Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A ty NIE OGLĄDASZ FILMU ???? :crazyeye: :evil_lol: Jakaś taka kaleka jesteś :cool1: Ja NIE oglądam filmów :p Tak - jestem kaleka :diabloti: Czytam książki :diabloti: Tzn czytałam...kiedyś...jak miałam czas :roll: Teraz moją lekturą jest" Rozród psów" Andrzeja Dubiela :siara: *Ania...Niuf* napisał(a):no pokaż swoje dzieło:razz: nie powiemy Zmorce i nie będziemy się śmiać:evil_lol: Nie mam :cool1: I nie zrobię w domu:eviltong: Idę spać bo muszę wypoczywać a jak na razie to jestem zombi ze zmęczenia.... Dogobranoc :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pysia napisał(a):Ja NIE oglądam filmów :p Tak - jestem kaleka :diabloti: Czytam książki :diabloti: Tzn czytałam...kiedyś...jak miałam czas :roll: Teraz moją lekturą jest" Rozród psów" Andrzeja Dubiela :siara: Nie mam :cool1: I nie zrobię w domu:eviltong: Idę spać bo muszę wypoczywać a jak na razie to jestem zombi ze zmęczenia.... Dogobranoc :loveu: no to czekam aż Zmorka się zlituje i na siusiu na dwór wyjdzie:roll: :eviltong: chyba se kupię tą książke:lol: ...może być ciekawa:cool3: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pysia napisał(a):Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol: Babka moja koffana, nie daj się prosić wnusi:razz: :diabloti: :diabloti: Pysia napisał(a):Ufffffffffffffffffffffff Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;) Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;) Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !! Padłam:mdleje::mdleje: Tylko po co Ci lakier do paznokci:hmmmm::hmmmm: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia'] Przekonałaś mnie :diabloti: Nie umrę :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma się ten dar przekonywania:diabloti: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Tylko po co Ci lakier do paznokci:hmmmm::hmmmm: no a jak do porodu z nieumalowanymi paznokciami ? :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 madzia i medor napisał(a): Tylko po co Ci lakier do paznokci:hmmmm::hmmmm: Do znaczenia maluchów :lol: Pysiu jesteś imponująca :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dobranoc Pysiu Poczytałam, obśmiałam się jak norka :evil_lol: ..idę spać. Przesyłam dobre fluidy dla pięknej :crazyeye: Zmorki Danka Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mmbbaj napisał(a):Do znaczenia maluchów :lol: Kurcze, Wy mi nie piszcie takich rzeczy, bo ja łykam jak młody pelikan;) i będę później tak powtarzać:siara: Vectra napisał(a):no a jak do porodu z nieumalowanymi paznokciami ? :cool1: Że ja tyż o tym nie pomyślałam:hmmmm::evil_lol: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Ufffffffffffffffffffffff Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;) Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;) Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !! [quote name='Pysia'] Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem: Qurcze ale się dziś działo, a mnie nie było:p Zmorka wytrymowana, wszystko zapięte na ostatni guzik :) Teraz tylko trza kciukasy trzymać żeby wszystko OK było:loveu: Będziemy mocno trzymać Pysiu :) Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='bonita'] Będziemy mocno trzymać Pysiu :) Ano będziemy :kciuki::kciuki: Mama powiedz mi, bo Ty mnie nie okłamiesz:razz: Po cholere ten lakier :hmmmm: Quote
bonita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Ano będziemy :kciuki::kciuki: Mama powiedz mi, bo Ty mnie nie okłamiesz:razz: Po cholere ten lakier :hmmmm: Ja lakieru nie używałam, ale małe boksie to nie niufy:cool3: każdy boksio jest inny, nie ma dwóch takich samych, ten pręgowany, ten żółty inny biały, ten ma białe znaczenia, ten nie- łatwo je rozróżnić, a niufy? wszystkie łone tak samo corne:evil_lol: , no chyba że się jakiś brązik po dziadziach trafi:cool3: . A jeśli nie do tego lakier, to ja nie wiem do czego:p :evil_lol: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 no jak do czego lakier?? a wy myslicie ze te niufki to tak hop siup i juz beda???im sie nie spieszy to se w miedzyczasie Pysia manikura i pedikura trzasnie, moze jeszcze balejaza zrobi i peciny wytrymuje.....:razz: Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :crazyeye::crazyeye:Pysiu ...czy ty juz teraz malujesz niufkom paznokietki;) Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 poczytałam.... Pysiu... obiecałam że przybędę na porodówke,ale jednak niee... zemdlałabym na 666% -nie ma bata.... czytałam i już mi sie słabo zrobiło... ale ja jestem mięczak :placz: jedne po co moge przyjechać to pomalować ci paznokietki i upiększyć cie... mam w tym wprawe... make-upy to moje hobby :diabloti: ej, piekna... zaleć se do szmatexu po stare szmaty jak masz mało, kupisz za grosze.... :razz: Quote
Vogue Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='clockwork'] Pysiu... obiecałam że przybędę na porodówke,ale jednak niee... zemdlałabym na 666% - Clockwork!!:loveu: To Ty taka wrażliwa kobitka jesteś:crazyeye: Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Vogue']Clockwork!!:loveu: To Ty taka wrażliwa kobitka jesteś:crazyeye: wyobraź sobie że tak :p... padam zawsze na widok krwi :oops:, a jak kiedyś w nocy pod naszym oknem butowali gościa też zrobiło mi sie słabo... musiałam sie położyć, a krwi nie widziałam :cool1: taka ze mnie wrażliwa i miętka istotka :oops: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 czesc Pysiu.....:loveu: rodzisz juz? czy na razie cwiczysz oddechy.... jak sie miewa ciezarówka???:loveu: no napisz cos... przeciez co niektorzy tu zagladaja ...jak ja z nadzieja ze cos napiszesz i zdasz relacje....a TY nic....:-( Quote
*Ania...Niuf* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witam...Pysiu gdzie jesteś,my tu włosy z głowy se wyrywamy a ty se paznokcie malujesz:evil_lol: napisz że coś Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Witam...Pysiu gdzie jesteś,my tu włosy z głowy se wyrywamy a ty se paznokcie malujesz:evil_lol: napisz że coś Pysiata:)do odpowiedzi....chcesz nas wykonczyc? ja juz hiperwentylacje mam od wdechow i wydechow...paznokcie se juz pomalowalam , wlosy uczesalam( swieto:evil_lol: ) oddycham gleboko i miarowo , zagladam tu , sie stresuje a ciebie nie ma.... Quote
malawaszka Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Pysia'] Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki ahhh pękam z dumy :grins: i przejedzenia :angryy: Pysiowata babo poszew i prześcieradeł nie mam bo wsio stare poszło na budowe - taką piękną elewację z tego robimy :evil_lol: ale jakby się cosik zaczęło i potrzebować będziesz pomocy to DZWOŃ!!! ja nie mdleję na widok krwi jak coponiektórzy :diabloti: Quote
BeaC Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 ......trzymam kciukasy na Zmorke..............Pysia sobie poradzi:multi::multi::multi:......... Quote
*Ania...Niuf* Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='BeaC']......trzymam kciukasy na Zmorke..............Pysia sobie poradzi:multi::multi::multi:......... Tylko czy my sobie poradzimy...żyjąc w niewiedzy:placz: Quote
Agga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Pysiu sprawdziłam- siekiera bardzo ostra. :diabloti: Quote
Pysia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jestem :multi: Wszystko przygotowane :multi: Tylko dlaczego ja nie? :roll: Jestem zmęczona ...Idę odpoczywać ;) Quote
Recommended Posts