Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pysia napisał(a):Ogon masz schowany :diabloti: Tak jak rogi i kopyta :diabloti: Tak :) TZ i ja stanowimy taką nie do ko nca normalna rodzine i jestesmy zwykle zadowoleni z zycia ;) A śchował się skubany:hmmmm::hmmmm: A o rogach to wiem, bo słyszałam, że od małego mi rosną:diabloti::loveu: Quote
anetta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 CZesc :p Przyznaj sie, gdzie schowalas Davida Copperfielda :diabloti:, pewnie gdzies tam za krzakami siedzi :diabloti::diabloti: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-118.jpg Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A śchował się skubany:hmmmm::hmmmm: A o rogach to wiem, bo słyszałam, że od małego mi rosną:diabloti::loveu: od małego powiadasz :hmmmm: czyli jednak masz ogonek :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a):A śchował się skubany:hmmmm::hmmmm: A o rogach to wiem, bo słyszałam, że od małego mi rosną:diabloti::loveu::crazyeye:toś ty chłopczyk czy dziewczynka..... a tak wogóle :razz: to myślałam ze rogi na głowie rosną :shake: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):od małego powiadasz :hmmmm: czyli jednak masz ogonek :evil_lol::evil_lol: :oops::oops::oops: Ale cii, nie mów nikomu:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:toś ty chłopczyk czy dziewczynka..... a tak wogóle :razz: to myślałam ze rogi na głowie rosną :shake: Ja jezdem dwa w jednym:eviltong::eviltong: Nie droga Alu, ktoś Ciem źle poinformaniał, rogi rosną na małym:razz::razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a)::oops::oops::oops: Ale cii, nie mów nikomu:diabloti: Ja jezdem dwa w jednym:eviltong::eviltong: Nie droga Alu, ktoś Ciem źle poinformaniał, rogi rosną na małym:razz::razz::razz:to i ja nic nie powiem ...bo my 2/3... kurde ....to ja tyle lat w nieświadomości żyłam .........:placz::placz::placz:........idę sie pochlastać ....albo nie ide się upić....ha ha a mam czym ;)/Pychotka ...Klocusiowa przyjeżdżaj ;)..../ Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to i ja nic nie powiem ...bo my 2/3... kurde ....to ja tyle lat w nieświadomości żyłam .........:placz::placz::placz:........idę sie pochlastać ....albo nie ide się upić....ha ha a mam czym ;)/Pychotka ...Klocusiowa przyjeżdżaj ;)..../ Jak nie wierzysz, to powiedz Cezaremu, by wyciągnął i wysikał małego, a Ty wtedy podglądniesz i zobaczysz, żem ja nie kłamiem - POCHWA:ylsuper::ylsuper::loveu: A co masz dobrego:razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 madzia i medor napisał(a): A co masz dobrego:razz::eviltong:puchotka ...Vejecny Sen ..liker...s prichuti cokoladovou:p Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:puchotka ...Vejecny Sen ..liker...s prichuti cokoladovou:p pychotka.. aż mi ślina pociekła... weź go zapakuj i choooo Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):pychotka.. aż mi ślina pociekła... weź go zapakuj i choooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i polegnę gdzieś [po drodze nie dojeżdżając;)....cho ty Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam :p jestem przelotem.....pozdrowienia zostawiam i znikam pa:calus: likiery lubie ale tylko jajeczne:eviltong: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pegaza napisał(a):Witam :p jestem przelotem.....pozdrowienia zostawiam i znikam pa:calus: likiery lubie ale tylko jajeczne:eviltong:;)...ja też tak myślałam ...ale jak spróbowałam tego to już go lubię pychota .......:loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i polegnę gdzieś [po drodze nie dojeżdżając;)....cho ty ale ja kieruje... nie moge pić :placz::placz::placz: życie jest niesprawiedliwe :shake: Alicjarydzewska napisał(a):;)...ja też tak myślałam ...ale jak spróbowałam tego to już go lubię pychota .......:loveu: a nie mówiłam, że pyszny :p Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):ale ja kieruje... nie moge pić :placz::placz::placz: życie jest niesprawiedliwe :shake:...miejscówka wolna ....;) a nie mówiłam, że pyszny :pnoooo mówiłaś ...... kiedy jedziesz po następny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):noooo mówiłaś ...... kiedy jedziesz po następny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: już wypiłaś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie bedzie odpieczętowany 28.07. .... jak dotrzymam go :cool1: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):już wypiłaś??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: u mnie bedzie odpieczętowany 28.07. .... jak dotrzymam go :cool1: ;)nie wypiłam ...no co ty ...czekam na MIŁE towarzystwo do posmaczenia:p.... czyli PO 28 ...jedziemy po nowe Naszym autem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 luzik luzik... tylko sie zastanawiam czy ja oby sie dziś witałam z Pysiastą :hmmmm: chyba nie bo ja świń z natury- Pysiu wybacz :Rose: Quote
Pysia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej towarzystwo AA :diabloti: Najpierw wlazłam i pomyślałam że pomyliłam galerie :evil_lol: Dopiero jak doszłam do ostatniego postu to przekonałam się ze jednak nie :crazyeye: :evil_lol: evaxon napisał(a):moja Tigra kopie bo to poszukiwacz skarbów ( czytac kamieni) Phi ...Moje są bardziej konstruktywne...Szelma np szuka obiadu ( czytaj - jeze...) clockwork napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-68.jpg Pysiu... uczyłaś sie jeździć busem.. cofałaś... przyznaj sie czy JU bardzo pokiereszowany?? kończ już ten urlop, może słonko sie pojawi... bo szlag mnie trafi z tą angielską pogodą wczoraj było mi tak zimno że koło 19:30 poszłam położyć sie pod kołderke i.... wstałam dziś o 7:30, chyba jestem meteopatą Jeszcze słowo a zostaniesz podstępnie zastrzelona przez nn snajpera :angryy: I to nie busik ...To cholerstwo ma 9 metrów długosci ... To raczej autobus ... madzia i medor napisał(a):A śchował się skubanyA o rogach to wiem, bo słyszałam, że od małego mi rosną :crazyeye: anetta napisał(a):CZesc Przyznaj sie, gdzie schowalas Davida Copperfielda , pewnie gdzies tam za krzakami siedzi http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-118.jpg Cześć ! Ja sama jest David Copperfield :diabloti: clockwork napisał(a):od małego powiadasz czyli jednak masz ogonek Alicjarydzewska napisał(a):toś ty chłopczyk czy dziewczynka..... a tak wogóle to myślałam ze rogi na głowie rosną madzia i medor napisał(a): Ale cii, nie mów nikomu Ja jezdem dwa w jednym Nie droga Alu, ktoś Ciem źle poinformaniał, rogi rosną na małym Alicjarydzewska napisał(a):to i ja nic nie powiem ...bo my 2/3... kurde ....to ja tyle lat w nieświadomości żyłam ......... .....idę sie pochlastać ....albo nie ide się upić....ha ha a mam czym /Pychotka ...Klocusiowa przyjeżdżaj .../ madzia i medor napisał(a):Jak nie wierzysz, to powiedz Cezaremu, by wyciągnął i wysikał małego, a Ty wtedy podglądniesz i zobaczysz, żem ja nie kłamiem - POCHWA A co masz dobrego Wariatki Alicjarydzewska napisał(a):puchotka ...Vejecny Sen ..liker...s prichuti cokoladovou Ble clockwork napisał(a):pychotka.. aż mi ślina pociekła... weź go zapakuj i choooo Alicjarydzewska napisał(a):i polegnę gdzieś [po drodze nie dojeżdżając....cho ty AA Pegaza napisał(a):Witam jestem przelotem.....pozdrowienia zostawiam i znikam pa:calus: likiery lubie ale tylko jajeczne Tylko uważaj na swą miotłe bo ostatnio się psują w powietrzu :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):...ja też tak myślałam ...ale jak spróbowałam tego to już go lubię pychota ....... clockwork napisał(a):ale ja kieruje... nie moge pić życie jest niesprawiedliwe a nie mówiłam, że pyszny :p Alicjarydzewska napisał(a):noooo mówiłaś ...... kiedy jedziesz po następny clockwork napisał(a):już wypiłaś??? :crazyeye:u mnie bedzie odpieczętowany 28.07. .... jak dotrzymam go :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):nie wypiłam ...no co ty ...czekam na MIŁE towarzystwo do posmaczenia:p.... czyli PO 28 ...jedziemy po nowe Naszym autem clockwork napisał(a):luzik luzik... tylko sie zastanawiam czy ja oby sie dziś witałam z Pysiastą :hmmmm: chyba nie bo ja świń z natury- Pysiu wybacz :Rose: I przy tym poscie stwierdziłam ze to jednak moja galeria :evil_lol: Witajcie babojagi ! Byłam dzisiaj z Weszka gdzies tam i uprzykrzałam jej życie :multi: I zostawiłam Viktora pod 20 kg. karmy dla kotów na tylnym siedzeniu fury weszkowej....A Zmoroszelmy tak fajnie razem szalały przed chwilą :placz: Emoty ciach ciach :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pysiu, przyleciałam, żeby powiedzieć Ci, że kocham Cię wyjątkowo :loveu: Dzisiaj wyjeżdża moje dziecko na prawie miesiąc do pracy w stadninie koło Olsztyna. To jej PIERWSZY zupełnie samodzielny wyjazd . Dzisiaj ja się denerwuję .... :cool1: Quote
Pysia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu, przyleciałam, żeby powiedzieć Ci, że kocham Cię wyjątkowo :loveu: Dzisiaj wyjeżdża moje dziecko na prawie miesiąc do pracy w stadninie koło Olsztyna. To jej PIERWSZY zupełnie samodzielny wyjazd . Dzisiaj ja się denerwuję .... :cool1: Haniu ja też Cię kocham wyjątkowo ;) :loveu: A znając koniarzy wiem że jej włos z głowy nie spadnie :) A Olsztyn to nie koniec świata :eviltong: Zakochałam się dzisiaj w jednej suni :loveu: I to tak mocno że kazałam jej odejść od siebie :placz: Bo dosłownie gdyby nie Szelma to byłaby już u mnie w domu :placz: Jezu jaka cudowna :loveu: Quote
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Pysia napisał(a):Haniu ja też Cię kocham wyjątkowo ;) :loveu: A znając koniarzy wiem że jej włos z głowy nie spadnie :) A Olsztyn to nie koniec świata :eviltong: Zakochałam się dzisiaj w jednej suni :loveu: I to tak mocno że kazałam jej odejść od siebie :placz: Bo dosłownie gdyby nie Szelma to byłaby już u mnie w domu :placz: Jezu jaka cudowna :loveu: opowiadaj: co, gdzie, jak , kiedy..... Quote
Pysia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 clockwork napisał(a):opowiadaj: co, gdzie, jak , kiedy..... Monika zabrała mnie do Andzeliki - tej co wyciąga psiaki ze schronu, leczy je i znajduje im domy. I tam jest sunia. Pamiętam że miała złamaną przednia łapkę i miednice połamaną. Opowiadała mi Weszka o niej. I ta właśnie sunia przykleiła się do mnie i tak przytulałaa, tak dopominała się o pieszczoty ze serce mi się zrobiło gąbkowe :roll: A jak wkładałam buty do wyjścia a ona nadal była przy mnie i łasiła się to aż ją ofuknęłam :razz: Bo za bardzo mi wlazła w serce :placz: Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Havana? Cudna sunia, już tyle czasu czeka na stały domek :-( Quote
Pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cze Pysiasta :saint1: a Ty niet żadnych likierów, niciewo?:cool1: trza było brać na kolanka i myk do domku:p pozdrowienia słoneczne i mam nadzieje że pogoda dzis nam nie spłata figla:mad: Quote
AlKil Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Pysiaczku, jak mogłaś porzucić swojego ukochanego Viktora???:roll: A zrobiłaś nim chociaż zdjęcia TEJ, Co Weszła w Serce????:cool3: Quote
Recommended Posts