Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

jejuuuuuuuuuuuuu ale było ZAJEBIŚCIE!!!! mówię Wam naprawdę HAWAII :loveu::loveu::loveu: woda 24 stopnie :loveu: czyściutka :loveu: sami swoi :loveu: ahhhhhhhh żyć nie umierać :loveu::loveu::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
To zupełnie, jak i ja:roll::roll::roll:
Witaj:p

Witaj siostro bliźniacza....czasem :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
jejuuuuuuuuuuuuu ale było ZAJEBIŚCIE!!!! mówię Wam naprawdę HAWAII :loveu::loveu::loveu: woda 24 stopnie :loveu: czyściutka :loveu: sami swoi :loveu: ahhhhhhhh żyć nie umierać :loveu::loveu::loveu:

No to jutro powtórka z rozrywki :multi:
I wstaw kobieto choć jedna fote robioną w blasku słońca przez mistrza fotografii Nikusiem Twoim w trybie....nocnym :diabloti: :evil_lol:
Czy choć mistrzowi jedna fota wyszła? :roll:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj siostro bliźniacza....czasem :evil_lol:

No to jutro powtórka z rozrywki :multi:
I wstaw kobieto choć jedna fote robioną w blasku słońca przez mistrza fotografii Nikusiem Twoim w trybie....nocnym :diabloti: :evil_lol:
Czy choć mistrzowi jedna fota wyszła? :roll:

kurde a tutaj od godzinki z nieba leje deszczyk i to taki porzadniasty......
a gwiazy tu o hawajach i sloncu pisza....:diabloti:

Posted

:razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów.....
......hawaj jest piękny ....hawaj uroczy .....ja se tu nucę ...bujam a fot ni ma:diabloti:

cześć pracująca Pysiosławo:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów.....
......hawaj jest piękny ....hawaj uroczy .....ja se tu nucę ...bujam a fot ni ma:diabloti:

no tez sie o nie od wczoraj dopytuje i weszka obiecuje i Pysia obiecuje i nic...ciekawe czy one te fotki faktycznie porobiły.....???:cool3: :razz: :diabloti:

czesc Pysiu....:loveu:

Posted

Witajcie :multi:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']kurde a tutaj od godzinki z nieba leje deszczyk i to taki porzadniasty......
a gwiazy tu o hawajach i sloncu pisza....:diabloti:
Bo było słońce i Hawaje a dzisiaj znowu powtórka z rozrywki :multi: A deszczyk padał mnam troszkę w nocy :loveu:

[quote name='LAZY']Wszędzie fotami z baseniku szczują a ani jednej ni ma...:angryy:
O foty do Weszki ;)

[quote name='Pegaza']Witam no i gdzie te foty?:mad:
U Weszki na kompie :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no i gdzie fotaski z Hawajów.....

Cześć :loveu:
Foty j.w.
[quote name='Agunia-Pańciunia)']no tez sie o nie od wczoraj dopytuje i weszka obiecuje i Pysia obiecuje i nic...ciekawe czy one te fotki faktycznie porobiły.....???:cool3: :razz: :diabloti:

czesc Pysiu....:loveu:
Pysia fot nie obiecywała tylko twierdziła ze je robiła Nikusiem Weszki :eviltong: Jak Weszki znaczy że foty ma ona :diabloti:
Znowu było pływanko i grilowanko :loveu: :multi: Pełny relaks :loveu: Następnym razem to jeszcze sobie pośpimy na dworku z Weszką ;)

Posted

Teraz słoneczne fotki czarnego psa :evil_lol:
Pogoń za piłką

Gdzie Zmorka?

Nie oddam jej tej piłki :shake:

Pysi też nie dam :diabloti:

I samotna piłka....

Posted

chcąc nie chcąc muszę pochwalić Pysiosławę :evil_lol: zrobiła bardzo ładne zdjęcia moim aparatem w trybie nocnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała ustawić automat, a że Nikon ma odwrotnie niż Canon to poleciała pamięciowo i ustawiła na nocne :klacz:

Posted

[quote name='Vectra']ale wam zazdroszcze tego pluskania :mdleje:

cześć Edytko
Nie zazdrość tylko dawaj na wystawe do Będzina ;)
Cześć Ewcia :multi:

[quote name='malawaszka']chcąc nie chcąc muszę pochwalić Pysiosławę :evil_lol: zrobiła bardzo ładne zdjęcia moim aparatem w trybie nocnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chciała ustawić automat, a że Nikon ma odwrotnie niż Canon to poleciała pamięciowo i ustawiła na nocne :klacz:
Wredna maupa z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zobacz że TZ meł zrobił nam na auto brzydsze :eviltong:
Łun mi robi takie :diabloti:

Matko muszę iść podmyć Szelme a ja tu siedzę :shake: :mad: :cool1:

Posted

[quote name='Pegaza']jee nareście te obiecane fotki:multi:
tak się zastanawiam:hmmmm: cały czas się tak trzymaliście siebie kurczowo:evil_lol:
http://img505.imageshack.us/img505/5315/dsc0189dn9.jpg
ratownik piękny:loveu:
Pysia kolorek brązorek:p

aa i badykostiumy macie podobne:lol:
dzięki Malawaszko za fotki:p
Do tego jesteśmy identyczne :diabloti: :evil_lol: Buahahahahahaha no teraz to już się posikałam :evil_lol:

TZ wpędza Szelme w alkoholizm :mad: