje to zorganizujemy coś sobie z Waszką - oki?
W środe wieczorem powinnam mieć nowe fotki dwóch smarkaczy :) Już sie cieszę :D :drinking:

Posted

Wstawiam zdjęcia 5 - cio tygodniowych landseerków :) Właściciele taty i mamy to moi serdeczni przyjaciele :D Maluchy sa cudowne !!!!
To tata i mama :D

A to wielce obiecujacy miot na literkę F landseerów :D

Ta sunia zostanie z mamą :)

A ta jedzie do Austrii

To mój faworyt :) Ma na imie Frodo :)

A to reszta :drinking:

A to z dziadkiem Irkiem :)

Tutaj Olunią - córką dziadków czyli ciocią ;)

Tutaj z babcia Ulą :)

Swojskie klimaty :)

A to moje dwa ulubione zdjęcia :wink:

Piękne ? Prawda ? Jestem swatką - wiecie ? :wink: :drinking:

Posted

malawaszka napisał(a):
jesooo Pysia i powiedz mi jeszcze że miziałaś te kulki to umrę :angel: :angel: :angel:

No to nie umrzesz.... :( Jestem chora i nie mogłam jechać :evil: Nie daruję sobie tego do konca zycia .... :( Ale mam jeszcze szanse :wink: Moze namówię tego mojego zgreda na wizyte w sobote ? Zobaczym :evilbat:

Posted

LAZY napisał(a):
Jakie te maluszki cudne! A te biało-czarne nochalki wprost boskie!! :angel: :angel:

Śliczne sa :angel: A ja ich na żywo nie widziałam :-?

Posted

Pysia napisał(a):
na wizyte w sobote ?

Malawaszka trzymaj się kobieto w sobotę bo Pysia bedzie miziać :lol:
a ty napisałaś:
malawaszka napisał(a):
że miziałaś te kulki to umrę

Pysia nie rób jej tego ona ma Bolutka do wychowania i Lunetkę i dopiero co domek sobie stawia :evilbat:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ale extra

A własnie ja gdzies w internecie widziałam niufka o takim umaszczeniu czy jest on dopuszczalny na wystawy ?

Nie jest. Głowa ma być cała czarna. Dopuszczalna jest tylko niewielka strzałka idąca przez pysk i kawałek głowy :)
Zobaczymy czy uda mi się ukatrupić Waszke :evilbat: Jak zgred sie zgodzi to będzie extra :lol:
Maluchy landseera mają 5 tygodni na zdjęciach :D
Odkryłam w swoim miescie pseudohodowle niufów !! Na dodatek ukradli zdjęcie szczeniaka z hodowli mojej koleżanki !! :evil: Jestem wściekła :evil:

Posted

Domowy numer podany nie odpowiada a na komórkę nie zadzwonię bo moje numery widnieja na stronie....Mogą sie skapnąć. Poprosiłam Waszeczke o zatelefonowanie i udawanie kupca. Zobaczymy czy jej się uda.... Zaraz pęknę ze złosci :evil:

Posted

Pysia nie nerwuj siem 8) nie opłaca się!!!!co najwyżej niech napisze do nich twoja znajoma,że istnieje coś takiego jak prawa autorskie do fotek i ,że najzyczajniej w świecie ukradli jej zdjęcia!!!!!!!a tego "syfu" dookoła jest masa...rosną jak grzyby po deszczu :x
pocieszę cię tym,że ci Twoji znajomi jak na dziadków to dobrze się trzymają :lol: też jako babcia chciałabym tak wyglądać i mieć tyle kluseczek :o śliczne noski nakrapiane :angel: a poduszeczki :eating:

Posted

Ania-k ...masz racje :( Świata nie zbawie :evil: A szkoda :(
A kluseczki są cudne :) A dziadkowie...hihihi...dosć młodzi jak na dziadków nie mówić o cioci Oli :lol: