Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='clockwork']uuuuuuuuuuuufffffffffffffff... jak dobrze że nie puści cie więcej do kościula... bo już sie martwiłam że po tobie...:diabloti: KKKocham Cie misiu :loveu: A ja się tam nie martwiłam bo przecież księdza tez mozna wyprowadzić na manowce :diabloti: I to jakie wyzwanie na dodatek :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:no i się wydało że JU jest rozsądny ;)a już myślałam że go Pysia na zła drogę powlecze:evil_lol: Patrz a on powtarza ciągle że ja go na złą droge poprowadziłam :crazyeye::evil_lol: [quote name='Katerinas']Pysiu Ja troszkę zapóźniona ale gratuluję ciąży i maluszków, które mam rozumieć lada dzień wytoczę się z brzucha :-) Ciężarówka wygląda uroczo :-) I już nie mogę doczekać się zdjęć maluszków :-) Z imion na B mogę zaproponować Bemol (oznaczenie muzyczne). :-) Dobrze że nie opóźniona :diabloti: Wytoczą się mam nadzieje bezproblemowo bo inaczej wypcham :diabloti: Bemol jest fajny :multi: [quote name='dbsst']Ślinianki juz prawie git dzis zaczeła mnie znowu boleć ale jak nie wygladam jak chomik z ładunkiem tylko jak chomik to jest gitara ale MAMY fajny basen :cool3: Chomiczku kocham Cię :loveu::loveu::loveu: MASZ basen więc trzeba go wyremontować :diabloti: [quote name='anetta']Marudzisz :cool1: Chcialas zebym cos wymyslila to wymyslilam :evil_lol: Wizyta w kosciele, boska :evil_lol: Do usług :lol: Chyba powtórzę wizyte w najbliższym czasie :diabloti::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 to ja przyjadę po remoncie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Matko bowska jeszcze Agga Za tydzień ... Pysiu damy rade. Pamietaj jak zaczną się bóle trzeba oddychać. Quote
Paula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pysia napisał(a):Z POR a nie pory :eviltong: Sałatka z portek :-o Bleh :shake: :evil_lol: Cześć Pysiu :razz: Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Maga100']a to nie wejdą i nie wyjdą po tej drabince? :evil_lol: Wejśc wejda, ale wyjśc to pewnie nie będą chciały :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='dbsst']to ja przyjadę po remoncie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Coś Ty :diabloti: Poczekamy z remontem na Ciebie :evil_lol: [quote name='Agga']Pysiu damy rade. Pamietaj jak zaczną się bóle trzeba oddychać. Wiem ...głęboko :scared: [quote name='paula_z']Sałatka z portek :-o Bleh :shake: :evil_lol: Cześć Pysiu :razz: Cześć Paula :multi: A sałatka dawno zjedzona :eviltong: [quote name='dbsst']wdech wydech wdech wydech Dobrze ze mi piszesz co mam robić bobym się udusiła :diabloti: [quote name='PIKA']Wejśc wejda, ale wyjśc to pewnie nie będą chciały :evil_lol: Dlatego TZ zrobi schodki żeby jednak wylazły :evil_lol: Miałam dzisiaj 3x gości ;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu .... Dobranoc... Quote
Katerinas Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pysia napisał(a):Dobrze że nie opóźniona :diabloti: Wytoczą się mam nadzieje bezproblemowo bo inaczej wypcham :diabloti: Bemol jest fajny :multi: Nie, nie... nie opozniona :hmmmm: mam nadzieje :razz: ;) Trzyma kciuki za pomyslne wypchniecie ;) I ciesze sie ze Bemol sie podoba. :-) No ... i juz siedze cichutko ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Pysia']Miałam dzisiaj 3x gości ;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu .... Dobranoc...:crazyeye:to ty jutro do pracki ......masakra:diabloti: Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Pysia napisał(a):Coś Ty :diabloti: Poczekamy z remontem na Ciebie :evil_lol: Dobrze ze mi piszesz co mam robić bobym się udusiła :diabloti: . nie no jestem wzruszona ze chcecie abym wypełniała kazdy dzień Waszego zycia :evil_lol: :evil_lol: na mnie mozesz liczyć :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Witaj Pysiu:multi: Ja też coś z imion dam:cool3: może nie najlepsze ale zawsze coś;) Baffie,Bagis,Blade(:razz: ),Bam-Bam:evil_lol: na razie tyle jak mi się coś więcej uroji w tej mojej chorej głowie to napisze:p Quote
PIKA Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to ty jutro do pracki ......masakra:diabloti: A Ty to nie? :mad: Quote
Paula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 PIKA napisał(a):A Ty to nie? :mad: Ala dopiero w środę na 11 :cool1: Ja też już jutro :placz: Quote
Maga100 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Pysia'] ;) Jestem padnięta a jutro do pracy :mdleje: Te swięta były baaaaaaaardzo męczące :cool3: Potrzebuję urlopu .... Dobranoc... i dlatego ja jutro nie idę do pracy, bo muszę odpocząć po świętach :cool1: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 .....................a ja od 7 w pracy.........:placz::placz::placz: witaj Pysiu.......cięzarna:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Maga100']i dlatego ja jutro nie idę do pracy, bo muszę odpocząć po świętach :cool1: acha......ja tez odpoczywam......:loveu: Quote
malawaszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pysia napisał(a): Czego rżysz? Ty też będziesz swojego ze święconkami wysyłać aby mu się dobrze działo - w nocy stało w dzień...wisiało :diabloti: bez sensu :shake: a jak w dzień będzie potrzebny???? ja rezygnuje z takich :hmmmm: nie wiem jak to sie nazywa :evil_lol: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dzien dobry Ptysiu:loveu: a ja to juz jestem:) Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witajcie :multi: Zmorka rosnie wszerz w oczach tak bardzo ze rano chyba była chudsza :crazyeye: Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming: Teraz lecę do roboty :bye: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Zmorka rosnie wszerz w oczach tak bardzo ze rano chyba była chudsza :crazyeye: Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming: Teraz lecę do roboty :bye: super:multi: nie martw się będziemy cię wspierać:lol: :loveu: duchowo Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie :multi: Zmorka rosnie wszerz w oczach tak bardzo ze rano chyba była chudsza :crazyeye: Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming: Teraz lecę do roboty :bye: jakby Ci to Pysiu powiedziec..... tak to jest z ciaza......:loveu: powaznie.:lol: :loveu: i czasami w oczach brzuch powieksza...:lol: ale przeciez juz tylko pare dni:loveu: .....no moze godzin:diabloti: :razz: ..... i bedzie wesoło:multi: , tłocznie:laola: , ruchliwie:cunao: , intensywnie...i tak jakos inaczej....:diabloti: trzymam kciukaski... :kciuki: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pysia napisał(a):Szelma nieszczęśliwa siedzi teraz sama na dworze bo ja mam trochę pracy ( taaaaaaa...troche ...akurat....) z ukończeniem porodówki:cool1: Zmorke mimo że się wzbrania przed tym - muszę wyczesać i ogolić maszynką bo wieczorem podmywanko ją czeka. Mleczko leci, śluz wycieka - za kilka dni poród :-o Chyba umrę :flaming: :multi: :multi: :multi: Powodzenia :buzi: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :shake:Pysiolku ...jeszcze nie umieraj ...ja chcę szczylki zobaczyć ....a wiesz jak potem stado dogomaniaczek rzuci się na młodego wdowca imieniem JU to moze podejrzanie na wsi wygladać;) Quote
Recommended Posts