Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia'] Kurcze tylko żeby z niego taka gadzina wredna jak z dogomaniackiej Behemot nie wyrosła :evil_lol: Buhahahhahaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Pysia'] Ale obżartuszki:loveu: Quote
AlKil Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Po pierwsze to się popłakałam .. - ze złości... Jak tylko nie zajrzę na dogo, to się tam dzieją epokowe wydarzenia... Po drugie - wielkie gratulacje dla dzielnej mamuni. I dla Ciebie Edytko!!!! Po trzecie - trzymałam kciuki za chłopaczków....:placz: I nie ma Belzebuba...:placz: Ale jest Behemocik na pocieszenie!!!:multi::multi::multi: Po czwarte - zazdroszczę Ci ogromnie, tyle niufków!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Wykorzystaj teraz Victora na maxa....:diabloti: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu::loveu::loveu: Witaj Pysiu :multi: Witaj Paula :multi: [quote name='AlKil']Po pierwsze to się popłakałam .. - ze złości... Jak tylko nie zajrzę na dogo, to się tam dzieją epokowe wydarzenia... Po drugie - wielkie gratulacje dla dzielnej mamuni. I dla Ciebie Edytko!!!! Po trzecie - trzymałam kciuki za chłopaczków....:placz: I nie ma Belzebuba...:placz: Ale jest Behemocik na pocieszenie!!!:multi::multi::multi: Po czwarte - zazdroszczę Ci ogromnie, tyle niufków!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Wykorzystaj teraz Victora na maxa....:diabloti: Przegapiłaś ostatni miot Zmorki :evil_lol: Nieładnie :mad:;) Za gratki dziękujemy a kciuki widać pusciłaś na chwile :eviltong: Co do niufków - nie chcesz jednej panienki? :diabloti: Quote
Behemot Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia']J Kurcze tylko żeby z niego taka gadzina wredna jak z dogomaniackiej Behemot nie wyrosła :evil_lol: [quote name='Pysia']Wiesz dlaczego BEHEMOT? Bo domowo będzie Blues :evil_lol: Mam kolejną nadzieje że nie będzie śpieał tak ślicznie jak Ty :diabloti::evil_lol: Idę Ci odebrać poród [quote name='Pysia'] Przyszedl wielki gar mleka Wielkie żarcie :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No maluchy mnie urzekly :loveu: Ja kcem szczeniora :placz: (jakbym nie miala :roll: ) Behemot napisał(a):Ja nie mam brata :shake: :evil_lol: juz masz :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moj ulubieniec BEHEMOCIK...:loveu::loveu::loveu: Quote
Agga Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cudowne zdjęcia. Zmoreczka z małymi. Ahhhh:diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :loveu::loveu::loveu:Pysiu ...na bieżąco informuję cioteczkę Klocusiową o stanie zdrowia Zmoreczki i malców .....:eviltong:....no i obie już koffamy BEHEMOCIKA.:loveu::loveu::loveu:.....a Klocusiowa dodatkowo .........Ciebie:loveu:/ wprawdzie nie wiem co na to Pawcio ale myślę że .....się nie sprzeciwi:eviltong:...no bo ja jako córka chyba nie musze przekonywać o swojej miłości:loveu:/ Więc za jakiś czas ...jak zobaczysz ze BEHEMOCIK Ci zniknął ....to wiedz gdzie go nie szukać:eviltong:;) Quote
LAZY Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Przewspaniałe psiaki! Wprost cudowne. Behemot jako rodzynek będzie miał jak pączek w maśle:) Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 a z tobą sie dziś nie witam... bonajpierw musze nadrobić... ale to jutro... póki co... mizianko dla caaaaałej ferajny:loveu: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Behemot']Idę Ci odebrać poród Wielkie żarcie :loveu: Zapraszam :bigok::evil_lol: [quote name='PIKA']No maluchy mnie urzekly :loveu: Ja kcem szczeniora :placz: (jakbym nie miala :roll: ) juz masz :evil_lol: Chcesz? Jutro Ci przywiozę :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] moj ulubieniec BEHEMOCIK...:loveu: Dobrze że właściciele jego tego nie czytają :evil_lol: [quote name='Agga']Cudowne zdjęcia. Zmoreczka z małymi. Ahhhh:diabloti: :loveu: Baaaaaardzo zróżnicowane :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu ...na bieżąco informuję cioteczkę Klocusiową o stanie zdrowia Zmoreczki i malców .....:eviltong:....no i obie już koffamy BEHEMOCIKA.:loveu:.....a Klocusiowa dodatkowo .........Ciebie:loveu:/ wprawdzie nie wiem co na to Pawcio ale myślę że .....się nie sprzeciwi:eviltong:...no bo ja jako córka chyba nie musze przekonywać o swojej miłości:loveu:/ Więc za jakiś czas ...jak zobaczysz ze BEHEMOCIK Ci zniknął ....to wiedz gdzie go nie szukać:eviltong: A bierz tylko nie wiem co powiedzą na to jego właściciele :evil_lol: [quote name='LAZY']Przewspaniałe psiaki! Wprost cudowne. Behemot jako rodzynek będzie miał jak pączek w maśle:) Zobacz że już wszyscy się o niego biją :diabloti: [quote name='Vectra']Pysiu kluchy rewelacyjne Kluchy...Ktoś w końcu dobrze to ujął ;) [quote name='clockwork']a z tobą sie dziś nie witam... bonajpierw musze nadrobić... ale to jutro... póki co... mizianko dla caaaaałej ferajny:loveu: Mizianko zrobione :loveu: Quote
PIKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Pysia napisał(a): Chcesz? Jutro Ci przywiozę :diabloti: wiesz jeden problem mam :shake: Nie mam pokarmu :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 :cool1:Pysiu ...o jakich włascicielach Behemocika mówisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....czekaj na nalot a potem sie szczeniorów nie doliczysz;) Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 PIKA napisał(a):wiesz jeden problem mam :shake: Nie mam pokarmu :evil_lol: Dostaniesz gratis sztuczne mleko Royala i butelke do tego :diabloti: Maluchy ciągle jedzą a po jedzeniu....bekają jak po piwie ;) Nie pytajcie co w sutkach ma matka bo sama już nie wiem :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No coż, ............ nie będę oryginalna :evil_lol: Pysiu, cudne małe szczeniaczki :multi: , tylko zazdrościć przyszłym właścicielom :placz: Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:Pysiu ...o jakich włascicielach Behemocika mówisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....czekaj na nalot a potem sie szczeniorów nie doliczysz;) Czekam z utęsknieniem :diabloti: To kiedy przyjeżdzacie? Jutro? :evil_lol: [quote name='da-NUTKA']No coż, ............ nie będę oryginalna :evil_lol: Pysiu, cudne małe szczeniaczki :multi: , tylko zazdrościć przyszłym właścicielom :placz: Po licho zazdroscić ;) Marzenia trzeba spałniać :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia']Czekam z utęsknieniem :diabloti: To kiedy przyjeżdzacie? Jutro? :evil_lol::evil_lol::razz:to siem jeszcze zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze za mna tęsknisz:diabloti:....tylko jest problem ...Cezary sie boi że 7 niufów nam się do auta nie zmieści:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to siem jeszcze zobaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ze za mna tęsknisz:diabloti:....tylko jest problem ...Cezary sie boi że 7 niufów nam się do auta nie zmieści:diabloti::diabloti::diabloti: po choliere ci Cezary... pojedziem oby cwaj cuzamen do kupy- ja i ty :p Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 dealer napisał(a):a ja widzialam rosowy.....:diabloti: A gdzie? :evil_lol: Ktoś wstawił fotki? :crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='clockwork']po choliere ci Cezary... pojedziem oby cwaj cuzamen do kupy- ja i ty :pjak tak to ja zgodna bestia jestem ....mam się już pakować ..... Pysiu ....termin wizyty proszę ustalać z moją impresario:eviltong:Klocusiową:loveu: Quote
olcha Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cudne pulpeto kluchencje :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='evaxon'] :loveu: jeziuuuu jaka plamka biala:loveu: [quote name='Pysia']Ta plamka to lakier do paznokci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::megagrin:, a jak pisałam, że lakier do znaczenia to nie wierzyły :evil_lol: Co i tak nie zmienia faktu, że maluchy są cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts