Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']i co, i co... cos ty taka ciekawska?? :diabloti:
troskliwa jestem....chcialam wiedziec czy dolecialas...i skrzydel nie polamalas:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']i co dalej?? polecialas i co??:evil_lol:
NO PRZECA GODO, ŻE JEJ SIĘ INSTYNKT MACIEŻYŃSKI OBUDZIŁ:crazyeye: . TO JAK MYŚLISZ?? PO CO POLECIAŁA??:diabloti: MOŻE W KOŃCU BĘDĘ CIOCIĄ:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='agnes1']NO PRZECA GODO, ŻE JEJ SIĘ INSTYNKT MACIEŻYŃSKI OBUDZIŁ:crazyeye: . TO JAK MYŚLISZ?? PO CO POLECIAŁA??:diabloti: MOŻE W KOŃCU BĘDĘ CIOCIĄ:multi: :multi: :multi:

Jacenty ma instynkt macierzynski:crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='agnes1']NO PRZECA GODO, ŻE JEJ SIĘ INSTYNKT MACIEŻYŃSKI OBUDZIŁ:crazyeye: . TO JAK MYŚLISZ?? PO CO POLECIAŁA??:diabloti: MOŻE W KOŃCU BĘDĘ CIOCIĄ:multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka duża i w bajki wierzy:eviltong:;)

Posted

[quote name='dealer']Jacenty ma instynkt macierzynski:crazyeye: :crazyeye:

tja :oops: czasem... :evil_lol:
rzadko.... :evil_lol:
coraz rzadziej :diabloti:

prawie nigdy :p

i ja juz nie chce rodzić... bo po porodach łeb boli i pić sie chce- przynajmniej tak mam po ostatniej nocy jak rodziliśmy :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
Pyśka Ty nie śpij tylko tu relacje zdawaj :mad:

Dajcie się dziewczynie wyspać :mad: - miała ciężką noc, Ważne, że wszystko jest OK :multi: .

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']:multi: :multi: :multi: gratuluje:multi: :multi: :multi:
napisze mi ktoś ile wkońcu jest maluchów bo już się pogubiłam:oops: :roll::multi::multi::multi:5 sztuczek.....4:1 dla kobiet

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty w koncu byłeś nabierać ogłady przy rodzeniu??? :razz: :evil_lol:

Ogłady? Chyba aż taki kolczasty nie jestem :razz: .
Niewiele było do zrobienia. Pysia doskonale sobie dawała radę ze wszystkim.

Posted

Witam w audycji " Cała Polska rodzi ze Zmorką" :evil_lol:
zdrzemnęłam się ciutke :multi: Karol pilnował tałatajstwa :loveu: Co prawda po 60 godzinach braku snu ta chwilka jest jak mrugnięcie ale czuję niewielki powrót do zycia :p
Chcecie relacje? Taką dokładną? Ze szlachtowaniem, krwią itd? :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Dawaj :multi:
My matki som wiec takie widoki nie robia na nas wrazenia :eviltong:

Posted

Behemot napisał(a):
Taaaaaaaaaak!!! :multi::multi::multi:

DAJESZ PYSIU, DAJESZ:loveu: BO JA TU JAK NA SZPILACH SIEDZĘ ,A LUBIĘ KRWAWE HISTORIE:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']DAJESZ PYSIU, DAJESZ:loveu: BO JA TU JAK NA SZPILACH SIEDZĘ ,A LUBIĘ KRWAWE HISTORIE:evil_lol:;)tylko już nie przyj:eviltong:bo już po wszystkim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witam w audycji " Cała Polska rodzi ze Zmorką" :evil_lol:
zdrzemnęłam się ciutke :multi: Karol pilnował tałatajstwa :loveu: Co prawda po 60 godzinach braku snu ta chwilka jest jak mrugnięcie ale czuję niewielki powrót do zycia :p

Chcemyyyyy :lol: :evil_lol: :cool3: :multi: