bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Nie :shake: Mozart to TZ :loveu: Mój kochany Mozart :loveu: Teraz umieram ze zmartwienia czy po takim zabiegu on powinien tak cierpieć czy coś mu źle zrobili....:mad: Biedny:shake: , pewno znieczulenie minęło i zaczęło boleć, pierwsza noc najgorsza:shake: . Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Ja wolę bezwłose bo potem pluje kudłami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tajemnice taaaaaaaaaaaaaaaaaaak widze to Ty zasysasz gryziesz czy owijasz w koło kłów ze później plujesz kłaczkami :cool1: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='bonita']Biedny:shake: , pewno znieczulenie minęło i zaczęło boleć, pierwsza noc najgorsza:shake: . Mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie już ok :razz: [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaaaaaaaaak widze to Ty zasysasz gryziesz czy owijasz w koło kłów ze później plujesz kłaczkami :cool1: Wedziałam ze złapiesz :diabloti: Napisałam to z premedytacją :evil_lol: Ja jestem śliczna tygrysica :diabloti: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie już ok :razz: Wedziałam ze złapiesz :diabloti: Napisałam to z premedytacją :evil_lol: Ja jestem śliczna tygrysica :diabloti: a ja wiedziałam ze kusisz bo jakos tak bez piątkowo jest dziś :evil_lol: :evil_lol: czyli zasysasz z mięchem :evil_lol: mmmmmmmmmmmmmmmm dobrze ze nie mam włosia na klacie :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A to wspomnienie jednodniowego śniegu sprzed tygodnia:) A może dalej ? :niewiem: Dziewczyny szuakją orzeszków Skończyły mi się i Szelma zdziwiona... Olała choinke :mad: Dwunogi pies :evil_lol: Ciekawe co tam jest w śmietniku? Chyba nic :shake: Pachnące baby... Zaloty Dalsza część ;) I krycie :crazyeye: Zmorka sprawdza czy Szelma zmieniła płeć :shock: Bleeeeeeeee- nie zmieniła :placz: Trochę zabawy Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 a co zrobilabys czyso teoretycznie jakby jakis kłaczek zamieszkał między twymi żebiskami lwico :cool1: :diabloti: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):a ja wiedziałam ze kusisz bo jakos tak bez piątkowo jest dziś :evil_lol: :evil_lol: czyli zasysasz z mięchem :evil_lol: mmmmmmmmmmmmmmmm dobrze ze nie mam włosia na klacie :evil_lol: A co ? :shock: Chciałabyś coś tego? :shock::shock::shock: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :mad:stare foty dajesz .....nie ma śniegu ....i opis na GG też nieaktualny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj JU coś p/ bólowego może zaśnie:cool3: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):A co ? :shock: Chciałabyś coś tego? :shock::shock::shock: :evil_lol: chciałabym opowieści zboczonych treści jak to nimfa potwora mimfa 9nie wiem czy jest takie słowo ale mi sie rymło ;)) Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:stare foty dajesz .....nie ma śniegu ....i opis na GG też nieaktualny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj JU coś p/ bólowego może zaśnie:cool3: Zasnął już ...Mam jednookiego Bila a Dominika składa mi niedwuznaczne propozycje :crazyeye: Na dodatek to moja córka :cool3: Nie wiem zupełnie co o tym myśleć :shock::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Zasnął już ...Mam jednookiego Bila a Dominika składa mi niedwuznaczne propozycje :crazyeye: Na dodatek to moja córka :cool3: Nie wiem zupełnie co o tym myśleć :shock::niewiem::niewiem::niewiem::niewiem: tylko bez imoin ;) i tak wiem co o tym mysleć odpowiesz mi na pytanie czy lubisz nago czy tez w piżamie :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):tylko bez imoin ;) i tak wiem co o tym mysleć odpowiesz mi na pytanie czy lubisz nago czy tez w piżamie :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zawsze nago :diabloti: Najwżej w skarpetkach żeby nie ziąbić nogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :crazyeye: Rany swiata tego, co się tam u Was wydziwia:evil_lol: ( dobrze że już po 22-giej:evil_lol:) Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Zawsze nago :diabloti: Najwżej w skarpetkach żeby nie ziąbić nogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak szczyt romantyzmu byc drapaną (nym) skarpetami po goleniach :diabloti: :evil_lol: ps mam skarpety z absami własnmie na nogach i w nich bede spac :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o JU ma śliczną zabaweczke :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Słuchajcie :diabloti: Przed chwilą pewna kobieta z W-wy mająca gumową PRAWIE suke napisała mi na gg że się zsikała ( miało być bez imion :diabloti:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='bonita'] :crazyeye: Rany swiata tego, co się tam u Was wydziwia:evil_lol: ( dobrze że już po 22-giej:evil_lol:) mmmmmm kłaczki idą w ruch :eviltong: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Zawsze nago :diabloti: Najwżej w skarpetkach żeby nie ziąbić nogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dbsst']no tak szczyt romantyzmu byc drapaną (nym) skarpetami po goleniach :diabloti: :evil_lol: ps mam skarpety z absami własnmie na nogach i w nich bede spac :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pysia']Słuchajcie :diabloti: Przed chwilą pewna kobieta z W-wy mająca gumową PRAWIE suke napisała mi na gg że się zsikała ( miało być bez imion :diabloti:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i teraz i ja poleciałam :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):no tak szczyt romantyzmu byc drapaną (nym) skarpetami po goleniach :diabloti: :evil_lol: ps mam skarpety z absami własnmie na nogach i w nich bede spac :evil_lol: Prawda że miło zamiast lodowatych nóg to byc głaskanym przez frotowe skarpety ? ps Wczoraj kupiłam sobie takie dwie pary w misie :diabloti::diabloti: Vectra napisał(a):o JU ma śliczną zabaweczke :evil_lol: :evil_lol: Ju ma głośną zabaweczke :mad: To "głosną" mnie też dotyczy ps W skarpetach głośną :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja mam w mikołaje w pieski i w misie PtYSIU widac ze my rodzina hahahahha ciekawe co to za warszawska sikawka Cie na gg zagaja :cool1: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='bonita'] :crazyeye: Rany swiata tego, co się tam u Was wydziwia:evil_lol: ( dobrze że już po 22-giej:evil_lol:) Jezu dziecko wybacz ;) Ta jedna z W-wy co ma PRAWIE suke gumową tak mi namięszała propozycjami w głowie ze nie zauważyłam Cie ;) Ja nie wiem co się u nas wyprawia...Ponoć jaki pan taki kram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Zawsze nago :diabloti: Najwżej w skarpetkach żeby nie ziąbić nogami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 buhahahaha no przestańcie :evil_lol: :evil_lol: dajcie się napić w spokoju kawy :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i teraz i ja poleciałam :evil_lol: Ty Alu też się zsikałaś :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='dbsst']ja mam w mikołaje w pieski i w misie PtYSIU widac ze my rodzina hahahahha ciekawe co to za warszawska sikawka Cie na gg zagaja :cool1: W pieski muszę sobie kupić bo nie mam :placz: Za to mam zarąbiste różowe :diabloti: A ta sikawka to taka zadymiara :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Vectra']buhahahaha no przestańcie :evil_lol: :evil_lol: dajcie się napić w spokoju kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:piffo szybciej mnie przefiltruje Quote
Recommended Posts