Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:o dżisys ......dziewice :evil_lol::evil_lol:
A Ty nie jesteś? Przecież jestem Twoją matką :diabloti::evil_lol:

[quote name='dbsst']jak sie c:evil_lol: hoduje chomiki :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']namolne som ? :razz: :evil_lol: wścibskie i upierdliwe :razz: :diabloti:

reszte waszych postów skierowanych do mojej skromnej osoby pomine :cool1:
bo ja pojęcia nie mam o co wam chodzi :oops: przecież ja tylko kawe pije :diabloti: w czarnym , błyszczącym kubeczku , z owalnym z uchem :diabloti:
Nie dość że namolne to jeszcze nie kumate ;)
Dlaczego pomijasz tak ważne tematy? I teraz co? Pozostawiasz nas w niewiedzy :shake: Będziemy całą noc siedziały i się pociły z wrazenia :placz: A tak opowiedziałabyś o swoich wrazeniach i byłoby super :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
ZBOCZONA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To teraz niech opowie o tym owalnym kształcie :diabloti:

dbsst napisał(a):
HAHAHAHAHAHA

jak to skad idz i pofoć cegiełki w chodniku :diabloti: :evil_lol:

zobacz jaki niewyczeroany temat :evil_lol:

A może być toaleta? Ufocona? Bo musze tam iść z powodu parcia na pęcherz moczowy :p Dużo nie wypiłam ale coś się napinam od wysiłku :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
To teraz niech opowie o tym owalnym kształcie :diabloti:

A może być toaleta? Ufocona? Bo musze tam iść z powodu parcia na pęcherz moczowy :p Dużo nie wypiłam ale coś się napinam od wysiłku :evil_lol:

ja wiem ze nie udalo ci sie utrzymac czuje to coorowa moczosądą :razz: :diabloti:
Vectra napisał(a):
o nie aż tak to nie ma :evil_lol: poście się i czerwieńcie :evil_lol:
a ja ide z kubkiem do kuchni :evil_lol:

60% społeczeństwa chce to zrobić na stoole w kuchnie 50% nie ma kuchni :cool1: :evil_lol:

ja MAM ale jestem dziewicą :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']o nie aż tak to nie ma :evil_lol: poście się i czerwieńcie :evil_lol:
a ja ide z kubkiem do kuchni :evil_lol:
Nie dziwię się ze tam idziesz :cool1: W koncu w pokoju są 3 psy...Przeszkadzają...Rozpraszają....
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='dbsst']ja wiem ze nie udalo ci sie utrzymac czuje to coorowa moczosądą :razz: :diabloti:

60% społeczeństwa chce to zrobić na stoole w kuchnie 50% nie ma kuchni :cool1: :evil_lol:

ja MAM ale jestem dziewicą :loveu:
Czujesz bo ciut posikałam deske :p
Ewcia ma kuchnie jak widać z postu :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:mus sie pomoczyć
Ona już się zmoczyła dwa razy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to ile razy mam napisac jeszcze że KLUCZ od pasa cnoty zabrała teściowa i oddała do depozytu :placz: a mi odda po ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye:to ty do końca życia nie poużywasz:shake:

Posted

[quote name='Vectra']to ile razy mam napisac jeszcze że KLUCZ od pasa cnoty zabrała teściowa i oddała do depozytu :placz: a mi odda po ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
E tam :roll: Rafał ma warsztat więc ma różne dziwne rzeczy tam ;) Polak potrafi a co dopiero Polka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to ty do końca życia nie poużywasz:shake:
Alu nie matrw się o nią :diabloti: Ona teraz jest w 7 niebie :evil_lol: Z kubkiem kawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:to ty do końca życia nie poużywasz:shake:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mila :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']teraz to jestem u bramy piekieł :diabloti:
znowu się zalałam kawą :( przez was :mad::mad:no bo za dużo tej kawy pijesz .....teraz wiem czemu:razz:
Idę sie przytulić do podusi:pDobranoc matko siostro i córko:loveu::loveu::loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
ide w szlafroku z psem a potem spac

SAMA JA DZIEWICA :loveu:

a potem marudzisz że cię zboczeńcy prześladują na każdym kroku :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mila :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
W końcu to moja córka :evil_lol:

[quote name='Vectra']teraz to jestem u bramy piekieł :diabloti:
znowu się zalałam kawą :( przez was :mad:
I znowu my winne :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no bo za dużo tej kawy pijesz .....teraz wiem czemu:razz:
Idę sie przytulić do podusi:pDobranoc matko siostro i córko:loveu::loveu::loveu:

Do podusi? No takich cudów to ja nie widziałam :crazyeye:

[quote name='dbsst']ide w szlafroku z psem a potem spac

SAMA JA DZIEWICA :loveu:
W różowym? Czy idziesz na poszukiwania otwartego sklepu z termosami? :diabloti:

[quote name='Vectra']a potem marudzisz że cię zboczeńcy prześladują na każdym kroku :evil_lol: :evil_lol:
Przecież jej o tych zboczeńców właśnie chodzi :evil_lol:

Posted

Wklejam te foty żeby mnie nie wywalili z dogo :evil_lol:
Zmoreczka :loveu:

Szelmusia:loveu:

Szelmusia błaznuje :p

Szelma zastanawia się czy dalej pozwolić się czesać :mad:

Pozwoliła :multi:

Pełny looz :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysia i po co zaśmiecasz temat fotkami ? :evil_lol: idz se na jakiś inny off topic :evil_lol:

Zaśmiecam coby nie było że lubisz z termosem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mój słodki :loveu:

[quote name='Vectra']to ile razy mam napisac jeszcze że KLUCZ od pasa cnoty zabrała teściowa i oddała do depozytu :placz: a mi odda po ślubie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mam tylko jedno zasadnicze pytanie: kto nosi ów pas? to jeżeli TZ to zmienia postać rzeczy. Jeżeli chodzi o używanie przez ciebie :evil_lol:

[quote name='Pysia']Wklejam te foty żeby mnie nie wywalili z dogo :evil_lol:

moja droga, teraz to jest FOTOBLOG, a nie galeria, więc jak sama nazwa wskazuje, możesz nam się tu tylko zwierzać i nikt nikt cie nie wyrzuci :p