Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Chłopak :loveu: 90 dkg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Łeb ma jakby miał z tydzień :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi:
Jak się czuje szczęśliwa mamusia? :loveu:

Posted

CO jak Już???

Pysia przyj przyj maleńka.
Boże co ja gadam Zmora przyj przyj.
To ja musze już powoli planowac nalot na Pysie i cała ferajnę.

Pysia mówię ci ten sen z Twoimi dziewczynami był super.

Posted

Zmora ile ty masz tam tych dziewczynek. Bo stawiam, że chłopaków już nie będzie.

Zmoreczko cioteczka tak cię wycałowała w tym śnie:loveu:
Co najlepsze jak na zdjęciach mam problem, żeby je odróżnić tak w śnie nie miałam problemu.:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Chłopak :loveu: 90 dkg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Łeb ma jakby miał z tydzień :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu:

ooo to juz kolejna dzidzia...to caluj mame w ucho.....

gratulacje.....:loveu:

Posted

Wnusiu :loveu:

Przede wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek

Gratuluje juz narodzonych :multi: :loveu: i siedze obgryzam paznokcie w dalszym oczekiwaniu :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)masz wprawę ......pomagaj:evil_lol:
ŁO MATKO:crazyeye: JA CHYBA TAK BARDZO TO NAWET SWOJEGO PORODU NIE PRZEŻYWAŁAM (bo nie miałam czasu):evil_lol: I NIE TAK DŁUGO.
POMAGAM, POMAGAM, PRĘ I PRĘ I CO JESZCZE MOGĘ ZROBIĆ?? :oops:

Posted

[quote name='agnes1']ŁO MATKO:crazyeye: JA CHYBA TAK BARDZO TO NAWET SWOJEGO PORODU NIE PRZEŻYWAŁAM (bo nie miałam czasu):evil_lol: I NIE TAK DŁUGO.
POMAGAM, POMAGAM, PRĘ I PRĘ I CO JESZCZE MOGĘ ZROBIĆ?? :oops:;)przyj dalej ...bo Twoja siostra ma iść spać a czeka na wieści o ilości niufkow:evil_lol:
Zmoreczko :loveu:......zrób co masz zrobić i nyny;)
Cioteczka Waszeczka też powiadomiona:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)przyj dalej ...bo Twoja siostra ma iść spać a czeka na wieści o ilości niufkow:evil_lol:
Zmoreczko :loveu:......zrób co masz zrobić i nyny;)
Cioteczka Waszeczka też powiadomiona:multi:

PRE ILE SIŁ :oops: :oops:
A SIOSTRA TO OBIECAŁA, ŻE JAK TRZA BĘDZIE TO CAŁĄ NOCKĘ ZARWIE, BYLE TOWARZYSZYĆ ZMORECZCE. DZISIAJ NIE MA SPANKA.:mad: JAK JUŻ BĘDZIE PO WSZYSTKIM, TO WIELKA BALNGA BĘDZIE:evil_lol: (CHYBA):evil_lol: