PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Waszka, Vectra a co Wy się tak jąKKKacie? :evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 malawaszka napisał(a):PYSIA :diabloti: zostałaś wyróżniona w KKKKonkursie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Pyśku, gdzie jestes? :cool3: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 paula_z napisał(a):Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Ty się tak nie ciesz :diabloti: Też zostalas wyrozniona :diabloti: Quote
beria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a): Oj kochana ja nie tylko się sama wielbię :p Wszyscy mnie wielbią :diabloti: Ty tez powiedziałaś mi że jestem śliczna :evil_lol: I w dodatku taka skromna dziewczynka z Ciebie :loveu: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zostałam wyróżniona :B-fly::B-fly::B-fly: Zazdrośćcie teraz :diabloti: Wszystko dlatego że jestem taka śliczna i mądra :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Zostałam wyróżniona :B-fly::B-fly::B-fly: Zazdrośćcie teraz :diabloti: Wszystko dlatego że jestem taka śliczna i mądra :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie zazdraszczam bo mnie to szczęście tez spotkało :eviltong: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 PIKA napisał(a):Nie zazdraszczam bo mnie to szczęście tez spotkało :eviltong: O cholera :cool1: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Usłyszałam kilka dni temu jakies straszne dźwieki. Dochodziły z poddasza. Postanowiłam tam się udać i sprawdzić co to ....Zastałam.... Sami zobaczcie :evil_lol: Była pełna koncentracja :diabloti: Proszę o uśmiech do aparatu :evil_lol: Nawet muche obudził z zimowego snu :cool1: Zmoreczka wznosiła oczy do nieba bo ją uszy bolały :p Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Zostałam wyróżniona :B-fly::B-fly::B-fly: Zazdrośćcie teraz :diabloti: Wszystko dlatego że jestem taka śliczna i mądra :loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mamciu ja też:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jesteśmy takie śliczne, mądre i utalentowane:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Toż to Ju wygrywa Walentynkowe serenady :cool3: A myślałam, że poddasze jest Karola :hmmmm: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :evil_lol: Musiało być ładne to granie:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A Tommy spał :crazyeye: Chociaz nie ;) Chyba zastanawiał się nad czymś Moze nad sensem życia w naszej rodzinie? :diabloti: W końcu zmęczyło go myślenie Miał jeszcze przebłysk Potem padł :p Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='bonita'] :evil_lol: Musiało być ładne to granie:evil_lol: Jak widać :diabloti: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 boshe PtYSIU maammmnin,mmmmmisi toż to Zmokowoszpilowe spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wow jaki utalentowany Mozart siedzi u Ciebie na poddaszu :cool1: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Łapki pod śliniak schowałem ;) Co ona tam robi w tej łazience? Na spokojnie podejdę zobaczyć ;) Ciut lookne :diabloti: ...... Ratuj się kto może :crazyeye: JU!! Pysia zwariowała :-o Ratuj ! Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):boshe PtYSIU maammmnin,mmmmmisi toż to Zmokowoszpilowe spojrzenie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wow jaki utalentowany Mozart siedzi u Ciebie na poddaszu :cool1: :evil_lol: A nie mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mozart teraz biedny cierpi :-( Miał dzisiaj zabieg w szpitalu. Wyrosło mu pod dolną powieką jakieś takie dzikie mięso i mu bardzo przeszkadzało. Coś z gruczołem łzowym albo jakoś tak. Teraz go tak potwornie boli całe oko że nawet spać nie może :-( Żal mi go strasznie.... Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Łapki pod śliniak schowałem ;) Ciut lookne :diabloti: ...... imponujące podobieństwo :loveu: Tommy ma imponująca klate taka duz ai owłosiona takie lubie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='PIKA']Ty się tak nie ciesz :diabloti: Też zostalas wyrozniona :diabloti: :placz: Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze moje wysilki poszly na marne :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Tommy :-( :glaszcze: Niech sie szybko goi :kciuki: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Tommy :-( :glaszcze: Niech sie szybko goi :kciuki: Komu to coś wyskoczyło Tomiemu, czy Mozartowi:cool3: ?, bo ja sama już niewiem:oops: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='dbsst']imponujące podobieństwo :loveu: Tommy ma imponująca klate taka duz ai owłosiona takie lubie ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja wolę bezwłose bo potem pluje kudłami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szelma Tajemnice Obchody Upadła Zmorka Wstawaj babo Pysia powiedz jej coś! Coś... Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z']:placz: Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze moje wysilki poszly na marne :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Tommy :-( :glaszcze: Niech sie szybko goi :kciuki::crazyeye:ale to chyba nie Tommy jest Mozartem:cool3: Cześć matko mła:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z']:placz: Wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze moje wysilki poszly na marne :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Tommy :-( :glaszcze: Niech sie szybko goi :kciuki: Paula czytaj babo co pisze :mad: To TZ jest biedny :placz: [quote name='bonita']Komu to coś wyskoczyło Tomiemu, czy Mozartowi:cool3: ?, bo ja sama już niewiem:oops: Mozartowi czyli TZtowi ...Paula juz żyje audytem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ale to chyba nie Tommy jest Mozartem:cool3: Też mi się tak zdaje:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:ale to chyba nie Tommy jest Mozartem:cool3: Cześć matko mła:evil_lol: Nie :shake: Mozart to TZ :loveu: Mój kochany Mozart :loveu: Teraz umieram ze zmartwienia czy po takim zabiegu on powinien tak cierpieć czy coś mu źle zrobili....:mad: Quote
Recommended Posts