Pysia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek ...no i nie trza było się tak zamartwiać;) A my już po zakupkach i spotkanku ...znaczy się ja odbiłam od towarzystwa ...i udałam się do mła ślubnego TZta:loveu:...i pszliśmy z moim osobistym mordulcem na psacerek ...teraz oba leżą i sapią:evil_lol: Nadal się zamartwiam i pewnie będę dopóki nie wróci... TZ tez sapie? :evil_lol: [quote name='Agga']Alutka to twoi panowie czekają na masaż stópek:diabloti: Ala im na pewno zrobi :diabloti: Byłyśmy nad woda :) Bahiya ze Zmorką pływały :multi: Króciutko ale zawsze ;) TZ był na spacerku z Szelmą, która po drodze chciała mu urwać ręke bo zobaczyła kota :diabloti: Zaparł się i nie pofrunął ;) Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pysia napisał(a):Nadal się zamartwiam i pewnie będę dopóki nie wróci... TZ tez sapie? :evil_lol: Ala im na pewno zrobi :diabloti: Byłyśmy nad woda :) Bahiya ze Zmorką pływały :multi: Króciutko ale zawsze ;) TZ był na spacerku z Szelmą, która po drodze chciała mu urwać ręke bo zobaczyła kota :diabloti: Zaparł się i nie pofrunął ;) Dzielna chłopina:loveu::loveu::diabloti: Fajnie, ze Karol już dojechał:multi: Quote
Paula Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cześć Pysiaczku :p Też ciekawam fotek z kąpieli Bahiji z mamą :razz: Quote
Pysia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzielna chłopina:loveu::loveu::diabloti: Fajnie, ze Karol już dojechał:multi: :multi: Pegaza napisał(a):a fotki będą?:cool1: Zrobiłam kilka ale nie dość ze stalismy w cieniu to jeszcze brzeg był stromy....Fotki do kitu :shake: paula_z napisał(a):Cześć Pysiaczku :p Też ciekawam fotek z kąpieli Bahiji z mamą :razz: A ja nie :eviltong: Justynka mi nieustannie zastawiała :mad: Mam kilka jej fotek :diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pysia napisał(a)::multi: Zrobiłam kilka ale nie dość ze stalismy w cieniu to jeszcze brzeg był stromy....Fotki do kitu :shake: A ja nie :eviltong: Justynka mi nieustannie zastawiała :mad: Mam kilka jej fotek :diabloti: :evil_lol: Dawaj i jedne i drugie:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Dawaj i jedne i drugie:evil_lol::evil_lol: Dzisiaj nic z tego. Właśnie wysprzątałam dom...Zmora rozwaliła kosz z resztkami jedzenia ....I po raz pierwszy wyszłam z siebie ...:oops: A sprzątanie obierek z ziemniaków, łupinek z fistaszków itp porozwalanych od góry do dołu po calutkim domu nie jest niczym przyjemnym :angryy: A że do tego jestem ostatnio chodzacą bombą zegarową bo strach o Karola ciut mnie przerasta to wyszłam z siebie i stanęłam obok a ta druga ja była podła i NIE BYŁA DAMĄ :shake: Włożyła łeb Zmorki do kosza i trzy razy uderzyła w tenże kosz :placz: Potem postawiła kosz obok posłania wkładając do niego kiełbase....Zmorka się teraz boi kosza....I chyba mnie też będzie :placz: Teraz możecie mnie ukamieniować.... EDIT : Zmora właśnie wyżarła kiełbase4 z kosza..... Buahahahahahaha Quote
Maga100 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l16-1.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l17-1.jpg buhahhahaha, boskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To chyba dobrze, że Ju tu nie zagląda? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 popłakałam się dosłownie Toż ci ZMORA:evil_lol: Edi hmm nie Ty jedna czasem tracisz cierpliwość:cool1: Edytko ja Cię nie potępie, ino przytule dasz rade z tą Zmorką, która niespodzianki robi pańci:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pysia napisał(a): EDIT : Zmora właśnie wyżarła kiełbase4 z kosza..... Buahahahahahaha Jakoś wcale mnie to nie dziwi .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Maga100']http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l16-1.jpg http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l17-1.jpg buhahhahaha, boskie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To chyba dobrze, że Ju tu nie zagląda? :evil_lol: Nie wiem Magda :diabloti: Ju jest specyficzny ;) Ma poczucie humoru :loveu: [quote name='Pegaza']popłakałam się dosłownie Toż ci ZMORA:evil_lol: Edi hmm nie Ty jedna czasem tracisz cierpliwość:cool1: Edytko ja Cię nie potępie, ino przytule dasz rade z tą Zmorką, która niespodzianki robi pańci:evil_lol: Tia...To mnie serce boli bo skrzywdziłam psa wybuchem złosci a ta się chichra...:mad: A Zmora wywala mi kosze z dokładnością co do kilku godzin...Myslałam że się przyzwyczaiłam :shake: To taka gra...Ja wymyślam coś żeby ona nie umiała otworzyć a ona łamie szyfry :cool1: I zawsze to było śmieszne...A dzisiaj nie ...I chyba raczej winna jestem ja... Właśnie ze ja nie tracę cierpliwości przy psach ....Nie w ten sposób :shake: Przytul walac w łeb :mad: [quote name='Vectra']Jakoś wcale mnie to nie dziwi .... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mnie jednak dziwi .... Cholera zapomniałam o Szelmie na dworze !! I jak ja ją teraz wciągnę do domu sama? TZ spi....Ona na 100% też !!!:mdleje: :help1: Quote
Pegaza Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zmorki mi żal, że jej sie dostało ale śmiać mi sie chce z metody kary:evil_lol: dziołcha tyś jest rozkojarzona jak mogłas Szelme na dworze zostawić:evil_lol: :mad: Dobra lece powoli....dobranoc dobrej nocki :calus: Quote
Pysia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pegaza napisał(a):Zmorki mi żal, że jej sie dostało ale śmiać mi sie chce z metody kary:evil_lol: dziołcha tyś jest rozkojarzona jak mogłas Szelme na dworze zostawić:evil_lol: :mad: Dobra lece powoli....dobranoc dobrej nocki :calus: No cóż...Jako że słynę z pomysłowosci to metoda kary też musiała być wyjątkowa.... Kuna nie pierwszy raz ją zostawiłam bo ona o pewnej godzinie zasypia i staje się...no cóż...poprostu nie da jej się obudzić :diabloti: Weszka na gie poddała mi super pomysł ;) W wypadku zaśnięcia nocnego Szelmie nie pomaga nawet kiełbasa podstawiona pod nos :crazyeye: Ale mam latarkę halogenową :diabloti: Weszka stwierdziła ze Szelma może pomyśli że to już dzień :p No i udało się :multi: Przylazła sama :multi: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witajcie :) My już po spacerku i teraz wchrzamamy śniadanko :) Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pysiu witaj ! Trzeba było Zmorki nie nazywać Zmorką, tylko Aniołkiem:evil_lol:, moze by była wtedy grzecniejsza:evil_lol: Cieszkam że Karol dojechał OK :) Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam se , posmiałam sie ...cała PYSIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 buuuu a Pysiosława się teraz oddaje rozkoszy pływania po baseniku w pontonku a ja musze w domu siedzieć :placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Taa Pysiowa pewnie ma juz po basenie bo przecież leje poważnie Szelme nie można dobudzić?:razz: Quote
Pysia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='bonita']Pysiu witaj ! Trzeba było Zmorki nie nazywać Zmorką, tylko Aniołkiem:evil_lol:, moze by była wtedy grzecniejsza:evil_lol: Cieszkam że Karol dojechał OK :) Witaj :) A ja nie chcę aby ona była grzeczniejsza bo to byłoby....podobne do marionetki :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczytałam se , posmiałam sie ...cała PYSIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: [quote name='malawaszka']buuuu a Pysiosława się teraz oddaje rozkoszy pływania po baseniku w pontonku a ja musze w domu siedzieć :placz::placz::placz: Oddawałam się do 12.30 kiedy to zaszło słońce :angryy: A od niedawna PADA :placz: [quote name='Pegaza']Taa Pysiowa pewnie ma juz po basenie bo przecież leje poważnie Szelme nie można dobudzić?:razz: :placz: Powaznie o pewnej nocnej godzinie Szelma zasypia kamiennym snem :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pysiu- ja sie tylko witam i żegnam bo miałam dziś strasznie emocjonujący dzień..... ale poczytałam, poogladałam Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :razz:Pysiu ...jak tam pontonik...nie zatonął:cool1: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Pysia napisał(a):Witaj :smile: A ja nie chcę aby ona była grzeczniejsza bo to byłoby....podobne do marionetki :shake: A do czego będzie podobna jak ją wypchasz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts