Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no to gratulacje ...kolejny talent muzyczny 4 RP został ujawniony......:diabloti: i faki chetny do wspólpracy medialnej..ten usmiech..ta wycwiczona poza...hmmm rewelacja....:evil_lol:
Ciągle mu powtarzam ze powinien do TV iść występować ;) Ma urode medialną :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']niesłychanie skromna:loveu: ..wrecz powiem ze skromnosc wyssana z melkiem matki....:lol: .....porazajaca skromnosc....:loveu:
Moja skromność jest porazająca :diabloti:

[quote name='clockwork']ło matko!!! :crazyeye: jedną noc mnie nie było i !!!! :crazyeye: 12 stron do nadrobienia... i to stron z moimi ulubionymi tematami.... :oops:, cholewcia, trzeba przemyśleć na poważnie sprawę noszenia kompka do domciu... po takich postach to zapewne i sen lepszy- w skarpetkach oczywiście :cool3:
Pomyśl kochana o tym bo nocne rozmowy sa najlepsze ;)

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu jakiego koloru miałaś skarpetki ;)

bosz ta skromność aż bije przez monitor:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Skarpetek nie miałam bo poszłam spać :cool3: TZ inwalida więc...:placz:

[quote name='dbsst']pewnie w misie w koloże RÓŻOWYM:diabloti:
Moja wyobraźnia pokazałam mi takie skarpetki i już je pragnę mieć :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']na bank w kolorze rozowym i z dodatkiem brokatu:diabloti:
Takie jeszcze bardziej :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiązane na kokardki z lurexu;)
Teraz to umarłam z pragnienia :flaming:

Posted

[quote name='Nugatowa']Eszpeszjali For Pysia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buahahahahahahahah
Tylko trzeba się było do kształtów przyłożyć :mad: I ten napis....BosKKKa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Ty tu nie umieraj ze smiechu:mad: ...bo skromnosc to powazna sprawa.:cool1: ...juz nie wspomne o rozowych skarpetkach i brokacie i tych cudnych kokardkach.....:diabloti:
Moja kochana :) Ja ze swej skromności nigdy nie zartuje :diabloti:

Posted

[quote name='Nugatowa']Eszpeszjali For Pysia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lying: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :grin: :grin: :cool2:

Posted

:loveu::loveu::loveu:bosKKKa , zajedwabista:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i te różowe opalaczki

Posted

Jak mnie tu długo nie będzie, to znaczy, że zaniemówiłam, nie mogę wyjść z szoku........

idę się utopić............ bo ja nie jestem taka śliczna

O, najpiękkkkkkniejsza :crazyeye: ........

Zmorka też śliczna

Posted

Pysiu... a ja tak bardziej poważnie... czy Ty nie masz żółtaczki??? zrób sobie badania kochana, bo martwię się o Ciebie :-(

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']Pysiu... a ja tak bardziej poważnie... czy Ty nie masz żółtaczki??? zrób sobie badania kochana, bo martwię się o Ciebie :-(

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To nie zółtaczka :obrazic: to olejek do opalania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
To nie zółtaczka :obrazic: to olejek do opalania :nononono:

uffff... to jestem spokojniejsza... bo naprawde przejęłam się cerą Pysi...
ale jak to nie żółtaczka to bossskkko!!!

Posted

Miałam dzisiaj pacowity dzień :) W trosce o moje tlipany i hiacynty ponakładałam na nie słoiki ;) Mróz jest na dworze i by mi pomazły :-( Nie dam ich zimie!! :mad:
Na dworze dzisiaj było śliczne słoneczko :loveu: Dziewczyny jak na złość jak miałam aparat nie chciały się bawić :placz: Znudzona zaniosłam aparat i...zaczęło się :mad: Złośliwe paskudy :evil_lol:
Mieliśmy tez gości :) 2 chłopaczków w ieku 2 i 6 lat :) Szelma malca zmiotła ogonem na ziemie więc została zamknięta a Zmorka....Jak to Zmorka :) Chłopaki zaraz byli z nia w największej przyjaźni :loveu: Tylko trzeba było wafelki pochować ;) Fotek nie zrobiłam bo wizyta była krótka. TZta boli oko więc nie przeszkadzali...
A jutro przyjeżdża Weszka i idziemy na spacerek :) Będzie miał kto fotki robić bo jak idę sama z dwiema babami to nie mam szans na to :shake:

Posted

Karol to przystojny facet ;)

To nic ze się ze mną drazni ;)

Ja mu wszystko wybaczę :evil_lol:

Ale muszę najpierw to przemyśleć ;)

Głowy chłopak nie umył dzisiaj :mad:

Szyi tez nie :shake:

Dokładnie zadbamy o niego :diabloti:

Chce czy nie chce

Musi

Tutaj tez niedomyte ...

Posted