Paula Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Pysiu :multi: [quote name='Pysia']Co prawda smażyć sie nie lubie ale mam inny plan :cool1: To ja będe tą która smazy innych :diabloti: Będziemy sie smażyć w sąsiednich kociołkach :evil_lol: Quote
nathaniel Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysiu popatrz co w odmętach internetu wygrzebałam. Róż i brokat i kot prawie jak Tommy :eviltong: Wszystkiego naj. Jak tam ciężarówka (ciekawe co sucz sobie o tobie myśli ) . Quote
:: FiGa :: Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Ptysiowa :loveu: Przyszłam Was pomolestować seksualnie :loveu: Nie nerwicuj się, złość piękości szkodzi :cool3: Quote
jo-jo Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysiu ! Niech zające i barany pospełniają Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny Quote
bonita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych Świąt Mamciu Pysiu Dla Ciebie i Twojej rodzinki :) Quote
Iza i Avanti Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cześć Pysiu! Mooooookrych jajeczek i wieeeeeeelkiej palmy ;) Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości:loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Żeby pełne były miski i krociowe twoje zyski, żeby plany zawodowe były nader brawurowe, żeby w domu była zgoda, w pracy słońce i pogoda. A do tego życzę cudownych i zdrowych maluszków,:loveu: :loveu:całej rodzince zdrówka i duuuuużo fajnistych przygód- cobyś Pysiu miała co wnukom opowiadać, bo u Cie tak nudno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , że normalnie nie mogę oderwać się od czytania:shake: :cool3: ( miałam czytać z października o jeżach a dotarłam do stycznia - i czytam dalej):evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a): Flaszki pełne alkoholu stoją ;) :razz: to kiedy mam wpaść?? :evil_lol: Quote
Paula Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cześć Ptysiu :multi: My życzymy spokojnych świąt, a po świętach dużo małych i zdrowych krecików :loveu: Quote
beria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pysia']Flaszki pełne alkoholu stoją ;) Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam :cool3: Abstynentka :eviltong: Odkryłam, że naprawdę kaczkami steruje zając :shocked!: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Pysiu, ale gadane dzisiaj masz:cool3: Tak sobie dzisiaj o Was myślałam i doszłam do wniosku, że maluszki urodzą sie 10 kwietnia! Zobaczysz! :shake: Za wcześnie i bardzo bym się martwiła....Chciałabym aby w piątek się urodziły ale co będzie to będzie... [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:o Pysia na linii;)......Pysiu wesołych i mokrych jaj:multi::diabloti: Pysia na linii w tej sekundzie bo nadal ma mase roboty:angryy: [quote name='paula_z']Cześć Pysiu :multi: Będziemy sie smażyć w sąsiednich kociołkach :evil_lol: Cześć Paula :multi: I będziemy sobie pierdoły w tych kociołkach popychać :evil_lol: [quote name='nathaniel']Pysiu popatrz co w odmętach internetu wygrzebałam. Róż i brokat i kot prawie jak Tommy :eviltong: Wszystkiego naj. Jak tam ciężarówka (ciekawe co sucz sobie o tobie myśli ) . Nosz cudne :loveu: Jestem wręcz zachwycona :loveu::diabloti::mad: Sucz sobie myśli że teraz ją karmią po królewsku- samym mięsem i że będą tak jeszcze długo.... [quote name=':: FiGa ::']Witaj Ptysiowa :loveu: Przyszłam Was pomolestować seksualnie :loveu: Nie nerwicuj się, złość piękości szkodzi :cool3: Masaz by mi się przyddał przy tym molestowaniu :evil_lol: [quote name='AlKil']Witaj Pysiu! Wesołych Świąt !!!!! Och!! Dziękujemy i nawzajem :loveu: [quote name='jo-jo']Pysiu ! Niech zające i barany pospełniają Twoje plany, porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy króliczek Wielkanocny Śliczny Jojek na pocztówce :multi: Dziękujemy:loveu: [quote name='bonita']Wesołych Świąt Mamciu Pysiu Dla Ciebie i Twojej rodzinki :) Nawzajem Kasiu :loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Pysiu! Mooooookrych jajeczek i wieeeeeeelkiej palmy ;) A co z kiełbaską? Ta jest podstawą :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :multi::multi::multi:Pysiu na Łysej coś dla ciebie:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4649022#post4649022 Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości:loveu: :loveu: Nawzajem :loveu: [quote name='agnes1']Żeby pełne były miski i krociowe twoje zyski, żeby plany zawodowe były nader brawurowe, żeby w domu była zgoda, w pracy słońce i pogoda. A do tego życzę cudownych i zdrowych maluszków,:loveu: :loveu:całej rodzince zdrówka i duuuuużo fajnistych przygód- cobyś Pysiu miała co wnukom opowiadać, bo u Cie tak nudno:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , że normalnie nie mogę oderwać się od czytania:shake: :cool3:( miałam czytać z października o jeżach a dotarłam do stycznia - i czytam dalej):evil_lol: Dziękuję i nawzajem ( wiem - powtarzam się :eviltong:). Prawda że u mnie w domu nudno? :diabloti: Nic się nie dzieje :shake: Te Zmoroszelmy to anioły jakieś :mad: [quote name='malawaszka']:razz: to kiedy mam wpaść?? :evil_lol: Mozesz już dzisiaj bo po tej robocie to chyba się uchleje a jutro rodzice sami będą się gościć a ja będę umierać na kaca :diabloti: [quote name='paula_z']Cześć Ptysiu :multi: My życzymy spokojnych świąt, a po świętach dużo małych i zdrowych krecików :loveu: W piatek - prawda? :multi: [quote name='beria']Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam :cool3: Abstynentka :eviltong: Odkryłam, że naprawdę kaczkami steruje zając :shocked!: Cholera jakbym abstynentka nie była toby nic nie stało :evil_lol: Z tym zającem to jakas podpucha :shake::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu na Łysej coś dla ciebie:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4649022#post4649022 Widziałam:) Wczesniej tam coś napisałam o jezu ale total olewka była więc nie piszę dalej :eviltong: Quote
Behemot Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a):Widziałam:) Wczesniej tam coś napisałam o jezu ale total olewka była więc nie piszę dalej :eviltong: No bo jak napisałaś, żebym zabiła gada, to aż bałam się odezwać :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Behemot']No bo jak napisałaś, żebym zabiła gada, to aż bałam się odezwać :evil_lol::razz:bo Pysi aż strach się bać:cool1:....ona teraz ciężarna ...i taka rozdrażniona:eviltong: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Behemot napisał(a):No bo jak napisałaś, żebym zabiła gada, to aż bałam się odezwać :evil_lol: Myślałby kto żeś taka bojaźliwa :diabloti: Swoją drogą to kompletnie nikt na to nie zareagował :evil_lol: A już myślałam że będzie lincz :diabloti: Quote
Behemot Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pysia napisał(a): Swoją drogą to kompletnie nikt na to nie zareagował :evil_lol: A już myślałam że będzie lincz :diabloti: Chciałabyś! Na lincz trzeba sobie zasłużyć! :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Witaj Pysiu:loveu: kurna już za tydzień będą kluski:loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:bo Pysi aż strach się bać:cool1:....ona teraz ciężarna ...i taka rozdrażniona:eviltong: Ekhm....Hormony kochana :diabloti: Hormony :evil_lol: [quote name='Behemot']Chciałabyś! Na lincz trzeba sobie zasłużyć! :diabloti: A napisanie że "zabić jeża" to za mało? Tam tak wszyscy się nad tym pomiotłem roztkliwiają :evil_lol: [quote name='bonita']Tralala :diabloti: Wrzasnęłam że zaraz będę żonglować jajkami w domu i obaj faceci uciekli z domu :evil_lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Witaj Pysiu:loveu: kurna już za tydzień będą kluski:loveu: :loveu: :loveu: :multi: Nawet mi kobieto nie przypominaj :cool3: Pokój przemeblowany :multi: Zrobiliśmy taki zaciszny kącik dla Zmorki żeby miała spokój :multi: Ale ta maupa absolutnie jest przeciwna zmianie miejsca legowiska bo najlepiej przecież jest przy biurku :mad: Ja ciągle coś jem to i jej skapnie zawsze a tam? NIC!!:placz: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Jeszcze raz zyczonka dla Was http://www.rebelvirals.com/13875298.html Quote
*Ania...Niuf* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pysia']Jeszcze raz zyczonka dla Was http://www.rebelvirals.com/13875298.html :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts