Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Pysiasta :loveu: Cieszkam, ze Szelmie przechodzi urojona :multi: Zeberki fajne, sporo ich się namnożyło ;) Piękny tata :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.167.jpg A ja myślałam, ze niuf ;) :evil_lol: malawaszka napisał(a):bhahahha i wyszło szydło z worka skąd te temperamenty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i mnie zatkało, kanapka z salami i sałatka stanęły mi w gardle :crazyeye: :evil_lol: Następnie wszystko wyszło w trybie natychmiastowym przez otwór gębowy i jakimś przedziwnym sposobem znalazło się na : monitorze klawiarurze w mojej herbacie i na blacie biurka :crazyeye: A wszystkiemu winna jest Paula i Weszka :mad: :diabloti: :evil_lol: Idę po szmatkę i płyn do mycia.... Quote
Pegaza Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Piękny ten szatan:loveu: a w tle po lewej stronie widze Justysie:loveu: czyż nie?:cool1: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.167.jpg Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 madzia i medor napisał(a)::siara::siara: Dzięki Pysiaczku:p:p Proszę :p Takie coś tez mi wlazło pod lufke ;) Fotogeniczna bestia :) Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):bhahahha i wyszło szydło z worka skąd te temperamenty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Prawda zawsze wyjdzie na wierzch :diabloti: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pegaza napisał(a):Piękny ten szatan:loveu: a w tle po lewej stronie widze Justysie:loveu: czyż nie?:cool1: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.167.jpg Brawoi dla Pani spostrzegawczej :klacz: :klacz: :klacz: Justynka przyglądała się tacie niufoupiora :diabloti: Tata Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 beria napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: Prawda zawsze wyjdzie na wierzch :diabloti: Ziemniaczki były dobre? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):No i mnie zatkało, kanapka z salami i sałatka stanęły mi w gardle :crazyeye: :evil_lol: Następnie wszystko wyszło w trybie natychmiastowym przez otwór gębowy i jakimś przedziwnym sposobem znalazło się na : monitorze klawiarurze w mojej herbacie i na blacie biurka :crazyeye: A wszystkiemu winna jest Paula i Weszka :mad: :diabloti: :evil_lol: Idę po szmatkę i płyn do mycia....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ....w niedzielę wieczór bierzezs się za sprzątanie;) Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pegaza napisał(a):a yorki też masz?:roll: Mówisz i masz ;) Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Ziemniaczki były dobre? :diabloti: W domu nawet tego rarytasu nie było :diabloti: TZ musiał na zakupy jechać :evil_lol: Czekam na Homerową jazdę honorową :cool3: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ....w niedzielę wieczór bierzezs się za sprzątanie;) Tak :mad: Bo mnie takie dwie do tego insynuacjami zmusiły :diabloti: :evil_lol: Takie coś też mam ;) Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 beria napisał(a):W domu nawet tego rarytasu nie było :diabloti: TZ musiał na zakupy jechać :evil_lol: Czekam na Homerową jazdę honorową :cool3: Jazda honorowa to już u Homera ;) Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Tak :mad: Bo mnie takie dwie do tego insynuacjami zmusiły :diabloti: :evil_lol: jakimi znowu insynuacjami???? samaś napisała że to ON :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):jakimi znowu insynuacjami???? samaś napisała że to ON :evil_lol: Przeczytaj cytat :diabloti: Edytowałaś ale cytat u mnie został :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Przeczytaj cytat :diabloti: Edytowałaś ale cytat u mnie został :evil_lol: no mnie się tylko pies z suką pomerdał a Tobie niuf z ONem :diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no mnie się tylko pies z suką pomerdał a Tobie niuf z ONem :diabloti::evil_lol: Buahahahaha jak Ci pies z suką pomerdał jak masz samą suke? :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no mnie się tylko pies z suką pomerdał a Tobie niuf z ONem :diabloti::evil_lol: Buahahahaha jak Ci pies z suką pomerdał jak masz samą suke? :crazyeye: I to bez ogona? :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahaha jak Ci pies z suką pomerdał jak masz samą suke? :crazyeye: Pysia napisał(a):Buahahahaha jak Ci pies z suką pomerdał jak masz samą suke? :crazyeye: I to bez ogona? :crazyeye: Ale o co chodzi? :crazyeye: Buahahahahaha chyba mam atak goopawki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahaha jak Ci pies z suką pomerdał jak masz samą suke? :crazyeye: I to bez ogona? :crazyeye: napisałam SIĘ pomerdał :diabloti: Pysia napisał(a):Ale o co chodzi? :crazyeye: Buahahahahaha chyba mam atak goopawki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuahahahahhaa porąbana na maxa hahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak se czytam ...i chyba mam kiełbie we łbie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):napisałam SIĘ pomerdał :diabloti: buuahahahahhaa porąbana na maxa hahahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak se czytam ...i chyba mam kiełbie we łbie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Porąbana wita Zarybioną :bigok: :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Porąbana wita Zarybioną :bigok: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nic dodać nic ująć...... bos z....czy ja kiedyś znormalnieję ....:hmmmm: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nic dodać nic ująć...... bos z....czy ja kiedyś znormalnieję ....:hmmmm: Ja - wróżka co szepta do uszka- twierdzę ze jest szansa aby to nastąpiło ale... Musisz w księżycową noc wyjść w różowej przezroczystej sukience z falbanami na rose bez butów i zaśpiewać " O Maryjanno" :grins: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Pysia napisał(a):Ja - wróżka co szepta do uszka- twierdzę ze jest szansa aby to nastąpiło ale... Musisz w księżycową noc wyjść w różowej przezroczystej sukience z falbanami na rose bez butów i zaśpiewać " O Maryjanno" :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to przesrane.....nie do wykonania:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 aaaaahahahahhaa Edyta litości hahahahahahha nawet mój ogłuchnięty chwilowo pies usłyszał jak wyję ze śmiechu hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts