agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia napisał(a):Dziewczynka 71 dkg . Czarna :):loveu::loveu: juuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia napisał(a):Dziewczynka 71 dkg . Czarna :):loveu::loveu: ŁO MATKO:crazyeye: TAK SIĘ ZAPARŁAM, ŻE MUSIAŁO COS Z TEGO WYJŚĆ:evil_lol: MAM JESZCZE PRZEĆ??:cool3: Quote
LAZY Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Yehaaaaaa!!! Jeszcze jedna, jeszcze jedna! Ale super! Oczywiscie czekam na foty:) Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='agnes1']ŁO MATKO:crazyeye: TAK SIĘ ZAPARŁAM, ŻE MUSIAŁO COS Z TEGO WYJŚĆ:evil_lol: MAM JESZCZE PRZEĆ??:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga pomogło Zmoreczka BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aaliw Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 agnes1 PRZYJ, PRZYJ .......inaczej do rana bedziemy tu siedziec :lol: Brawo dla Zmorki i jeszcze wieksze dla dzielnej Pysi :sweetCyb: Quote
agnes1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 aaliw napisał(a):agnes1 PRZYJ, PRZYJ .......inaczej do rana bedziemy tu siedziec :lol: Brawo dla Zmorki i jeszcze wieksze dla dzielnej Pysi :sweetCyb: PRĘ, PRĘ ALE NIE WIEM ILE JESZCZE DAM RADĘ:evil_lol: PRZY WŁASNYM PORODZIE TAK SIĘ NIE UMĘCZYŁAM. WTEDY TYLKO TRZY PARCIA I JUŻ BYŁ RYK NA CAŁY SZPITAL:evil_lol: ZMORKO DAWAJ DALEJ . DAMY RADĘ. CIOTKA AGNIECHA JEST Z TOBĄ:loveu: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia napisał(a):Dziewczynka 71 dkg . Czarna :):loveu::loveu: :Cool!::Cool!: Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Dziewczynka 71 dkg . Czarna :):loveu::loveu: :multi: :multi: :multi: Jeszcze jedna, 71 dkg:loveu: to będzie moja chrześnica, jeśli oczywiście Pysia pozwoli:cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 AAAAA cały dzień o was myślę :oops: 3:1 dla bab. Obstawiam 7:3 :eviltong: dla bab Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='agnes1']PRĘ, PRĘ ALE NIE WIEM ILE JESZCZE DAM RADĘ:evil_lol: PRZY WŁASNYM PORODZIE TAK SIĘ NIE UMĘCZYŁAM. WTEDY TYLKO TRZY PARCIA I JUŻ BYŁ RYK NA CAŁY SZPITAL:evil_lol: ZMORKO DAWAJ DALEJ . DAMY RADĘ. CIOTKA AGNIECHA JEST Z TOBĄ:loveu:no weź sie w garść ...kuba mnie tylko tak z dobiegu puszcza na kompka :evil_lol: [quote name='olcha']AAAAA cały dzień o was myślę :oops: 3:1 dla bab. Obstawiam 7:3 :eviltong: dla bab;)nie przeginaj 4:3 dla bab wystarczy..bo nam sie pysia wykończy Quote
Paula Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hura :multi: :multi: :multi: Kreciki już są :loveu: Gratulacje :multi: Matyldo, aż się spociłam z wrażenia :mdleje: Jak Zmorka? Quote
Katerinas Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ufff.... doszłam do końca ... 3:1 dla bab... i co dalej? PYSIA!!! Odezwij się.... jak matka rodząca się czuje? Quote
Maga100 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 i znowu rodzimy na dogomanii :p pamiętam jakie emocje były wtedy.... trzymam kciuki za resztę i będę czekać na zdjęcia :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysiu, ale tu emocje :lol: Gratuluję maluchów :loveu: Niech się zdrowo chowają :multi: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)nie przeginaj 4:3 dla bab wystarczy..bo nam sie pysia wykończy :eviltong: :eviltong: :eviltong: Się zobaczy :lol: Pysia nooo mogę już iść spać??? Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jestem :) Zmorka teraz postanowiła nas zrobić w konia i poszła spać:mad: Druga noc nieprzesapna przede mną:cool1: Malucha przynajmniej jednego wyczuwam pod ręką w brzuszku więc to jeszcze nie koniec ;) A ja? Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia napisał(a):Jestem :) Zmorka teraz postanowiła nas zrobić w konia i poszła spać:mad: Druga noc nieprzesapna przede mną:cool1: Malucha przynajmniej jednego wyczuwam pod ręką w brzuszku więc to jeszcze nie koniec ;) A ja? Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol: Odpocznie troszkę i pewnie znów się zacznie. Współczuję tej nocy, ale i zazdroszczę :p Echhh Tzn, że nie mogę iść spać? ;) Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Jestem :) Zmorka teraz postanowiła nas zrobić w konia i poszła spać:mad: Druga noc nieprzesapna przede mną:cool1: Malucha przynajmniej jednego wyczuwam pod ręką w brzuszku więc to jeszcze nie koniec ;) A ja? Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol::razz:bosz Pysia ...ale nie da się pić całą noc ....a my zdrowie malców opijamy Quote
Hanna R. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O mojaż Ty biedna Pysiu :calus: A wiesz, że Kamcia wróciła z urlopu ???? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia foty dawaj :mad: po cholere taki aparat kupowałaś ;) Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 HankaRupczewska napisał(a):O mojaż Ty biedna Pysiu :calus: A wiesz, że Kamcia wróciła z urlopu ???? :evil_lol: oj Ty to babciu taktowna jesteś :shake: :evil_lol: Quote
Evelina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysiu, zebys nie myslala, ze ja o niczym nie wiem ;) Zagladam i oczywiscie zycze pomyslnego zakonczenia akcji porodowej ;) Czekam az powiesz : wszystkie swiniaki zarzniete :evil_lol: Przytargalam imionka na B. U nas w zeszlym roku psiakom rodowodowym dawano na B ;) Wsie jak jeden maz i zona defiluja na B Moja piekniasta propozycja na B to Blanche Neige :loveu: - czyta sie Blansz neż a znaczy Krolewna Sniezka w sam raz dla niufa :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Evelina']Pysiu, zebys nie myslala, ze ja o niczym nie wiem ;) Zagladam i czekam az powiesz : wszystkie swiniaki zarzniete :evil_lol: I oczywiscie zycze pomyslnego zakonczenia akcji porodowej ;) Przytargalam imionka na B. U nas w zeszlym roku psiakom rodowodowym dawano na B ;) Wsie jak jeden maz i zona defiluja na B Moja piekniasta propozycja na B to Blanche Neige :loveu: - czyta sie Blansz neż a znaczy Krolewna Sniezka w sam raz dla niufa :evil_lol: ale tam nie u Ciebie we Franbcji to mają :evil_lol: Quote
Recommended Posts