Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jako że dnia dzisiejszego jest 13-go i to piątek chciałabym złożyć życzenia Pomiotom Szatana z okazji 3 miesięcy życia :loveu: Jak ogólnie wiadomo Pomioty przyszły na świat właśnie 13-go w piątek tylko że w miesiącu kwietniu ;) Wszystkiego Najlepszego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi:WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ZMORKI MAŁE:multi: Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Wszystkiego najlepszego dla pomiotów :BIG: :new-bday: :cunao: Pysia napisał(a):No co? Nigdy Cię pies w doope nie uszczypnął? :cool1: :roflt: Nie :shake: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):Pewnie że tak bo śpiewałam dzisiaj TZtowi kołysanke na dobranoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: POMIOCIKI :loveu::loveu::loveu: iście Diabelskiego życia Wam zyczę ..wszakże wylęgłyście sie w tej pieczarze zła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: POMIOCIKI :loveu::loveu::loveu: iście Diabelskiego życia Wam zyczę ..wszakże wylęgłyście sie w tej pieczarze zła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahaha Witajcie :multi: Mieszkańcy " Pieczary zła" są padnięci po spacerze :diabloti: Jedni śpią a inni roznoszą podwórko ( patrz Zmorka :mad: );) Quote
bouvik Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):Jako że dnia dzisiejszego jest 13-go i to piątek chciałabym złożyć życzenia Pomiotom Szatana z okazji 3 miesięcy życia :loveu: Jak ogólnie wiadomo Pomioty przyszły na świat właśnie 13-go w piątek tylko że w miesiącu kwietniu ;) [SIZE=4]Wszystkiego Najlepszego :loveu: :loveu: Pomiocik Bahiya baaaaardzo dziekuje Babci Pysi za życzenia:loveu::loveu::loveu: Toż to mam dzisiaj dwóch jubilatów w domu:evil_lol: Mój Tz też z 13 ale lipca i równe 30 roków temu się urodził;) bonita napisał(a)::multi:WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ZMORKI MAŁE:multi: Dziękuję w imieniu Upiorka z Preczowa:lol: paula_z napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla pomiotów :BIG: :new-bday: :cunao: Dziękuję:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: POMIOCIKI :loveu::loveu::loveu: iście Diabelskiego życia Wam zyczę ..wszakże wylęgłyście sie w tej pieczarze zła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu kochana Tobie dziękować nie będę:mad: Diabelskie życie???:evil_lol::evil_lol:Miej litość nad biedną Pańcią-Justynką:cool1: Quote
clockwork Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to i ja ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji 3 mies!!!! pomiociki!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):Buahahahahaha Witajcie :multi: Mieszkańcy " Pieczary zła" są padnięci po spacerze :diabloti: Jedni śpią a inni roznoszą podwórko ( patrz Zmorka :mad: );)koffam Cię Pysiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bouvik napisał(a):Pomiocik Bahiya baaaaardzo dziekuje Babci Pysi za życzenia:loveu::loveu::loveu: Toż to mam dzisiaj dwóch jubilatów w domu:evil_lol: Mój Tz też z 13 ale lipca i równe 30 roków temu się urodził;) Dziękuję w imieniu Upiorka z Preczowa:lol: Dziękuję:loveu: Alu kochana Tobie dziękować nie będę:mad: Diabelskie życie???:evil_lol::evil_lol:Miej litość nad biedną Pańcią-Justynką:cool1:najlepsiejszego dla TZta Justynki;).. Justynko ....Black Obsession do czegos zobowiązuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja też z 13 - i z piątku :evil_lol: Tylko rok trochę bardziej do tyłu :placz: Łączę życzenia więc :loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):Jako że dnia dzisiejszego jest 13-go i to piątek chciałabym złożyć życzenia Pomiotom Szatana z okazji 3 miesięcy życia :loveu: Jak ogólnie wiadomo Pomioty przyszły na świat właśnie 13-go w piątek tylko że w miesiącu kwietniu ;) Wszystkiego Najlepszego :loveu: :loveu: :loveu: Pomiot szatana - Ballada serdecznie Babuni dziękuje...:loveu: :diabloti: bonita napisał(a)::multi:WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO ZMORKI MAŁE:multi: Mała Zmorka dziękuje paula_z napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla pomiotów :BIG: :new-bday: :cunao: Pomiot dziękuje... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: POMIOCIKI :loveu::loveu::loveu: iście Diabelskiego życia Wam zyczę ..wszakże wylęgłyście sie w tej pieczarze zła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ballada dziękuje Alicji R za przypomnienie jej rodzinnego gniazda i życzenia clockwork napisał(a):to i ja ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji 3 mies!!!! pomiociki!!!!!! :multi::multi::multi: Ballada macha łapką do Cioci Klocuszkowej HankaRupczewska napisał(a):Ja też z 13 - i z piątku :evil_lol: Tylko rok trochę bardziej do tyłu :placz: Łączę życzenia więc :loveu::loveu::loveu: Ballada mówi, że to szczęśliwa data! Tylko wyjatkowe osobniki przychodzą na świat tego dnia!!! Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia. Pomiot w dniu dzisiejszym dostał uszko do gryzienia, staranował bramę, ukradł latarkę, usiłował odgryźć ucho Dominikowi (jak widać lubi uszy), pobrudził pościel wchodząc do łóżka mokrymi łapkami, nie daje chwili spokoju Albertowi, próbował odgryźć ogon Killerowi....a dzień się jeszcze nie skończył... Mój kochany Pomiot Szatana, do którego poczęcia przyłożyła swą delikatną dłoń Pysia, charakterek ma iście szatański, diabełki w oczach i ogień w sercu! Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wszystkeigo dobrego Male Zmoreczki :Rose::drink1: Quote
agnes1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 :crazyeye:to już 3 miesiące minęły:crazyeye: a mi się zdawało że to tak niedawno:roll: Zmoreczki kofane życzę wam dużo szaleństw w waszym życiu, cobyśmy mieli o czym czytać:evil_lol: :BIG: :laola: :BIG: i wypiję za wasze zdrówko :knajpa: Quote
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dziękujemy Wszystkim za zyczenia :loveu: Pomiotom Szatana też dziękujemy za przybycie :multi: Dzisiaj mamy trochę mało czasu bo zmieniamy jeden dział na naszej stronie. Niedługo zamiast działu " Na wesoło" powstanie dział " Pokochaj mnie". Wymaga to nieco pracy ... Zmorka cofa się w rozwoju i postanowiła utwierdzić nas w przekonaniu że zmieniła rase....Chcąc pozbyć się nieco jej energii a jednocześnie wzruszyć do ruchu Szelme namówiłam je do wspólnej zabawy :diabloti: Szelma padła..Zmora PRAWIE padła :mad: Ale smiesznie teraz razem na fotach wyglądają bo Zmorka nie dość ze łysa to jeszcze ogolona a Szelma obrośnięta na maxa :evil_lol: Właśnie wstawiam foty na kompa i wieczorkiem je powrzucam ;) Quote
Medorowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Później nadrobię, przyszłam ino powiedzieć, brry brry :grins::grins: Quote
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A sio :diabloti: Szelma dzisiaj postanowiła się pobawić swoim misiem :) Szelmusia i jej miś :loveu: Szukała odpowiedniego miejsca na pomemlanie go A Zmorka krążyła bo kocha misie :diabloti: Tak kocha że nic z nich nie zostaje :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Przeczytałam widziałam i ide bo mi dogo nie chce łazić jak nalezynie wiem czemu:/ nawet emotek nie umie wrzucic Quote
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pegaza napisał(a):Przeczytałam widziałam i ide bo mi dogo nie chce łazić jak nalezynie wiem czemu:/ nawet emotek nie umie wrzucic Ja niby mam ok ale tak powoli otwierają się strony że chyba zaraz pójde na TV :cool1: Fotek mam fajnych sporo ze wspólnych zabaw Zmoroszelm ale nie daję rady wstawić...Wywala mnie :angryy: Może później.... Quote
beria Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Szelmusia ślicznie zarośnięta :loveu: Dzisiejszy 13 piątek nie był dla nas pechowy :multi: Dla małych pomiotów z 13 i innych, ktorzy nie wierzą w zabobony, (tfu, tfu za lewe ramię) wszystkiego najlepszego :grins: Quote
Paula Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 :loveu: Bosh, one mają cudny ten wzrok niewiniątek :evil_lol:http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.2.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.5.jpg Chciałam jeszcze nadmienić, ze śledzę losy Zmorkowych pomiotów :loveu: ale z braku czasu i śmiałości :oops: inkoguto ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 witam się sobotnio z ranka:multi::multi::multi: idzie lato:multi: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam sie i ja:diabloti: oznajmiam iz lato mam od wczoraj.....:loveu: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 beria napisał(a):Szelmusia ślicznie zarośnięta :loveu: Dzisiejszy 13 piątek nie był dla nas pechowy :multi: Dla małych pomiotów z 13 i innych, ktorzy nie wierzą w zabobony, (tfu, tfu za lewe ramię) wszystkiego najlepszego :grins: Witaj Gosiu :multi: Szelmusia jest zarośnięta i chyba jej z tym będzie za gorąco ;) Alicjarydzewska napisał(a):obejrzałam Miśki na dogobranoc:loveu: Dogodzień Dobry :loveu: paula_z napisał(a)::loveu: Bosh, one mają cudny ten wzrok niewiniątek :evil_lol:http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.2.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.5.jpg Chciałam jeszcze nadmienić, ze śledzę losy Zmorkowych pomiotów :loveu: ale z braku czasu i śmiałości :oops: inkoguto ;) Tia...Niewiniątka wyjątkowe :mad: Obie... Alicjarydzewska napisał(a):witam się sobotnio z ranka:multi::multi::multi: idzie lato:multi: Jest lato :multi: dealer napisał(a):Witam sie i ja:diabloti: oznajmiam iz lato mam od wczoraj.....:loveu: Też mam od wczoraj :) Co prawda było niesmiałe ale jednak :cool3: My po cieplusim spacerku padliśmy. Nawet Zmorce słońce przygrzało :evil_lol: Nie napiszę że idę pływać bo znowu pogoda się schrzani :cool1: Quote
Pysia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Szelmusia wczoraj zajęła się delikatnym obrabianiem misia Uważnie patrzyła czy Zmorka widzi ;) Zmorka widziała i ...śpiewała pieśń skargi że nie może zrobić wiwisekcji misiowi :diabloti: Szelma śmiała się w głos Z czasem jej się znudziło ;) Quote
Medorowa Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Pysiu, ja w ogóle ostatnio nie w temacie, ale pozdrawiam Was cieplutko:loveu: Coś ze mną chyba gorzej, jak ja takie rzeczy wypisuję:shake::shake:;) Quote
Recommended Posts