Pysia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a jakies foto ?? Weszka ma fotki :) Pewnie wstawi do siebie ....Ja cierpię na chroniczny brak czasu :roll: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pysia napisał(a):Weszka ma fotki :) Pewnie wstawi do siebie ....Ja cierpię na chroniczny brak czasu :roll: To zupełnie, jak i ja:roll::roll::roll: Witaj:p Quote
malawaszka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jejuuuuuuuuuuuuu ale było ZAJEBIŚCIE!!!! mówię Wam naprawdę HAWAII :loveu::loveu::loveu: woda 24 stopnie :loveu: czyściutka :loveu: sami swoi :loveu: ahhhhhhhh żyć nie umierać :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 madzia i medor napisał(a):To zupełnie, jak i ja:roll::roll::roll: Witaj:p Witaj siostro bliźniacza....czasem :evil_lol: malawaszka napisał(a):jejuuuuuuuuuuuuu ale było ZAJEBIŚCIE!!!! mówię Wam naprawdę HAWAII :loveu::loveu::loveu: woda 24 stopnie :loveu: czyściutka :loveu: sami swoi :loveu: ahhhhhhhh żyć nie umierać :loveu::loveu::loveu: No to jutro powtórka z rozrywki :multi: I wstaw kobieto choć jedna fote robioną w blasku słońca przez mistrza fotografii Nikusiem Twoim w trybie....nocnym :diabloti: :evil_lol: Czy choć mistrzowi jedna fota wyszła? :roll: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pysia']Witaj siostro bliźniacza....czasem :evil_lol: No to jutro powtórka z rozrywki :multi: I wstaw kobieto choć jedna fote robioną w blasku słońca przez mistrza fotografii Nikusiem Twoim w trybie....nocnym :diabloti: :evil_lol: Czy choć mistrzowi jedna fota wyszła? :roll: kurde a tutaj od godzinki z nieba leje deszczyk i to taki porzadniasty...... a gwiazy tu o hawajach i sloncu pisza....:diabloti: Quote
LAZY Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wszędzie fotami z baseniku szczują a ani jednej ni ma...:angryy: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów..... ......hawaj jest piękny ....hawaj uroczy .....ja se tu nucę ...bujam a fot ni ma:diabloti: cześć pracująca Pysiosławo:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów..... ......hawaj jest piękny ....hawaj uroczy .....ja se tu nucę ...bujam a fot ni ma:diabloti: cześć pracująca Pysiosławo:loveu: no tez sie o nie od wczoraj dopytuje i weszka obiecuje i Pysia obiecuje i nic...ciekawe czy one te fotki faktycznie porobiły.....???:cool3: :razz: :diabloti: czesc Pysiu....:loveu: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witajcie :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']kurde a tutaj od godzinki z nieba leje deszczyk i to taki porzadniasty...... a gwiazy tu o hawajach i sloncu pisza....:diabloti: Bo było słońce i Hawaje a dzisiaj znowu powtórka z rozrywki :multi: A deszczyk padał mnam troszkę w nocy :loveu: [quote name='LAZY']Wszędzie fotami z baseniku szczują a ani jednej ni ma...:angryy: O foty do Weszki ;) [quote name='Pegaza']Witam no i gdzie te foty?:mad: U Weszki na kompie :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów..... ......hawaj jest piękny ....hawaj uroczy .....ja se tu nucę ...bujam a fot ni ma:diabloti: cześć pracująca Pysiosławo:loveu: Cześć :loveu: Foty j.w. [quote name='Agunia-Pańciunia)']no tez sie o nie od wczoraj dopytuje i weszka obiecuje i Pysia obiecuje i nic...ciekawe czy one te fotki faktycznie porobiły.....???:cool3: :razz: :diabloti: czesc Pysiu....:loveu: Pysia fot nie obiecywała tylko twierdziła ze je robiła Nikusiem Weszki :eviltong: Jak Weszki znaczy że foty ma ona :diabloti: Znowu było pływanko i grilowanko :loveu: :multi: Pełny relaks :loveu: Następnym razem to jeszcze sobie pośpimy na dworku z Weszką ;) Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hym...Mam wieeeeeele zaległych fot :oops: Szalejące Zmoroszelmy Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Teraz słoneczne fotki czarnego psa :evil_lol: Pogoń za piłką Gdzie Zmorka? Nie oddam jej tej piłki :shake: Pysi też nie dam :diabloti: I samotna piłka.... Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 fajosko jak się tak dziewuchy bawią :loveu: Pysiowa na włosciach dyskretna fotka przy grilowanku :cool1: nasz karmiciel :loveu: dym z komina :loveu: nimfy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ponieważ ja napawałam się pływaniem to nie robiłam fotek - stąd Pysia jest na niewielu :oops: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 http://img519.imageshack.us/img519/7743/dsc0198lm2.jpg Buahahahahahaha:evil_lol: Już nigdy więcej nie będe chodzić na bosaka przed foceniem :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale wam zazdroszcze tego pluskania :mdleje: cześć Edytko Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 chcąc nie chcąc muszę pochwalić Pysiosławę :evil_lol: zrobiła bardzo ładne zdjęcia moim aparatem w trybie nocnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała ustawić automat, a że Nikon ma odwrotnie niż Canon to poleciała pamięciowo i ustawiła na nocne :klacz: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']ale wam zazdroszcze tego pluskania :mdleje: cześć Edytko Nie zazdrość tylko dawaj na wystawe do Będzina ;) Cześć Ewcia :multi: [quote name='malawaszka']chcąc nie chcąc muszę pochwalić Pysiosławę :evil_lol: zrobiła bardzo ładne zdjęcia moim aparatem w trybie nocnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała ustawić automat, a że Nikon ma odwrotnie niż Canon to poleciała pamięciowo i ustawiła na nocne :klacz: Wredna maupa z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobacz że TZ meł zrobił nam na auto brzydsze :eviltong: Łun mi robi takie :diabloti: Matko muszę iść podmyć Szelme a ja tu siedzę :shake: :mad: :cool1: Quote
Pegaza Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 jee nareście te obiecane fotki:multi: tak się zastanawiam:hmmmm: cały czas się tak trzymaliście siebie kurczowo:evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/5315/dsc0189dn9.jpg ratownik piękny:loveu: Pysia kolorek brązorek:p aa i badykostiumy macie podobne:lol: dzięki Malawaszko za fotki:p Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pegaza']jee nareście te obiecane fotki:multi: tak się zastanawiam:hmmmm: cały czas się tak trzymaliście siebie kurczowo:evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/5315/dsc0189dn9.jpg ratownik piękny:loveu: Pysia kolorek brązorek:p aa i badykostiumy macie podobne:lol: dzięki Malawaszko za fotki:p Do tego jesteśmy identyczne :diabloti: :evil_lol: Buahahahahahaha no teraz to już się posikałam :evil_lol: TZ wpędza Szelme w alkoholizm :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pysia']A takiego gościa mieliśmy w niedziele :loveu: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.169.jpg piekny...błekitnooki:loveu: Quote
Recommended Posts