Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Vectra'] Piękne dzięki Ewcia :loveu: Ja mam kilka fot ;) Może nie extra ale za to wesołe :diabloti: Quote
Vectra Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):Piękne dzięki Ewcia :loveu: Ja mam kilka fot ;) Może nie extra ale za to wesołe :diabloti: to dawaj :diabloti: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 TZ przeszkadzał mi w porządkach:mad: Moje miłosierdzie poszło do lasu więc w przypływie "miłości" wrzuciłam go do.... Zadzwonił po pomoc :diabloti: A potem po ekipe remontową bo stwierdził że w takiej ruderze mieszkać nie będzie :evil_lol: Miał nadzieje że mu to zrobią już ;) Jako że cena była nieodpowiednia to naszykował sobie ... I ostatnia przymiarka :diabloti: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi:O JU w moim basenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysiu, Wesołych Świąt życzę Tobie, Twojej rodzince, Zmoroszelmom i wszystkim zwariowanym ciotkom też ... iiiiiiiiiiii ........ jeżom, szczególnie tym bezdomnym i zasmarkanym :placz: Ten basen, to rozumiem, na poniedziałek szykujecie ? :evil_lol: Danka Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :crazyeye: o Pysiu masz basen...i do tego z TZ:razz: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='da-NUTKA']Pysiu, Wesołych Świąt życzę Tobie, Twojej rodzince, Zmoroszelmom i wszystkim zwariowanym ciotkom też ... iiiiiiiiiiii ........ jeżom, szczególnie tym bezdomnym i zasmarkanym :placz: Ten basen, to rozumiem, na poniedziałek szykujecie ? :evil_lol: Danka Dziękujemy wszyscy :loveu: Jeze nie znajdują u mnie miłosierdzia :mad: Oczywiście ;) A skad wiedziałaś ? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:O JU w moim basenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak Twój to zapraszam do renowacji :evil_lol: Portfel i ręce się przydadzą :diabloti: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] :crazyeye: o Pysiu masz basen...i do tego z TZ:razz: TZ będzie kombinował i zrobi schody do basenu takie żeby psy mogły wchodzić i wychodzić bez problemu :multi: Tylko czy to wtedy będzie nasz basen? :shake::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):TZ będzie kombinował i zrobi schody do basenu takie żeby psy mogły wchodzić i wychodzić bez problemu :multi: Tylko czy to wtedy będzie nasz basen? :shake::evil_lol: super:multi: ale ten twój TZ dobry:p Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):TZ będzie kombinował i zrobi schody do basenu takie żeby psy mogły wchodzić i wychodzić bez problemu :multi: Tylko czy to wtedy będzie nasz basen? :shake::evil_lol: super:multi: ale ten twój TZ dobry:p Quote
Hanna R. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] Quote
mmbbaj Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):TZ będzie kombinował i zrobi schody do basenu takie żeby psy mogły wchodzić i wychodzić bez problemu :multi: Tylko czy to wtedy będzie nasz basen? :shake::evil_lol: Będziecie wychodzić z wody nieco bardziej owłosieni :evil_lol: Pysiu, wesołych świąt! I czekam na maluchy :loveu: PS. też mam sałatkę jarzynową :eviltong: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Przesteń prać chodnik i chodź się ze mna pobaw :) Wykopać...Nie wykopać... Ostatnie krokusy Węsząca ciężarówka :) I codzienna toaleta... Czasami spacerują razem ;) Coraz częściej Zmorce się nie chce... A Szelmie - chce bawić ;) Szelma zaprasza Zmorka grzecznie odmawia I Szelma jest zawiedziona :roll: Quote
beria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zmorce brzuszek futro maskuje :razz: Pysiu wymienię chętnie na tydzień Boba Budowniczego na Ju. Nie chce mu się zrobić nawet oczka wodnego, a Ju chętny do pracy widzę :cool3: Nie przemęczy się, Waszkę zaproszę do kopania, ona taka biegła w machaniu łopatą :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):super:multi: ale ten twój TZ dobry:p *Ania...Niuf* napisał(a):super:multi: ale ten twój TZ dobry:p napij się bo zacięłaś się :diabloti: On ma bzika mimo że ciągle powtarza że to ja go mam :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Haniu :) Masz ciekawe słownictwo i bogaty zasób słów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mmbbaj napisał(a):Będziecie wychodzić z wody nieco bardziej owłosieni :evil_lol: Pysiu, wesołych świąt! I czekam na maluchy :loveu: PS. też mam sałatkę jarzynową :eviltong: Myślisz że po kąpieli po Zmoroszelmach wyrosna mi czarne włosy na plecach??:diabloti::evil_lol: Ja mam jarzynową i z pory :eviltong: I śledzie i karczek pieczone i schab ze śliwką, i pasztet domowy, babke, makowiec i sernik na zimno :loveu: Mam upieczone udka, zrobione rolady i sałatke na jutro do obiadu :multi: Boze i ja jeszcze żyje??:crazyeye: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 beria napisał(a):Zmorce brzuszek futro maskuje :razz: Pysiu wymienię chętnie na tydzień Boba Budowniczego na Ju. Nie chce mu się zrobić nawet oczka wodnego, a Ju chętny do pracy widzę :cool3: Nie przemęczy się, Waszkę zaproszę do kopania, ona taka biegła w machaniu łopatą :evil_lol: No to dawaj bo Ju to pracoholik :mad: Dzisiaj zrobiłam mu fote jak leży na kanapie :evil_lol: Będę miała pamiątke na dni poświąteczne :diabloti: Nie wiem też jak ja z nim wytrzymam dwa dni ....Chyba że cichcem pójdzie do garażu i tam będzie dłubał :evil_lol: Weszka niech kopie i buduje sobie tkanke mięśniową :diabloti: Quote
PIKA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 buhaha, a czemu mu wody nie napuścilas? :evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):Nie wiem też jak ja z nim wytrzymam dwa dni ....Chyba że cichcem pójdzie do garażu i tam będzie dłubał :evil_lol: Ja też nie wiem jak wytrzymam z moim Dżordżiem :shake: On nie ma garażu, za to wolne od pracy i truje maksymalnie :cool1: Wypcham :diabloti: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 PIKA napisał(a):buhaha, a czemu mu wody nie napuścilas? :evil_lol::evil_lol: Bo zimno i jeszcze by się przeziębił :cool1: Potem musiałabym skakać bo on leżący jest ...poprostu ma się ochote go udusić poduszką podczas snu :diabloti: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 beria napisał(a):Ja też nie wiem jak wytrzymam z moim Dżordżiem :shake: On nie ma garażu, za to wolne od pracy i truje maksymalnie :cool1: Wypcham :diabloti: Myślisz ze wypchany będzie Ci pasował do salonu? :cool1: Quote
beria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):Myślisz ze wypchany będzie Ci pasował do salonu? :cool1: No co Ty????? Zmieści się w kotlowni :evil_lol: Nie będę sobie domu zagracać :diabloti: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 beria napisał(a):No co Ty????? Zmieści się w kotlowni :evil_lol: Nie będę sobie domu zagracać :diabloti: A w kotłowni rozumiem że będzie służył jako odstraszacz dla włamywaczy? :evil_lol: Quote
beria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):A w kotłowni rozumiem że będzie służył jako odstraszacz dla włamywaczy? :evil_lol: Za wieszak :p Bo tam będzie też pralnia :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 beria napisał(a):Za wieszak :p Bo tam będzie też pralnia :evil_lol: To musisz postawić go na podwyższeniu bo miałabyś nisko cosik ten wieszak :evil_lol: Quote
Recommended Posts