Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']czytam i :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pieruńskie grzesznice!!!! :diabloti: :mad:
bedziecie sie w piekle smażyć... ze mną :diabloti:

ja tam lubie ciepełko :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']HE!! to sie zdziwisz jak zapukasz do bram piekieł a tam kto??? KLOCKOWA... w układach z diobłem- prawa ręka lewa doopa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....to pukać musi .....kołatać będzie bo tam butel taki że można nie usłyszeć:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']fatalne to zdjecie.....:diabloti:
zmien fotografa.....:loveu:

[quote name='malawaszka']buuahahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak ja Was wszystkich nienawidze :diabloti:

dobrze że do wtorku nie bede musiała na Was gapić

Posted

[quote name='Pysia']

Robaczki mogą być tym razem też brązowe oprócz czarnych...
.
:crazyeye: kurde a ja choruje na czekoladke:loveu: ale se oko przynajmniej nacieszę:loveu:
[quote name='Pysia']
Strasznie dziękujemy Aniu :loveu:
Boże!!! Ja nie mam pocztówki na stronie ani dla Was :placz:
ni ma za co:p
[quote name='Pysia']Takie będą tylko bez łaciatego ;)

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='malawaszka']to ja Ci powiem coś na ten temat :evil_lol: zaczęłam sobie robić na śniadanko kabanoska ślinka już mi cieknie a tu matka wpada i odbiera mi od ust i że nie wolno dzisiaj i że piątek wielki jest i że pościć trzeba :diabloti: no to uznałam, że skoro tak, to taka nienajedzona, słaba, głodna to i pracować nie mogę bo jeszcze zemdleję :diabloti: :evil_lol: no i siedzę i postuję :diabloti: na dogo postuję :diabloti:
mamay chyba wszysstkie są takie mnie też to spotkało tylko szyneczkę dostały psy:roll:
[quote name='malawaszka']hahaha ja też pojadłam - ale wewrsja oficjalna jak zawsze jest taka, że nie pojadłam :evil_lol:
:shake: :shake: :shake: jak się ksiądz dowie to cię na ambonie rozgłosi:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']czytam i :crazyeye::crazyeye::crazyeye: pieruńskie grzesznice!!!! :diabloti: :mad:

Zapraszasz????:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

UUUAAAHAHAHAHAHA :diabloti: i vice versa :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Agga']Zapraszasz????:diabloti:

chyba nikt ut na zaproszenie nie będzie czekał :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dzis juz piatek ...nie przemeczaj sie......:loveu:
przeciez w ciazy jestes:diabloti: :razz: ....relaks...:loveu:
Muszę jeszcze dzisiaj kuchnie posprzątać i jajca na jutro ugotować...O jakim relaksie mówiłaś? Bo mam ochote sobie cos chlapnąć z %

[quote name='Agga'][quote name='Pysia']Wypcham Szelme :mad:

O matko:crazyeye:Normalnie nie wiem co napisać. Jak możesz:mad:
Pewnie ze wypcham - obie :diabloti::diabloti:

[quote name='Vectra']Pysiu takie będą ?? ;)

http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=4515921&postcount=1739
Tak i wśród nich może zdarzy się czekoladka :p

[quote name='clockwork']

Lepper w rządzie? To nie bajka!
Wielkanocna to PISanka!!!
Bez wyroku nie masz szansy
By z kaczkami wejść w aliansy!!!
Rydzyk już się z prawem buja...

Wesołego Alleluja!!!

Dzieki Klockowa za fatyge :loveu:

[quote name='malawaszka']to ja Ci powiem coś na ten temat :evil_lol: zaczęłam sobie robić na śniadanko kabanoska ślinka już mi cieknie a tu matka wpada i odbiera mi od ust i że nie wolno dzisiaj i że piątek wielki jest i że pościć trzeba :diabloti: no to uznałam, że skoro tak, to taka nienajedzona, słaba, głodna to i pracować nie mogę bo jeszcze zemdleję :diabloti: :evil_lol: no i siedzę i postuję :diabloti: na dogo postuję :diabloti:
Ależ masz matke :mad: Ja niedawno na kolacje ugotowałam kilka białych kiełbasek :evil_lol: Dwie z nich dla Karola :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']czytając Twój POST przytpomniało mi się że mam kabanosy w lodówce :cool3:
no to ide sobie kawałek urwać :diabloti:
i bedę zaraz dalej pościć na dogo oczywiście :p
Lubię kabanosy :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']mysla , mowa, uczynkiem....GRZESZNICE....:diabloti: :angryy:
Do usług :B-fly:

[quote name='malawaszka']hahaha ja też pojadłam - ale wewrsja oficjalna jak zawsze jest taka, że nie pojadłam :evil_lol:
Ach t teraz wiem :diabloti: Jak mówisz ześ na diecie to kabanosy wchrzaniasz :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:już niedługo bedziemy takie cudeńka miziać;)
Weźmiesz sobie je wszystkie do domu? :evil_lol:

[quote name='Vectra']w niedziele się pochwale teściowej :cool3: że w piątek jadłam takie pyszne kabanosy :loveu: i mniamnuśne pyzy z mięskiem :loveu: i Rafałkowi też tak smakowało jak nigdy :diabloti:
no i dostaniemy wykład :cool1: :evil_lol:
A ja mojej mamie opowiem co jadłam cały tydzień :diabloti:

[quote name='clockwork']czytam i :crazyeye: pieruńskie grzesznice!!!! :diabloti: :mad:

Co prawda smażyć sie nie lubie ale mam inny plan :cool1: To ja będe tą która smazy innych :diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']chciałabys.....zeby z Toba...:cool1:
Ona myśli że juz sobie działalnością na dogo na piekło zasłużyła :evil_lol:
[quote name='clockwork']HE!! to sie zdziwisz jak zapukasz do bram piekieł a tam kto??? KLOCKOWA... w układach z diobłem- prawa ręka lewa doopa :diabloti:
A na końcu zyz...
[quote name='Agunia-Pańciunia)']fiu...fiu..fiu.....
oj zdziwiwlabym sie......
mocno......
Ja też bo czarnej kiecki Klockowa nie nosi ;)

[quote name='clockwork']

Cos krzywawy ...Po heinemedinie?

[quote name='Vectra']ja tam lubie ciepełko :diabloti:
Ja też i jak jest jasno do tego :loveu: A ogniska to ja wręcz kocham :loveu: Pod kotłami też ;)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']fatalne to zdjecie.....:diabloti:
zmien fotografa.....:loveu:
Też tak pomyślałam chociaż przez chwile żal mi było Klockowej że chroma...

[quote name='malawaszka']buuahahahahha :evil_lol:
No ta....Ta chroma na bank :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:.....to pukać musi .....kołatać będzie bo tam butel taki że można nie usłyszeć:diabloti:
Wystrzeli z armaty to usłyszą wszyscy :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

Ile agresji w Tobie dziecko :shake: Jest tydzień miłosierdzia bożego a Ty z pałą na człowieka? Nieładnie :shake:

:diabloti::evil_lol:

[quote name='*Ania...Niuf*']:crazyeye: kurde a ja choruje na czekoladke:loveu: ale se oko przynajmniej nacieszę:loveu:

ni ma za co:p

:loveu: :loveu:

mamay chyba wszysstkie są takie mnie też to spotkało tylko szyneczkę dostały psy:roll:

:shake: :shake: :shake: jak się ksiądz dowie to cię na ambonie rozgłosi:evil_lol:
Nie wszystkie mamy takie są ;) Ja jestem inna :loveu:

[quote name='*Ania...Niuf*']gdzie moje maniery:cool3: WITAJ PYSIU z czarnymi dziewczynkami:loveu:
Witaj Aniu :loveu:

[quote name='Agga']Zapraszasz????:diabloti:
A co? Potrzebujesz specjalnego? Tam bez zaproszenia wpuszczają :evil_lol:

[quote name='malawaszka']UUUAAAHAHAHAHAHA :diabloti: i vice versa :diabloti: :evil_lol:

chyba nikt ut na zaproszenie nie będzie czekał :evil_lol:
J.w.

Posted

[quote name='Agga']Kochamy CIĘ misiu:diabloti:
Ja też ja kocham ale inaczej :evil_lol:

[quote name='Nugatowa']Heloł Pysiu

Szykuj pępkówkę :cool3: To już tuz tuz :multi:
Flaszki pełne alkoholu stoją ;) TZ właśnie mi powiedział że ma ochotę coś zjeść a wolałby mieć na coś z % bo tego Ci u nas pod dostatkiem w domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agga']Pysia wdech- wydech. Ciotki stoją na straży. Będziemy pilnowały twojego oddychania przy porodzie.
Matko bowska jeszcze Agga :diabloti: Za tydzień ...
[quote name='ewelinabuck']
Dziękujemy za śliczną pocztówke :loveu:
Me dziecie Debe pochorusiało się i pocztówki nie zrobiło matuli swej :placz: Ale jej wybaczam bom się ciutke zmartwiła nią :oops:

[quote name='PIKA']Pysiu ja kategorycznie ne zgadzam się na żadne prezenty od Ciebie :shake:

Nie rob se dziecko klopotu :evil_lol:
A czy ja Babuniu się Ciebie o zgodę pytam? Wyślę i już :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)no przeca my tam miejscówki wykupione mamy:eviltong:
W Piekle? pewnie - w lożach ;)

[quote name='Behemot']Pysiu, przyj, przyyyyyyyj.....
No i omelze a bym się zerżnęła w gatki :mad::mad::mad:

Posted

Hej Pysiu, ale gadane dzisiaj masz:cool3:
Tak sobie dzisiaj o Was myślałam i doszłam do wniosku, że maluszki urodzą sie 10 kwietnia! Zobaczysz!