Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[I][B]:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Magenta]weź no Pysiu ...nie rób jaj ....pokaż się chociaż na chwilkę ......czyżbyście już rodziły:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Pysiu, Pysiu, życzeń składać nie umiem[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]i chyba nigdy się nie nauczę,[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]więc powiem tyle, dużo zdrowia (do tych moich Zmor kochanych)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]dużo szczęścia (ale zaraz chyba je masz)[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Pomyś...nie nie tego też ale nie teraz.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Podsumowując dużo Serca i Miłości[/B][/COLOR][/SIZE]

:popcorn: [/CENTER]

Posted

[COLOR=Magenta][I][B] Witajcie moje Kochane :loveu::loveu::loveu:
Nie będę odpowiadać po kiolei na zyczenia bo sporo tego :multi:
Powiem tylko tyle :
[SIZE=7]Kocham Was !!!:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=2]I bardzo dziękuję za pamięć :loveu:
Czytając zyczenia pośmiałam się szczerze :evil_lol:

[COLOR=Black]Teraz troszkę z życia ;) Oczywiscie kończę dzisiaj 20 lat co oznacza wejście w wiek średni :diabloti: Nie wiem dlaczego ale czuję się jak nastolatka po pracy przy zbiorze truskawek za granicą :evil_lol: Zapomniałam ze mam urodziny i poszalałam z pracami ogrodowymi :diabloti: Na urodziny kupiłam sobie czereśnie i śliwe które nie wiem gdzie posadzić :evil_lol:Wypieliłam, pozamiatałam, posprzątałam na dworze itd :multi: Teraz jest ślicznie :p
Zmorka pojadła i teraz ledwo oddycha....Szelma kochana baaaardzo pomogła mi w pieleniu wykopując wszystkie chwasty :razz: Szkoda że świerki miniaturowe też przy tym wykopała :mad: Sąsiadka powiedziała mi że te drzewka są bardzo drogie :roll: Szelma ciągle jak i Zmorka - powiększa swoją wartość:diabloti::evil_lol:
Wiecie jak mi było strasznie miło po ciężkiej pracy wejść tutaj i przeczytać te wszystkie życzenia? :loveu: Nawet przez chwile łza wzruszenia mi się wcisnęła ale doszłam do Vectry i wybuchnęłam śmiecham :evil_lol: Potem przy Weszce znowu łza wzruszenia i znowu za chwile wybuch śmiechu :evil_lol::multi::loveu:

Mam troszkę fotek ale wybaczcie...Jestem ledwo zywa :roll: Nie mam siły pozmniejszać i powstawiać ....
Kocham Was....
Poruszona ( w zawiasach :diabloti:) Pysia
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia'][COLOR=magenta][I][B] Witajcie moje Kochane :loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=magenta]Nie będę odpowiadać po kiolei na zyczenia bo sporo tego :multi:[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=magenta]Powiem tylko tyle :[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=magenta][SIZE=7]Kocham Was !!!:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
[I][B][SIZE=7][COLOR=magenta][SIZE=2]I bardzo dziękuję za pamięć :loveu:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/I]
[I][B][COLOR=magenta]Czytając zyczenia pośmiałam się szczerze :evil_lol:[/COLOR][/B][/I]

[I][B][COLOR=magenta][COLOR=black]Teraz troszkę z życia ;) Oczywiscie kończę dzisiaj 20 lat co oznacza wejście w wiek średni :diabloti: Nie wiem dlaczego ale czuję się jak nastolatka po pracy przy zbiorze truskawek za granicą :evil_lol: Zapomniałam ze mam urodziny i poszalałam z pracami ogrodowymi :diabloti: Na urodziny kupiłam sobie czereśnie i śliwe które nie wiem gdzie posadzić :evil_lol:Wypieliłam, pozamiatałam, posprzątałam na dworze itd :multi: Teraz jest ślicznie :p[/COLOR][/COLOR][/B][/I]
[COLOR=magenta][I][B][COLOR=black]Zmorka pojadła i teraz ledwo oddycha....Szelma kochana baaaardzo pomogła mi w pieleniu wykopując wszystkie chwasty :razz: Szkoda że świerki miniaturowe też przy tym wykopała :mad: Sąsiadka powiedziała mi że te drzewka są bardzo drogie :roll: Szelma ciągle jak i Zmorka - powiększa swoją wartość:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=black]Wiecie jak mi było strasznie miło po ciężkiej pracy wejść tutaj i przeczytać te wszystkie życzenia? :loveu: Nawet przez chwile łza wzruszenia mi się wcisnęła ale doszłam do Vectry i wybuchnęłam śmiecham :evil_lol: Potem przy Weszce znowu łza wzruszenia i znowu za chwile wybuch śmiechu :evil_lol::multi::loveu:[/COLOR][/B][/I]
[COLOR=black][/COLOR]
[I][B][COLOR=black]Mam troszkę fotek ale wybaczcie...Jestem ledwo zywa :roll: Nie mam siły pozmniejszać i powstawiać ....[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=black]Kocham Was....[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=black]Poruszona ( w zawiasach :diabloti:) Pysia[/COLOR][/B][/I]
[/COLOR][/quote]
aleś sie rozgadała:crazyeye: :loveu:
Czy sie dowiem, jakiego koloru ten lakier coś go Zmorce sprawiła???

Posted

[quote name='aga1215']aleś sie rozgadała:crazyeye: :loveu:
Czy sie dowiem, jakiego koloru ten lakier coś go Zmorce sprawiła???[/quote]
8 kolorów mam :eviltong:

[quote name='Agga'][B][COLOR=Magenta]Sto lat Sto lat:loveu: [/COLOR][/B][/quote]

Ciężkich prac ogródkowych :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:[COLOR=Magenta][FONT=Arial]oooooooooo solenizantka:multi:[/FONT][/COLOR][/B][/I][/quote]
Oooooooooo Ala :multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj młoda babciu Pysiu Edysiu :loveu:[/quote]
Buahahahaha jestem zmęczona i przez ułamek sekundy przyszło mi do głowy że wiesz coś o czym ja nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym bardziej że akurat Karol do mnie coś mówił :diabloti::evil_lol:
Tak sobie myślę....
Czy nie spać w pokoju porodowym już?
Fakt! Zmorka na pewno dzisiaj nie urodzi ale nie wiem czy ja usnę jak jej nie będzie przy mnie :razz:

Posted

Na prawdę, nie wiem co napisać:hmmmm:
Tyle pięknych życzeń już tu napisano.
Wszystkiego najlepszego Pysiu kochana !!!
Obstawiam jutrzejszą datę porodu-13 kwietnia

Posted

[quote name='Pysia'][COLOR=Magenta][I][B] Witajcie moje Kochane :loveu::loveu::loveu:
Nie będę odpowiadać po kiolei na zyczenia bo sporo tego :multi:
Powiem tylko tyle :
[SIZE=7]Kocham Was !!!:loveu:
[SIZE=2]I bardzo dziękuję za pamięć :loveu:
Czytając zyczenia pośmiałam się szczerze :evil_lol:

[COLOR=Black]Teraz troszkę z życia ;) Oczywiscie kończę dzisiaj 20 lat co oznacza wejście w wiek średni :diabloti: Nie wiem dlaczego ale czuję się jak nastolatka po pracy przy zbiorze truskawek za granicą :evil_lol: Zapomniałam ze mam urodziny i poszalałam z pracami ogrodowymi :diabloti: Na urodziny kupiłam sobie czereśnie i śliwe które nie wiem gdzie posadzić :evil_lol:Wypieliłam, pozamiatałam, posprzątałam na dworze itd :multi: Teraz jest ślicznie :p
Zmorka pojadła i teraz ledwo oddycha....Szelma kochana baaaardzo pomogła mi w pieleniu wykopując wszystkie chwasty :razz: Szkoda że świerki miniaturowe też przy tym wykopała :mad: Sąsiadka powiedziała mi że te drzewka są bardzo drogie :roll: Szelma ciągle jak i Zmorka - powiększa swoją wartość:diabloti::evil_lol:
Wiecie jak mi było strasznie miło po ciężkiej pracy wejść tutaj i przeczytać te wszystkie życzenia? :loveu: Nawet przez chwile łza wzruszenia mi się wcisnęła ale doszłam do Vectry i wybuchnęłam śmiecham :evil_lol: Potem przy Weszce znowu łza wzruszenia i znowu za chwile wybuch śmiechu :evil_lol::multi::loveu:

Mam troszkę fotek ale wybaczcie...Jestem ledwo zywa :roll: Nie mam siły pozmniejszać i powstawiać ....
Kocham Was....
Poruszona ( w zawiasach :diabloti:) Pysia
[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
Pysiowata, tyś jest nie do podrobienia:cool3: :cool3: :evil_lol:
20 lat - wspaniały wiek:loveu:

Posted

[B]Pysiaczku wczoraj mnie nie bylo wiec przyjmij nasze zyczenia dzis:)[/B]

[SIZE=4][COLOR=red][I][CENTER]
[B]Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podko**** się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim
Pokaż im wszystkim![/B]

[/CENTER]
[B] Agnieszka,Bart i Dealer[/B]
[B][SIZE=4][COLOR=black][SIZE=2][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[CENTER]
[/CENTER]
[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

Witajcie :loveu:
Spędziłam noc w bardzo spokojnym i miłym towarzystwie Zmoreczki.... Ta z regularnością godną zegarka szwajcarskiego zaczęła mnie budzić od 24-tej :cool1: Tak co godzine :cool1: Pomiędzy budzeniami spałam tak srednio pół godziny :roll:Ja myślałam ze ta maupa ma nacisk na pęcherz przed porodem i siqu chce a ona nie:mad: Postanowiła, że urodzi na dworze, pod cyprysami, w dziurze wykopanej samodzielnie :-x Oczywiście wybrała cyprysy tuż przy basenie zeby nie trudzić się z chodzeniem i noszeniem jak jej się zachce potopić dzieci :diabloti: Oczywiście kopiąc ubrudziła sie masakrycznie, nazbierała igieł i mrówek ( dobrze ze nie czerwonych :razz:) i to wszystko wniosła do czysciutkiego kojca :grab: Jestesmy właśnie po wielkim sprzątaniu :cool1:

Wydaje mi się ze szykuje nam się bal nocny :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie :loveu:
Spędziłam noc w bardzo spokojnym i miłym towarzystwie Zmoreczki.... Ta z regularnością godną zegarka szwajcarskiego zaczęła mnie budzić od 24-tej :cool1: Tak co godzine :cool1: Pomiędzy budzeniami spałam tak srednio pół godziny :roll:Ja myślałam ze ta maupa ma nacisk na pęcherz przed porodem i siqu chce a ona nie:mad: Postanowiła, że urodzi na dworze, pod cyprysami, w dziurze wykopanej samodzielnie :-x Oczywiście wybrała cyprysy tuż przy basenie zeby nie trudzić się z chodzeniem i noszeniem jak jej się zachce potopić dzieci :diabloti: Oczywiście kopiąc ubrudziła sie masakrycznie, nazbierała igieł i mrówek ( dobrze ze nie czerwonych :razz:) i to wszystko wniosła do czysciutkiego kojca :grab: Jestesmy właśnie po wielkim sprzątaniu :cool1:

Wydaje mi się ze szykuje nam się bal nocny :evil_lol:[/quote]

[B]uuuullllaaaa Pysiu...[/B]
[B]tzrymaj sie dzielna kobieto......:loveu: [/B]
[B]oj tam sie ubrudzila..otrzepie sie....:diabloti: .[/B]

Posted

Wydaje mi się ze szykuje nam się bal nocny :evil_lol:[/QUOTE]
Już się nie mogę doczekać tych małych klusek:shiny: :shiny: :shiny: Babcia dasz radę:ylsuper:

Posted

[quote name='Pysia']Ufffffffffffffffffffffff
Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;)
Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;)
Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !![/quote]

Łaaaał :crazyeye: jesteś przygotowana lepiej niż niejeden weterynarz położnik :crazyeye:

:klacz: :klacz: :klacz:

Wydaje mi się ze szykuje nam się bal nocny :evil_lol:[/quote]

No dzisiaj 13 piątek :cool3: Czyżby to dziś? :lol:

Posted

NO TO JUŻ CHYBA OSTATNI DZWONECZEK, POTEM TO JUŻ BĘDĄ BUDZIKI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ŻYCZĘ WAM SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA, KIEDYKOLWIEK TO BĘDZIE. A TAK PRZY OKAZJI TO MAM KILKA IMIONEK DLA MALUSZKÓW- MOŻE KTÓREŚ SIE NADA.:cool3:

[SIZE=3][B]BACHUS[/B]- BÓG WINA I RADOSNEJ EXTAZY[/SIZE]
[SIZE=3][B]BAKS-[/B] DOLAR AMERYKAŃSKI[/SIZE]
[SIZE=3][B]BETHOWEN[/B]- SKOJARZ Z FILMEM O BERNARDYNKACH[/SIZE]
[B][SIZE=3]BETTY[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BONI[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BRENDA[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BRITA[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BAJER[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BASCO[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BENNY[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BERGO[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]BELWEDER[/SIZE][/B]