Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']
Kurcze tylko żeby z niego taka gadzina wredna jak z dogomaniackiej Behemot nie wyrosła :evil_lol:
Buhahahhahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Pysia']

Ale obżartuszki:loveu:

Posted

Po pierwsze to się popłakałam .. - ze złości...
Jak tylko nie zajrzę na dogo, to się tam dzieją epokowe wydarzenia...

Po drugie - wielkie gratulacje dla dzielnej mamuni. I dla Ciebie Edytko!!!!

Po trzecie - trzymałam kciuki za chłopaczków....:placz: I nie ma Belzebuba...:placz:

Ale jest Behemocik na pocieszenie!!!:multi::multi::multi:

Po czwarte - zazdroszczę Ci ogromnie, tyle niufków!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Wykorzystaj teraz Victora na maxa....:diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']
:loveu::loveu::loveu:

Witaj Pysiu :multi:
Witaj Paula :multi:

[quote name='AlKil']Po pierwsze to się popłakałam .. - ze złości...
Jak tylko nie zajrzę na dogo, to się tam dzieją epokowe wydarzenia...

Po drugie - wielkie gratulacje dla dzielnej mamuni. I dla Ciebie Edytko!!!!

Po trzecie - trzymałam kciuki za chłopaczków....:placz: I nie ma Belzebuba...:placz:

Ale jest Behemocik na pocieszenie!!!:multi::multi::multi:

Po czwarte - zazdroszczę Ci ogromnie, tyle niufków!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Wykorzystaj teraz Victora na maxa....:diabloti:
Przegapiłaś ostatni miot Zmorki :evil_lol: Nieładnie :mad:;)
Za gratki dziękujemy a kciuki widać pusciłaś na chwile :eviltong:
Co do niufków - nie chcesz jednej panienki? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']J
Kurcze tylko żeby z niego taka gadzina wredna jak z dogomaniackiej Behemot nie wyrosła :evil_lol:

[quote name='Pysia']Wiesz dlaczego BEHEMOT? Bo domowo będzie Blues :evil_lol: Mam kolejną nadzieje że nie będzie śpieał tak ślicznie jak Ty :diabloti::evil_lol:

Idę Ci odebrać poród

[quote name='Pysia']
Przyszedl wielki gar mleka

Wielkie żarcie :loveu::loveu::loveu:

Posted

No maluchy mnie urzekly :loveu:
Ja kcem szczeniora :placz: (jakbym nie miala :roll: )

Behemot napisał(a):
Ja nie mam brata :shake: :evil_lol:

juz masz :evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu:Pysiu ...na bieżąco informuję cioteczkę Klocusiową o stanie zdrowia Zmoreczki i malców .....:eviltong:....no i obie już koffamy BEHEMOCIKA.:loveu::loveu::loveu:.....a Klocusiowa dodatkowo .........Ciebie:loveu:/ wprawdzie nie wiem co na to Pawcio ale myślę że .....się nie sprzeciwi:eviltong:...no bo ja jako córka chyba nie musze przekonywać o swojej miłości:loveu:/
Więc za jakiś czas ...jak zobaczysz ze BEHEMOCIK Ci zniknął ....to wiedz gdzie go nie szukać:eviltong:;)

Posted

[quote name='Behemot']Idę Ci odebrać poród

Wielkie żarcie :loveu:
Zapraszam :bigok::evil_lol:

[quote name='PIKA']No maluchy mnie urzekly :loveu:
Ja kcem szczeniora :placz: (jakbym nie miala :roll: )

juz masz :evil_lol:
Chcesz? Jutro Ci przywiozę :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']
moj ulubieniec BEHEMOCIK...:loveu:

Dobrze że właściciele jego tego nie czytają :evil_lol:

[quote name='Agga']Cudowne zdjęcia. Zmoreczka z małymi. Ahhhh:diabloti: :loveu:
Baaaaaardzo zróżnicowane :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ...na bieżąco informuję cioteczkę Klocusiową o stanie zdrowia Zmoreczki i malców .....:eviltong:....no i obie już koffamy BEHEMOCIKA.:loveu:.....a Klocusiowa dodatkowo .........Ciebie:loveu:/ wprawdzie nie wiem co na to Pawcio ale myślę że .....się nie sprzeciwi:eviltong:...no bo ja jako córka chyba nie musze przekonywać o swojej miłości:loveu:/
Więc za jakiś czas ...jak zobaczysz ze BEHEMOCIK Ci zniknął ....to wiedz gdzie go nie szukać:eviltong:

A bierz tylko nie wiem co powiedzą na to jego właściciele :evil_lol:

[quote name='LAZY']Przewspaniałe psiaki! Wprost cudowne. Behemot jako rodzynek będzie miał jak pączek w maśle:)
Zobacz że już wszyscy się o niego biją :diabloti:

[quote name='Vectra']Pysiu kluchy rewelacyjne
Kluchy...Ktoś w końcu dobrze to ujął ;)

[quote name='clockwork']a z tobą sie dziś nie witam... bonajpierw musze nadrobić... ale to jutro... póki co... mizianko dla caaaaałej ferajny:loveu:
Mizianko zrobione :loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
wiesz jeden problem mam :shake:

Nie mam pokarmu :evil_lol:

Dostaniesz gratis sztuczne mleko Royala i butelke do tego :diabloti:

Maluchy ciągle jedzą a po jedzeniu....bekają jak po piwie ;) Nie pytajcie co w sutkach ma matka bo sama już nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Pysiu ...o jakich włascicielach Behemocika mówisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....czekaj na nalot a potem sie szczeniorów nie doliczysz;)
Czekam z utęsknieniem :diabloti: To kiedy przyjeżdzacie? Jutro? :evil_lol:

[quote name='da-NUTKA']No coż, ............ nie będę oryginalna :evil_lol:

Pysiu, cudne małe szczeniaczki :multi: , tylko zazdrościć przyszłym właścicielom :placz:
Po licho zazdroscić ;) Marzenia trzeba spałniać :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Czekam z utęsknieniem :diabloti: To kiedy przyjeżdzacie? Jutro? :evil_lol::evil_lol::razz:to siem jeszcze zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze za mna tęsknisz:diabloti:....tylko jest problem ...Cezary sie boi że 7 niufów nam się do auta nie zmieści:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to siem jeszcze zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze za mna tęsknisz:diabloti:....tylko jest problem ...Cezary sie boi że 7 niufów nam się do auta nie zmieści:diabloti::diabloti::diabloti:
po choliere ci Cezary... pojedziem oby cwaj cuzamen do kupy- ja i ty :p

Posted

[quote name='clockwork']po choliere ci Cezary... pojedziem oby cwaj cuzamen do kupy- ja i ty :pjak tak to ja zgodna bestia jestem ....mam się już pakować .....
Pysiu ....termin wizyty proszę ustalać z moją impresario:eviltong:Klocusiową:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']
:loveu: jeziuuuu jaka plamka biala:loveu:

[quote name='Pysia']Ta plamka to lakier do paznokci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:megagrin::megagrin::megagrin:, a jak pisałam, że lakier do znaczenia to nie wierzyły :evil_lol: Co i tak nie zmienia faktu, że maluchy są cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu: