clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Pysiu, ja w ogóle ostatnio nie w temacie, ale pozdrawiam Was cieplutko:loveu: Coś ze mną chyba gorzej, jak ja takie rzeczy wypisuję:shake::shake:;) oj starzejesz sie kochaniutka starzejesz... wiem z autopsji... najpierw problemy z koncentracją, potem z pamięcią, potem z trzęsącymi łapami, potem z trzymaniem moczu.:cool1:.. ale to ostatni etap- więc sie nie martw za wczasu :evil_lol::evil_lol: w międzyczasie jeszcze etap gadania bzdur ;) Dzień doberek i witanko z mroźnego Jastrzębia.... Pysiu- po co Ci ponton??? w październiku :roll: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Pysiu, ja w ogóle ostatnio nie w temacie, ale pozdrawiam Was cieplutko:loveu: Coś ze mną chyba gorzej, jak ja takie rzeczy wypisuję:shake::shake:;) Zalecam szybkią interwencje lekarską :diabloti: clockwork napisał(a):oj starzejesz sie kochaniutka starzejesz... wiem z autopsji... najpierw problemy z koncentracją, potem z pamięcią, potem z trzęsącymi łapami, potem z trzymaniem moczu.:cool1:.. ale to ostatni etap- więc sie nie martw za wczasu :evil_lol::evil_lol: w międzyczasie jeszcze etap gadania bzdur ;) Dzień doberek i witanko z mroźnego Jastrzębia.... Pysiu- po co Ci ponton??? w październiku :roll: Klockowa z tym nietrzymaniem moczu to Ci się pomyliło bo to Ala się u mnie siqała :evil_lol: Jaki październik :crazyeye: U mnie 26 st. C :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Wow jakie piękne urlopowe fotaski;) Wredna baba :mad: Szelma + ukochany Być zawsze blisko mnie :loveu: Nie oddalaj się :mad: Zobacz jaka jestem ponętna Chodź blizej :loveu: Quote
bonita Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj Pysiu :) Pogoda do nas wraca :D, kąpiesz się:cool3: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 bonita napisał(a):Witaj Pysiu :) Pogoda do nas wraca :D, kąpiesz się:cool3: Witaj Kasiu :) Pływałam na pontoniku ale mnie usmażyło na frytke :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 U nas cieplo i duchota ....chyba nie działa na mnie najlepiej...:cool1: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj skwarko :grins: :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.14.jpg Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):U nas cieplo i duchota ....chyba nie działa na mnie najlepiej...:cool1: Jaka duchota? Jest FANTASTYCZNIE :loveu: :multi: paula_z napisał(a):Witaj skwarko :grins: :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.14.jpg Witaj :multi: Dzisiaj na naszej stronie nastąpiła zasadnicza zmiana. Na miejscu działu " Na wesoło" powstał dział " Pokochaj mnie" przeznaczony do pomocy zwierzakom szukającym kochajacej rodziny. Trzymajcie kciuki aby to się udało !!!!! Quote
Pegaza Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witaj :loveu: oo dziś mi działa jak należy:multi: no więc co ja chciałam aa pozdrowienia zostawić:p i pytanie jedno postawić:evil_lol: a Szelmy nie zamierzasz obcinać? Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj :loveu: oo dziś mi działa jak należy:multi: no więc co ja chciałam aa pozdrowienia zostawić:p i pytanie jedno postawić:evil_lol: a Szelmy nie zamierzasz obcinać? Ja zamierzam ale ona ma inne plany...:mad: Zwiewa przed maszynką :cool1: Misiu i Szelma Misiu w górze Uradowana Szelmusia Zmorka padła na widok Szelmy ;) Sprawdzanie czy nadal Zmorka żyje :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysia napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.122.jpg Coś Ty zrobiła z moją suką?!?! :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 jo-jo napisał(a):Coś Ty zrobiła z moją suką?!?! :crazyeye: 1. Szelmusia tutaj była po zabawie ze Zmorką więc jej się fryzura lekko ....roztrzepała :evil_lol: 2. Jak Twoja to dlaczego ona jest u mnie i ja ją karmię? :mad: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:byłam w nowym dziale na stronce:loveu: Ja trzymam mocno kciuki za Filipa !!!! Czyścimy uszka Zmorka uwielbia mieć czyszczone No dalej No dobra - dawaj Quote
clockwork Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 rewizyta... nie nadrabiam- fotki poiękne... psy tysz... TY również :cool1: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='clockwork']rewizyta... nie nadrabiam- fotki poiękne... psy tysz... TY również :cool1: Jam najpikniejsza tylko gdzie Ty mnie na tych fotach widzisz? :mad: :evil_lol: Jeszcze troszke miłości Chyba jej wystarczy Znikam Ale mi napluła do uszów Sama tego chciałaś mała :diabloti: Quote
LAZY Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Oooo...Szelma sie pokazała! A jak sie delikatnie bawi z tym misiem...Ida tak nie potrafi:diabloti: A teraz kciuki za Filipa! :kciuki: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 [quote name='LAZY']Oooo...Szelma sie pokazała! A jak sie delikatnie bawi z tym misiem...Ida tak nie potrafi:diabloti: A teraz kciuki za Filipa! :kciuki: U mnie jest podzielone wsio ;) Szelmusia misie ma calutkie chociaż nosi tego swojego w pysku, śpi z nim i często go memla to jedyne co mu się przytrafia - to totalne uglutowanie :diabloti: Za to wszelkie gumowe zabawki trafiające do szelmowskiego pyska są poprostu...zjadane :mad: I połykane :mad: Zmorka znowu uwielbia robić pluszakom wiwisekcje. To ona jest winna śmierci wszystkich misiów :cool1: Za to gumowe zabawki - nawet te najcieńsze - są w jej pysiu bezpieczne ;) Dlatego musimy ciągle uważać na zabawki :evil_lol: Szelma czekaj - mam coś Twojego :diabloti: Tego to Ci nie daruję :mad: Oddawaj Sama sobie weź :evil_lol: A łatwo nie oddam ;) Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :razz:jaka Zmoreczka kruszynka przy Szelmie:p Kciukasy za Filipka zaciskamy:kciuki: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jaka Zmoreczka kruszynka przy Szelmie:p no to jest niemożliwe aż :crazyeye: Quote
Pysia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jaka Zmoreczka kruszynka przy Szelmie:p Kciukasy za Filipka zaciskamy:kciuki: No cóż ;) Dawniej takiej różnicy nie było :evil_lol: Zmorka o połowe zmalała a Szelma .....urosła :diabloti: [quote name='malawaszka']no to jest niemożliwe aż :crazyeye: Możliwe bo Szelma tłusciutka maupa i obrośnięta a Zmorka chudzielec i do tego łysy :evil_lol: Kuna Szelma nie chudnie mimo diety i zmuszania do ruchu :mad: Chociaż przy większości upasionych niufów wcale gruba nie jest ;) Quote
Pysia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 A tak w ogóle to witajcie w ten strasznie upalny dzionek.... Walka o misia cd Nie oddam Ale ja jestem większa :diabloti: Ja za to sprytniejsza ;) Biedny misiu.... Quote
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć Pysiu :multi: Byłam, foty widziałam - pikne :loveu: Quote
Recommended Posts