Agga Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.5.jpg Prześliczne:loveu: Ponawiam pytanie Alicji. czy misiu jeszcze żyje? Na zdjęciach wyglądało, że już był na wykończeniu. Quote
agbar Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dooobry wieczorowa w dalszym ciagu upalna pora:razz: Quote
Pegaza Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witam wieczorowo:loveu: no tak i w niedziele salon kosmetyczny czynny u Pysi:eviltong: profesjonalizm Szelmy no no no:lol: a tu walka sumo:eviltong: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.45.jpg pozdrowienia i miłego wieczorku Quote
Pysia Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Pysiu :multi: Byłam, foty widziałam - pikne :loveu: Witaj Paula :loveu: Ja u Ciebie nie byłam dzisiaj :oops: Nigdzie nie byłam :oops: Ostatni dzień urlopu spędziłam pływając i opalając włosy ;) :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Byłam i widziałam:p:p:p Za Filipka:kciuki: Kuna nikt nie dzwoni o Filipka :-( [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy misio jeszcze żyje:cool1: Żyje :) [quote name='Agga']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.5.jpg Prześliczne:loveu: Ponawiam pytanie Alicji. czy misiu jeszcze żyje? Na zdjęciach wyglądało, że już był na wykończeniu. Żyje :) Jest caluteńki :multi: [quote name='dealer']dooobry wieczorowa w dalszym ciagu upalna pora:razz: Owszem...Nadal jest gorąco :) A ja ide spać bo raniutko trzeba wstać do pracy :cool1: Lawirowałam dzisiaj tak aby słoneczko mnie nie przypaliło :) Efektem jest opalenizna w kolorze brzoskwinki a po umyciu głowy okazało się że słońce zrobiło mi darmowe rozjaśnianie moich włosów o kilka tonów :mad: Teraz to dopiero jestem blondi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Pysia napisał(a):słońce zrobiło mi darmowe rozjaśnianie moich włosów o kilka tonów :mad: Teraz to dopiero jestem blondi :evil_lol: nooo ja po dzisiejszym dniu też mam jakby jaśniejsze, ale u mnie to chyba siwych przybyło :shake: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']nooo ja po dzisiejszym dniu też mam jakby jaśniejsze, ale u mnie to chyba siwych przybyło :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłej pracy Pysiulku:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Pysia']Jam najpikniejsza tylko gdzie Ty mnie na tych fotach widzisz? :mad: :evil_lol: nie widzę.... Twoją piękną postać wciąż mam przed oczami.... :loveu: super że skończyłaś urlopowanie... bo w końcu lato przyszło :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Pysia'] Kuna nikt nie dzwoni o Filipka :-( Jeszcze trochę... :kciuki::kciuki::kciuki: [quote name='clockwork'] super że skończyłaś urlopowanie... bo w końcu lato przyszło :eviltong::eviltong::eviltong: Od razu widać, ześ Ty z Tych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witaj babciu ekstremalny blond:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor'] Od razu widać, ześ Ty z Tych:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychodzi na to że się wszyscy ciesza tylko nie Pysia że wróciła do pracki:p Quote
Pysia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witajcie :loveu: [quote name='malawaszka']nooo ja po dzisiejszym dniu też mam jakby jaśniejsze, ale u mnie to chyba siwych przybyło :shake: Zapraszam do mnie do pracy :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: Miłej pracy Pysiulku:loveu: :angryy: [quote name='bonita']Byłam i wszystko oglądałam :) Pozdrawiamy! Pozdrawiamy i czasu nie mamy :-( [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Witaj pracująca Pysiu ....Wredne baby.... [quote name='clockwork']nie widzę.... Twoją piękną postać wciąż mam przed oczami.... :loveu: super że skończyłaś urlopowanie... bo w końcu lato przyszło :eviltong: Dziękuję Ci moja dogociółko :cool1: [quote name='madzia i medor']Jeszcze trochę... :kciuki: Od razu widać, ześ Ty z Tych:evil_lol: Witaj babciu ekstremalny blond:loveu: Jestem ekstremalna cała :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:wychodzi na to że się wszyscy ciesza tylko nie Pysia że wróciła do pracki:p ......................... Jak wróciłam z pracki to szybciutko zmyłam makijaż, wskoczyłam w mój cud kostium i fruuuuuu do wody :loveu: Ale wiecie co? Teraz mnie od tego releksowania się w basenie po pracy bolą wszystkie mięśnie :evil_lol: TZ był dzisiaj w domu. Coś tam robił przy aucie. Szelma była na dworze a on co chwile szedł i patrzał na nią. Ona ma niepokolei w głowie bo potrafi się położyć w pełnym słońcu i usnąć...Dlatego trzeba ją pilnować. No i ....TZ wyławiał ją z przykrytego basenu :angryy: Gdyby tam nie poszedł toby się utopiła bo kompletnie nie wiedziała gdzie wyjść ....Z tego też powodu uskutecznialiśmy wrzucanie do basenu naszych futer i pokazywanie im drogi wyjścvia. Zmorka załapała od razu ale z powodu brutaności przy wrzucaniu postanowiła się trzymać jednak z daleka :evil_lol: Natomiast Szelma...tonęła....Ona wpada w panike jak znajduje się na głębokiej wodzie. Musiałam ratować NOWOFUNDLANDA!!!! W wielkiej panice machała w powietrzu przednimi łapami co powodowało tonięcie tyłu :cool1: Szła pod wode jak Titanic :crazyeye: Dopiero jak wskoczyłam do wody i dopłynęłam do niej łapiąc ją za łańcuszek to się uspokoiła i zaczęła pływać jak normalny niuf. Tak trzy razy była wsadzana do wody i naprowadzana na schodki. Na wszelki wypadek - żeby wiedziała jak się zachować jak wpadnie i jak wyjść. A potem...potem wyławialiśmy tony kudłów z basenu :evil_lol: Idę spać :) Popływałam, pospałam na dworze, pojadłam grilowane skrzydełka więc pora na odpoczynek :) Dobranoc :) Quote
bouvik Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Babciu Pysiu:multi: Czego się nie odzywasz i nie zaglądasz do nas??:cool1: Bidulka z ciebie:roll: najpierw praca w taaaki upał a potem ekstremalne wrażenia w domciu:shake: Wygłaskaj ode mnie niedoszłą topielicę:loveu::loveu: i Zmorkę też ofkors;) Pozdrawiam :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Pysia'] Jak wróciłam z pracki to szybciutko zmyłam makijaż, wskoczyłam w mój cud kostium i fruuuuuu do wody :loveu: Ale wiecie co? Teraz mnie od tego releksowania się w basenie po pracy bolą wszystkie mięśnie :evil_lol: TZ był dzisiaj w domu. Coś tam robił przy aucie. Szelma była na dworze a on co chwile szedł i patrzał na nią. Ona ma niepokolei w głowie bo potrafi się położyć w pełnym słońcu i usnąć...Dlatego trzeba ją pilnować. No i ....TZ wyławiał ją z przykrytego basenu :angryy: Gdyby tam nie poszedł toby się utopiła bo kompletnie nie wiedziała gdzie wyjść ....Z tego też powodu uskutecznialiśmy wrzucanie do basenu naszych futer i pokazywanie im drogi wyjścvia. Zmorka załapała od razu ale z powodu brutaności przy wrzucaniu postanowiła się trzymać jednak z daleka :evil_lol: Natomiast Szelma...tonęła....Ona wpada w panike jak znajduje się na głębokiej wodzie. Musiałam ratować NOWOFUNDLANDA!!!! W wielkiej panice machała w powietrzu przednimi łapami co powodowało tonięcie tyłu :cool1: Szła pod wode jak Titanic :crazyeye: Dopiero jak wskoczyłam do wody i dopłynęłam do niej łapiąc ją za łańcuszek to się uspokoiła i zaczęła pływać jak normalny niuf. Tak trzy razy była wsadzana do wody i naprowadzana na schodki. Na wszelki wypadek - żeby wiedziała jak się zachować jak wpadnie i jak wyjść. A potem...potem wyławialiśmy tony kudłów z basenu :evil_lol: Idę spać :) Popływałam, pospałam na dworze, pojadłam grilowane skrzydełka więc pora na odpoczynek :) Dobranoc :) Pysiu Ty masz same extremalne przezycia.....:loveu: Szelma rewelacja tylko troche strach o nia jak sama zostanie na podwórku....:-o a jak Wy oboje w pracy jestescie to kto dziewczyn pilnuje??? a zapomnialam dodac ze Kopciuszka tez widzialam..sliczny ..... dzien dobry bardzo....:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 ale CI zazdroszcze tego basenu.... TWOJE piesy mają gdzie pływać ;) a mój biedny fafik umrze z przegrzania... chyba ide kopać basen pod oknem :p cześć Pysiu... to ja :cool1: JA i też w pracy...........:placz: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :crazyeye:ożesz no pięknie Szelma się chciała ochłodzić na wieki Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wychodzi na to że się wszyscy ciesza tylko nie Pysia że wróciła do pracki:p Gdzież bym śmiała:cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: [quote name='Pysia'] Jak wróciłam z pracki to szybciutko zmyłam makijaż, wskoczyłam w mój cud kostium i fruuuuuu do wody :loveu: Ale wiecie co? Teraz mnie od tego releksowania się w basenie po pracy bolą wszystkie mięśnie :evil_lol: TZ był dzisiaj w domu. Coś tam robił przy aucie. Szelma była na dworze a on co chwile szedł i patrzał na nią. Ona ma niepokolei w głowie bo potrafi się położyć w pełnym słońcu i usnąć...Dlatego trzeba ją pilnować. No i ....TZ wyławiał ją z przykrytego basenu :angryy: Gdyby tam nie poszedł toby się utopiła bo kompletnie nie wiedziała gdzie wyjść ....Z tego też powodu uskutecznialiśmy wrzucanie do basenu naszych futer i pokazywanie im drogi wyjścvia. Zmorka załapała od razu ale z powodu brutaności przy wrzucaniu postanowiła się trzymać jednak z daleka :evil_lol: Natomiast Szelma...tonęła....Ona wpada w panike jak znajduje się na głębokiej wodzie. Musiałam ratować NOWOFUNDLANDA!!!! W wielkiej panice machała w powietrzu przednimi łapami co powodowało tonięcie tyłu :cool1: Szła pod wode jak Titanic :crazyeye: Dopiero jak wskoczyłam do wody i dopłynęłam do niej łapiąc ją za łańcuszek to się uspokoiła i zaczęła pływać jak normalny niuf. Tak trzy razy była wsadzana do wody i naprowadzana na schodki. Na wszelki wypadek - żeby wiedziała jak się zachować jak wpadnie i jak wyjść. A potem...potem wyławialiśmy tony kudłów z basenu :evil_lol: Idę spać :) Popływałam, pospałam na dworze, pojadłam grilowane skrzydełka więc pora na odpoczynek :) Dobranoc :) O losie ...:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Horrora poczytałam.... Witaj Pysiu pływająca z Niufami:p Quote
Pysia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witajcie :loveu: [quote name='bouvik']Witaj Babciu Pysiu:multi: Czego się nie odzywasz i nie zaglądasz do nas??:cool1: Bidulka z ciebie:roll: najpierw praca w taaaki upał a potem ekstremalne wrażenia w domciu:shake: Wygłaskaj ode mnie niedoszłą topielicę:loveu: i Zmorkę też ofkors;) Pozdrawiam :lol: Nie zaglądam nigdzie....Chociaż...Byłam i widziałam tort i super kreacje :) U Weszki cuuuuuudne foty :multi: U Ali burze półmózgów ( albo półgłówków jak kto woli :diabloti: ) i u kilku osób jeszcze :) Net chodzi mi tak że jakbym chciała jeszcze coś napisać to od razu się zastrzelić :cool1: Topielica i inne wygłaskana :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu Ty masz same extremalne przezycia.....:loveu: Szelma rewelacja tylko troche strach o nia jak sama zostanie na podwórku....:-o a jak Wy oboje w pracy jestescie to kto dziewczyn pilnuje??? a zapomnialam dodac ze Kopciuszka tez widzialam..sliczny ..... dzien dobry bardzo....:loveu: Jask nas nie ma to futra siedzą zamknięte w domu ...Przecież nie zostawię psów samych sobie :shake: Za bardzo je kocham.... [quote name='clockwork']ale CI zazdroszcze tego basenu.... TWOJE piesy mają gdzie pływać ;) a mój biedny fafik umrze z przegrzania... chyba ide kopać basen pod oknem :p cześć Pysiu... to ja :cool1: JA i też w pracy........... Nie zazdrość tylko przyjedź z Klockiem ;) Wiesz...ja mam dziewczyny ;) [quote name='malawaszka']ożesz no pięknie Szelma się chciała ochłodzić na wieki [quote name='madzia i medor']Gdzież bym śmiała:cool1: :evil_lol: O losie ...:mdleje: :evil_lol: Wstawaj padaczko :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Horrora poczytałam.... Witaj Pysiu pływająca z Niufami:p Raczej pływająca z jednym a ratująca drugiego :diabloti: Dzisiaj temperatura przesadziła..... Quote
Pegaza Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A tam przesadziła ja tak lubie a tak wogle to cześć:p Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pysia napisał(a): :evil_lol: Wstawaj padaczko :diabloti: Wstałam:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pysia'] Nie zazdrość tylko przyjedź z Klockiem ;) Wiesz...ja mam dziewczyny ;) powaga?? :crazyeye::crazyeye: masz dziewczyny??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ja bardzo chętnie bym przyjechała- z miłości do klocka chociażby, bo uwielbia łoter, ale ni cholery nie mamy czasu z nim jechać.... qrde.. :flaming: ale pozdrawiamy GORĄCO :loveu::loveu::loveu: i za zaproszonko podziękowali... chyba jednak nici z tego klocka w twoim basenie :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :razz:jestem ...roztapiam się ...witaj:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A mysmy sobie dzisiaj z Weszka Hawaje zrobiły we dwie :eviltong: :evil_lol: Idę się zdrzemnąć bo mnie zmęczyło pływanie.... Buziolki :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pysia napisał(a):A mysmy sobie dzisiaj z Weszka Hawaje zrobiły we dwie :eviltong: :evil_lol: Idę się zdrzemnąć bo mnie zmęczyło pływanie.... Buziolki :loveu: a jakies foto ?? Quote
Recommended Posts