Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :razz:jak długo mozna czekać na następnego szczeniorka ...bo mam pewne zobowiązania esemesowe a musze iść z psem na psacer:razz: Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Pysia napisał(a):Chłopak :loveu: 90 dkg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Łeb ma jakby miał z tydzień :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Jak się czuje szczęśliwa mamusia? :loveu: Quote
Agga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 CO jak Już??? Pysia przyj przyj maleńka. Boże co ja gadam Zmora przyj przyj. To ja musze już powoli planowac nalot na Pysie i cała ferajnę. Pysia mówię ci ten sen z Twoimi dziewczynami był super. Quote
Vogue Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zmoreczko, dzielna dzieweczko!!!! Nie trzymaj wszystkich w niepewnosci:lol: Quote
Agga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zmora ile ty masz tam tych dziewczynek. Bo stawiam, że chłopaków już nie będzie. Zmoreczko cioteczka tak cię wycałowała w tym śnie:loveu: Co najlepsze jak na zdjęciach mam problem, żeby je odróżnić tak w śnie nie miałam problemu.:diabloti: Quote
da-NUTKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 O matko.... to zawsze tak długo trwa?????????? Zwariuję tu zaraz :shake: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Dziewczynka 70 dkg. Czarna:loveu: 2:1 kobiety górą:multi::multi::multi: Quote
Agga Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Normalnie czuje skurcze:roll: Pysia - zmora jestem z wami. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Mamy czarną dziewczynke :) Waży 70 dkg i właśnie pojadła :loveu: to wiemy...i co dalej???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Chłopak :loveu: 90 dkg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Łeb ma jakby miał z tydzień :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: ooo to juz kolejna dzidzia...to caluj mame w ucho..... gratulacje.....:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Dziewczynka 70 dkg. Czarna:loveu: to Pysiu..w nocy juz nie masz porodu..to tylko spokojnie posiedzisz i popilnujesz....dzielna jestes......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Zmorka pamietaj .....4:3 dla kobiet:loveu: az tak obstawiamy.....????:crazyeye: no to pokazna gromadka.....:cool1: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hura:multi::multi::multi: Dwie dziołchy - jeden chłop:Cool!: Quote
PIKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wnusiu :loveu: Przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Gratuluje juz narodzonych :multi: :loveu: i siedze obgryzam paznokcie w dalszym oczekiwaniu :cool3: Quote
agnes1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)masz wprawę ......pomagaj:evil_lol: ŁO MATKO:crazyeye: JA CHYBA TAK BARDZO TO NAWET SWOJEGO PORODU NIE PRZEŻYWAŁAM (bo nie miałam czasu):evil_lol: I NIE TAK DŁUGO. POMAGAM, POMAGAM, PRĘ I PRĘ I CO JESZCZE MOGĘ ZROBIĆ?? :oops: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='agnes1']ŁO MATKO:crazyeye: JA CHYBA TAK BARDZO TO NAWET SWOJEGO PORODU NIE PRZEŻYWAŁAM (bo nie miałam czasu):evil_lol: I NIE TAK DŁUGO. POMAGAM, POMAGAM, PRĘ I PRĘ I CO JESZCZE MOGĘ ZROBIĆ?? :oops:;)przyj dalej ...bo Twoja siostra ma iść spać a czeka na wieści o ilości niufkow:evil_lol: Zmoreczko :loveu:......zrób co masz zrobić i nyny;) Cioteczka Waszeczka też powiadomiona:multi: Quote
agnes1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)przyj dalej ...bo Twoja siostra ma iść spać a czeka na wieści o ilości niufkow:evil_lol: Zmoreczko :loveu:......zrób co masz zrobić i nyny;) Cioteczka Waszeczka też powiadomiona:multi: PRE ILE SIŁ :oops: :oops: A SIOSTRA TO OBIECAŁA, ŻE JAK TRZA BĘDZIE TO CAŁĄ NOCKĘ ZARWIE, BYLE TOWARZYSZYĆ ZMORECZCE. DZISIAJ NIE MA SPANKA.:mad: JAK JUŻ BĘDZIE PO WSZYSTKIM, TO WIELKA BALNGA BĘDZIE:evil_lol: (CHYBA):evil_lol: Quote
bonita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Gratulacje dla Zmorusi:multi: Super trio:multi: , czekamy na resztę czarnych niufków malusich:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts