Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']śmiejcie się zazdrośnice .................... :diabloti: Myslisz że one wszystkie Ci zazdroszczą? :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']:pMamuniu ....toż u Ciebie salon piękności ...chyba przyjadę do Ciebie sie upiększyć;) Przybywaj jak chcesz być na niufa :diabloti: [quote name='dbsst']hehehhehe staram się jak moga powalac Was dialogiem ;) a może raczej monologiem ;):evil_lol: I powalasz ostatnio u mnie :cool1: Aż zaznaczam czy przypadkiem coś nie pisze kolorkiem niewidocznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']Mmamciusiu Pysiuniu, znowu Cię od kompa odgonili? Sama jakoś weny nie miałam:cool3: [quote name='aga1215']Tommy się ucieszy;) :evil_lol: Witaj Pysiu! To samo powiedziałam mamie :diabloti: Trochę ją zatkało na moment :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Pysiu a sesja fotograficzna ze strzyżenia zmorki bedzie:cool3: Ciekawe jak ja miałam strzyc i focić..... [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu czy Karol chce otrzymać Nobla z dziedziny literatury:razz: On pewnie chętnie by chciał ale raczej na to się nie zanosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Cześc wnusiu :multi: A Ty gdzie ? :crazyeye: Cześć Babciu która jak zwykle nadal nic nie wie o Ptysiach bo nie czyta u wnusi nic ;) [quote name='paula_z']Czesc babciu Pysiu blondynko :lol: Cześć wnusiu nieblondynko :p Quote
PIKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 jakoś to przegapilam :roll: Tak sobie wczoraj slodzilyście :evil_lol: Pysia napisał(a):Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje: Buhaha, jajko mialo podobno nie byc zaplodnione :evil_lol: a po co klatke ? :razz: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dzien dobry Pysiu myslalam ze Ty strzyglas a ktos focil...ale chyba zle myslalam:roll: pozdrawiam Quote
Agga Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Śliczności.:loveu: Pysiu jak masz czas i ochote to ja poprosze jeszcze na skrzyneczke cudowne zdjęcia. Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Dobry mamciu Pysiu, gdzie Ty się podziewasz? Może pojechałaś na narty do Szczyrku? Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :multi::multi::multi:Pysiu jednak żyjesz ....:razz:uffff ulżyło;) Quote
Pysia Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='PIKA']jakoś to przegapilam :roll: Tak sobie wczoraj slodzilyście :evil_lol: Buhaha, jajko mialo podobno nie byc zaplodnione :evil_lol: a po co klatke ? :razz: Też się zastanaw po co klatke jak Tommy i tak się upora z ptaszkiem :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*']Dzien dobry Pysiu myslalam ze Ty strzyglas a ktos focil...ale chyba zle myslalam:roll: pozdrawiam Jak ja czesze i podcinam to nikt mi nie może przeszkadzać bo psy mają być na mnie skupione :) Wtedy jest super i współpracujemy ze sobą :) Ja nie mam podrapanych szczotką rąk a psy nie sa poszarpane ;) [quote name='Agga'] Śliczności.:loveu: Pysiu jak masz czas i ochote to ja poprosze jeszcze na skrzyneczke cudowne zdjęcia. Pamiętam Aguś ale mam kryzys kompowy ;) Mam go chwilowo dość.... Musi mnie najść znowu wena ;) [quote name='bonita']Dobry mamciu Pysiu, gdzie Ty się podziewasz? Może pojechałaś na narty do Szczyrku? Miałam ochote jechać do Szczyrku ale nadal mam problemy z kręgosłupem.... [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu jednak żyjesz ....:razz:uffff ulżyło;) Żyję zyję i mam nerwy bo znowu jest śnieg i znowu nie będzie fot :angryy: Quote
PIKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pysia napisał(a):Też się zastanaw po co klatke jak Tommy i tak się upora z ptaszkiem :diabloti: buhaha mamcia Ci chce sprezentowac malego Ptysia/Balbinke? :evil_lol: Quote
bonita Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Pysia']Żyję zyję i mam nerwy bo znowu jest śnieg i znowu nie będzie fot :angryy: A u nas śniegu nie ma:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czesc PtYSIU mamniminiiiiiiusiu wpadasz do nas jest cieplutko rano było TYLKO - 15 C :shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pysia napisał(a): Jak ja czesze i podcinam to nikt mi nie może przeszkadzać bo psy mają być na mnie skupione :) Wtedy jest super i współpracujemy ze sobą :) Ja nie mam podrapanych szczotką rąk a psy nie sa poszarpane ;) ano tak...to moze fotki juz po zabiegu:cool3: Quote
beria Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pysia napisał(a):Też się zastanaw po co klatke jak Tommy i tak się upora z ptaszkiem :diabloti: Pysia będzie miała ptaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 beria napisał(a):Pysia będzie miała ptaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o rany :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti: Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='beria']Pysia będzie miała ptaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye:o masz ......Pysia przeskoczek [quote name='malawaszka']Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti: Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol::mad:dawaj fote paskudo;) Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pokaż się nam pysiu w nowej fryzurce :cool3: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 malawaszka napisał(a):Jestem najśliczniejsza :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: Aaaaaaaa ! Pysiu, wydawało mi się, że Cię znam ... I tak jest rzeczywiście ! :multi: Wiedziałam ! Wiedziałam, że jesteś do bólu skromna :multi: Daj oko sobą ucieszyć :modla: :modla: :modla: Quote
Hanna R. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 malawaszka napisał(a): Jestem najsliczniejsz :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti: Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: Pysiu, wydawało mi się, że Cię znam ! I rzeczywiście znam ! :multi: :multi: :multi: Jesteś niebywale skromna :evil_lol: Daj sobą oko nacieszyć , daj :modla: :modla: :modla: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurna do doopy z tym dogo - chciałam tu napisać cosik wcześniej ale Pysia mi zawirusowala kompika i wyskakiwało mi , że invalid link kliknęłam :angryy: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 malawaszka napisał(a):Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti: Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol: A po kim Ty to masz? :razz: Nie charakter :shake: tylko to zewnetrzne piekno :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 PIKA napisał(a):A po kim Ty to masz? :razz: Nie charakter :shake: tylko to zewnetrzne piekno :evil_lol: PO MNIE :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 malawaszka napisał(a):PO MNIE :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahah :roflt: A Ty to Ty czy Ty to Ona? :hmmmm: Quote
Recommended Posts