Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']śmiejcie się zazdrośnice .................... :diabloti:
Myslisz że one wszystkie Ci zazdroszczą? :crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska']:pMamuniu ....toż u Ciebie salon piękności ...chyba przyjadę do Ciebie sie upiększyć;)
Przybywaj jak chcesz być na niufa :diabloti:

[quote name='dbsst']hehehhehe staram się jak moga powalac Was dialogiem ;) a może raczej monologiem ;):evil_lol:
I powalasz ostatnio u mnie :cool1: Aż zaznaczam czy przypadkiem coś nie pisze kolorkiem niewidocznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bonita']Mmamciusiu Pysiuniu, znowu Cię od kompa odgonili?
Sama jakoś weny nie miałam:cool3:

[quote name='aga1215']Tommy się ucieszy;) :evil_lol:
Witaj Pysiu!
To samo powiedziałam mamie :diabloti: Trochę ją zatkało na moment :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']Pysiu a sesja fotograficzna ze strzyżenia zmorki bedzie:cool3:
Ciekawe jak ja miałam strzyc i focić.....

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu czy Karol chce otrzymać Nobla z dziedziny literatury:razz:
On pewnie chętnie by chciał ale raczej na to się nie zanosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']Cześc wnusiu :multi:

A Ty gdzie ? :crazyeye:
Cześć Babciu która jak zwykle nadal nic nie wie o Ptysiach bo nie czyta u wnusi nic ;)

[quote name='paula_z']Czesc babciu Pysiu blondynko :lol:
Cześć wnusiu nieblondynko :p

Posted

jakoś to przegapilam :roll: Tak sobie wczoraj slodzilyście :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje:

Buhaha, jajko mialo podobno nie byc zaplodnione :evil_lol:
a po co klatke ? :razz:

Posted

[quote name='PIKA']jakoś to przegapilam :roll: Tak sobie wczoraj slodzilyście :evil_lol:

Buhaha, jajko mialo podobno nie byc zaplodnione :evil_lol:
a po co klatke ? :razz:
Też się zastanaw po co klatke jak Tommy i tak się upora z ptaszkiem :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']Dzien dobry
Pysiu myslalam ze Ty strzyglas a ktos focil...ale chyba zle myslalam:roll:
pozdrawiam
Jak ja czesze i podcinam to nikt mi nie może przeszkadzać bo psy mają być na mnie skupione :) Wtedy jest super i współpracujemy ze sobą :) Ja nie mam podrapanych szczotką rąk a psy nie sa poszarpane ;)

[quote name='Agga']
Śliczności.:loveu:
Pysiu jak masz czas i ochote to ja poprosze jeszcze na skrzyneczke cudowne zdjęcia.
Pamiętam Aguś ale mam kryzys kompowy ;) Mam go chwilowo dość.... Musi mnie najść znowu wena ;)

[quote name='bonita']Dobry mamciu Pysiu, gdzie Ty się podziewasz?
Może pojechałaś na narty do Szczyrku?
Miałam ochote jechać do Szczyrku ale nadal mam problemy z kręgosłupem....

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Pysiu jednak żyjesz ....:razz:uffff ulżyło;)
Żyję zyję i mam nerwy bo znowu jest śnieg i znowu nie będzie fot :angryy:

Posted

Pysia napisał(a):

buhaha mamcia Ci chce sprezentowac malego Ptysia/Balbinke? :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Jak ja czesze i podcinam to nikt mi nie może przeszkadzać bo psy mają być na mnie skupione :) Wtedy jest super i współpracujemy ze sobą :) Ja nie mam podrapanych szczotką rąk a psy nie sa poszarpane ;)

ano tak...to moze fotki juz po zabiegu:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):

Pysia będzie miała ptaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti:
Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Pysia będzie miała ptaszka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye:o masz ......Pysia przeskoczek

[quote name='malawaszka']Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti:
Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol::mad:dawaj fote paskudo;)

Posted

malawaszka napisał(a):
Jestem najśliczniejsza :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu:
Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu:

Aaaaaaaa !
Pysiu, wydawało mi się, że Cię znam ...
I tak jest rzeczywiście ! :multi:
Wiedziałam !
Wiedziałam, że jesteś do bólu skromna :multi:
Daj oko sobą ucieszyć :modla: :modla: :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
Jestem najsliczniejsz :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti:
Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu:

Pysiu, wydawało mi się, że Cię znam !
I rzeczywiście znam ! :multi: :multi: :multi:
Jesteś niebywale skromna :evil_lol:
Daj sobą oko nacieszyć , daj :modla: :modla: :modla:

Posted

malawaszka napisał(a):
Cześć baby :loveu: To ja - Pysia tylko u paskudy zegrzydowskiej - Weszki :diabloti: Jestem najśliczniejsza bo byłam u fryzjera :multi: :multi: :multi: :loveu: Nie mogę się na siebie napatrzeć normalnie taka jestem cudna :loveu: Wpadam w narcyzm i dobrze mi z tym:diabloti:
Siedzę sobie a przede mną stoi lusterko :loveu: Och moja Ty piękna Pysiu w nim :loveu: I tak sobie echam i ocham nad sobą a Weszka wpada w coraz większe kompleksy :diabloti: :evil_lol:

A po kim Ty to masz? :razz: Nie charakter :shake: tylko to zewnetrzne piekno :evil_lol: