Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Evelina']Sie nie smiej, bo ja juz i tak nie wiem gdzie jest "u nas" :oops:[/quote]
Moja droga :cool1: gdzie kolwiek będziesz mieszkać to TU w PL jest u Ciebie :diabloti:
tam to jesteś w gościach :cool3: żabów chyba nie lubisz :razz: wolisz schaboszczaka nie ? :evil_lol:

Posted

NO TO JA TEŻ SOBIE DYCHNĘ.:drinka: :smokin: ALE JAKBY CO TO JESTEM W PEŁNEJ GOTOWOŚCI. MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ:loveu: BĘDĘ DALEJ PRZEĆ ILE FABRYKA DAŁA.:evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jestem :)
Zmorka teraz postanowiła nas zrobić w konia i poszła spać:mad: Druga noc nieprzesapna przede mną:cool1: Malucha przynajmniej jednego wyczuwam pod ręką w brzuszku więc to jeszcze nie koniec ;)
A ja?
Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol:[/QUOTE]
Buhahahah:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dawaj foty:razz:

Posted

[quote name='Pysia']
A ja?
Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol:[/quote]

Co Ty zrobilaś tym biednym malcom? :crazyeye: :-(

Posted

[quote name='Vectra']Moja droga :cool1: gdzie kolwiek będziesz mieszkać to TU w PL jest u Ciebie :diabloti:
tam to jesteś w gościach :cool3: żabów chyba nie lubisz :razz: wolisz schaboszczaka nie ? :evil_lol:[/QUOTE]Mnie tu tez dobrze :loveu:
Zaby to Francuz jada tak rzadko, ze az dziw bierze czemu im to zarzucaja ? :eviltong:
Oni sa bardziej ostrygojady/ostrygolowy/ostrygowsio :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Jestem :)
Zmorka teraz postanowiła nas zrobić w konia i poszła spać:mad: Druga noc nieprzesapna przede mną:cool1: Malucha przynajmniej jednego wyczuwam pod ręką w brzuszku więc to jeszcze nie koniec ;)
A ja?
Wyglądam jakbym zarżnęła stado swiń :diabloti: I to brutalnie :evil_lol:[/quote]

[B]o rany, to ona może sobie zrobić przerwę pomiędzy narodzinami wszystkich ? [/B]

Posted

[quote name='Evelina']Mnie tu tez dobrze :loveu:
Zaby to Francuz jada tak rzadko, ze az dziw bierze czemu im to zarzucaja ? :eviltong:
Oni sa bardziej ostrygojady/ostrygolowy/ostrygowsio :eviltong:[/quote]
Ja nie twierdze że Tobie jest tam źle ,ale zawsze będziesz i tak Polak mały :p

Posted

[quote name='Vectra']Ja nie twierdze że Tobie jest tam źle ,[B] ale zawsze będziesz itak Polak mały[/B] :p[/QUOTE]A pewnie i do tego wielce dumny :loveu:
Chyba nie masz co do tego watpliwosci ?

[B]Pysia[/B], a nie da sie tak delikatnie przepchnac blizej wyjscia tego ktory sie ociaga ? :roll:

Posted

[quote name='Evelina'][B]A pewnie i do tego wielce dumny[/B] :loveu:
Chyba nie masz co do tego watpliwosci ?

[/quote]
Ciesze się że tak myślisz :p nie cierpie ludzi którzy się wstydzą i wypierają swoich korzeni :cool1:

Pyśka i co i co i co ??
jak rżnięcie :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Maga100'][B]o rany, to ona może sobie zrobić przerwę pomiędzy narodzinami wszystkich ? [/B][/quote]

moze, ;)

[quote name='Vectra']
jak rżnięcie :cool3: :cool3:[/quote]
rżnięcie to bylo jakies 2 miesiące temu i teraz sa tego małe czarne efekty :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ciesze się że tak myślisz :p nie cierpie ludzi którzy się wstydzą i wypierają swoich korzeni :cool1: [/QUOTE]Zachwalam, i to z niezlym skutkiem, tylko te ladniejsze korzonki :evil_lol:
Mialam cos strugac w PS i mi te czarne miski wene odebraly :oops:

Posted

[quote name='PIKA']

rżnięcie to bylo jakies 2 miesiące temu i teraz sa tego małe czarne efekty :evil_lol:[/quote]
ales ty wulgarna :shake: :oops: :evil_lol:

Posted

Zmorka odpoczęła, ożyła ale nie widać aby miała ochote rodzić :mad: Zaraz dostanie oxytocyne i zobaczymy ...
Jestem tak zmęczona ze zaraz padne :roll: Zlitowałaby się bo takie oczekiwanie usypia :cool1:
Maluchy pojadły i śpią :loveu: Mama je ciągle myje i robi zadyme w koszyku w ten sposób :evil_lol: A bąble tak są najedzone że ze szczurków zrobiły się bambaryły :diabloti:

Posted

PYSIU GRATULUJĘ CI WYTRWAŁOŚCI I MAŁYCH JUZ WYKLUTYCH ZMOREK.:loveu: JA JESTEM CHYBA NIEMNIEJ WYKOŃCZONA OD CIEBIE:oops: , ALE JESZCZE TROSZKĘ CI POTOWARZYSZĘ:evil_lol: JAK MYŚLISZ, ILE JESZCZE MOŻE BYĆ BOBASKÓW?:cool3:

Posted

Oooo, Pysiu, wszystkiego najlepszego :loveu: :loveu: :loveu:
Baby górą :multi: sprężajcie się z porodem, bo zaraz idę spać, a chcę znać rezultat :cool3:

Posted

[quote name='agnes1']PYSIU GRATULUJĘ CI WYTRWAŁOŚCI I MAŁYCH JUZ WYKLUTYCH ZMOREK.:loveu: JA JESTEM CHYBA NIEMNIEJ WYKOŃCZONA OD CIEBIE:oops: , ALE JESZCZE TROSZKĘ CI POTOWARZYSZĘ:evil_lol: JAK MYŚLISZ, ILE JESZCZE MOŻE BYĆ BOBASKÓW?:cool3:[/quote]
Nie mam pojęcia ile ale niedużo bo Zmorka schudła po tych olbrzymach ;) I niech już zacznie bo się zaczynam niepokoić :cool1:

[quote name='jo-jo']Pysiu ona się obudzi i zacznie w najbardziej nie spodziewanym momencie :evil_lol:
Ale sie ciesze z maluchów :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Obudziła się i się wierci i ziaje :roll: Mam nadzieje ze to nie z gorąca ....

[quote name='beria']Oooo, Pysiu, wszystkiego najlepszego :loveu: :loveu: :loveu:
Baby górą :multi: sprężajcie się z porodem, bo zaraz idę spać, a chcę znać rezultat :cool3:[/quote]
Ja to bym się chętnie sprężyła :roll: