Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A ty NIE OGLĄDASZ FILMU ???? :crazyeye: :evil_lol:
Jakaś taka kaleka jesteś :cool1:

Ja NIE oglądam filmów :p Tak - jestem kaleka :diabloti: Czytam książki :diabloti: Tzn czytałam...kiedyś...jak miałam czas :roll: Teraz moją lekturą jest" Rozród psów" Andrzeja Dubiela :siara:

*Ania...Niuf* napisał(a):
no pokaż swoje dzieło:razz: nie powiemy Zmorce i nie będziemy się śmiać:evil_lol:

Nie mam :cool1: I nie zrobię w domu:eviltong:

Idę spać bo muszę wypoczywać a jak na razie to jestem zombi ze zmęczenia....
Dogobranoc :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja NIE oglądam filmów :p Tak - jestem kaleka :diabloti: Czytam książki :diabloti: Tzn czytałam...kiedyś...jak miałam czas :roll: Teraz moją lekturą jest" Rozród psów" Andrzeja Dubiela :siara:

Nie mam :cool1: I nie zrobię w domu:eviltong:

Idę spać bo muszę wypoczywać a jak na razie to jestem zombi ze zmęczenia....
Dogobranoc :loveu:

no to czekam aż Zmorka się zlituje i na siusiu na dwór wyjdzie:roll: :eviltong:
chyba se kupię tą książke:lol: ...może być ciekawa:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol:

Babka moja koffana, nie daj się prosić wnusi:razz: :diabloti: :diabloti:
Pysia napisał(a):
Ufffffffffffffffffffffff
Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;)
Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;)
Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !!

Padłam:mdleje::mdleje:
Tylko po co Ci lakier do paznokci:hmmmm::hmmmm:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Do znaczenia maluchów :lol:

Kurcze, Wy mi nie piszcie takich rzeczy, bo ja łykam jak młody pelikan;) i będę później tak powtarzać:siara:
Vectra napisał(a):
no a jak do porodu z nieumalowanymi paznokciami ? :cool1:

Że ja tyż o tym nie pomyślałam:hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ufffffffffffffffffffffff
Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;)
Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;)
Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !!

[quote name='Pysia']

Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem:

Qurcze ale się dziś działo, a mnie nie było:p
Zmorka wytrymowana, wszystko zapięte na ostatni guzik :)
Teraz tylko trza kciukasy trzymać żeby wszystko OK było:loveu:
Będziemy mocno trzymać Pysiu :)

Posted

[quote name='madzia i medor']Ano będziemy :kciuki::kciuki:
Mama powiedz mi, bo Ty mnie nie okłamiesz:razz: Po cholere ten lakier :hmmmm:

Ja lakieru nie używałam, ale małe boksie to nie niufy:cool3: każdy boksio jest inny, nie ma dwóch takich samych, ten pręgowany, ten żółty inny biały, ten ma białe znaczenia, ten nie- łatwo je rozróżnić, a niufy? wszystkie łone tak samo corne:evil_lol: , no chyba że się jakiś brązik po dziadziach trafi:cool3: .

A jeśli nie do tego lakier, to ja nie wiem do czego:p :evil_lol:

Posted

no jak do czego lakier?? a wy myslicie ze te niufki to tak hop siup i juz beda???im sie nie spieszy to se w miedzyczasie Pysia manikura i pedikura trzasnie, moze jeszcze balejaza zrobi i peciny wytrymuje.....:razz:

Posted

poczytałam....

Pysiu... obiecałam że przybędę na porodówke,ale jednak niee... zemdlałabym na 666% -nie ma bata.... czytałam i już mi sie słabo zrobiło... ale ja jestem mięczak :placz: jedne po co moge przyjechać to pomalować ci paznokietki i upiększyć cie... mam w tym wprawe... make-upy to moje hobby :diabloti:

ej, piekna... zaleć se do szmatexu po stare szmaty jak masz mało, kupisz za grosze.... :razz:

Posted

[quote name='clockwork']

Pysiu... obiecałam że przybędę na porodówke,ale jednak niee... zemdlałabym na 666% -

Clockwork!!:loveu:
To Ty taka wrażliwa kobitka jesteś:crazyeye:

Posted

[quote name='Vogue']Clockwork!!:loveu:
To Ty taka wrażliwa kobitka jesteś:crazyeye:

wyobraź sobie że tak :p... padam zawsze na widok krwi :oops:,
a jak kiedyś w nocy pod naszym oknem butowali gościa też zrobiło mi sie słabo... musiałam sie położyć, a krwi nie widziałam :cool1: taka ze mnie wrażliwa i miętka istotka :oops:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Witam...Pysiu gdzie jesteś,my tu włosy z głowy se wyrywamy a ty se paznokcie malujesz:evil_lol: napisz że coś

Pysiata:)do odpowiedzi....chcesz nas wykonczyc? ja juz hiperwentylacje mam od wdechow i wydechow...paznokcie se juz pomalowalam , wlosy uczesalam( swieto:evil_lol: ) oddycham gleboko i miarowo , zagladam tu , sie stresuje a ciebie nie ma....

Posted

[quote name='Pysia']
Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki

ahhh pękam z dumy :grins: i przejedzenia :angryy:

Pysiowata babo poszew i prześcieradeł nie mam bo wsio stare poszło na budowe - taką piękną elewację z tego robimy :evil_lol: ale jakby się cosik zaczęło i potrzebować będziesz pomocy to DZWOŃ!!! ja nie mdleję na widok krwi jak coponiektórzy :diabloti: