Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']Pysiu- ja sie tylko witam i żegnam bo miałam dziś strasznie emocjonujący dzień..... ale poczytałam, poogladałam Wiem jaki .... [quote name='Agga']Pysia dałabyś zdjęcia z pontonika. Nie dałam rady sama sobie zrobić :diabloti: Poszukaj bo są wcześniej wstawione ;) [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu ...jak tam pontonik...nie zatonął:cool1: Nie ale kwiatków podlewać ani trawy nie musiałam :placz: [quote name='bonita']A do czego będzie podobna jak ją wypchasz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wypcham...Poczekam aż jej sierść odrośnie :eviltong: [quote name='madzia i medor']Witaj karająca Pysiu:roflt::roflt: :cool1: :mad: :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć rusałko :p O!! Następna :eviltong: Cześć :) Quote
bouvik Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Pysiu z samego zaspanego i pochmurnego rańca:cool1: Pozdrawiam ciepło cobyś nie dała sobie popsuć urlopu złą aurą:lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 paula_z napisał(a):Cześć rusałko :p :roflt: hahahahahha :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 bouvik napisał(a):Cześć Pysiu z samego zaspanego i pochmurnego rańca:cool1: Pozdrawiam ciepło cobyś nie dała sobie popsuć urlopu złą aurą:lol: W poniedziałek idę do pracy !! Wredna pogoda :angryy: malawaszka napisał(a)::roflt: hahahahahha :evil_lol: Czego rżysz córko PRL-u :diabloti: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cze Pysia:loveu: byś pare fotek zarzuciła w tą pogode deszczową:razz: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Pysia:loveu: byś pare fotek zarzuciła w tą pogode deszczową:razz: Cześć Pegaza :loveu: Deszczu nie ma ale jest pochmurno i zimno :cool1: Fotki mam z kilku dni ;) Takie sobie ale sa :) Szelmusia z piłeczką Złaaaaaaapięęęęęę Złapałam :multi: Znowu mi ucieka... Teraz ja uciekam z piłką :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No nareście Szelmusia:razz: kurcze odbija tą piłke niczym piłkarz zawodowy:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-38.jpg ale doopa zgrabna:eviltong: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-41.jpg ja chcieć Tommego bo ja go nie widzieć abo nie pamiętać juz:roll: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Pegaza']No nareście Szelmusia:razz: kurcze odbija tą piłke niczym piłkarz zawodowy:evil_lol: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-38.jpg ale doopa zgrabna:eviltong: http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-41.jpg ja chcieć Tommego bo ja go nie widzieć abo nie pamiętać juz:roll: Ta to jest wymagająca :mad: Tommyego foty są wiele stron wstecz :eviltong: Na nowe trzeba sobie zasłuzyć :diabloti: Szelma układająca się do... Gryzienia piłki Lub obgryzania łapki :evil_lol: Kudłatek :loveu: A nazajutrz takie było niebo... Quote
e.v.a Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pysia napisał(a): Szelma układająca się do... hyhyhy myslalam ze do kupy:evil_lol: witanko Teściówka:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='evaxon']hyhyhy myslalam ze do kupy:evil_lol: witanko Teściówka:evil_lol: Nieładnie nieładnie :shake: Pani notowania spadły :diabloti: Takie niebo było później :cool1: I mój wieczorny ogród... Szelma zamyślona Wypatrująca Zmorki I poszukująca...ale to tajemnica ;) Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 dawaj te foty basenowe i nie rycz :diabloti: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:byłam fotaski widziałam ...;) I jestem bardzo rozmowna :mad: Alu...Ja miałam tylko 2 tyg. urlopu...Zobacz jaka pogoda :placz: malawaszka napisał(a):dawaj te foty basenowe i nie rycz :diabloti: Ryczę bo od lat ludziom zamawiam pogode a dla mnie jej na urlop już nie wystarcza :shake: :-( Na razie fotki Szelmowskie mam :) Bo dawno jej nie było :eviltong: Szukamy Szukamy Jest!! A to jeszcze na drzewie :shake: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 To sa owoce pigwy :) A to basen w stanie spoczynku :placz: Krzewuszka Ulubione miejsce Szelmy :) Szelma Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-57.jpg ooo udała Ci się fota pigwy :klacz: :evil_lol::eviltong: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 TZ.... Robiacy to co powinien ;) I Zmorka...robiąca to co lubi :evil_lol: Kto tak potrafi? Spadam Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 malawaszka napisał(a):http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l-57.jpg ooo udała Ci się fota pigwy :klacz: :evil_lol::eviltong: Brechtasz se córko PRL-u :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pysia napisał(a):Brechtasz se córko PRL-u :diabloti: no brechtam brechtam - BA!!! umieram ze śmiechu :diabloti: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Pysia napisał(a):I jestem bardzo rozmowna :mad: Alu...Ja miałam tylko 2 tyg. urlopu...Zobacz jaka pogoda :placz: :-(Pyśku mnie ta pogoda też dobija ...masakra , zimno, mokro ,paskudnie JA proszę o LATO:placz: Quote
AlKil Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj Edytko! Mnie tylko intryguje, jak zwijacie tą wielgachną płachtę z basenu...:razz: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj urlopująca się Pysiu:siara::siara::siara::diabloti: Byłam i fotki widziałam... ach, aż żal, że basenik tak stoi i się marnuje:cool1::diabloti::diabloti:KCW:loveu: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 malawaszka napisał(a):no brechtam brechtam - BA!!! umieram ze śmiechu :diabloti: Dobrze że nie ze strachu :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::-(Pyśku mnie ta pogoda też dobija ...masakra , zimno, mokro ,paskudnie JA proszę o LATO:placz: Cichaj bo się rozpłaczę !! Pijąca jak dama... ... Kwiaty dla mnie :loveu: I Zmorka - aniołka :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 AlKil napisał(a):Witaj Edytko! Mnie tylko intryguje, jak zwijacie tą wielgachną płachtę z basenu...:razz: Na jednym końcu płachty zawinięta jest rura a w jej ko nce wsadzone dwa drewniane drągi :) I poprostu nawija się tą płachte na rure :) Jest to lekkie i sama sobie daję rade bez problemu :multi: To wynalazek TZta :loveu: madzia i medor napisał(a):Witaj urlopująca się Pysiu:siara::siara::siara::diabloti: Byłam i fotki widziałam... ach, aż żal, że basenik tak stoi i się marnuje:cool1::diabloti::diabloti:KCW:loveu: Wredna istoto z krainy zadzierzystych :diabloti: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Chciałam powklejać następne foty ale mi net nie daje :angryy: Chciałam poodwiedzać Was ale mi net nie daje :angryy: Quote
Recommended Posts